allah allah ya hayırlısı olsun korunurken mı oldu pekı.ve esıne soyle canım ya tek basına olmadı ya sonucta
hayırlısı olsun guzelım hıc adet gordun mu pekı ben olmadım daha ya nıye kı merak etmeye basladım bnde.bu arada hıc bır korunma yontemı tamamı ıle korumuyor dıyorlar dıkkatlı olmak gerekEvet tatlim 3 atlik iigne vurulmustum fakat korumamis bakalim biraz ailevi prroblemmlerimiz vat kafamiz rahatlasin bi de kesinlessin nolcqgi yani sali gunu soylemeyi dusunuyorum
hayırlısı olsun guzelım hıc adet gordun mu pekı ben olmadım daha ya nıye kı merak etmeye basladım bnde.bu arada hıc bır korunma yontemı tamamı ıle korumuyor dıyorlar dıkkatlı olmak gerek
:) rabbım herseyın hayırlısını versın canım
bendede 40 günden sonra 10 günde bir tekrarladı.doktora gittim.bir parça gördü kürtaj yapabiliriz dedi.sonr başka bir doktora daha gittim.içindeki parçadan dolayı endometrium iltihabı olabilir dedi.ilaç ve antibiyotikten sonra henüz gelmedi 14. günüm.kontrolde de temiz çıktı.
Aynen oyle canim ogleden snra verince ertesi gune kaliyor sabahtan gitcem hala lekelenme devm ediyor sancim var adetmisim gibi normal gelmiyo bna evdeki problemler cozulmus degil bu arada esime de soylemedim daha vay bna vaylar bana
söylemeden ii durdun bi hafta ben olsam dayanamazdım
Kizlar bebegini ayakta sallayip uyutanlar carsida bebeginizi nasil uyutuyosunuz
kızlar sizin bebekleriniz kucakta huzurlu duruyormu beim kızım sadece gazını çıkarma pozisyonunda duruyor ve gazı çıktıktan sonra hemen sıkılıyor hiçbirşekilde kucakta huzurlu durmuyor ağladığında kucağa alınca saknlemiyor anne kokusunu bilmiyormu acaba wmmeyide bıraktı zaten k3ndimi çok kötü hissediyorum
Arabasinda yada kanguruda farketmiyor disarida kendi kendine uyuyor...sokakta cadirdami yasasak acaba geze geze uyur....Kizlar bebegini ayakta sallayip uyutanlar carsida bebeginizi nasil uyutuyosunuz
kucağa bayılıyor .tüm gün boyunca kucakta durabilir.belki başka derdi vardır.kendini kötü hissetme bence.uykusu gelmiş olabilir. ya da çok fazla kucakta duruyorsa kucaktan sıkılmıştır. mesela benim bebeğim yatay olarak kucakta asla durmuo.kucakta mutlaka dik olarak duracakkızlar sizin bebekleriniz kucakta huzurlu duruyormu beim kızım sadece gazını çıkarma pozisyonunda duruyor ve gazı çıktıktan sonra hemen sıkılıyor hiçbirşekilde kucakta huzurlu durmuyor ağladığında kucağa alınca saknlemiyor anne kokusunu bilmiyormu acaba wmmeyide bıraktı zaten k3ndimi çok kötü hissediyorum
sanırım kontrolü sağlayamadılar daha.bizdede var bu durum. hatta bazen başını çevirmek isterken bi kaç defa çeneme, burnuma çarptı kafasınıKizlar bebegim tam 4 aylik basini tutuyor fakat ayakta kucagimdayken onu yuz ustu cebiri
P tuttugumda basi hafif hafif sallaniyor sizin bebos
Lerdede varmi boyle bisiy normalmi?
giydiriyorum cnm.ama sadece dışarı çıkarken.evin içindeyken çıkarıyorum.bizimki doktora ayakkabıyla gidiyor. bir zararı olsa söylerdi herhaldeKızlar bebeğinize patik ayakkabı giydiriyor musunuz? Çok hevesleniyorum almak istiyorum sakıncası var mı acaba. Sırf bunun için doktorda sıra beklemek istemiyorum devlete gidiyorum çünkü, bebeğim oralarda perişan oluyor randevulu gittiğim halde
Arabasinda yada kanguruda farketmiyor disarida kendi kendine uyuyor...sokakta cadirdami yasasak acaba geze geze uyur....
Kizlar bebegini ayakta sallayip uyutanlar carsida bebeginizi nasil uyutuyosunuz