2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Kizlar sinirlerim cok bozuk ben bebegime sadece gece mama veriyodum yani yatmadan once bi kere iki gun once mamasi bitti tam ogunde doktor kontrolu vardi oraya gittik humana kullandigimiz mamayi aptamile cevirdi iyi eve giderken aldim aksam oldu bebisime verdim yatirdim gece bi kalkti kivraniyo kizim gaz oldu diye masajlar yaptim havlular koydum geri uyuyamadi kizim kac saat dun aksam yine mamasini yaptim yine bi kallti yine kivraniyo ve cani yaniyomus gibi agliyo yibe masajlar falan iyi uyuttum sabah aklima geldi acaba mamadami bi sorun var dedim kizlar mamayi yapip bi tadina baktim aabki eksi aci gibi yani mama bozuk iki gun bozuk mama verdim kizima smdi bekliyorum biraz zaman gecsin aptamili aricam ve olmadi tullketici haklarina basvurucam tabi sinirden olmezsem

anne sütüyle beslenen bebekler kac defa kaka yapar??bı yerde okudum mamaya göre az olurmuş anne sütünün cogu sındırılebılıyormuş...benım kızım 3 yada 4 defa yapıyor hala vede tabı sıvı...sizinkiler???

oğlum günde en az iki kez kaka yapıyor kıvamsız,sarı renkte..aralarda da gazıyla birlikte kaka çıkartıyor .

Eki Görüntüle 743924 Eki Görüntüle 743922 Eki Görüntüle 743923

Bu da benim oglum.Rabbim tum bebisleri korusun. Hepsine maşaallah:nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

maşallah,nazar değmesin.saçlarına bayıldım:nazar::nazar:

ben de su vermeye başlıyorum o zaman bugün itibariyle kızlar.bu arada oğlum dün sırtüstünden yüzüstüne döndü.iki kademede yaptı.önce büzülüp yan tarafa attı kendini sonra da yüzüstüne yattı.gündüz baya evirip çevirmiştim yatakta,seri bir şekilde döndürmüştüm canını acıtmadan.öğrenmiş,gece yaptı.çok komik oldu:KK9::KK9:

Kizlar sinirlerim cok bozuk ben bebegime sadece gece mama veriyodum yani yatmadan once bi kere iki gun once mamasi bitti tam ogunde doktor kontrolu vardi oraya gittik humana kullandigimiz mamayi aptamile cevirdi iyi eve giderken aldim aksam oldu bebisime verdim yatirdim gece bi kalkti kivraniyo kizim gaz oldu diye masajlar yaptim havlular koydum geri uyuyamadi kizim kac saat dun aksam yine mamasini yaptim yine bi kallti yine kivraniyo ve cani yaniyomus gibi agliyo yibe masajlar falan iyi uyuttum sabah aklima geldi acaba mamadami bi sorun var dedim kizlar mamayi yapip bi tadina baktim aabki eksi aci gibi yani mama bozuk iki gun bozuk mama verdim kizima smdi bekliyorum biraz zaman gecsin aptamili aricam ve olmadi tullketici haklarina basvurucam tabi sinirden olmezsem

kötü olmuş canım,tabiiki ara hakkın.acaba bebekte alerji filan yapar mı doktora sor istersen.

Cok bunaldım yoruldum uykusuzum:-( gece 4ten beri sallıorum tam uyudu bırakayım diyorum uyanıyo ayakta uyuyorum resmen

Günaydın can anneler.bebıslerımız artık sık sık uyanıyor gece ve gunduz.benım tek aklıma gelen artık hareketlerı hızlandıgı ıcın kendılerını uyandırıyorlar.benım oglus sureklı donuyo artık uykuda.bakalım daha neler neler yapacaklar.ben hala adet olmadım yaww :-) gercı su ankaranın sıcagında hıc cekılmezdı adet.bu sıcaklar su tuketımını arttırdgi ıcın hem sutume hem zayıflamama yardımcı oluyo.ayın 20.de bend oglusla ucakla memlekete gdcem.ınsallah bı sıkıntı yapmaz.cok sıkıldım ankaradan.memleketımı,annemı babamı cokk ozledımm

kötü olmuş ara hakkını sonuna kadar tarihi nasıl geçmiş olabilir mi

Db55 canım k.vld gelecekmiş. Geçmişi okuyup öyle cevap yazayım dedim sabredemedim. Benim k.vld de k.pdr le aram pek yok. K.pdr her şeye söylenir. Evlendigimde beri yedigime giydigime zayifligima. Ücretsiz izin alacağıma neler neler. Bende çok muhatap olmazdim doğuma gelip gittiler eltime dert yanmislar. Bizi it yerine koymadı. Yanımızda oturmadı. Sezeryanli nasıl oturacaksam 2 sene önce araba almıştık kendisine sormamış eşim benim aklıma uymusta ona göre model almış. Falan filan. Eltim anlattı. Bende aradım ağzıma geleni saydım kapattım. 2 aydır konuşmuyorum. Tabi eşim kandillerde hadi konuş der ama ne konuşurum ne giderim gelmelerini bile istemiyorum.kurdesen doktun sıkıntıdan onlar burdayken hiç umursamadilar alerji dedi oturdular. Dr ye gittim testler yapıldı. Sıkıntıdan diyince eşim izin aldı ailesi gitti. Tutmuş bizi kovdu demişler hiç demiyorlar kız kurdesen döktü diye. En son bu olaylar olduğunda sutum azaldı. 2 gün mama verdim onlar yüzünden. Eşimin umrunda bile değil. Yani mesafe koysanda anlamıyorlar. Allah şu mübarek günde ıslah etsin hepsini.

Dun4. Ay asisini oldu pamuk kizim gece cok ateslendi en son ilik suyla yikadik calpol hikaye hicbir etkisi yok...gece 5e kadar ayaktaydik.sabah durgun uyandi mama sonrasi yine calpol verdim hic keyfi yok hic gulmedi dun aksamuzerinden beri...minnosum benim....ne zaman eski haline doner....simdi yine atesi cikmaya basladi

Dun4. Ay asisini oldu pamuk kizim gece cok ateslendi en son ilik suyla yikadik calpol hikaye hicbir etkisi yok...gece 5e kadar ayaktaydik.sabah durgun uyandi mama sonrasi yine calpol verdim hic keyfi yok hic gulmedi dun aksamuzerinden beri...minnosum benim....ne zaman eski haline doner....simdi yine atesi cikmaya basladi

bu 4.ay aşısından iyice tırsmaya başladım:KK50: geçer inşallah,hemen hemen bütün kuzuların ateşi çıkmış.

Havalardan bebeklerde bunalıyor sanırım.bizimki bi garip 2dk emiyo bırakıyo süt yok desem akıyo mamada hic vermedimki neden böyle yapıyo anlamıyorum dogru dürüst uyumadıda sizde var mı böyle bisey

bu 4.ay aşısından iyice tırsmaya başladım:KK50: geçer inşallah,hemen hemen bütün kuzuların ateşi çıkmış.
İlk defa atesi cikti dun gec cok uzuldum soguk kompres yaptim ise yaramadi en son gece 3 te ilik su doktum vucuduna bu arada fazla kaka yapti epey hapsirdi korktum bu kezde usuttu hsta olacak diye az once arastirdim bu asi ishal bulanti kusma ates ve hapsirik yaparmis en azindan icim rahatladi.
Havalardan bebeklerde bunalıyor sanırım.bizimki bi garip 2dk emiyo bırakıyo süt yok desem akıyo mamada hic vermedimki neden böyle yapıyo anlamıyorum dogru dürüst uyumadıda sizde var mı böyle bisey
Benm pamugumda oyle emmeyi reddediyor emmeden uykuya dalmazdi simdi uyku vaktinde emzirmek isterken bagirarak agliyor dun doktora soyledim bu aylarda yapar boyle ama siz vazgecmeyin dedi....

kızlar benim bebeğimde ememyi bırakanlardan 20 gündür emiyor çok uğraştım ama emmed hiç 20 günde birkez emdi bir daha emmedi sağdım sürekli ama sütümde kesildi emmediği için mamayıda iştahlı içmiyor hergün daha az içiyor hiçbir mamayı beğenmiyor ne yapmalıyım varmı benim durumumda olan bir fkir verin nolur

kızlar benim bebeğimde ememyi bırakanlardan 20 gündür emiyor çok uğraştım ama emmed hiç 20 günde birkez emdi bir daha emmedi sağdım sürekli ama sütümde kesildi emmediği için mamayıda iştahlı içmiyor hergün daha az içiyor hiçbir mamayı beğenmiyor ne yapmalıyım varmı benim durumumda olan bir fkir verin nolur

pirinç unuyla mama yapılırmış onu dene belki sever onu

İlk defa atesi cikti dun gec cok uzuldum soguk kompres yaptim ise yaramadi en son gece 3 te ilik su doktum vucuduna bu arada fazla kaka yapti epey hapsirdi korktum bu kezde usuttu hsta olacak diye az once arastirdim bu asi ishal bulanti kusma ates ve hapsirik yaparmis en azindan icim rahatladi.
Havada sıcak yazık bebislere:-(

Benm pamugumda oyle emmeyi reddediyor emmeden uykuya dalmazdi simdi uyku vaktinde emzirmek isterken bagirarak agliyor dun doktora soyledim bu aylarda yapar boyle ama siz vazgecmeyin dedi....

Zaten baska carem yok ama hertürlü emzirmeye calısıyorum ayakta yatarak pıspıslayarak halden hale girdim:-) güzel güzel emmesini özledim

Test yaptim evde negatif kizlar hamile degilim :KK66: bizimki uyumuyor yaa hep kucak istiyor haka kahvalti yapamadim saat kac oldu ve malesef bugunde istahsiz ne versem kustu puff

bızde haftaya aşı yaptıracagız ama korktum doğrusu ateş konusunda...geçen sefer bişey olmamıştı ama bu sefer herkes ateşlenmiş sanırım...

Havalar isindi bebislerin atesi zaten 37lerde geziyor onceki asilarda oglum 36.5tan 37.5 a cikmisti simdi vucut sicakligi zaten oyle ee ister istemez 38.5 ustune cikacak gibime geliyor bnce tontiklerin atesi havanin cok sicak olmasindan

X