2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
dün öldüm sandım kızlar kendimi. ateşim çıktı acile gittik 39.5 miş ateşim. hemen serum verdiler parol un. düştü şimdi de ilaç kullanıyorum. dün kızıma iyi bakamadım bile. çok perişan olduk ikimizde( yavrum aç uyumak zorunda kaldı 3 saat. ama şimdi iyiyiz ikimizde. benimki saçlarını yolmaya başladı resimde görürsünüz. ayakları yere net basıyor. ve tutup ileri doğru götürünce adım atıyor. sanırım emeklemeyi es geçecek:)))

Eklentiler

• $IMG00726-20130620-1841.jpg
    81 KB · Görüntüleme: 25
  • $IMG00758-20130621-1853.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 27
  • $IMG00775-20130624-1134.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 37

Nuby anne göğüs uçlu biberon

geçmş olsun.kızın çok güzel maşallah,gözleri gibi mavi boncuklar minnoşa

slm anneler havalar sıcak ben artık evdeyken bebeğimi bezlemiyorum alıştırma kilodu aldım bi kaç tane bizimki sabah kalkar kalkmaz kakasını yapıyo kakasını yaptıktan sonra alıştırma kilodunu giydiriyorum çişini yaptıkçada değiştiriyorum çok mutlu oluyo.biz bugün salıncak almaya gidecez alsakmı kararsızım ama annem 1 ay sonra daha o salıncakta oturmaz yeri isteyecek hep diyo

allah nazarlardan saklasın maşallah bebeğin çok güzel

Bu ne guzellik boyle
Bebeginin gelisimi cok iyiymis cnm. Kac kilo? Sutun yariyor.

bebekler çok tatlı maşallah hepsine....
kızımda tüyler var hala dökülmedi çok komik görünüyor gerçi ama dökülse iyi olur genede...ve de maviş gözler artık koyulaşıyor gri koyu yeşil gibi bir renk aldı sanırım kahverngi olacak ten rengide beyazlamadı bugday gibi...

kızlar benim sütüm az bebeğim doymuyor galiba geçen ay 300 gram almıştı ebe bişe olmaz sakın mama verme diyo gerçi mama versemde yemiyo benim kızım acaba yetiyomu sütüm aç olsa yer diyorum sadece anne sütü veren anneler kaç saat arayla emziriyorsunuz ben her an veriyorum acaba ondan sütüm birikmiyormu zorla veriyorum çocuğa ayakta hoplata hoplata saatli versem sizce. humana rezene içmekten bıktım artık ya ilgilenmezsemde hiç sütüm olmuyo gece bile kalkıp süt içiyorum hoşaf içiyorum.

doktorunuz ne söylüyor canım 300 gr için.bebeğin doymasa çok huzursuz olur,uykusu az olur,öyle bur durum var mı yoksa sadece kilo alımı mı az..ben sadece anne sütü veriyorum,saatte bir emziriyorum,aslında saatli değil bizimkisi,oğlum istedikçe emziriyorum.ortalama 1 saatte istiyor.ilk 2 ay çok kustu oğlum,burda çok yazdım,burnundan bile süt geliyordu zaman zaman,çok emmeyle ilgiliymiş,doktor da 2 saate çıkar emme aralarını dedi ama yapamadım.geçen hafta isteksiz emiyor gibi gelmişti bana ama kilo almış bir sorun olmadı.bu hafta normale döndü.kusması da azaldığı için istedikçe veriyorum ben..süt üretimi bünyesel olarak az olabilir.doktoruna danış bence ,gerekirse farklı mamalar önerebilir ya da ek besin tavsiye eder..

benım kızım 700 gr aldıgında doktor gunde bir kere mama ver dedi...gecen ay 600 gr almış gunde 2 defa mama ver dedi....mama verdıgımde daha rahat edıyor kızım emdiği zaman saat başı acıkıyor ve emdıgı zaman yarım saatten fazla kaıyor memede....
ben genede mamayı az verıp memede cok tutuyorum zaten artık 4 ayı bıtırecek az kaldı...

huzursuz bi bebek değil aslında gece uyuyo ama gündüz pek uyumuyo oyun istiyo akşam 7 den sonra uyuyo.emerken yutkunduğunu duyuyorum memde uzun süre kalmıyo bi 10 dakka emip bırakıyo kaşıkla mamayı kabul etmiyo biberonla versem memeyi bırakır diye korkuyorum. doktora 2. ayda gitmiştik ozaman 600 gram almıştı verme dedi. temmuzda çağırdı doktor gerrek yok sık sık gelme diyo malatyada yaşıyorum ben herkesin beğendiği bi doktor 2 ayda bir çağırıyo ama.burası mikrop dolu getirme bebeğini diyo doğallıktan yana bi adam.ne yapsam acaba versemmi mama ya

ilk aylarda veriyordum mamayı ama ozamanda zorla yiyodu şimdi dahada bilinçlendi hiç kabul etmiyo ebe verme sütünün etkisini öldürürsün dedi. kararsızım ne yapsam bilmiyorum

ilk aylarda veriyordum mamayı ama ozamanda zorla yiyodu şimdi dahada bilinçlendi hiç kabul etmiyo ebe verme sütünün etkisini öldürürsün dedi. kararsızım ne yapsam bilmiyorum

bende ilk aylarda vermedim mama az kiloda alsa vermedim son bir aydır veriyorum biberonla çok güzel cekiyor meme almama gibi bişeyde yapmadı kızım...biberonla cekip arkasından tekrar emziriyorum bazen doymuyor mama ile...
sütün etkisini öldürmek ne demek onuda anlamadım acıkcası....sen doktoruna danış ona güven bence..

kızlar bana acil olarak süt sağma makinası tavsiye edermisiniz. mümkünse çok pahalı olmayanlardan....

kilolarımla başım hala dertte. her gün dikkat edicem diyorum . akşam saat 9-10 gibi her şeye aç kurt gibi saldırıyorum. vermem gereken 10 kilo daha var.işin kötüsü sütümde çok yetmiyor. zaten yarı anne sütü yarı mamayla besleniyor.bilmiyorum ne yapıcam.okulda benden bir hafta önce doğum yapan arkadaş var .tüm kilolarını vermiş.offff....

eskiden 1-2 defa 60 cc mama verirdim. şimdi 3-4 defa 90 cc mama veriyorum . 3 ay 10 günlük olduk. zaten her zaman iştahlı bir bebekti şimdi ne versem emiyor. kilo alımıda az. daha 6 kiloyuz. maaaşallah bebeklerinize.... boyumuz 64 ama kilo yok zayıfız. tamam sağlıklıyız ama ne bileyim daha ton ton olmasını istiyorum.

sizin bebekleriniz emdikten sonra daha hala ellerini emiyor mu? bizimki hala daha vakum gibi emiyo. doymuyo diyorum mama veriyorum .onuda içiyor

bir de kaç dk emiyor. bizimki ilk 3-4 dk kesintisiz emiyor. sonra sallana sallana , perdelere baka baka. 10 dk falan. hal böyle olunca 1-2 saatte bir emiyor.

bir de göğsünüzün dolu olduğunu nasıl anlıyorsunuz. bazen ben dolu diyorum .sıkıyorum ilk sıktığımda süt geliyor ikinci sıktığımda fışkır mıyor sadece etrafını ıslatıyor..

belki süt sağma makinasıyla sütümü sağarsaM artar diyorum.

biz 2 günde bir kaka yapıyoruz. kakamız kıvamsız ya nası diyim su gibide değl. yapış yapış gibi.

oğlum şu an sol omzumda uyuyor ve ben sağ tarafımla netteyim

bizde genelde o sekılde duruyoruz...omzumda degılde memede uyuyor bende bekliyorum yerıne koyunca uyanıyor diye...ama bazende bunalıyorum ve koum agrıyor bırakıyorum hemen acıp gözünü aglıyor dudagını bükerek...

genelde aynı şeyler bizde de var...kakası sıvı ama bizimki gunde bıkac defa yapıyor...emmesine gelince sürekli istiyor ve emerkende kendisi bırakmıyor yarım saat en az memede duruyor ve uykuya dalıyor...ellerini emmeside fazlaca var şapır şupur emiyor görenlerde aç bu cocuk doyur sen bunu sütün yetmıyo demek yazık yavruma diyorlar,ben deli oluyorum....
genelde göğüsler sertleştiği zaman anlıyorum ben süt oldugunu bazen fazla zaman gecınce cok sert oluyor hatta acıyor...bu daha cok gece oluyor gündüz daha az süt malesef...süt sagma aleti aldım ben ama otomatik degıl o yuzden zorlandım ve tam olarak cekemedim memeden kızım kadar....arada sagıyorum biraz...

kilolardan konuşulmuş benım kilom kalmadı aslında eski kilomdayım ama karnım düz degıl hala duruyor cıkıntım...cok fazla sporda yapamıyorum vakıt bulamıyorum,cok sıcak, buldugum vakıttede bıraz dınlenıp kafa dınlemek istiyorum...

Bu ne guzellik boyle
Bebeginin gelisimi cok iyiymis cnm. Kac kilo? Sutun yariyor.

canım geçen ayın 8 inde 6 kilo 300 gramdı tam 3 aylıktı. bu ayın 8 inde aşımız ve kontrolümüz var. bilemiyorum şu an kaç kilo.ama tahminim 7 yada 7 200 falandır şu anda. çok feci bir iştaha sahip. 120 ml anne sütü içip 1 saat sonra açlıktan ağlamaya başlıyor manyak kız:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…