canım ateşiniz düştü mü? bizim hala düşmedi, 37,5 - 38 hep ateşi, hatta arada 38i bile geçiyor. istanbuldaki kendi doktorumuzu aradık, 2gün sürmesi normal ama calpol felan verince düşmesi gerek dedi ama değişmiyor hiç, doktora gösterin bir dedi. az önce burda çocuk doktoruna götürdük, aşı ateşiyse bugün geçer ama enfeksiyon felanda olabilir, o zaman antibiyotiğe başlarız dedi. bayağı bir muayene etti, enfeksiyon bulgusu yokmuş, her ihtimale karşı idrar tahlili istedi. idrar verdik geldik, yarım saat sonra gidip sonucu alıcaz.inşallah sadece aşı ateşidir.
biz 4aylık olduk, gaz sorunumuz 1aylıkken başladı, 3aylıkken bayağı azaldı, 3buçukta hiç kalmadı. ben gaz ilaçlarını 3.ayda vermeyi bıraktım:) şimdi yemekten sonra gazını bile çıkarmıyorum artık, kendi istediği zaman alttan pırtlatıyor. çok şükür gaz diye bir sorunumuz kalmadı.
benim kız zaten sakin bir bebekti, karnı tok, uykusu yoksa kendi kendine dururdu. şimdi insanları daha çok algıladığı için yatarken birini görürse alsın diye eee eeee diye nazlanıyor ama kimseyi görmezse kendi kendine duruyor. mırıl mırıl sesler çıkarıp etrafı inceliyor uzunca bir süre. ışıklı ve müzikli bir oyuncak tavşan aldık, şimdi onu çok seviyor. açıp yanıbaşına koyuyorum, hemen yan dönüyor, elleriyle uzanıp sıkı sıkı yakalıyor onu, bayağı bir oyalanıyor onunla. ama omuza alınıp evde gezmeyide çok seviyor:)