2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

canım mevlütü çok şükür atlattık baya kalabalık ve karışıklık oldu ama güzel geçti sabahtan annem ve teyzem annemlerde pilavı yaptılar 1 gün önceden tavuk didikleme işini halletmiştik ayran kutu su falanda almıştım tatlıyı sabah alıcam diyordum ama unuttum :) son anda ablam gidip aldı.börek yapmış annem gelip benim fırınıma koydu ama onuda çıkarıp ikram etmeyi unuttuk hoca geç kaldı kapı şifreli kapıyı açamamış 15 dakika orda beklemiş zaten bizde bekliyoruz öyle geç başladı sonrada herkes yedi gitti telaştan üstümü zor giyindim kızm dersen kalabalıktan şaşkına döndü o kadar karışıktıki millet erkenden gelmeye başladı kızımı giydiremedim doğru düzgün mevlüt kıyafetini göye ufaklık marka almıştım 80lira gibi bişey bayılmıştım hamileyken simli olduğu için kızımın heryeri sim oldu elleride simli ağzına soktuğu için ve çok rahatsız elbise olduğu için gidip normal bir tulum giydirdim kızım kucağımda oturup kuran dinledi :) hoca elden ele gezdirelim dedi bişey demedim gezdi kuzucum herkes kıbleye döndü kızımın duasını yaptı hoca iyi oldu evde kuran okundu dualar edildi çok telaş yapmış olsamda güzel geçti :)

hehe D cok heyecanlı ve karısık olmuş D demek böreği unuttunuz ha D neysem Allah kabul etsin cnm...rabbım korusun kuzuları..

kıyafetıde artıkım başka bi zaman da rahatca gıydırırsın

hehe D cok heyecanlı ve karısık olmuş D demek böreği unuttunuz ha D neysem Allah kabul etsin cnm...rabbım korusun kuzuları..

kıyafetıde artıkım başka bi zaman da rahatca gıydırırsın

amin canım sağol hemde millet gittikten sonra arkadaşım dediki konuşuyorlardı çok güzel koktu börek falan demişler çok üzüldüm arkamdan ne dediler bilemiyorum yardıma mutfağa girenler pilavı tavuğu tatlıyı koyup servis ettiler börek verene kadar millet doyup tabaklarını atmıştı hatta kalkıp gidiyorlardı :) durun böreği unuttum diyemedim bebek şekerlerini dağıtmayıda unuttum en son kalkarken dağıttım giden komşularımada kapıya gidip verdim valla ben bi tuhaf oldum kızımla ilgileniyorum herkes bişey diyor verilen hediye poşetlerinin hepsini biyerle sokuşturmuşum 2 gün boyunda evin heryerinden hediye çıktı dolaba beşiğe kapının koluna asmışım :) bu arada evde enaz 10 çocuk vardı düşünün evin halini savaştan çıkmış gibiydi hala topluyorum olsun olucak o kadar napıyım :)

Ayni sikinti bende de var spora basladim aksamlari yemek sonrasi atistirmayi biraktim doguma 75 kilo ile girdim hala daha 70 kiloyum her yerim cok cirkin duruyor igrenc bir gobek kocaman kalcalar ufff....fitnes 3 ay surecek yarin 4.gunum her yoruldugum burnumdan akan her bir ter damlasinda hay kafam tutamadin girtlagini gunde 2 tane kazandibi yenirmi diye icimden haykirip gozyaslarimi icime akitiyorum...degil tatile yazliga bile gitmicem degil bikinim yasli teyze mayosu da alsam icine giremem milletin goz zevkini bozmayayim...seneye kadar yaglarimi selulitlerimi catlaklarimi saklayayim...ne oldum ben boyle ya....

bizim kızda dikiliyor ve aynı dediğin gibi totoyu o yana bu yana döndürüyor ama daha tam dönemedi totolar ağır geliyor belli:))
kızlar bide doğumdan ne kadar zaman sonra adet oldunuz yada oldunuzmu ben dün oldum doğumdan 3.5 ay sonra yani

ben olmadım daha.olaydım iyiydi

Bebegin nasil oldu canim duzene girebildi mi

Yok canim ya uyku problemimiz hala devam esiyo disari cikincada surekli aglamasi vatdi oda hala devam. onun icin anneme geldik kampa girdik annem sabahlari bide aksamlari alip bi disari cikariyo kamelyada bi kac saat oturuyolar yavas yavas alisiyo bugunde doktor cok gazi var dedi bi fitil verdi kizima eve geldik iki saat uyudu sonra bakalim bi duzen oturtmaya calisiyorum bi ay sonra urfaya gidicez ucakla gidicem hemde simdiden korkusu icime coktu bi aya kadar duzenimiz olur ins senin hamislik nasil gidiyo pit pitlari duydunmu

Duydum canim bzmm de haftasonu anneannemiz geliyo emzige alismadi bebegin dmi

çok geçmiş olsun tatlım bebişin unutmuştur umarım izi kalmamıştır o olayın üstünde

canım ya çok çok geçmiş olsun Allahım yine korumuş acil şifalar versin meleğine malesef hepimizin en korktuğu şey başımıza gelebiliyor bazen ne yapsakta

çok gecmış olsun miniklerimiz bu şekilde büyüyor ufak kazalr hep olacak anlaşılan...allah daha büyüklerinden korusun

Gecmis olsun cnm allah korumus yavrunu daha kotusunden korusun rabbim evlatlarimizi

Allahiiimmmm cok cok cok coooookkk gecmis olsun.toparlar Insaallah. Rabbim korusun.acil sifalar diliyorum kuzuya
Allah razı olsun hepinizden kızlar çok teşekkürler,Rabbim sizin meleklerinizide korusun inşallah,Allah beterinden esirgesin
merhaba kızlar bu da benim kuzuuummm
Allah bağışlasın maşallah meleğine
Geçmiş olsun canım biizmde ayın sekizinde kontrolü var kısmetse,ne güzel ailenin yanına gitmişsin,benimde teyzemin kızı malesef bu akşam yola çıktı,bende kalıyordu 20 gündür bugün gidince çok zor geldi bana giderken ağlaştıkGelmesi sevindiricide vedalaşmak çok zorAz çok düzenleri oturdu bebeklerimizin,Allah hepsin eşifa versin
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
kızlar süt, göbek, fazla kilo
bebeğin az kilo alımı konuşulmuş ama
benim derdim daha başka
hala lohusa gibiyim
hemen ağlıyorum, ya da ağlamak istiyorum
moralsizim
özellikle de uykusuzken
Allah yardımcın olsun canım kolay değil iki bebeğe birden bakıyorsun yeri geliyor biz tek bebekle bunalıyoruz,Allah yokluklarını göstermesin

Duydum canim bzmm de haftasonu anneannemiz geliyo emzige alismadi bebegin dmi

Kuzucuk emzigi uyku arkadasi yapti sadece uyurken kullaniyo daldiktan sonra atiyo bidaha istemiyo gun icinde veriyorum ama cani isterse 5 dakika emiyo bazen seftaliye falan surup veriyorum tadi bitince atiyo cadi

Biz bugun yaptirdik 4.ay asisini ve suan atesi 38derece sabah gitmeden calpol vermistim, asidan sonra hemsireye atesi olurmu diye sordum, o da onceki ates yapmadiysa olmaz dedi. Oncekinde olmadi ama bunda oldu maalesef. Aksamustu atesi cikmaya baslayinca calpol verdik tekrar, dus aldirdik. Hic dusmeyince atesi hastaneye gittik. Hicbirsey yapmadilar, asidan sonra normaldir, sık sık dus aldirin, 1saat sonra fitil verin dediler. Az sonra fitil vericez, basinda bekleyip dakka basi atesini olcuyorum suan ama henuz bir degisiklik yok. Insallah fitilden sonra duser...

canım bizde bugün yaptırdık :13: şu an 37 küsürlerde :18: inşallah artmaz bizde de önceki aşıda ateş olmamıştı ama bana hemşire 6 saatte bir ateş düşürücü vermemi istemişti bende vermiştim bu kez ateş olduğunda ver dedi ( tabi her aşıda sağlık ocağına gitmeden 1 çay kaşığı ateş düşürücü veriyorum ) takipteyiz nöbetteyiz gece boyu inşallah rahat atlatırız ama bize 3 gün banyo önermiyor aşılı olunca :26:

Geçmiş olsun canım kıyamam kuzuyaİnşallah geçer canım hemen.Bizimde kontrolümüz var ayın 8 inde inşallah ateşi çıkmaz kızımınSabaha kalmaz iyi olur inşallah

Daha gecen sene bu gunlerde adet olmustum ağlamaktan mahvolmustum meger son adetimmis. Sonrasında yavrum benimle can bulucakmis. Bu aralar ise huysuz bir bebekle ugrasmaktayim ama onu cok seviyorum biliyorum herkes zorlaniyor ama geçici oldugu o kadar net ki! Mesela daha dune kadar göğüs yaralarimizdan bahsediyorduk geçti, lohusaliktan bahsediyorduk geçti, ilk asilarimizdan bahsediyirduk geçti.... vs vs. umarim bu zorlu zamanlarimizda geçicek , belki de 1. Yas gunu onerilerinde bulunucaz birbirimize.. . Hepimize yuce rabbimden sabir diliyorum...

canım inşallah düşer hemen bebişin ateşi bizimde 2 aylıkken aşılarda ateş olmadı sadece huzursuz oldu öyle atlattık bişey vermedim doktor fitil yazmıştı 38 buçuğu geçerse ver demişti ben işimden izin alamadığım için 4 aylık aşıları anca 8 temmuzda yaptırabilicem izin alıp yanında olmak istiyorum kızım 4 buçuk oluyor benimde bu kafama takılıyor 4 aylık aşıları 15 gün geç yaptırınca sorun olur öu acaba bende bunu araştırıyorum ama annem götürsünde istemiyorum yanında olma istiyorum benim kızımın normalde bile ateşi 37.2 çıkıyor braun kulaktan ölçen ateşölçerle ölçüyorum havalarda sıcak tabi yükselmeden atlatırsınız inşallah geçmiş olsun bebeklerde 38 derece ateşe yüksek demiyoruz demişti bana doktorum

bende tatile gitmek istemiyorum geçen senede yurtdışında olduğumuz için tatil yapamamıştık eşim delirmek üzere gielim diyor ama benim hiç niyetim yok daha fazla moral bozukluğuna bende hamileyken yok ceviz ye yok muz ye oda yarıyor buda bebişe yarıyor diye o kadar düzenli beslendimki ne bulursam yedim 25 kilo aldım bebişte allahtan kilolu doğdu bide o kadar yiyip bebiş az kilolu doğsa iyice sinir olurdum şimdi kızımda bende şişko şişko geziyoruz benim boyun 175 ordan yırtmaya çalışıyorum allahtan boyumda uzun olmasa 90 kiloyla napardım bilmiyorum 15 kilocuk vermem lazım enazından acilen şuan açım resmen ya bayılıcam

Canım sizede çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun,umarım artmadan geçer ateşi

Sizede gecmis olsun canim. Bizimki biraz dusmeye basladi. Ins sorunsuz atlatirlar. Onceki asida bizede 3gun yikamayin demislerdi ama bu defa oyle birsey denmedi. Doktorda dus aldirin deyince aksam 7den beri saat basi yikiyoruz. Su biraz soguk oldugundan mizirdaniyor ama yapacak bisey yok

Geçmiş olsun canım kıyamam kuzuyaİnşallah geçer canım hemen.Bizimde kontrolümüz var ayın 8 inde inşallah ateşi çıkmaz kızımınSabaha kalmaz iyi olur inşallah

Sagol canim. Ins ateslenmezsiniz ama sen yinede ates dusurucu ver gitmeden. Gerci bende vermistim sabah ama yinede cikti atesi.

Bizimde dündü aslinda asi gunumuz ama sehirdisinda oldugimuzdan bugun yaptirdik. Hemsireye 1gunden birsey olurmu diye sormustum, o da gununden once yapilmaz ama 5gun sonraya kadar yapilabilir dedi. 15gunu bilmiyorum ama gec olmasin sonra iyice bir arastir canim gec kalmadan. Bende arzum kulaktan ve alindan atesolcer kullaniyorum. Kulak alindan bir derece daha yuksek cikiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…