2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Canım bende kirazlıdaydım medicine hastanesine çok yakın şimdi hürriyet mah. Deyim yine çok yakınız:) gelmek isterim yanına arapça dersiniz var mı?[/QUOTE]arapca dersımız yok mlesef kur an var sadece ben yusuf zıya camıı kur an kursunda yım beklerım canım.kırazlı kız kur an kursunda gorev yaptım ben gecen yaz.sen nerde yapmıstın

Allah razi olsun hepinizden..sizler cansiniz allahim korusun yavrularimizi bilmiyorum hastanede serum bitince antibiyotik tatilar 5 dk.sonra ksilip gozleri kaydi ondanmi diyoruz aksama kadar devam etti bu durum
.apar topar cikardij serumu atak dediler havale
.( simdi uyuyor iyi biraz pej bisiy yemedi az az vermeye calisiyorum ..allahim yasatmasin ins.bidaha kizlar benim yavrum demek hayatim demek ona bisiy olsun ben biterim.
Rabbim.su ezanlarin yuzusuhurmerine yardim etsin allahim dualarinizi kabul etsin insalah..ben yavrumu gozumden bile sakindimmm ben onun giznebegine baktimmm sacinin teline kiyamadim
.yavrummmmm

sen ücretsiz izin almıştın değil mi?
canım ben kayınvalidemlere taşındım
2 aydır beraber yaşıyoruz
tek başıma bakmam mümkün değil
seninkine kim bakıyor
annen gitmişti memlekete değil mi?
bu arada kayınvalidenler gitmiş gözün aydın,
inşallah problemsiz geçmiştir hafta sonunuz
4 ay geçti canım ya hala ödem olabilir mi?
gerçi bende müthiş ödem oluşmuştu
1 haftada 7 kilo ödem yapmıştı vücudum
düşünmedim ama olabilir

simdi oglumun hepinizin dualarina ihtiyaci var oglum havale gecirdi nobetleri oldu icim yaniyor ozel hast.geldik lutfen okuyan herkes allah rizasi icin xok dua etsin cok kotuyum..bayginlik gecirdim simdi guclu olmak zorundayim..

çok çok geçmiş olsun
rabbim şifasını versin inşallah

oyy kuzum yaa... inş hemencecik iyleşir bebişin duamızı yolladık kızımla beraber saolsun kızımda akıllı oldu ben kuran okurken. havale ateşten olur bildiğim kadarıyla. inş. sabaha bir şeyi kalmaz gülücüklerle uyanır...

Porselen gecmis olsun allah sifa versin
Kızlar hasta bi bebek var yakınımız ameliyat olabilir biyerde dua okuyolardı ne duası okunur

Canım bende kirazlıdaydım medicine hastanesine çok yakın şimdi hürriyet mah. Deyim yine çok yakınız:) gelmek isterim yanına arapça dersiniz var mı?
arapca dersımız yok mlesef kur an var sadece ben yusuf zıya camıı kur an kursunda yım beklerım canım.kırazlı kız kur an kursunda gorev yaptım ben gecen yaz.sen nerde yapmıstın[/QUOTE]
Canım ben zaten kirazlıda doğdum büyüdüm kuranı da kirazlı kuran kursunda öğrendim:) ama sen yeni görev yaptın orda sanırım ben 2008 -2009 da gitmiştim... Bu arada eşinin telefon bayisi olduğunu söylemişsin bizimde aynı şekilde bahçelievlerde ama bizim iş yeri turkcell abone merkezi:)

Saolun canlarim ayiptir soylemesi cezerye istedi canim sabah aldirdim gecenin bi vakti bulamazdi kocam kesin
bu arada bugun anami aldim oglumu esime biraktim alisveride ciktim bi suru ciciler aldim kendime tabi yine cogu hamilelik su an hamile gibi degilim ama 2 ay snra gobus sisecek bi de bgn giremedim cok ozledim hep topikteydi aklim

Porselen gecmis olsun acil sifalar diliyoruz sizin icin

Son düzenleme:
Porselen çok geçmiş olsun canım Rabbim şifalar versin. Ben en sıkıntılı anlarımda yunus as.ı balığın karnından kurtaran dua var onu okuyorum. Ve çok çok faydasını gördüm.Bebeğin içinde bol bol oluyacağım. İnşallah tez elden iyileşir. Gülücükleriyle sana bu sıkıntılı anlarını unutturur.

İstanbul Avrupa yakasında oturan arkadaşlar tavsiye edeceğiniz bir çocuk Dr u var mı? Ben halkalıda oturuyrm. Hala içime sinen bir dr bulamadım.

canım Allah analı babalı büyütsün 2 .bebiş tesadüf mü oldu kendinmi istedin :44:

Dua eden okuyan herkesten allah razi olsun .. inaniyorum bu kotu bir ruya olarak kalacak ve yarin bitecek rabbim yanimizda insallah birdaha hicbirsey tekrarlanmaycak hersey cok cok guzel olacakk insallahh allahim acil sifalar versin bebegime ve tum sifa bekleyenleeere..aminn

Izin almistim. Tayinim baska okula cikti. Baslaman gerek dediler. BAkicam eylulde belki de tekrar izne ayrilcam.

Ya sorma ne bicim insan bunlar ya. Esime beni cekistirmisler. Bizimle oturmadi yemek yemedi diye. Esim beni savununca ona da hirslanip. Abin gemi gibi araba aldi. Biz de para verdik. Abin adam adam demis gerizekali.
Esim sanki abisini kiskanacak. Esimden daha yeni para istediler yalan yere o da. Bizden para isteyip, onlara harciyorlar. Esim yalanlarini yakaladi da vermedi para. Zaten verilcek para da yok. Kredi oduyoruz biz. 5 milyar acigimiz oldugunda killarini kipirdatmadiklari gibi vericez deyip bizi oyaladilar.

Boyle hasta ruhlu insanlar dengesizler. evime gelmelerine musade ettim ama ben onlara gitmem. Esim de aramak bile istemiyor onlari ama beni rezil ederler diyor. Tv ye bile cikar bunlar gercekten.

Bir de gostermelik hacilar. Millet haci desinler diye gittiler. Yeni donduler bir dusun. Hepsi geri zekali. Uzak dursunlar bizden. Dort gozle bekliyorlar ayrilalim diye. Cok gozlesinler. Onlara inat asla bosanmiycam. Esim naparsa yapsin bosanmam

Cok doluyum cok

Son düzenleme:
Kraft park yataginin donencesi bozuk ses cikariyor. Szde de var mi? Yavrum uyuyordu korktu az once.

Donencem neden bozulmus olabilir. Cok calistirmaktan mi? Yeni donence alsam bozulur mu o da. Donenceyle uyuyordu hep.

Lutfen bir donence tavsiye edin. Disardaki korna sesinebile uyaniyor. Evde rahat gezmek hayal olmasin.

Donencem neden bozulmus olabilir. Cok calistirmaktan mi? Yeni donence alsam bozulur mu o da. Donenceyle uyuyordu hep.

Lutfen bir donence tavsiye edin. Disardaki korna sesinebile uyaniyor. Evde rahat gezmek hayal olmasin.

Dbcim aşağıda linkini verdiğim dönenceyi arkadaşımdan aldım idareten çünki çoğu dönence park yatağa takılmıyor. Sanırım sende park yatak kullanıyordun. bir bak bizim kız müziği ile acayip uyuyor.

Bu arada kayınvalidenlere pesss. Çok özel olmazsa dertleri ne bu kadar allah aşkına ?

Tiny Love Park Yatak Dönencesi - e-bebek.com

Canım okuyunca hemen paylaşayım dedim aynı şey 20 gün kadar önce benim oğlumdada oldu doktora götürdük tam tarif ettiğin bölgelerdi nemsizliğe bağladı ücretli satılan bi krem verdi yani aslında yoğun bi nemlendirici moıst-1 yazıyor günde 2 3 kez masajla sürdüm 10 gündür tamamen geçti diyebilirim özellikle bizimkide banyo sonrası dikkatimi çekiyordu hergünde yıkıyordum losyon sürsemde yetmemiş demkki geçer inş sıkıntı etme...

Cnm 2 nedeni var. hem beni sevmiyorlar cunku ben eltisinin torunuyum. Onlari da sevmiyorlar.
Hem de oglunu yani esimi de sevmiyorlar yok artik demeyin. Gercekten oyle. Kucuk yasta disarlarda okumus esim. Tatillerde cok az gormus ailesini. Esime para gozuyle bakiyorlar. Parasini seviyorlar.

Bunlardan dolayi cok cekiyoruz cnm. Abisi , ablasi desen hepsi ayri manyak.uzun uzun da anlatirim cnm.

İstanbul Avrupa yakasında oturan arkadaşlar tavsiye edeceğiniz bir çocuk Dr u var mı? Ben halkalıda oturuyrm. Hala içime sinen bir dr bulamadım.

bizim doktorumuzuda baya bir arayıp buldum çokta memnunum türkiye hastanesi dr şükrü cido araştır istersen bu doktoru bide ethica hastanesi mehmet beyi duymuştum arkadaşımda ona götürüyor çocuğunu o bize uzan diye götürmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…