2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Merhaba arkadaşlar maşallah bebişler çok tatlı Allah ömür bereketi versin, bi sorum var daha hiç regl olmayanları okuyorumda benim biraz anormal sanırım 40 gün lohusalıktan 1 ay sonra normal regl oldum ama sonra 15 gün geçmeden tekrar oldum ve biteli 15 gün olmadan tekrar oldu, benzer bi durumda olan varmı? Doktoramı gitsem diyorum pek normal gelmedi.hani olmaması normalde ki bende sadece emziriyorum...

Merhaba arkadaşlar maşallah bebişler çok tatlı Allah ömür bereketi versin, bi sorum var daha hiç regl olmayanları okuyorumda benim biraz anormal sanırım 40 gün lohusalıktan 1 ay sonra normal regl oldum ama sonra 15 gün geçmeden tekrar oldum ve biteli 15 gün olmadan tekrar oldu, benzer bi durumda olan varmı? Doktoramı gitsem diyorum pek normal gelmedi.hani olmaması normalde ki bende sadece emziriyorum...

Canım benimde aynı ama ben normal karşılıyorum. 40 gün lohusalığım sürdü 55 günlükken hasta oldum, 20 gün sonra ikinci defa, yine belirtilerim başladı çarşamba günü olursam tam 20 şer gün arayla oluyorum demektir. Ben iki yıla kadar düzensizlik olur diye duymuştum, emzirme ile alakalı değil bu durum bünye ile alakalı canım.

kızlar benim oğluşda yatarak kaka yapmıyor.ya ana kuucağaında hafif dik otururken yada arabasının koltuğunda yapıyor.kaka sorunu çeken annelere tavsiyem bu şekilde deneyebilirsinz.iki parçalı bebek arabası kullanıyorum puset monteli yani.dışarı çıkmadan önce oturtuyorum evde kakayı yapıo temizliom sonra çıkıoruz bikaçkez dışarıda batırdı:KK1::KK1::KK1::KK1:

kızlar bende adet olucam herhalde sabahtan beri kendi kendime ağlıyorum sürekli bi susuyorum bi başlıyorum yada delirdim en sonunda daha hiç adet olmadım esasında olsamda rahatlasam iyi olur ya

kızlar benim oğluşda yatarak kaka yapmıyor.ya ana kuucağaında hafif dik otururken yada arabasının koltuğunda yapıyor.kaka sorunu çeken annelere tavsiyem bu şekilde deneyebilirsinz.iki parçalı bebek arabası kullanıyorum puset monteli yani.dışarı çıkmadan önce oturtuyorum evde kakayı yapıo temizliom sonra çıkıoruz bikaçkez dışarıda batırdı:KK1::KK1::KK1::KK1:

benim kızım hiç olmadık yerlerde yapıyor dışarı çıkınca geçen doktor kontrolünde tartının üstünde yaptı :) ondan öncede muaynede pırtlatıyordu sürekli yada yıkandıktan hemen sonra güzel bişeyler giydirdiysemde yapıp taşırabiliyor :) haftaya mevlütü var inşallah kazasız atlatırız çok güzel mevlüt elbisesi aldım kuzuma :)

benim kızım hiç olmadık yerlerde yapıyor dışarı çıkınca geçen doktor kontrolünde tartının üstünde yaptı :) ondan öncede muaynede pırtlatıyordu sürekli yada yıkandıktan hemen sonra güzel bişeyler giydirdiysemde yapıp taşırabiliyor :) haftaya mevlütü var inşallah kazasız atlatırız çok güzel mevlüt elbisesi aldım kuzuma :)

ben mevlütünü 20 günlükken okutmuşdm.şimdiden Allah kabul etsin canım.sağlıklı günlerde giysin inşallah yavruşun cicişlerini.

ben mevlütünü 20 günlükken okutmuşdm.şimdiden Allah kabul etsin canım.sağlıklı günlerde giysin inşallah yavruşun cicişlerini.

Amin canım sağol 20 günlükken iyi yapmışsın ben ilk zamanlarda dünyadamıyım yaşıyormuyum onun farkında bile değildim :) kendime gelip gücümü toplamam 4 ayı buldu valla bide çalışıyorum izni anca ayarladım geçikmeli mevlüt oldu bizimki biraz olsun niyet onemli ne farkeder dimi :)

Amin canım sağol 20 günlükken iyi yapmışsın ben ilk zamanlarda dünyadamıyım yaşıyormuyum onun farkında bile değildim :) kendime gelip gücümü toplamam 4 ayı buldu valla bide çalışıyorum izni anca ayarladım geçikmeli mevlüt oldu bizimki biraz olsun niyet onemli ne farkeder dimi :)

bende aynen canım kendimde diildim sarılık geçirdik 1 haftada atlattık çok şükür ama ben 1 haftada hamilelikden önceki kiloma dönmşdm üzüntüden:KK43:( hatırlamak bile isdemiorum neyse çok şükür sağlıklı ya allah daha büük sıkıntılar vermesin bu günümüzü aratmasın

sonunda adet oldum.ama normalden fazla kanamam var sanki. bakalım kaç gün sürecek.. annem adet olduktan sonra daha hızlı kilo verirsin diyordu bakalım doğru mu?

bebeğim artık şapur şupur ellerini emmeye başladı.özellikle uykuya dalarken ya da emdikten sonra.emzik almıyor. ne yapabilirim? bu durumun kalıcı olmasından korkuyorum.sizin bebekleriniz de de var mı?

bende aynen canım kendimde diildim sarılık geçirdik 1 haftada atlattık çok şükür ama ben 1 haftada hamilelikden önceki kiloma dönmşdm üzüntüden:KK43:( hatırlamak bile isdemiorum neyse çok şükür sağlıklı ya allah daha büük sıkıntılar vermesin bu günümüzü aratmasın

amin canım seni iyi anlıyorum benim kızımda 1 haftalıkken yatışını veriyoruz dediklerinde formalite kağıtları bile ağlamaktan elim titreye titreye imzalamıştım insan çok kötü oluyor hamileliğimde hergece yatarken allaha sağlıklı hayırlı bir evlat vermesi için dua ettim çok şükür gerçekten çok zor bir süreç hamilelik,doğum,lohusalık,annelik,hormonlar kadın olmak gerçekten çok zor eşim falan dalga geçiyorlar benimle geçen gece 5 de kızım oksurdu ben yataktan düştüm düşmeklede kalmadım sürünerek başında soluğu aldım sabah ben ne yaptım gece diyordum kucağına biri alınca bile içim gidiyor doğru düzgün tut diye yalvarıyorum herkese valla

kelebex bende senin hamile olup olmadığına bakmaya gelmiştim cnm
sonuç ne...inşallah hamile değilsindir
benim testlerin arası seninki kadar uzamamıştı 3 gün içinde öğrenmiştik seninki niye bu kadar uzadıki.
bu arada 3 hazirandan buyana adetliyim ..ne zaman bitecek acaba yaw :KK14:

Dr haftaya gel dedi canim sali gunu gidecegim bilemedim ki beni 1 hafta snra cagirsi ogluma hamile kaldigim zaman da boyle yapmislardi

Gunaydınlar.umarım hepınız ıyısınızdır.adet olan arkadaslara bı sorum var.adet belırtılerını yasadınız mı.karın agrısı,akıntı vs..bende mınık bı lekelenme oldu ama hala adet olmadım.doktorum gunde toplam 1 saat ve fazlası emzırıyosan 2 sene de olmazsan normal dedı ama korkuyorum tabı kaza kursununa kurban gtmeye.

Ben duzenli adeti spiral taktirdiktan sonra olmaya basladim.spiralle daha uzun yogun ve daha sancili olacagini duymustum dogruymus.gecen hafta 2.adetimi oldum

Gunaydınlar.umarım hepınız ıyısınızdır.adet olan arkadaslara bı sorum var.adet belırtılerını yasadınız mı.karın agrısı,akıntı vs..bende mınık bı lekelenme oldu ama hala adet olmadım.doktorum gunde toplam 1 saat ve fazlası emzırıyosan 2 sene de olmazsan normal dedı ama korkuyorum tabı kaza kursununa kurban gtmeye.
bende yeni oldum kasıklarım ağrıyordu ama hiç aklıma gelmemişti olmam zannediyordum daha bakalım ne kadra sürecek
Ben duzenli adeti spiral taktirdiktan sonra olmaya basladim.spiralle daha uzun yogun ve daha sancili olacagini duymustum dogruymus.gecen hafta 2.adetimi oldum

bende taktırmak istiyorum doktorum adet olunca gel demişti bu ay gidecemeyecem öbür aya kaldı zor mu oluyo takılırken

Dr haftaya gel dedi canim sali gunu gidecegim bilemedim ki beni 1 hafta snra cagirsi ogluma hamile kaldigim zaman da boyle yapmislardi

anladım cnm..senin için beklemesi zordur..ben 2 günü geçirememiştim
salı günü sabah kanı verip öğleden sonra alacanmı..bizi merakta koyma :)

Son düzenleme:
bende taktırmak istiyorum doktorum adet olunca gel demişti bu ay gidecemeyecem öbür aya kaldı zor mu oluyo takılırken[/QUOTE]

Ben sezeryan dogum yaptim belki normal dogum yapanlar icin zor degildir ama o an icin biraz zor...birkac gun kanama oluyor yogun birde sanci yapiyor...ben 40. Gnumde taktirdim...insallah %1 ihtimal bana ugramaz...birde kaynamasi icin 3 gun gunde iki kez parol ictim....

canım ne oldu ya hamıle mısısn test de cıktı mı. neler oluo daha yenı dogurduk yaaa:KK43: bende korkuyorum ınankı ya olursa dıe.adet konusulmus ben hala hıc adet olmadım olmayanlarda varmıs duyduguma gore bı sene gormeyenler olabılıyormus. bu normalde ıns bnde hamıle degılımdır yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cooooooooooooooooooook uzulurummmmmmmmmmm cunku daha oglusum 2 bucuk aylkık

anladım cnm..senin için beklemesi zordur..ben 2 günü geçirememiştim
salı günü sabah kanı verip öğleden sonra alacanmı..bizi merakta koyma :)

Aynen oyle canim ogleden snra verince ertesi gune kaliyor sabahtan gitcem hala lekelenme devm ediyor sancim var adetmisim gibi normal gelmiyo bna evdeki problemler cozulmus degil bu arada esime de soylemedim daha vay bna vaylar bana:KK37:

canım ne oldu ya hamıle mısısn test de cıktı mı. neler oluo daha yenı dogurduk yaaa:KK43: bende korkuyorum ınankı ya olursa dıe.adet konusulmus ben hala hıc adet olmadım olmayanlarda varmıs duyduguma gore bı sene gormeyenler olabılıyormus. bu normalde ıns bnde hamıle degılımdır yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cooooooooooooooooooook uzulurummmmmmmmmmm cunku daha oglusum 2 bucuk aylkık

Evet cnm bi hamilelik var ama dis gebelik mi onu ogrencez birinciye yettim de ikinciyi doguracam insallah:KK6:

bendede 40 günden sonra 10 günde bir tekrarladı.doktora gittim.bir parça gördü kürtaj yapabiliriz dedi.sonr başka bir doktora daha gittim.içindeki parçadan dolayı endometrium iltihabı olabilir dedi.ilaç ve antibiyotikten sonra henüz gelmedi 14. günüm.kontrolde de temiz çıktı.

X