Veeer sonuc alindi keseyi gorduk 2. Kez anne oluyorum..
Saolun canlarim umarim hersey guzel olur esime aksam soylicem bu arada kalp krizi gecirecek adam
kızımda yapıyo ağlarken özelliklearkadaşlar benim kız sürekli sağ eliyle sağ kulağını elliyo, asılıyo, saçlarını yoluyosonrada canı acıyınca başlıyo ağlamaya
önceleri kulağını keşfetti herhalde diye düşünmüştüm, ama sürekli eli kulağında ve kulağının arkasındaki saçlarında
acaba kulağı mı ağrıyo, görünürde bişey yok; iltihap, akıntı vs.
böyle bir durumla karşılaşan var mı aranızda?
Saolun canlarim umarim hersey guzel olur esime aksam soylicem bu arada kalp krizi gecirecek adam
bende eşime böyle bişey söylesem yüz şeklini o kadar çok merak ediyorumki denesem mi acaba neyapardı çok merak ettim şaka şaka derim hemen sadece ilk anki yüzünü görmek istiyorum sende durumu anlat bize yüz ifadesi nasıldı :))))
canım saolasın eşimle inadına iyi olmak çok iyi fikir, eşim isterse oluruz şimdi düzeldi şükür bende hiç açmıyorum eskileri ama bilmiyorum ya öyle bi adamki kadınlık kullanmak filanda yiyeceği bi iş değil, canı isterse beni anlar istemezse ne yaparsam yapayım...iyi olmasıda kendi isteğine bağlıymış ama işte tehditvari konuşmam düzellti diyelim biraz.Bende kiraz yalattım ama doktor daha vermeyin dıyince bıraktım
Neyseki simdi düzelmişsiniz canım anneleri cok kıymetli biz ne desek zor inanırlar sende inadına aranı iyi tut kocanla
canım çok haklısın idare edebilmek aile olduğunu anlamak gerek kötü olan şu ki eşim ailenin esas manasınıı bilmiyor uygulayamıyor misal babası annesi haber vermeden gider annesinde kalır günlersce çocuklarının hastalığı sağlığı umrunda olmaz tabiki eşim bu kadar değil ama şu laf hayatına işlemiş bence yar bulunurda ana bulunmaz ! hep derlerdi bunu.ama artık çok net konuşuyorum anlaması için sivri kelimeler seçiyorum haklısın diyor isteseydiler mutu mesut yaşardık olmuyosa yapacak bişey yok diyor işte ama bu nlar geçici annesi kafasına takarsa yeniden huzursuz etmeyi eşim safı yine yer yine bizi huzursuz eder.inş hepimiz yuvalarında mutlu olalım.çok zor ya heleki eşten soğumak dahada kötü.çok saolasn oğulların nasıl canım sen nasılsın bizde sizleri çok öptük teyzesi :)evliliklerde dış etkenler yüzünden böyle sıkıntılı süreçler yaşanabiliyo malesef önemli olan bu süreçte elele verip sabırla olayların üzerine gitmemektir birde dış etken anne olunca iş biraz daha zorlaşıyo tabiki siz aile olduğunuzu unutmazsanız böyle olayları daha hafif atlatırsınız seninde eşini korkrutman iyi olmuş sessiz kalsaydın eşin bildiğini okumaya devam ederdi tabi boşanma kelimesini çok sıkda söylememek lazım kaynanalar niye bu kadar fesat olur hiç anlamam benim 2 oğlum var yani inşallah 2 gelinim olucak kıskanmasına kıskanırım ilk zamanlar ama içime atarım huzurlarını bozucak şeyler yapmam inşallah oğullarımda anneleriyle eşlerinin uzlaşmasını iyi yaparsa bi sorun çıkmaz inşallah televizyonun netini kullandığım için pek düzgün yazamadım kusura bakma bebiş büyüdü dimi öp bebişi benim için annesi
ıVeeer sonuc alindi keseyi gorduk 2. Kez anne oluyorum..
Canim yasadikna cok uzuldum. Seni kendime cok benzetiyorum. Ben de benzer seyler yasadim. Kaynanam ise seninki gibi tam bir yalanci. Neyse canimizi sIkmayalim. Derdimiz baska olacagina bu olsun. Ben hep oyle dusunuyorum, dertsiz insan yok. Allah saglik versin diyorum. Gerisi bos. Uzulme sen de.
Bebeklerimiz bize herseyi unutturur.
Candascim evet meric İnanc ina ne kadar inandigini biliyorum canim evlat bambaska bisey... evet gururla soyluyorum ama burda:)) kaynanam duyunca iyice garantiliyo kendini dicek haha:)) cok mmutluyum ilk baslarda cok korkmustum ama yersiz oldugunu anladim bnm de ablamla aramda 11 ay var kanka gibiyiz super bisey yani:)) oglum da oyle buyucek kardesiyle hem evladin her zorlugu anneye tatli gelir allah acilarini gostermesin
Maralgozlu evet tatliim adet olmadim oldum sandim ama lekeelenmeydi zaten dra da bunun icin gitmistim sans iste canim:)) dedigin gibi kardes gibisi yok kucukken yerdik birbirimizi ablamla simdi can dostum sirdasim piskologum annem babam kisacasi herseyim o bnm:))
Hayirli olsunn :)) rabbim saag salim kucagina almayi nasip etsin ins..bende 2 aydir adet olmuyorum oldum bittim 2 ay gecti ve neyazikki kaza oldu :) inss..beende hamile degilimdir dogumum cok zor olmustu benim sezeryan yerlerim bile hala aciyor..olursada rabbimden derim bagrima basarim evladimi..test yaptirayim bende yarin hem yavrumun 4 aylik asisi var hayirlisi..
Biz iyiyiz. Batuhan hala cok gazli. Rezene veriyorum ama fayda etmiyor.canım saolasın eşimle inadına iyi olmak çok iyi fikir, eşim isterse oluruz şimdi düzeldi şükür bende hiç açmıyorum eskileri ama bilmiyorum ya öyle bi adamki kadınlık kullanmak filanda yiyeceği bi iş değil, canı isterse beni anlar istemezse ne yaparsam yapayım...iyi olmasıda kendi isteğine bağlıymış ama işte tehditvari konuşmam düzellti diyelim biraz.
canım çok haklısın idare edebilmek aile olduğunu anlamak gerek kötü olan şu ki eşim ailenin esas manasınıı bilmiyor uygulayamıyor misal babası annesi haber vermeden gider annesinde kalır günlersce çocuklarının hastalığı sağlığı umrunda olmaz tabiki eşim bu kadar değil ama şu laf hayatına işlemiş bence yar bulunurda ana bulunmaz ! hep derlerdi bunu.ama artık çok net konuşuyorum anlaması için sivri kelimeler seçiyorum haklısın diyor isteseydiler mutu mesut yaşardık olmuyosa yapacak bişey yok diyor işte ama bu nlar geçici annesi kafasına takarsa yeniden huzursuz etmeyi eşim safı yine yer yine bizi huzursuz eder.inş hepimiz yuvalarında mutlu olalım.çok zor ya heleki eşten soğumak dahada kötü.çok saolasn oğulların nasıl canım sen nasılsın bizde sizleri çok öptük teyzesi :)
ı
canım o kadar şanslısın ki :) maşallah allah sağlıcak yavrunu kucağına almayı nasip etsin.ben tüp bebek annesiyim hatırlarsın belki ve menapoz durumum vardı şimdi 4. kez adet odum o kadar az ki.menapoz başladı sanırım dr um 1 yıl sonra tedavi diyordu maddi boyutuda var olayın.keşke diyorum ekimde tedavi olabilsem keşke hamile kalabilsemde bugün kalsam ondan korkmam fakat tedavi çok pahalı olunca işle değişiyo şuda varki olsunda kredi çeker yine tedavi yaptırırm.demem o ki valla bu bi şans arkadaşım hiç utanma çekinme gururla söyle bunu :) allahım nazarlardan saklasın darısı tüm isteyenlere nasip olsun.senin duyguların nedir peki ? okuyunca ilk sevinçlerimiz geldi heyecanlandım ne güzel günledi şükürki arayı uzatmadan yeniden yaşayacaksın :)
canım ne yazıkki kaynanalard gülmedi ikimizinde yüzü.seninkiler geldi mi konuşamadık hiç nasıl geçti ? eşin peki ailesine dönüyor mu ? aklı çeliniyo mu ? bizimkinin aklı çok çeliniyo annesi az konuşsun benle kavgaları başlıyo inkar etsede anlıyorum dolduruşa geldiğini.ama çok soğudum canım ya eşimden inş eski güzel günlerimize döneriz sevgimiz azalmaz bi evlat yetiştircez gerçek mutluluğun evde büyümüseni çok istiyorumbunları yazarken bile üzülüyorum ama napalım.sen nasılsın batuhan nasıl ? keşke bi ara ayarlayabilsekte ankara grubu kızlar toplaşsak ama sanırım yavruların biraz daha büyümesi gerek