Ben de ise basladim cnm. Ben de cok bunaldim. Ama baska nedenden basladim. Kim bakiyor bebislere? Ben 50 nin altina tam dustum hamile kaldim. 70 le dogumdan ciktim. 55 kiloyum anca. Diyet yapa yapa.
Sendeki kilo degilde odem olabilir mi?ayak numaran da olmadigina gore.
simdi oglumun hepinizin dualarina ihtiyaci var oglum havale gecirdi nobetleri oldu icim yaniyor ozel hast.geldik lutfen okuyan herkes allah rizasi icin xok dua etsin cok kotuyum..bayginlik gecirdim simdi guclu olmak zorundayim..
Allah razi olsun hepinizden..sizler cansiniz allahim korusun yavrularimizi bilmiyorum hastanede serum bitince antibiyotik tatilar 5 dk.sonra ksilip gozleri kaydi ondanmi diyoruz aksama kadar devam etti bu durum
.apar topar cikardij serumu atak dediler havale
.( simdi uyuyor iyi biraz pej bisiy yemedi az az vermeye calisiyorum ..allahim yasatmasin ins.bidaha kizlar benim yavrum demek hayatim demek ona bisiy olsun ben biterim.
Rabbim.su ezanlarin yuzusuhurmerine yardim etsin allahim dualarinizi kabul etsin insalah..ben yavrumu gozumden bile sakindimmm ben onun giznebegine baktimmm sacinin teline kiyamadim
.yavrummmmm
arapca dersımız yok mlesef kur an var sadece ben yusuf zıya camıı kur an kursunda yım beklerım canım.kırazlı kız kur an kursunda gorev yaptım ben gecen yaz.sen nerde yapmıstın[/QUOTE]Canım bende kirazlıdaydım medicine hastanesine çok yakın şimdi hürriyet mah. Deyim yine çok yakınız:) gelmek isterim yanına arapça dersiniz var mı?
Porselen gecmis olsun allah sifa versin
Kızlar hasta bi bebek var yakınımız ameliyat olabilir biyerde dua okuyolardı ne duası okunur
Saolun canlarim ayiptir soylemesi cezerye istedi canimsabah aldirdim gecenin bi vakti bulamazdi kocam kesin
bu arada bugun anami aldim oglumu esime biraktim alisveride ciktim bi suru ciciler aldim kendime tabi yine cogu hamileliksu an hamile gibi degilim ama 2 ay snra gobus sisecek bi de bgn giremedim cok ozledim hep topikteydi aklim
Porselen gecmis olsun acil sifalar diliyoruz sizin icin
sen ücretsiz izin almıştın değil mi?
canım ben kayınvalidemlere taşındım
2 aydır beraber yaşıyoruz
tek başıma bakmam mümkün değil
seninkine kim bakıyor
annen gitmişti memlekete değil mi?
bu arada kayınvalidenler gitmiş gözün aydın,
inşallah problemsiz geçmiştir hafta sonunuz
4 ay geçti canım ya hala ödem olabilir mi?
gerçi bende müthiş ödem oluşmuştu
1 haftada 7 kilo ödem yapmıştı vücudum
düşünmedim ama olabilir
çok çok geçmiş olsun
rabbim şifasını versin inşallah
canım Allah analı babalı büyütsün 2 .bebiş tesadüf mü oldu kendinmi istedin :44:
Donencem neden bozulmus olabilir. Cok calistirmaktan mi? Yeni donence alsam bozulur mu o da. Donenceyle uyuyordu hep.
Lutfen bir donence tavsiye edin. Disardaki korna sesinebile uyaniyor. Evde rahat gezmek hayal olmasin.
Canım okuyunca hemen paylaşayım dedim aynı şey 20 gün kadar önce benim oğlumdada oldu doktora götürdük tam tarif ettiğin bölgelerdi nemsizliğe bağladı ücretli satılan bi krem verdi yani aslında yoğun bi nemlendirici moıst-1 yazıyor günde 2 3 kez masajla sürdüm 10 gündür tamamen geçti diyebilirim özellikle bizimkide banyo sonrası dikkatimi çekiyordu hergünde yıkıyordum losyon sürsemde yetmemiş demkki geçer inş sıkıntı etme...herkese iyi pazarlar..
bizim evsel ve internetsel problemlerimiz var o yuzden bi suredir sadece okuyup cikabiliyorum..
porselen bebeg, cok cok gecmis olsun Allah tez zamanda sifa versin insallah Ayberk'e.. guzel haberlerini bekliyoruz..
bizim de yarin 4. ay asilarimiz ve kontrolumuz var.. ama 10 gundur falan oglumun kollarinda bacaklarinda ve gobeginde obek obek kirmiziliklar var. ozellikle banyodan sonra daha da kizariyolar.. doktora telefonda sormustum gecen hafta, acil degildir kontrolde bakariz demisti.insallah allerjik bisey degildirama once asi olcak sonra kontrolu var. acaba asi olumsuz etkiler mi, doktora sorup oyle mi asi yaptirsam bilemedim.. bi de ates mates konusulmustu, baya korktum..
bu arada ben de haftaya ise basliyorum.. bi de tasinicaz haril haril ev ariyoruz, ise baslamadan bu hafta evi bulduk bulduk, yoksa nasil olucak hic bilemiyorum.. cok sıkıntılıyım..
Dbcim aşağıda linkini verdiğim dönenceyi arkadaşımdan aldım idareten çünki çoğu dönence park yatağa takılmıyor. Sanırım sende park yatak kullanıyordun. bir bak bizim kız müziği ile acayip uyuyor.
Bu arada kayınvalidenlere pesss. Çok özel olmazsa dertleri ne bu kadar allah aşkına ?
Tiny Love Park Yatak Dönencesi - e-bebek.com
İstanbul Avrupa yakasında oturan arkadaşlar tavsiye edeceğiniz bir çocuk Dr u var mı? Ben halkalıda oturuyrm. Hala içime sinen bir dr bulamadım.