2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
cnm nasılsın? kuzular nasıl? bişey sorcam sana 2013(şule)den haberın varmı..yavrular 4 aylık olacaklar nerdeyse bırkez bıle ugramadı da merak ettım..sen de telı vardı sanırım..konustunuz mu hiç.haber alırsan bılgılendırırsen sevınırım cnm..

allah allah ya hayırlısı olsun korunurken mı oldu pekı.ve esıne soyle canım ya tek basına olmadı ya sonucta

Evet tatlim 3 atlik iigne vurulmustum fakat korumamis bakalim biraz ailevi prroblemmlerimiz vat kafamiz rahatlasin bi de kesinlessin nolcqgi yani sali gunu soylemeyi dusunuyorum

Evet tatlim 3 atlik iigne vurulmustum fakat korumamis bakalim biraz ailevi prroblemmlerimiz vat kafamiz rahatlasin bi de kesinlessin nolcqgi yani sali gunu soylemeyi dusunuyorum
hayırlısı olsun guzelım hıc adet gordun mu pekı ben olmadım daha ya nıye kı merak etmeye basladım bnde.bu arada hıc bır korunma yontemı tamamı ıle korumuyor dıyorlar dıkkatlı olmak gerek

hayırlısı olsun guzelım hıc adet gordun mu pekı ben olmadım daha ya nıye kı merak etmeye basladım bnde.bu arada hıc bır korunma yontemı tamamı ıle korumuyor dıyorlar dıkkatlı olmak gerek

Adet oldumm sanmistim leke leke kan geliyodu meger olmamisim 20 gunu bulunca dr gittim sonuc bu aynen cnm ogluma da hapla korunurken hamile kalmistim sans iste ceket atsa kocam ustume cocuk olacak demekki

Sağol canım paylaşımın için bende gideyim o zaman pek normal değil anlaşılan antibiyotik emzirirken nasıl olur acaba verirlerse neyse bi gidelimde Allah dan hayırlısı

Aynen oyle canim ogleden snra verince ertesi gune kaliyor sabahtan gitcem hala lekelenme devm ediyor sancim var adetmisim gibi normal gelmiyo bna evdeki problemler cozulmus degil bu arada esime de soylemedim daha vay bna vaylar bana

söylemeden ii durdun bi hafta ben olsam dayanamazdım

kızlar sizin bebekleriniz kucakta huzurlu duruyormu beim kızım sadece gazını çıkarma pozisyonunda duruyor ve gazı çıktıktan sonra hemen sıkılıyor hiçbirşekilde kucakta huzurlu durmuyor ağladığında kucağa alınca saknlemiyor anne kokusunu bilmiyormu acaba wmmeyide bıraktı zaten k3ndimi çok kötü hissediyorum

Kizlar bebegim tam 4 aylik basini tutuyor fakat ayakta kucagimdayken onu yuz ustu cebiri
P tuttugumda basi hafif hafif sallaniyor sizin bebos
Lerdede varmi boyle bisiy normalmi?

Oturrup sirtimi bi yere dayiyosam mizirdaniyo midesine baski yapmis oluyorum sanirim canim emme mevzusuna cok uzuldum burda cogu kisi yasadi bu problemi bnce pes etme emzirmeye devam et belli bi donem meeemeyi reddediyyolar sanirim

Kızlar bebeğinize patik ayakkabı giydiriyor musunuz? Çok hevesleniyorum almak istiyorum sakıncası var mı acaba. Sırf bunun için doktorda sıra beklemek istemiyorum devlete gidiyorum çünkü, bebeğim oralarda perişan oluyor randevulu gittiğim halde

kucağa bayılıyor .tüm gün boyunca kucakta durabilir.belki başka derdi vardır.kendini kötü hissetme bence.uykusu gelmiş olabilir. ya da çok fazla kucakta duruyorsa kucaktan sıkılmıştır. mesela benim bebeğim yatay olarak kucakta asla durmuo.kucakta mutlaka dik olarak duracak
Kizlar bebegim tam 4 aylik basini tutuyor fakat ayakta kucagimdayken onu yuz ustu cebiri
P tuttugumda basi hafif hafif sallaniyor sizin bebos
Lerdede varmi boyle bisiy normalmi?
sanırım kontrolü sağlayamadılar daha.bizdede var bu durum. hatta bazen başını çevirmek isterken bi kaç defa çeneme, burnuma çarptı kafasını
giydiriyorum cnm.ama sadece dışarı çıkarken.evin içindeyken çıkarıyorum.bizimki doktora ayakkabıyla gidiyor. bir zararı olsa söylerdi herhalde

Kizlar bebegini ayakta sallayip uyutanlar carsida bebeginizi nasil uyutuyosunuz

bizimki emzik almadığı için çok sıkıntılı oluyor uyku durumu.bazen memede biraz uyuyor, bazende uygun bir yer bulup battaniyeyle sallayıp, arabasına koyuyorum.tabi 15-20 dk sonra uyanıyor.ama 15 dk da uyusa çok huysuzluk yapmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…