Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsun.daha cok yukselmeden duser Insaallah.biz henuz 3 ayligiz.bu ay asi yok.4.ayda rotanin 2.dozu da var Insaallah cok yukselmez atesimiz.bebegin duzene girmis.masaallah hayirli olsun darisi basimiza.Biz bugun yaptirdik 4.ay asisini ve suan atesi 38derece sabah gitmeden calpol vermistim, asidan sonra hemsireye atesi olurmu diye sordum, o da onceki ates yapmadiysa olmaz dedi. Oncekinde olmadi ama bunda oldu maalesef. Aksamustu atesi cikmaya baslayinca calpol verdik tekrar, dus aldirdik. Hic dusmeyince atesi hastaneye gittik. Hicbirsey yapmadilar, asidan sonra normaldir, sık sık dus aldirin, 1saat sonra fitil verin dediler. Az sonra fitil vericez, basinda bekleyip dakka basi atesini olcuyorum suan ama henuz bir degisiklik yok. Insallah fitilden sonra duser...
Gecmis olsun.daha cok yukselmeden duser Insaallah.biz henuz 3 ayligiz.bu ay asi yok.4.ayda rotanin 2.dozu da var Insaallah cok yukselmez atesimiz.bebegin duzene girmis.masaallah hayirli olsun darisi basimiza.
Brnim testim daha idrari koyar koymaz cikti ikincisi pembe..abn
Anneme gostermek icin yanina gittim sok olmus vaziyette oda gordu bana nspicaksin diye sordu konudurken teste bsktigimda test pembe cizgi beyazlayip negatif olduu boyle tuhaftii yani..yine tekrarlicam ... Ya benim bebis dogdugu ilk zamanlarda bile kucagimdsa basiyodu..hende adim atiyofu gercektenn sonra ben hic alistirmadim ama 1 aydir hergun bastirmaya calidiyorum hala basmiyorr tembel yaa..yan donuyor, gidiklayinc kahkaha atiyor,arabasi var kendi kendine giden onu izliyor , sirttan yuzustune donuyor bizimkki terssini ogrenfi:)) kafasini kaldiriyor ama ara ara sallaniyor basi oyuncagini tutuyor bir elinden digerine geciriyor,agzinda elleri hep bazen kusturuyor kendini,tv.artik izletmiyorum..cok bagirirarak sesker cikariyor..konusulunca cvp veriyior seslenince bakiyor..ama ayaklarina basamiyor normalde yatinca ayaklarini hoplAtip zipkatiyor ..kafama takimdi 4 aylm hata 4 bucuk aylij bebek basmaliniydi
Adet olmadim hala. 1 yil bike olmayan vamis. Takmiyorum kafama.bizim kızda dikiliyor ve aynı dediğin gibi totoyu o yana bu yana döndürüyor ama daha tam dönemedi totolar ağır geliyor belli:))
kızlar bide doğumdan ne kadar zaman sonra adet oldunuz yada oldunuzmu ben dün oldum doğumdan 3.5 ay sonra yani
Benim bebgim de aynen oyle yapiyor.Kuzucuk emzigi uyku arkadasi yapti sadece uyurken kullaniyo daldiktan sonra atiyo bidaha istemiyo gun icinde veriyorum ama cani isterse 5 dakika emiyo bazen seftaliye falan surup veriyorum tadi bitince atiyo cadi
Gecmis olsun cnm. Simdi nasil oldu?Biz bugun yaptirdik 4.ay asisini ve suan atesi 38derece sabah gitmeden calpol vermistim, asidan sonra hemsireye atesi olurmu diye sordum, o da onceki ates yapmadiysa olmaz dedi. Oncekinde olmadi ama bunda oldu maalesef. Aksamustu atesi cikmaya baslayinca calpol verdik tekrar, dus aldirdik. Hic dusmeyince atesi hastaneye gittik. Hicbirsey yapmadilar, asidan sonra normaldir, sık sık dus aldirin, 1saat sonra fitil verin dediler. Az sonra fitil vericez, basinda bekleyip dakka basi atesini olcuyorum suan ama henuz bir degisiklik yok. Insallah fitilden sonra duser...
Haklisin eski resimwrine bakinca bile zamanin cabuk gectigi anlasilyor.Daha gecen sene bu gunlerde adet olmustum ağlamaktan mahvolmustum meger son adetimmis. Sonrasında yavrum benimle can bulucakmis. Bu aralar ise huysuz bir bebekle ugrasmaktayim ama onu cok seviyorum biliyorum herkes zorlaniyor ama geçici oldugu o kadar net ki! Mesela daha dune kadar göğüs yaralarimizdan bahsediyorduk geçti, lohusaliktan bahsediyorduk geçti, ilk asilarimizdan bahsediyirduk geçti.... vs vs. umarim bu zorlu zamanlarimizda geçicek , belki de 1. Yas gunu onerilerinde bulunucaz birbirimize.. . Hepimize yuce rabbimden sabir diliyorum...
Yataga ac giriyorum. Bol su iciyorum. Uno denge light ekmek aldim 40 kalori. Vakit bulursam 15-20 dk spor yapiyorum. Yediklerimin kalorilerine bakiyorum. Insallah vericez kilolari.Guzel kilo veren arkadaslar nasil bi rejim uyguladiniz ya da uyguluyorsunuz.beni de bilgilendirin.ben diet begenemedim bir turlu.sutum azalcak diye korkuyorum.zaten mama takviye ediyorum.
hasta olan bebişlerimize çok geçmiş olsun...
ben de tatile gitmek istiyorum. geçen senede gidememiştik bir yere.her zaman ben bakardım netten otellere şuraya mı gitserk burayamı gitsek diye eşimin kafasını şişirirdim. geçenlerde bayramdan sonra tatilemi çıksak hem kızımız biraz büyümüş olur dedi. ben hiç oralı olmadım ben ki gezme delisi bir insanım. annem çağırıyor gidip bir hafta kalıp geleyim diye düşünüyorum. sadece düşüncede kalıyor. çocukla rahat edemiycekmişim gibi geliyor. niye böyle düşünüyorum bilmiyorum.
benim kızımdan başka dönmeyen kaldı mı? çok tembel benim kızım çookk... anasının tos tosu.
rejimden konuşulmuş. benim 3 kilo fazlam var. 3 kilo o kadar fazla mı ki hala pantolonlarıma giremiyorum. her gün pilates yapmaya çalışıyorum. biraz bölük pörçük oluyo ama kızım izin verdiği sürece... her şey yiyiyorum süt sıkıntım var akşama pek kalmıyor süt. hatta gelen giden çok olduğu için yaptığım şeylerden hiç kendimi kısıtlamadan yiyiyorum. engel olamıyorum kendime hamileyken bile canım bi şey istemezzdi. şimdi her şey yemek istiyorum. noldu bana anlamadım.
göbişimdeki siyahlık biraz azaldı ama hala doğum çizgim var. çatlaklar için bir şey kullanan var mı?
herkese bebişiyle bol gülücüklü eğlenceli mutlu günlerrrr.....
bende tatile gitmek istemiyorum geçen senede yurtdışında olduğumuz için tatil yapamamıştık eşim delirmek üzere gielim diyor ama benim hiç niyetim yok daha fazla moral bozukluğuna bende hamileyken yok ceviz ye yok muz ye oda yarıyor buda bebişe yarıyor diye o kadar düzenli beslendimki ne bulursam yedim 25 kilo aldım bebişte allahtan kilolu doğdu bide o kadar yiyip bebiş az kilolu doğsa iyice sinir olurdum şimdi kızımda bende şişko şişko geziyoruz benim boyun 175 ordan yırtmaya çalışıyorum allahtan boyumda uzun olmasa 90 kiloyla napardım bilmiyorum 15 kilocuk vermem lazım enazından acilen şuan açım resmen ya bayılıcam
hasta olan bebişlerimize çok geçmiş olsun...
ben de tatile gitmek istiyorum. geçen senede gidememiştik bir yere.her zaman ben bakardım netten otellere şuraya mı gitserk burayamı gitsek diye eşimin kafasını şişirirdim. geçenlerde bayramdan sonra tatilemi çıksak hem kızımız biraz büyümüş olur dedi. ben hiç oralı olmadım ben ki gezme delisi bir insanım. annem çağırıyor gidip bir hafta kalıp geleyim diye düşünüyorum. sadece düşüncede kalıyor. çocukla rahat edemiycekmişim gibi geliyor. niye böyle düşünüyorum bilmiyorum.
benim kızımdan başka dönmeyen kaldı mı? çok tembel benim kızım çookk... anasının tos tosu.
rejimden konuşulmuş. benim 3 kilo fazlam var. 3 kilo o kadar fazla mı ki hala pantolonlarıma giremiyorum. her gün pilates yapmaya çalışıyorum. biraz bölük pörçük oluyo ama kızım izin verdiği sürece... her şey yiyiyorum süt sıkıntım var akşama pek kalmıyor süt. hatta gelen giden çok olduğu için yaptığım şeylerden hiç kendimi kısıtlamadan yiyiyorum. engel olamıyorum kendime hamileyken bile canım bi şey istemezzdi. şimdi her şey yemek istiyorum. noldu bana anlamadım.
göbişimdeki siyahlık biraz azaldı ama hala doğum çizgim var. çatlaklar için bir şey kullanan var mı?
Bebisi 4 aylik olan anneler gaz sorununz bittimi biz 3 ayligiz hala cok fena gazimiz var nezaman bitecek diye bekliyorum. bide bebisler kendilerini oyaliyolarmi bir gununuz nasil geciyo surekli ilgi istiyo benim kucuk cadim
kızımın gaz sorunu 3. ayda yeni başladı haftaya 4 ay bitiyor bakalım ne olacak....kendi cok nadir biraz duruyor onun dısında sürekli ilgi ve kucak istiyor...
bizim kız seninkinde de büyük ama hala tam dönmedi yarım dönüyo koca totolum benim:)) rejim hiç sorma hamilelikte 23 kilo almıştım ve şuan vermem gereken neredeyse bi 10 kilom var ben yediklerimden kısarak 1 ay içinde haftada 1 kilo falan veriyodum çok güzel ama şu 1 haftadır sütüm azaldı neredeyse her emzirmede fışkırıyordu şimdi artık hiç fışkırmıyo sertleşmiyo bile mama aldım bi akşam ağladı açlıktan ağlıyo diye ama onuda içmedi heralde yetiyo dedim bende eşimde kızdı zaten kilo vercem diye akşam yemeği bile yemiyosun azalır tabi dedi sinirim bozuldu yemeğe başladım yine malesef bi kaç günde 1kilo yine aldım
benim doğum çizgim çok komiktir sertçe lifleyince bayaca gitti yine belli oluyor biraz ama resmen sert bi şekilde lifleyince kahverengi çizgiler kabuk kabuk gitti o da eşim sayesinde oldu doğumdan sonra eşime göstermiştim baksana göbek deliğim bile kahverengi diye kirdir o dedi:)) daha neler dedim sonra banyoya girdim bastırarak lifleyince kahverengiler bayaca silindi gitti çok gülmüştüm o gün ya:)))
çatlaklara gelince maalesef göğsüm dışında her yerimde çatlaklar var ve hiç bişi yapamıyorum
günaydın,güzel günler hepimize.
nasıl aç kalıyorsunuz ya,ben acıktığımda başım dönüyor dayanamıyorum açlığa
ben 15 kg aldım hamilelikte.6 kg si doğumla gitti,sezeryan olmuştum.1 ayda 6 kg daha gitti kendiliğinden.hiç bir şey yapmadım.40 gün bel korsesi taktım göbeğim toparlansın diye ..şu an 3 kg fazlam var..onu da inşallah,balıkesire taşındığımızda spor salonuna yazılıp vermeyi düşünüyorum..kepek ekmek yiyorum,akşamları hafif sebze yemekleri yiyorum.dışarı çıkacağım zaman korse giyiyorum bacak ve popo ve karın bölgemi toparlıyor..kalem eteklerimi giyemiyorum.zaten göğüslerden dolayı gömleklerim de olmuyor ve inatla yeni giysiler almıyorum zayıflarım diye..inşallah bir kaç ay içinde eski halimden de iyi olacağım inanıyorum..çatlak olmadı bende,göbek çizgimse geçmedi koyu renkte.
bu arada oğlum da sırtüstünden yüzüstüne ya da tersine dönmedi daha.
kızımın ateşi hep yüksek gibi kesin sonuç olması için poposundan ölçüyoruz (kızılötesi olan dereceden memnun kalmadık) 37,7 lerde falan çıkıyo popodan 38,3 den sonra mudahale edilmeliymiş int okudum. bazı bebeklerin vücut ısıları normalden fazla olabiliyırmuş kızımda sıcak demekkiateşten konusulmuş bizde haftaya aşı olacagız gecen sefer ateş olmamıştı bu seferde olmaz inşallah....ama aklıma takıldı benım kızımın ateşi genelde 37 cıkıyor hatta bazen 37.3 falan oluyor bugünde 37 mesela....koltuk altından ölçüyorum bu yüksekmi sizce?
dondurma bile yemiyorum gaz olacak diye:18:Ohhh aşılarımızı da olduk :119::119:
Şimdi dondurma zamanıııı:131::111:
7 mart doğumlu kızım dönmüyo kilolu bebekler daha geç hareket edermiş kafasını çok rahat döndürüyo bacaklarını sağa sola atıyo havaya kaldırıyo ama poposunu kımıldatmıyo rahat ol yalnız degilsinhasta olan bebişlerimize çok geçmiş olsun...
Bebisi 4 aylik olan anneler gaz sorununz bittimi biz 3 ayligiz hala cok fena gazimiz var nezaman bitecek diye bekliyorum. bide bebisler kendilerini oyaliyolarmi bir gununuz nasil geciyo surekli ilgi istiyo benim kucuk cadim