2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
semataha tatlım bebeğini meleğini gördümm :emir_bebek::nazar: maşallahh ya çok tatlı hem renkli gözlü mü o :KK69::KK69::KK69: Rabbim nazarlardan korusunn çok öptük sizi :KK54:

bende gündüz uyumuyor diye söylenirdim. bari 1 saat uyuda yemek yapayım diye. geçen haftadan beri gaz sancıları yüzünden gece uykumuz bozulunca artık gündüz uykusunu unuttum gece yeniden nasıl uyutsan onun derdine düştüm :KK9: inş. düzelicekler annesi zamanla...

sırtı dinlensin ve alışsın diye bir kaç dakikalığına yüz üstü yatırıyorum kızımı . ne mümkün top gibi gömülüyor kurtaramıyor kafasını. elimle yardımcı oluyorum yana çeviriyorum huzursuzlanıyor ağzını burnunu kapatacak şekilde gömülüyor :KK9: beceriksiz kızım.

:KK1: kuzucuk bunlar yaaa. Bizimkide ilk zamanlar öyleydi. Ama artık yorulduğunda başını çeviriyor istediği gibi.

arkadslar bebegıne oyun halısı alan veya kullanan var mı almayı dusunuyorum ama karar veremedım.alsam mı almasam mı:?

Biz tiny love tekmele oyna modelini aldık. Tekmeleme aparatı ile remen savaş halindeydi :) Ama bu son bir haftadır ilgisi dağıldı biraz. Riskli bu işler denemeden anlaşılmıyor.

OYYYY resimleri eklenen bebeklerimiz ne kadar da tatlı hepsine maşallah :)
Allah sağlık sıhhat mutluluk versin hepsine.

sürekli okuyorum ama yorum yazamıyorum çok sık.

oyun halısı almayı bende çok istiyorum tinylove teklmele oynayı beğendim
ama öncesinde şunları aldım çok şirinler :) Lamaze Çıngıraklı Çorap ve Bileklik 4'lü Set GittiGidiyor'da 84673074

deminde kupa siparişi verdim kocam için. divinity ye tşkler fikir için :)

ben en başından beri prima premium care kullanıyorum 3 numaraya geçtik epeydir. diğerlerini hiç bilmiyorum. sanki en iyisi prima diye değiştiremiyorum. gerçi memnunum da. en fazla 2-3 saat duruyo bu yüzden de pişik olmuyor olabilir. pişik kremimiz başından beri desitin. hiç olmadık çok şükür.

dönen bebekleri okudum. benimki hiç dönmüyor. sürekli hareket halinde ama dönme yok. elleriyle oynuyo bu aralar. gülüyor aguluyor sabah da biraz telefondan baby tv izlettim ilk kez. baya tepki verdi. 16 mart doğumluyuz.dönme için interntte 4-5 ay okudum. o yüzden bireysel farkları da hesaba katıp dert etmiyorum.
2 haftadır falan kaka sayımız azaldı bazen 2-3 güne bir yapıyor ama ağrısı sızısı yok maşallah zorlanmıyor da. ama rengi yeşil ne zamandır. üşütüyor mu anlamadım.
bende öğretmenim. iznim bitti seminerlere gidicem kısa süre kaldığımız için. zorlnaırsak rapor hakkımı kullanırım artk.
kilolarsa başıma bela :) 10 kilo fazlam var rejim de yapmıyorum sütüm kesilir diye hep zayıftım hayatım boyunca çok garipsiyorum ama fazla da takmıyorum tek sorun kıyafet şimdilik.

biraz fazla yazdım toptan oldu :))) hepinize bol sütlü bebeklerimize de bol uykulu geceler :)

Son düzenleme:
Kizlar simdi nette baybay diye bi damla gordum uyku duzenleyiciymis bitkisel bi damlaymis ve hic bi yan etkisi yokmus yani en azindan ole yaziyo kullanan veya bilen varmi. Ya uykusuzluk benim icin sorun degil ben butun gun kucagimdada gezdiririm ama kuzumun artik goz altlari torbalaniyo surekli huzursuz bide ise baslicam bakici benim kadar anlayisli sabirli olamazki onun icin bakicidan once bi duzen oturtmaliyim bu damla hakkinda bilgisi olan yada kullanan yada ne biliyim yorum yapabilecek kimse yokmuuuuuu
Pamuk kizimin uyku sorunu oldugu icin doktorumuz day/night bitkisel surup verdi biraz olsun uykusu duzene girdi ama gunu gununu tutmuyor...neredeyse her gece 3 te uyaniyor 6 ya kadar kikir kikir guluyor oynuyor bana laf atiyor kafayi yemek uzereyim yakindir hanisulasyonlar gormem...uykusuz bebek cok zor coooookkk.....
kızlar benim kızım iki buçuk aylık ve emmeyi bıraktı sağarak veriyorum ama yetişmiyor mamaya başladık kabız oldu kabızlık yapmayan bir mama varmı ek gıda kullannalar vardır mutlaka hangi mamayı tavsiye ediyorsunuz.
Ben dogdugundan beri hem meme hem mama veriyorum sutum yeterli degil...hastanede bebelac verdiler bir zaman sonra nedense onu icmedi gerci cok kotu balik kokuyor o mama organik hipp kullandik simdi sma gold veriyoruz benim minnosum ezber bozan....baska bebek biberon alinca memeyi birakir benimkisi beni emince biberon almiyor o yuzden biberondan cok korkmamak gerek....
Oyun halisi soran arkadas ben almadim battaniye ustune polar ustune carsaf yayiyorum yere etrafina oyuncaklari dagitiyorum ayaklarnin altina cingirak var onu koyuyorum onu tekmeliyor hatta tekmeledikce cikan sesten cok keyif aliyor once boyle bir dene bebeginn hosuna giderse alirsin

fırsat olmuyor arada gırıyorum bakıp cıkıyorum.ya oglusum bazen 4 5 gunde kakasını yapıo ıkıdır.ebe normal dedı ama bn endıselendım .rahatsızlıgı yok ama .ıste.senın ogluusn adı ne koydunuz.nasıl ıyı mı hareketlenmeye basladı mı.bızzımkı yerınde durmuyor ya kpoydugumuz yerde elı ayrı ayakları ayrı oynuyor.bu arada oglusum bana bnzıo dıolar gozlerı masmavı:)

Eymen koyduk canim sdce anne sutu alan cocuklar tamamini sindirebiliyomus dert etme yani bnm oglumda ayni babasi ben bembeyaz sarisinim oglum kapkara :)) bizde cok hareketliyiz masallah sen adini ne koydun canim bebisin?

Kizim ve annemle bugun babamiza babalar gunu hediyesi hazirladik...parmak boyasi ile ayaginin ve elinin izini cikardik cok zor oldu ama guzel oldu...kurumasi icin sakladim cerceve aldim yarin paket yapip pazar sabahina hem benim hem kizimin hediyesini hazirlariz...birde mother care dady me love yazili bsdy aldim sabah onunla uyandiririz...anneler gununde esin ne yapti derseniz sabah hediyesini verdi o kadar...supriz falan yok

Foto yukleyen arkadaslar hepinize.masaallah.Allah sağlıklı bir ömür versin.mama sorulmuş ben takviye edenlerdenim ve sma gold veriyorum.memnunum kilo alimi ve kaka duzeni iyi.bez olarak da huggies kullaniyorum.cok da memnunum cok şükür. Herkese guzel gunler ve geceler diliyorum:emir_bebek:

Eymen koyduk canim sdce anne sutu alan cocuklar tamamini sindirebiliyomus dert etme yani bnm oglumda ayni babasi ben bembeyaz sarisinim oglum kapkara :)) bizde cok hareketliyiz masallah sen adini ne koydun canim bebisin?

canm muhammed taha bızımkı de dıyorum emeklemeye baslayınca yandık sımdıden durmayınca.

oglusumu gorup yorum yapan arkadsalr tesekkurler şifacım evet masmavi gozlerii:)benım gozlere benzıo ama tıp babası:)cıngıraklı corap alan arkads baktım cok guzelmıs bnde ondan alaıp dneeyen oyun halısına o kadar para verıp oynAMAMAsıda var.rabbım bebeıslerımızle saglık sıhhat versın

oglusumu gorup yorum yapan arkadsalr tesekkurler şifacım evet masmavi gozlerii:)benım gozlere benzıo ama tıp babası:)cıngıraklı corap alan arkads baktım cok guzelmıs bnde ondan alaıp dneeyen oyun halısına o kadar para verıp oynAMAMAsıda var.rabbım bebeıslerımızle saglık sıhhat versın

Masallah canim adiyla yasasin ins. Valla emeklese daha iyi oturmak istiyo kucakta resmen yastiga yatirinca basini govdesini falan kaldiirip kalkiyo resmen desteksiz ben de ters sekilde gogsume yatirip elimle poposunu tutuyorum oturtur gibi anca oyle duruyo miziklayinca

cnm benim kız oyun halısını 2 hafta önce hiç umursamamıştı şimdi başından sarkan oyuncaklara dokunuyr sallıyor ses çıkartıyor çok eğleniyor gülüyor =) 1 hafta bile çok şey fark ettiriyor =)

canım nasılsın sürekli takip ediyorum ama kaç gündür çok gerilere gidemiyorum hamilelik noldu ne yaptın en son okuduğumda test yapmıştın hamile misin inşallah gönlünden ne geçiyorsa senin için ne hayırlıysa o olur.bebişini bol bol kokluyorum

canım bende konyadayım civil de kızlar için halaylık diye bişey var. ön tarafı bere gibi ama arkasını güneşten koruyo. ben onu aldım kullanıyorum. yoksa benşm kıza göre hayatta bulamam çünkü küçük kafalı bizim kız. daha 38 cm başı.32 doğmuştu ama şükür büyüyo.

Canım oraya da gitmiştim demek ki göremedim ya da o ara tükenmişti, bu hafta sonu bir şeyler almaya gidecektim oraya ona da bakayım :) Büyüyorlar maşallah, Rabbim sağlık versin evlatlarımıza.

kelebex bende senin hamile olup olmadığına bakmaya gelmiştim cnm
sonuç ne...inşallah hamile değilsindir
benim testlerin arası seninki kadar uzamamıştı 3 gün içinde öğrenmiştik seninki niye bu kadar uzadıki.
bu arada 3 hazirandan buyana adetliyim ..ne zaman bitecek acaba yaw :KK14:

ben birkaç gün bebelac kullandım sonra aptamile geçtim bebelac kullnırken kabız oldu acaba zamanla aptamil düzene sokarmıki yoksa hep böylemi gidecek diye korkuyorum

canım her bebek farklı farklı bizimki bi ara kabız olmuştu gaz krizi olduğu zamanlarda o zamanda az bişey z.yağ katıp yaptırıyordum zorlandığını görünce sen tek bir mamada karar kıl bir süre dene bence karıştırma kızım maşallah bayadır hiç kabız falan olmadı hergün akşam 7 gibi yapıyor :) düzenli kızım biraz gün içinde nerdeyse yaptıkları hep aynı uyanma yatma saatleri ben ilk 1 haftadan sonra sarılık olduğu için mama vermeye başladık halada veriyoruz kızım haftaya 4 aylık olucak aptamil 1 veriyorum içiyor gayette mutlu gözüküyor o yüzden bende değiştirmeye korktum denemedim hiç doktorda aptamil önerdi benim kızımda ezber bozandan biraz memeye çok düşkün hiç bırakma gibi bi durumu yok gibi gözüküyor meme verince susuyor ama yetmiyor işte normalde 3 ölçek içiyor beni emince 1 buçuk içiyor yarı yarıya idare ediyoruz bazen 1 saat geçmeden bi daha istiyor susarsa emzirerek geçiştiriyorum yoksa mama veriyorum gece 10 gibi yatıp sabah 7'e kadar mızmızlanırsa emziriyorum sabah mama veriyorum öle idare ediyoruz

buarada bende tiny love tekmele aldım yaklaşık bir oldu kızım 15 dakika takılıyor en fazla oyuncaklara uzun uzun bakıyor tekmelemeyi çok seviyor ama bakalım biraz daha büyüsün belki daha fazla takıllır salıncakta aldım gün içinde biraz ona koyuyorum biraz halıya idare ediyoruz yoksa kucaktan hiç inmiyor kolumu koparıyor kuzucum ama çok tatlı ya zaten bugün sabah işe gelirken zor bıraktım koklayıp öpmekten bihal oldum giyinirken yatak odasında yanımda beni izledi minnoşum annesine hiç sorun çıkarmıyor akıllı kızım ne dışarı çıkınca ne işe gidince ne yorgun olunca biliyormuş gibi beni idare ettiğini hissediyorum :)

he bide bugün sabah metrobüste biri bana yer verdi hamileyim diye :KK43:(((

bez konusunda ise bizde durum şöyle primanın kokan paketi denk geldikten sonra bıraktım hepsini denedik biz en adisinde bile pişik falan olmadı zırt pırt değiştirdiğim için sanırım
en iyisi anneme göre canbebe bana göre molfix :) karışık kullanıyoruz

attachment.php
oglusum

ogşlusummmmmmm
attachment.php
mmmm
abuuu kuzucuğuma çok tatlı yerim ben onu valla rabbim nazarlardan korusun

canm muhammed taha bızımkı de dıyorum emeklemeye baslayınca yandık sımdıden durmayınca.
aaaa bizimkide muhammed talha:KK52:

Gunaydınlar.umarım hepınız ıyısınızdır.adet olan arkadaslara bı sorum var.adet belırtılerını yasadınız mı.karın agrısı,akıntı vs..bende mınık bı lekelenme oldu ama hala adet olmadım.doktorum gunde toplam 1 saat ve fazlası emzırıyosan 2 sene de olmazsan normal dedı ama korkuyorum tabı kaza kursununa kurban gtmeye.

Gunaydınlar.umarım hepınız ıyısınızdır.adet olan arkadaslara bı sorum var.adet belırtılerını yasadınız mı.karın agrısı,akıntı vs..bende mınık bı lekelenme oldu ama hala adet olmadım.doktorum gunde toplam 1 saat ve fazlası emzırıyosan 2 sene de olmazsan normal dedı ama korkuyorum tabı kaza kursununa kurban gtmeye.

bende dün akşam olmuşum hafif leke vardı gece hiç gelmemiş ama şimdi geliyor. belirti olarak hafif karın şişkinliği ve bel ağrım oldu ama ben sezeryana bağlamıştım meğer adetmiş canım

X