hayırlı olsun çok heyecanlısındır :) seni okudukça bende korktum hala adet olmadım..sen iğne olmuşsun neden korumamıs doktor bısey dediimi??bebegını emzırıyordun galiba?? ben düşünmüyorum ikinciyi,bu günlerde halsizlik baş dönmesi oluyor inşallah bişey yoktur...
ayyyy çok farklı bi mutluluk olsa gerek allah tamamına erdirsin sağ salim kucağınada alşırsın inşallah dikkat et çok yorma kendini sezeryanlısın çünkü ya arkadaşım bende sezeryanlıyım da bana bir buçuk sene hamile kalamazsın demişlerdiVeeer sonuc alindi keseyi gorduk 2. Kez anne oluyorum..
Veeer sonuc alindi keseyi gorduk 2. Kez anne oluyorum..
canım artık burdan ek gıda ve mama tariflerinide paylaşırızbiz doktorumuzun izniyle başladık pirinç unu veriyoduk beğenmedi beyimiz ama bebe bisküvisini ılık suyla ezip içine meyve rendesi ve birazda suyunu koyup yediriyorum bayılıyo oğluşum bittiği an başlıyo ağlamaya ilk biraz zorlandı ilk beş gün eesini yapamadı ama şimdi baya düzene girdi ama katı yapıyo biz şu kavanoz mamalarından da veriyoruz şükür güzel kilo aldı oğluşum ama günde ikikereden fazla vermiyoruz emmeyede full devam
Evet canim ayrica mama takviyesi de yapiyorum emmeyi birakmadi sukur dr emzirebilirsin sorun olmaz dedi ben de dusunmuyordum ama olcagin onune gecilmiyor
ayyyy çok farklı bi mutluluk olsa gerek allah tamamına erdirsin sağ salim kucağınada alşırsın inşallah dikkat et çok yorma kendini sezeryanlısın çünkü ya arkadaşım bende sezeryanlıyım da bana bir buçuk sene hamile kalamazsın demişlerdi
Tesekkur ederim kizlar cok garip bi duygu gercekten Allahtan oğlum uslu bi bebek insallah bu da oyle olur inandığım tek şey allah dagina gore kar veriyo bakabilcegime inanıyorum oğlum beni cok yormuyo şans iste yuzde birlik ihtimal beni buldu fakat sezeryani yeni oldugum icin biraz tehlikeliymis erken alinmasi gerekecekmis hayirlisi olsun bu arada esime halaaaa soylemedimm :))))
avatarındaki resim bidaha anlam kazandı desene
Sinemcim cok tesekkur ederim cnm bnm de kizim olsa bu tane fena olmaz ne guzel birlikte buyumus yegenlerin masallahinsallah bnmkiler de oyle olur moral oldun bna saol tatlim
Divinty imsorma canim fabrikalar bile benden geride kaldi bnce de dikkat et guvenme sna derken bn hamile kaldim hayielisi senin 2 tane yavrun var ne guzel ablasi kardesine bakabiliyo bnm oglan da kardesini yolar heralde
emzirme konusunda su kadar devam edebilirsin demedi canim emzirebilirsn dedi sdce
Ne demek canım estağfurullah sen moralini yüksek tut yeter ki kocişinede söyle küslüğü uzatma hiç bir koca benimki kadar odun olamaz bunu da unutma
Birde canım bende bebişini memeden kesmen gerek diye biliyorum ama sen bir doktoruna danış istersen :44:
bende yazacaktımKaldirmaya usenmistimicime dogmus heralde
Ben de kızımı emzige alistiramadim, kauçuk uçlu emzik deniyeyim dedim, en azından tutuyo bakalım. Bu arada biz hiç dışarı çıkamıyoruz çünkü ev dışında uyuması zor oluyor. Çabuk uykusu geliyor, az uyuyor o nedenle dışarısı ya da başka bir ev zor oluyor bize. Bu arada kızım onu görmeye gelenler kucağına alınca ağlıyor, yabancilamaya başladı yani sizlerde de var mı merak ettim..