2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Ah kelebex ah ne yollar ne biberonlar denedim yumusak uclu vs.bugun aliyor tamam diyorum sabah kalkiyor asla almiyor...rezeneyi cok severek iciyordu rezene verdigim biberon ucunu tum biberonlara takiyorum iyice yumusadi zaten emmekten.gecen hafta pirinc mamasini kus gibi agzi acik havada kapiyordu bu hafta bir iki kasik alip sonrasnda agzini kapatiyor ac acabilirsen...iyikide zayif bu ne guc masallahi var pitbul gibi cenesi kuvvetli kapatiyor asla aralayamiyorum bile...sanirim babadan gelen arnavut damari var...genler onemli bir yerde

benim bebeğim ayın altısında tam 4 aylık oluyor canım 5700 kilosu bizimkide 3600 doğdu emmeyi seviyodu ama sütüm yoktu ebe emdikçe gelecek dedi ben 4 aydır ne çektim çocuk hep ağladı uyumadı emzirdim bünye meselesi olmadı sütüm çok şükür 3 ay emzirebildim bundan sonra emzirecem ama ek gıdaya geçtim mama vermiyorum ben sadece hero babynin pirinç unuyla günlük yoğurt yapıp veriyorum. devam sütündenmi inek sütündenmi yapsam kararsızım doktor farketmez dedi eşim devam sütü katkı maddeli sonuçta doğal olanı verelim dedi onu dinledim ama hala kararsızım

Pirinc mamasini nasil yapiyorsun.dun herobaby aldim ustunde devam sutu ilaveli yaziyordu.doktora pirinc mamasi nasil yapalim dedim ya inek sutunden yada devam mamasiyla dedi ama nasil yapilacagini soylemedi.kafam karisti.dun ebe aradi ari mama verme sadce bebegi sisirir diger markalardan al dedi.herobaby suyla yapiyorum dogrumu yapiyorum acaba

kızlar ben büyük oğluma hiç mama vermedim pirinç unuda vermedim
meyve yoğurt sebze bebe bizküvisi biz ne yediysek onlarla büyüdü oğlum
üstelik fazlada emmedi beni
bu bebeğime mama veririm belki
şimdilik zorlada olsa anne sütü alıyo ama her an bitmek üzere sütüm hatta bazen yetmiyo boş memeyi çekip duruyo zavallı
9 unda kontrolümüz var bakalım doktor ne dicek

artık burayı okumak yazmak çok zorlaştı. gece 2saatte bir uyanıyor hale oyüzden uykusuz kalıyorum sabahları biraz daha uyusun die dua ediyorum:) gündüz pek uyumuyo uyusada yarım saat 1 saat uyanıkken oynamak istiyor ilgi istiyor dışarı çıkmak istiyor ev işi derken vakit kalmıyor evhanımlıgı zormuş:))

artık oglum yüzüstü dönüyor yüzüstünde sırtüstü dönüyor yalnız hiç bırakamıyorum ayaklar zaten hiç durmuyor
bikaç gün pek emmedi gündüzleri emmek istemedi uykuluyken emzirdim ama bu arada hemen sütüm azaldı 2gündür ne varsa yiyorum yok gibi duruyo ama bakıyorum agzında süt var doyuyodur heralde

herkesde bi enfeksiyon olmuş nasıl anlaşıyor acaba
bu arada tüm bebeklere geçmiş olsun hiç bi bebek hastalanmasın kıyamam onlara allah sağlık sıhhat versin

lolo tatilin nasıl geçti rahat edebildinmi
porselen bebegin şimdi nasıl düzeldimi
kelebex sen nasıl oldun bi ara rahatsızım yazmıştın bebişin keyfi nasıl

dün itibariyle adamakıllı ilk adetimi olmuş bulunmaktayım

hayırlı olsun darısı benim gibi bekliyenlerin başına

bu gün bendende çok açık kahverengi bi akıntı geldi akıntıda değil aslında su gibi bişey pijamama kadar geldi
ve hala tık yok bakalım beklemedeyim o akıntı neydi anlamadım

doktor bana sadece suyla yap dedi canım ben sordum özellikle. hero babyin içindekileri okudum ben devam sütü var zaten bidaha devam sütü eklemene gerk yok ki. doktorda bana aptamil falan farketmez ama hazır pirinçli muzlu mamalardan al suyla yap dedi. sen günde kaç defa ve nekadar veriyosun pirinç ununu ben doktora sormayı unuttum(

Ben mecbur kaldim lolocum mama vermeye...ben veriyorum minnos almiyor 4 aylik hala 5.100 gr.ufak minyatur gibi 2 aylik gorunmlu 4 aylik bebek benim bu minnosla cok isim var...hicbirsey begenmiyor...yemiyor....bu hafta armut rendesine basladim ebe meyveleti ilk etapta arka arkaya verme 1 hafta bir meyve sonra baska meyve ver dedi...bugun mayaladigim yogurdu sevmedi...cok fena cooookk

iyiydi pek bi sorun yaşamadım
tabiki rahat denize giremememi ve istediğim saatte dışarı çıkamayıp odada televizyon seyretmek zorunda kaldığımı saymassak yiydi
şansmıdır şansızlıkmıdır bilemiyorum ama çok güneş görmedim bu sayede oğlumda yanmadı güneş derdim olmayınca çok bunalmadık
feribotta giderken iyiydi gelirken tam huysuz saatine denk gelince o 3 saat bana ömür gibi geldi
ve o valizler yokmu eylenerek hazırladığım valizleri bi o kadar sıkılarak boşalttım
tatil yaptımmı yaptım işte denizede girebildim tamam daha ne olsun

kelebex canım sen hamilesin bebeğini emzirebiliyomusun? bizim burda kadınlar hamileyken emzirirsen bebeği süt vurur derler hastalanıyomuş çocuk. sende emziriyosan ondan rahatsızlanmasın bebeğin

Doktor soylemedi ama ebe gunde 1 ogunden fazla verme dedi...bende aksam yatmadan once 7.30 da veriyorum ama kutu ustunde 160 cc 3 kasik yaziyor ben 80 cc.1,5 kasik yapiyorum onun bile yarisini yiyor...herkes 90 cc.sivi mama verirken ben 75 cc.zor iciriyorum kus gibi cok istahsiz azicik yiyor...

benim bebeğim konak olmadı ama annem yeğenime konak olunca banyodan önce zeytin yağı sürüp ince bi taraklada tarıyodu geçiyodu hemen

bebiş çok tatlı maşşallah

benim oğlum 7 günde bir yapıyo geçen hafta 7. gün tatile denk gelmişti 9. gün yaptı ve 1 aydırda böyle
konaklar için sızma zeytin yağını beklet kafasında ve yumuşayınca konaklar tara tarağa geldiğini görüceksin kalanınıda banyoda hem yıka hem tara geçiyo

benim kızımda öyle ağlaya ağlaya yiyo yavrum emmek istiyo ama anasında iş yok( üzülüyorum çok istedim 6 aya kadar hiç bişe vermeden emzirmeyi ama olmadı. bebeğimde emmeyi çok seviyodu o da artık eskisi gibi değil pes etti. ben akşamları vermiyorum canım ya tv de dinlemiştim pirinç unlu mamayı gündüzleri verin diyodu doktor gece midesini rahatsız edermiş ağır gelirmiş. akşamları yoğurt veriyorum hem uyku yapar hem daha hafif

kızlar biliyorsunuz benim ikizlerim var
şimdiye kadar hiç bir bebekle yani tekiz bebekle kıyaslamadım
ortamım da olmadı
bana göre iyi geliyordu bebeklerim
taki 4 ay kontrolüne gidene kadar
benim oğlum ki tosun diye seviyorduk
kilosu 6.700 geldi
kızım ise 5.700 gr geldi
boyları ise 60 cm bile değil
bir kız bebek geldi oraya
bizimkilerle aynı gün doğmuşlar
ama ben annesine maşallah 6 aylık mı diye sordum
yok 4 aylık dedi
öyle gürbüzdü ki bebek
maşallah ona
64 cm boyu
7400 gr da kilosu çıktı
ilk gün bi tuhaf oldum
benimkiler çok küçük geldi gözüme
ama şimdi hiç umurumda değil
çok şükür ki sağlıkları yerinde
sizinkiler de sağlık ya
inanın gerisi boş

kızlar ayrıca ilginiz için teşekkürler insan sıkıntısını anlatınca az da olsa rahatlıyo
bu gün temyize gönderdik bakalım sonuç ne zaman çıkıcak
eşime ceza vermelerinin sebebide sözde eşim kavga çıkarmış adamı tahrik etmiş ve adamı hafif yaralamış halbuki alakası yok
mahkemeyi takip edemeiğimiz için onların ifadesini önemsemişler sanırım

kızlar hava sıcak bebekler dışarı çıkıncada uyurkende çok terliyo. dışarı çıkmadan önce ve yatırmadan önce arkasına bez koyuyorum bakıyorumki terlemiş o bezi çekp alıyorum uyurken üstünü değiştirisem uyanıyo dışardada değiştirmek zor oluyo fikir olur sizede terleyip sırtında soğursa hasta olur.dikkat edin sizde

Ben hem emziriyorum hem mama veriyorum hem pirinc mamasi veriyorum...aksam 7.30 da veriyorum 9-9.30 uyuyor gece 1 gibi uyaniyor...yogurt bugun oglende verdim begenmedi kucuk bacaksiz....
Masallah bebeklerine papatya her huggis reklaminda seni tanimasamda seni ve bebeklerini icmden geciriyorum....sen icinde 2 tane bebek tasidin masallah 2 bebegin benim pamugumdan kiloluydu hatta esime ve annemede soyledim 2.290 dogdu icerde yemedi disarida da yemiyor....ergen olunca belki yemeye baslar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…