Kızlar bebişlerine uçakla yolculuk yaptıran anneler. kalkış ve iniş sırasında neler yaptınız acaba? Emzirmek yeterli midir ki ben öyle dışarda meme veremiyorum anca emzirme odası olacak ki yoktur herhalde. Mama hazırlasam soğur hostesler sıcak su verirler herhalde yada termos almak lazım. Aman çok zor bu işler
Bende eski kiloma hemen donebildim 80 kilo olmustum 57 ye dustum 1 ay icinde..aci cekerek zayifladim agir sezeryan gecirdim ve benim cift kesik var yani ust ve alt olmak uzere..anlayamadik basta gobek ustune dustugu icin simdi belli oluyor dogramis karnimi kadin resmenn! Ancak suanda hamile gibiyum gobus siss :)) ben bisiy sorcam ek gidalara gecenler ne veriyisunuz bebislere ve nekadar?ben kahvalti veriyorum, sebze cirbasi havuc patates kabak ve azcik sogan cunku soganli daha cok sevdi..ama birkac kasigi gecmiyo..yemiyo cunku.muhallebi hazir ari mamaninkini veriyorum yigurt yapiyorum herfun corbaya katiyorum meyve suyu olarakta elma suayu ama cok zorluyorum sevmiyor..javhaltiyada az pekmez, labne peyniri , yarim yumurta sarisi ve muhallebiye katip veriyorum sizce dogrumu yapiyorum? Bizimki kilo alimi durdugundan saglik ocagindaki hemsire soyledi hemen gec ek gidalara diye mesela tarhana ver dedi ama bebek tarhanasi bulamadim baharatli old
veremiyorum ..sizler ne yapiyaosuniz?ha dun muz denedim suzgecten gecirdim yogurda karistirdim verdim biriki kasik yogurduda pastorize sutten yapiyorum
Kızlar bebişlerine uçakla yolculuk yaptıran anneler. kalkış ve iniş sırasında neler yaptınız acaba? Emzirmek yeterli midir ki ben öyle dışarda meme veremiyorum anca emzirme odası olacak ki yoktur herhalde. Mama hazırlasam soğur hostesler sıcak su verirler herhalde yada termos almak lazım. Aman çok zor bu işler
Canim bi ay sonra bizde ucak yolculugu yapocaz bende surekli arastiriyorum valla ben napiyim emziricem yoksa kulaklari tikaniyomis basi ariyomus emzirme onlugu takarim napiyim ama yinede mama hazirlicam her ihtimale karsi bide bebisi bize bagliyolarmos nasil olucak onu bilmiyorum bizim 1 saat 15 dakika durecekmis herhalde hayatimin en uzun 1 saati olur
Bebisi 4 aylik olan anneler gaz sorununz bittimi biz 3 ayligiz hala cok fena gazimiz var nezaman bitecek diye bekliyorum. bide bebisler kendilerini oyaliyolarmi bir gununuz nasil geciyo surekli ilgi istiyo benim kucuk cadim
Adet olmadim hala. 1 yil bike olmayan vamis. Takmiyorum kafama.
Benim bebgim de aynen oyle yapiyor.
Gecmis olsun cnm. Simdi nasil oldu?
Haklisin eski resimwrine bakinca bile zamanin cabuk gectigi anlasilyor.
Yataga ac giriyorum. Bol su iciyorum. Uno denge light ekmek aldim 40 kalori. Vakit bulursam 15-20 dk spor yapiyorum. Yediklerimin kalorilerine bakiyorum. Insallah vericez kilolari.
Canim Insaallah bisey cikmaz.duser atesi bir an önce. Ama hava da sicak onun etkisi de olabilir tatlim.canım ateşiniz düştü mü? bizim hala düşmedi, 37,5 - 38 hep ateşi, hatta arada 38i bile geçiyor. istanbuldaki kendi doktorumuzu aradık, 2gün sürmesi normal ama calpol felan verince düşmesi gerek dedi ama değişmiyor hiç, doktora gösterin bir dedi. az önce burda çocuk doktoruna götürdük, aşı ateşiyse bugün geçer ama enfeksiyon felanda olabilir, o zaman antibiyotiğe başlarız dedi. bayağı bir muayene etti, enfeksiyon bulgusu yokmuş, her ihtimale karşı idrar tahlili istedi. idrar verdik geldik, yarım saat sonra gidip sonucu alıcaz.inşallah sadece aşı ateşidir.
biz 4aylık olduk, gaz sorunumuz 1aylıkken başladı, 3aylıkken bayağı azaldı, 3buçukta hiç kalmadı. ben gaz ilaçlarını 3.ayda vermeyi bıraktım:) şimdi yemekten sonra gazını bile çıkarmıyorum artık, kendi istediği zaman alttan pırtlatıyor. çok şükür gaz diye bir sorunumuz kalmadı.
benim kız zaten sakin bir bebekti, karnı tok, uykusu yoksa kendi kendine dururdu. şimdi insanları daha çok algıladığı için yatarken birini görürse alsın diye eee eeee diye nazlanıyor ama kimseyi görmezse kendi kendine duruyor. mırıl mırıl sesler çıkarıp etrafı inceliyor uzunca bir süre. ışıklı ve müzikli bir oyuncak tavşan aldık, şimdi onu çok seviyor. açıp yanıbaşına koyuyorum, hemen yan dönüyor, elleriyle uzanıp sıkı sıkı yakalıyor onu, bayağı bir oyalanıyor onunla. ama omuza alınıp evde gezmeyide çok seviyor:)
canım ateşiniz düştü mü? bizim hala düşmedi, 37,5 - 38 hep ateşi, hatta arada 38i bile geçiyor. istanbuldaki kendi doktorumuzu aradık, 2gün sürmesi normal ama calpol felan verince düşmesi gerek dedi ama değişmiyor hiç, doktora gösterin bir dedi. az önce burda çocuk doktoruna götürdük, aşı ateşiyse bugün geçer ama enfeksiyon felanda olabilir, o zaman antibiyotiğe başlarız dedi. bayağı bir muayene etti, enfeksiyon bulgusu yokmuş, her ihtimale karşı idrar tahlili istedi. idrar verdik geldik, yarım saat sonra gidip sonucu alıcaz.inşallah sadece aşı ateşidir.
biz 4aylık olduk, gaz sorunumuz 1aylıkken başladı, 3aylıkken bayağı azaldı, 3buçukta hiç kalmadı. ben gaz ilaçlarını 3.ayda vermeyi bıraktım:) şimdi yemekten sonra gazını bile çıkarmıyorum artık, kendi istediği zaman alttan pırtlatıyor. çok şükür gaz diye bir sorunumuz kalmadı.
benim kız zaten sakin bir bebekti, karnı tok, uykusu yoksa kendi kendine dururdu. şimdi insanları daha çok algıladığı için yatarken birini görürse alsın diye eee eeee diye nazlanıyor ama kimseyi görmezse kendi kendine duruyor. mırıl mırıl sesler çıkarıp etrafı inceliyor uzunca bir süre. ışıklı ve müzikli bir oyuncak tavşan aldık, şimdi onu çok seviyor. açıp yanıbaşına koyuyorum, hemen yan dönüyor, elleriyle uzanıp sıkı sıkı yakalıyor onu, bayağı bir oyalanıyor onunla. ama omuza alınıp evde gezmeyide çok seviyor:)
Canim Insaallah bisey cikmaz.duser atesi bir an önce. Ama hava da sicak onun etkisi de olabilir tatlim.
Ayyyy canim masallah ne guzel gem gaziniz bitmis hemde bebegin sakinmis bizimki surekli ilgi istiyo kendini hic oyalamiyo sirti hic yer gormicek hanimefendinin bide ustune gazi var oyy oyy artik otursunlar onune oyuncaklar dokiyim oynasin birlikte oynayalim cok istiyorum cooook
Insaallah verelim.moral verdin canım sagol.cok takiyordum.ben de uygulayatim da kalori hesabini nasıl yapicam.var mi bir formulun
Annisler bebislere slmmmhanimlarr bebisleriniz neler yapiyoo paylasalim mi? Mesela kahkaha atmayi ogrendilermi? Bizimki gidiklayinca ve oyuncaklarina arada kahKaha atiyor hep oyle gulsun istiyoruum cok tatlu oluyooo:))atesi olan bebekler korkmayin geciyir bizim 2 gun surdu hemde 2. Gun 39.7 yi gordum sabah uyanir uyanmaz elimden termometreyi atmam bir oldu belki 40 i gececekti hemen soydum ates dusurucu verdim camkari acrim ve bez yaptim ama cok sogutmadan ilik bez ve ilik dus gecti sukur atlattik..
slm kızlar bugun saglık ocgına gttık oglusum kontrolu vardı.5700 kg olmus kıpır kıpır durmuyor yerınde 58cm olmus.donme konusulmus bnm oglusum yan donuyor yuz ustu olunca kafasını dık tutuo.donuyor.ebe korunma yontemlerden bahsettı spıral taktıran var mı bılgı verır mısınız.ayrıca adetlı ıdım temızlenmıstım bugun bı bktım tkrr olmusum agrım vardı az neden kı ya ...ve ılıskısırasında acı duyan var mı,