sağ ol canım ben de deneyeyim
db cim ben işe başladım
hatta bugün sabahın köründe çıktım gittim
sütümü bıraktım, bir seans da mama vermiş kayınvalidem
saat birde geldim eve
inan kendime geldim
arkadaşlarımı görmek ve sohbet etmek bana çok iyi geldi
ay bi gelemediler onlar da
bakarsın yine gelmezler
bence canım iyi karşıla
ellerini falan öp ama
yemek kahvaltı dışındaki zamanını oğlunla kendi odanızda geçir
kısa cevaplar ver
eşinle mutlu olduğunu hissettir ve onları çok umursamadığını göster
gün içinde annenlerle uzun telefon görüşmeleri yap
eşinle çok iyi ol bence çatlasın
canım ben veriyorum
günde iki kere 3 er çay kaşığı
benim doktorum 3 aydan sonra ver dedi
ben de veriyorum
anne sütüyle beslenen bebekler kac defa kaka yapar??bı yerde okudum mamaya göre az olurmuş anne sütünün cogu sındırılebılıyormuş...benım kızım 3 yada 4 defa yapıyor hala vede tabı sıvı...sizinkiler???
Sicaktan bebekler cok terliyor. Siz su veryor musunuz? Ne kadar veriyrsunuz ve kac kere?
anne sütüyle beslenen bebekler kac defa kaka yapar??bı yerde okudum mamaya göre az olurmuş anne sütünün cogu sındırılebılıyormuş...benım kızım 3 yada 4 defa yapıyor hala vede tabı sıvı...sizinkiler???
mama ve anne sütütyle besleyen anneler nasıl besliyosunuz siz ben daha yeni mamaya başladım emzirip sonramı mama veriyorsunuz?
Sicaktan bebekler cok terliyor. Siz su veryor musunuz? Ne kadar veriyrsunuz ve kac kere?
Bu iki problem beni canimdan bezdirdi. Az bile soyluyorum cildirmak uzereyim. Disari bile cikamiyorum cunku hickirigin ne zaman turacagi belli degil. Emzirmeden gecmiyor. Emzirmek yine kolay bazen memeyi almiyor 1 saate yakin hickirdigi oluyor.
Gaz ise hep vardi bu ayda daha da artti. Gaz sancisiyla uyaniyor. Gazini cikariyorum agizdan. Ciktikca cikiyor. Gaz yapan bir sey yemiyorum. Salatalik disinda. Ee artik onu da yiyim bari. Off cok bunaldim. Ise baslamayi bile dusunur oldum.
Krese bu aylikken verirsem bebegim icin kotu mu olur? 6 martta dogdu.
doğduğundan bu yana mama ve anne sütü bir arada 4 mart doğumlu..2700 doğdu 2500 e düştü...şimdi 6 kg bebişim maşallah maşallah =) ben geceleri emziriyorum sabah uyandığında öğlene kadar emiyor süt bitince mamaya geçiyoruz 2 saatte bir 2 ölçek alıyor 4x60 cc 240 ccgünde mama yiyor doktorum geçen hafta kilosunu ve yediği mama yı çarptı böldü hesapladı mamayı bırakalım dedi bende kzım beni parçalar dedim sütüm yetmyr sinirlenyr doktor hanm dedim =))) tamam o halde dedi gelişimi iyi dedi =)
Bu iki problem beni canimdan bezdirdi. Az bile soyluyorum cildirmak uzereyim. Disari bile cikamiyorum cunku hickirigin ne zaman turacagi belli degil. Emzirmeden gecmiyor. Emzirmek yine kolay bazen memeyi almiyor 1 saate yakin hickirdigi oluyor.
Gaz ise hep vardi bu ayda daha da artti. Gaz sancisiyla uyaniyor. Gazini cikariyorum agizdan. Ciktikca cikiyor. Gaz yapan bir sey yemiyorum. Salatalik disinda. Ee artik onu da yiyim bari. Off cok bunaldim. Ise baslamayi bile dusunur oldum.
Krese bu aylikken verirsem bebegim icin kotu mu olur? 6 martta dogdu.
o değilde sen testi tekrarladın mıKizlar neden bebekkere az su veruyosunuz yaaa bol bol verin biberonla ona birakin nekadar ictigini.bugun mesela biz disardaydik oglum cok susadi hep verdim mama ile suyu farkediyorlar bazen emziriyisunuz yada mama veriyosunuz ya su diye karni toksada kanmaya cakisiyolar ama emsede huzursuzlar iste ozaman su verin bak nasil yanmis icleri :)) bizimki masallah gunde 100 ml iciyidur toplam :)) su kargasi haha :)
o değilde sen testi tekrarladın mınedense hamilesin gibi hissediyorum
Kizlar neden bebekkere az su veruyosunuz yaaa bol bol verin biberonla ona birakin nekadar ictigini.bugun mesela biz disardaydik oglum cok susadi hep verdim mama ile suyu farkediyorlar bazen emziriyisunuz yada mama veriyosunuz ya su diye karni toksada kanmaya cakisiyolar ama emsede huzursuzlar iste ozaman su verin bak nasil yanmis icleri :)) bizimki masallah gunde 100 ml iciyidur toplam :)) su kargasi haha :)
Simdi yazacaktim bende:)) benim durum malesef belli degil aman diyim agzini hayra ac ya dusunuyorum ben hadi hic adet olmasam anliycamda ben adet olmustum adet sonrasi iliski oldu ve gelmiyoo hala ve kilir kipir icim ..korkuyorum.benim destekcim yok malesef annem 2 dk.geliyor sikildim diyip gidiyor anne dur ben cikiyim bi markete gidiyim diyorum yooo hemen kaciyor ben cok kirginim onlara bak kizim islerini gor demiyor oyle isleeim varki aslinda hastaneye gitmem sart tahlil sart, nufus cuzdanim hanidir kayip onu bile cikarttiramiyoruum bugun kalktim attim kendimi disari sadece avm ye gittim ve sagolsun etraftan cok yardim gordum bebek arabasini tasiyip otobuse koydular gelirkende oyle..bende aksama kadar oglumla avmdeydim yavrum nasil sikilmis hep bakindi durdu.esim deseniz oda calisiyor geliyor anca yorgunum diyor..yani yakinin canin kanin yapmadigini.elal yapiyor ya o cok zoruma gidiyoryani uzun lafin kisasi hamileysem bu gidisle evde dogururum ben:))