çok büyük geçmiş olsun canım, Allah bidaha öyle günler yaşatmasın inşallah. eşin sağlığına kavuşmuşya en önemlisi bu, siz hakkınızı arayın adalet er ya da geç yerini bulur inşallah.
maşallah çok tatlı boncuk boncuk bakıyor, nazar değmesin inşallah...
canım bebeği kaldırınca yüzü karşıya bakık, sırtı bana dönük olarak göğsünden koluma yatırıyorum, kol altından da elimle sıkıca tutuyorum. ayaklarının üstünde dik durur gibi ama öne doğru hafif eğimli oluyor, o şekilde tek elimle saçını şampuanlayıp sonra da duruyorum. hem kafasına suyu arkadan döktüğüm için kulağına burnuna felanda su kaçmıyor, hem de yerde yatık olmadığı için tekrar köpük bulaşmıyor. çok karışık anlatmadım inşallah:) ayrıca havalar artık çok sıcak, sıksık su dökersen üstüne üşümez korkma.
başına tersden su dök canım, bebeği ters çevir, kafası öne eğik olarak kafasını yıka, o zaman su kaçmaz.
ben 4aylık aşısını memlekette yaptırdım, misafirim burda diyorsun, bir form dolduruyorlar, yapıyorlar aşıyı. ama aşıları sabahtan dolaptan çıkardıkları için enazından birgün önceden haber ver yaptıracağın yere.
bu arada ben haziranın 12sinde tetenozun 3.dozunu yaptırdım, bir sonraki de 1sene sonraymış. bütün dozları tamamlarsak ömür boyu koruyormuş, birdaha hamile kalsak bile yaptırmaya gerek yokmuş. devam eden var mı benim gibi yaptırmaya?