- 17 Eylül 2012
- 207
- 2
slm kızlar bugun saglık ocgına gttık oglusum kontrolu vardı.5700 kg olmus kıpır kıpır durmuyor yerınde 58cm olmus.donme konusulmus bnm oglusum yan donuyor yuz ustu olunca kafasını dık tutuo.donuyor.ebe korunma yontemlerden bahsettı spıral taktıran var mı bılgı verır mısınız.ayrıca adetlı ıdım temızlenmıstım bugun bı bktım tkrr olmusum agrım vardı az neden kı ya ...ve ılıskısırasında acı duyan var mı,
Canim ben 23martta normaldogumla epizyotomi ile dogum yaptim.iliski esnasında acı var cok hem de.dra gittim.sertlik vardi bende bi de.dr normal dogumda olur dedi.bir sure daha bekle gecmezse gel dedi.
Annisler bebislere slmmmhanimlarr bebisleriniz neler yapiyoo paylasalim mi? Mesela kahkaha atmayi ogrendilermi? Bizimki gidiklayinca ve oyuncaklarina arada kahKaha atiyor hep oyle gulsun istiyoruum cok tatlu oluyooo:))atesi olan bebekler korkmayin geciyir bizim 2 gun surdu hemde 2. Gun 39.7 yi gordum sabah uyanir uyanmaz elimden termometreyi atmam bir oldu belki 40 i gececekti hemen soydum ates dusurucu verdim camkari acrim ve bez yaptim ama cok sogutmadan ilik bez ve ilik dus gecti sukur atlattik..
Sukur atlatmissiniz.gecmis olsun.benim oglum 3 ay 5gunluk.kendi kendine bagiriyor konusuyor gukuyor.bgn gidiklandigini kesfettik.gobegini opunce aaaaa diyip guluyor.henuz yan donebiliyor.hafif hafif basiyor ama tam degil.biseyi tutuyor ama uzanip da alip tutmuyor.ben tutturuyorum.bizim bebis tembel mi ne
kızımın ateşi düştü ama maalesef idrar yolu enfeksiyonu çıktı. antibiyotiğe başladık
Caniiimmmm cok gecmis olsun.Insaallah gecer sikma canini.kiz cocuklarda sik oluyor maalesef.en kisa zamanda acilll sifalar olsun kuzucuguna