kızlar benim sütüm az bebeğim doymuyor galiba geçen ay 300 gram almıştı ebe bişe olmaz sakın mama verme diyo gerçi mama versemde yemiyo benim kızım acaba yetiyomu sütüm aç olsa yer diyorum sadece anne sütü veren anneler kaç saat arayla emziriyorsunuz ben her an veriyorum acaba ondan sütüm birikmiyormu zorla veriyorum çocuğa ayakta hoplata hoplata saatli versem sizce. humana rezene içmekten bıktım artık ya ilgilenmezsemde hiç sütüm olmuyo gece bile kalkıp süt içiyorum hoşaf içiyorum.
canım ben sadece anne sütü veriyorum emiyor sonra sağdığımı içiyor sonra biraz daha emiyor 2 saat uyuyor sonra tekrar emiyor sağdığımı içiyor emiyor 2 saat uyuyor. yani 3 saatte bir karnını doyuruyor. bazen uykusu 1 saat yada yarım saat oluyor o zaman emme aralığı daha da kısalıyor. ama ben her istediğinde veriyorum. iştahtan yana sorun henüz yaşamadığım için bilemeyeceğim. bugün dene bakalım aç kalınca alır belki sütünü hemen. zorlama doysun diye. hani belki toktur diyorum da ben. hem süt de birikmiş olur. en azından 3 4 saat bekle. açlık belirtileri gösterince de emzir hemen:**