Divinity teyzesive kızımı merak eden tüm teyzoşlara gelsin
çok geçmiş olsun tatlım bebişin unutmuştur umarım izi kalmamıştır o olayın üstündeBu arada bebekleriniz çok tatlı maşallah Allah esirgesin nazarlardan korusun
Kelebex cim, canım inş. iyisindir. Hamileliğin güzel ilerliyordur. Kalp atışlarını duydun mu bebişinin, ne zaman gidecektin hastaneye?
Benim yavruşum bazen çok uslu bazen ömür törpüsükafamız çok terliyor yastık ve kılıf değiştirmekten gına geldi. Eymen de terleme ne durumda birde çok saçı dökülüyor yavrumun kafasını öpmeye korkuyorum. Gece uykularımız çok düzenli 23:00 gibi 90 ml mama+ anne sütü verip yatırıyorum sabah 06:00 gibi kalkıyor gündüz asla uyuyamadığım için gece uykusu da beni çok rahatlatıyor. Canım bebişini tv ye baktırma doktorumuz mongolizmi tetikliyor demişti. 1 yaşından sonra. Birde bebişin yanında sürekli ayna bulunsun motor gelişimi için çok etkiliymiş. Bizimki bayılıyor aynalara, birde burundan nefes alması çok önemliymiş dikkat edin denildi. Biz oyun halısı kullanıyoruz en az yarım saat geçiriyor içinde ve çok seviyor oyunaklarını.
Birde bu hafta sonu tatile çıkıyoruz. Memlekete gideceğiz. (Ayvalık) Eşim illa sokalım denize diye tutturdu. Bende istiyorum aslında belki terlemesi durur diye. Bebişini denize sokanlar nasıl önlemler aldı acaba? Güneş kremi vs..
Eki Görüntüle 742040 slmkızlar bebişlerin fotolarını gördüm herbiri birbirinden tatlı buda benim kızım .memeyi eskisi gibi emmiyor bi ara bırakacak gibi oldu bendede ama sonra tekrar alıştı .bebeklerinizi oturtuyormusunuz bizimkisi sürekli doğrulmak istiyor oturmaya hevesli ama ben oturtmuyorum henüz sizinkiler?
Eki Görüntüle 742040 slmkızlar bebişlerin fotolarını gördüm herbiri birbirinden tatlı buda benim kızım .memeyi eskisi gibi emmiyor bi ara bırakacak gibi oldu bendede ama sonra tekrar alıştı .bebeklerinizi oturtuyormusunuz bizimkisi sürekli doğrulmak istiyor oturmaya hevesli ama ben oturtmuyorum henüz sizinkiler?
Merhabalar güzel bir hafta diliyorum,hepinizin geçmiş kandilide mübarek olsun bu arada.
Korktuğum başıma geldiDün kuzenimi gezdirelim dedik kısmet olursa yarına gidiyor yokluğu belli olacak ama herkezinde bir düzeni var işte.Dün bir kaç yer gezdikten sonra hayvanat bahçesine gidelim dedik,oradan ayrılırken eşimin bir anlık dalgınlığıyla kızım bebek arabasından yere düştü,ana kucağını alma dedim artık kullanmayalım desemde olacağı var işte eşim ana kucağını çocuk arabasına koydu kaldırırkende sanırım kaydı ve düştü kızım o an şoka girdim resmen öyle yerde birden çığlık sesi duyunca,hemen acile götürdük,ağzından burnundan kan geldi canım kızımın o anki ağlar halini düşündükçe gözlerim dolu dolu oluyor hala.Allah'tan kafasına denk gelmemiş.önlüğüde yüzünü çarpmasına engel olmuş,üst damağı yırtıldı burnundan kan geldi doktor toparlar dedi,eve gelir gelmez buz koyduk çok şükür bugün daha iyi Allah kimsenin başına vermesin tüm bebekleri evlatlarımızı korusun
Merhabalar güzel bir hafta diliyorum,hepinizin geçmiş kandilide mübarek olsun bu arada.
Korktuğum başıma geldiDün kuzenimi gezdirelim dedik kısmet olursa yarına gidiyor yokluğu belli olacak ama herkezinde bir düzeni var işte.Dün bir kaç yer gezdikten sonra hayvanat bahçesine gidelim dedik,oradan ayrılırken eşimin bir anlık dalgınlığıyla kızım bebek arabasından yere düştü,ana kucağını alma dedim artık kullanmayalım desemde olacağı var işte eşim ana kucağını çocuk arabasına koydu kaldırırkende sanırım kaydı ve düştü kızım o an şoka girdim resmen öyle yerde birden çığlık sesi duyunca,hemen acile götürdük,ağzından burnundan kan geldi canım kızımın o anki ağlar halini düşündükçe gözlerim dolu dolu oluyor hala.Allah'tan kafasına denk gelmemiş.önlüğüde yüzünü çarpmasına engel olmuş,üst damağı yırtıldı burnundan kan geldi doktor toparlar dedi,eve gelir gelmez buz koyduk çok şükür bugün daha iyi Allah kimsenin başına vermesin tüm bebekleri evlatlarımızı korusun
şifacım maşallah Allah nazarlardan korusun çok sevimli bir kızın var grubumuzun bebişleri hepsi birbirinden tatlı zaten tam ısırmalık oldu hepsi şimdi bende benim fıstığımın bi kaç resmini eklicem teyzişleri bizimki accık keltoş sizinkilerin maşallahı var yakında toplarsınız bu gidişle vallahiEki Görüntüle 741949 Eki Görüntüle 741952 Eki Görüntüle 741953 Eki Görüntüle 741954
canım seninde geçmiş kandilini kutlarım yaa çok çok geçmiş olsun tatlım Rabbim beterinden korumuşMerhabalar güzel bir hafta diliyorum,hepinizin geçmiş kandilide mübarek olsun bu arada.
çok sağol teyzesi amin hepimizin bebeklerine nazarlar değmesin inşallahBu arada bebekleriniz çok tatlı maşallah Allah esirgesin nazarlardan korusun
maşallah çok tatlısınız ben bir arkadaşımdan duyduğuma göre bebekler 4 aylıkken bırakma refleksi başlayıp tekrar 6. ayda emme isteği olurmuş acaba o dönemdemisiniz :26:Eki Görüntüle 742040 slmkızlar bebişlerin fotolarını gördüm herbiri birbirinden tatlı buda benim kızım .memeyi eskisi gibi emmiyor bi ara bırakacak gibi oldu bendede ama sonra tekrar alıştı .bebeklerinizi oturtuyormusunuz bizimkisi sürekli doğrulmak istiyor oturmaya hevesli ama ben oturtmuyorum henüz sizinkiler?
amin tatlım çok sağol hepimizin evladı için tüm bu dileklerimiz öptük siziAllah'im esirgesin bu kuzucugumuuu.cok tatli bu minnossss.Masaallah canimmmm.Rabbim kotuluklerden kem gozlerden korusunnn
maşallah Rabbim nazarlardan korusun inşallah her daim
aynen kızımda öyle bazen çok uslu bazen tam canavar...gündüz uyumuyor düzeni yok kafası terliyor gezmek istiyor özelliklede babasının kucagında :)
her yaz bizde ayvalığa gidiyoruz suyu biraz soguk oluyor acaba denize soksammı dıye düşünüyorum bende kızımı...idrar yolu enf. içinde zararlı diyen var üşütür diyen var sakın soka diyen var ama ben istiyorum bakalım ne yapıcam...
Cok iyiyim canim eymen eski haline dondu bikac gundur icine canavar kacmis gibiydibugun gidecegim hastaneye kalp atisini duymaya hem de eymenin kultur sonucunu alcam hayirlisiyla duyariz ins bizde terleme olayi pek yoktu taa ki gunde iki kez banyo yaptirana kadar smdi daha cok terliyor kafasi sirilsiklam kalkinca havluyla kuruluyorum usutmesin diye ne kadar ince giydirsem de terliyo uyku saatlerimiz ayniymis mama ve anne sutu oranimiz da tv ye hic baktirmazsam bu sefer kucagda emzibepolabrirken kafayi cevirip izliyo tostos bizim ev ayna dolu ama bakabilmesi icin kucakta durmasi lazim o da belimizi kopariyor burnunu hergun aspiratorle temizliyorum oyun halisini donenceyi cok seviyoruz biz de 40indan snra koydum hep alistibence de sok denize hem ona da iyi gelir terlemeyi gecirmese bile oglusa iyi gelir canim bu arada oglun nasil iyice duzene girmistir artik
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel.
Oğluşum bu ara çok kusuyor kusmadan dolayı yenidoğan yoğunbakımında kaldığımız için korkuyorum doktorumuza götürdük beklemiş mama vermiştim 1-2 defa bu sebep olabilir dedi ve ametik adında tadı iğrenç bir damla verdi onu kullanıyoruz bakalım olmazsa tekrar doktoruna götüreceğim :18: