Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sok oldum okuyunca. Hakkinda hayirlisi olsun cnm. Benim de hamilelik suphem vardi. 3 tane test yaptim. Sonuc negatif. Bebek her kustugunda annem acaba hamile misin diyordu. Sutun tadi degisirmis. Bebek sevmezmis, belki zarari da olurmus bebege. Test yaptim ben de bu yuzden. Daha adet de olmadim.
merhaba hanımlar
benimde 24 martta bir oğlum oldu şimdiye kadar herşey normal ama 2 gündür kakasını yapmıyor ama sıkıntıda gibi gözükmüyor. anne sütüyle besleniyor çoğunlukla ama 2 veya 3 günde bir de bir öğününü 60 cc kadar mama alabiliyor normal mi telaşlanmalı mıyım ne yağmalıyım??
Eki Görüntüle 733640 Eki Görüntüle 733641
seni annemi sevdiğin için , seni bizi sevdiğin için , seni bizi koruyup kolladığın ,ağladığımızda bizi sarıp sarmaladığın ,en önemliside seni bizim babamız olup gururlandırdığın için çok seviyoruz...BABALAR GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM BABAM
kızlar babalar günü hediyemiz geldi..eşimin kahve keyfine dahada keyif katacağını düşünüyorum
Eki Görüntüle 733274
selamlar
sabah sağlık ocağına gittik kızımla...
5700 gr kilosu
58 cm boyu
41 cm baş çevresi çıktı
bu ay 600 gr almış kızım sadece ..yarın 3 aylık oluyoruz teyzeleri
Sok oldum okuyunca. Hakkinda hayirlisi olsun cnm. Benim de hamilelik suphem vardi. 3 tane test yaptim. Sonuc negatif. Bebek her kustugunda annem acaba hamile misin diyordu. Sutun tadi degisirmis. Bebek sevmezmis, belki zarari da olurmus bebege. Test yaptim ben de bu yuzden. Daha adet de olmadim.
Kelebex hakkinda hayirlisi olsun...dis gebelik olsa sadece kanaman olmaz ayni zamanda siddetli sancin olur benim ilk gebeligim did gebelikti resmen dogum sancisi cekmistim...
Korunmayi soran bir arkadas vardi ben 40. Gunumde spiral taktirdim biraz agrili oldu ama bugun 2.adetim bitti dogum yapali 3.5 ay oldu.o kucuk ihtimal hepimizde var ama 2.defadan korkuyorum pamuk kizim benim ilk ve tek gozagrim olsun istiyorum.
Bu arada cuma gunu fitnes basliyorum hem kilolarim gitsin hem sosyalleseyim...bakalim 3 ay sonra neye benzicem eski pantalonlarima girebilecekmiyim acaba
nerelerdesin canım?
görüşemiyoruz bu aralar, nasılsın?
mrb kızlar nasılsınız.malesef ben çok kötüyüm.3 gündür uyumayı bırak kendimden geçmiş durumdayım.düşünmekten ağlamaktan kafayı yiyeceğim.pazartesi çok iyi dedikleri bir çocuk drsine gittik.muayne etti.bu çocuğun hareketlerinde sorun var dedi.sarılık oldumu diye sordu.biliyorsunuz kızım 28 derece sarılıktan 1 hafta yoğun bakımda kalmıştı.onu söyledik.hemen bir çocuk nöroloğuna götürün dedi.bizde pazartesi bir nöroloğa götürdük.tepkileri refleksi fena değil ama siz mutlaka işitme testi yaptırın dedi.sarılıktan hastaneden çıktıktan 4 gün sonra yapılmıştı ve testi geçmşti.dr yine yaptırın deyince dün işitme testi yaptırdık.sağ kulak geçti ama sol kulak 5 kere denenmesine rağmen geçmedi.işitme kaybı var denildi.bera/abr testi yaptırın dediler.bizde haftaya cumaya(20 hazirana)anca randevu alabildik.benim hatam,aptallığım yüzünden kızımda sağırlık olursa vicdan azabından ölürüm asla kendimi affedemem.20 haziranı nasıl bekliyeceğim bilemiyorm.çok kötüyüm.ne olur dua edin.çok ihtiyacımız var buna.
Iyiiym cnm sen nasilsin? Diyet topigine de takiloyorum. Ondan eskisi gibi giremedim.
Annemler yanimda. Esim yurtdisina gitti. Cmartesi gelicek. Boyle iste. Arada sutum azaliyor. Snra normale donuyor.
Haftaya da kus oldugum kv kp gelecek bize. Allah bana sabir versin.
Ucretsiz izindeyim. Cimri biri oldum ciktim resmen. Her harcamaya dikkat ediyorum artik. Onceden cok savruk biriymisim.
Bebegim masallah onceki gibi uzmuyor yormuyor beni. Annemler burda diye mi degisti yoksa buyudugu icin mi bilmiyorum.
Senin ikizler nasil?
Gecmis olsun cnm. Bir sey cikmaz ins. Kendini de suclama.mrb kızlar nasılsınız.malesef ben çok kötüyüm.3 gündür uyumayı bırak kendimden geçmiş durumdayım.düşünmekten ağlamaktan kafayı yiyeceğim.pazartesi çok iyi dedikleri bir çocuk drsine gittik.muayne etti.bu çocuğun hareketlerinde sorun var dedi.sarılık oldumu diye sordu.biliyorsunuz kızım 28 derece sarılıktan 1 hafta yoğun bakımda kalmıştı.onu söyledik.hemen bir çocuk nöroloğuna götürün dedi.bizde pazartesi bir nöroloğa götürdük.tepkileri refleksi fena değil ama siz mutlaka işitme testi yaptırın dedi.sarılıktan hastaneden çıktıktan 4 gün sonra yapılmıştı ve testi geçmşti.dr yine yaptırın deyince dün işitme testi yaptırdık.sağ kulak geçti ama sol kulak 5 kere denenmesine rağmen geçmedi.işitme kaybı var denildi.bera/abr testi yaptırın dediler.bizde haftaya cumaya(20 hazirana)anca randevu alabildik.benim hatam,aptallığım yüzünden kızımda sağırlık olursa vicdan azabından ölürüm asla kendimi affedemem.20 haziranı nasıl bekliyeceğim bilemiyorm.çok kötüyüm.ne olur dua edin.çok ihtiyacımız var buna.
canım diyet topiği hangisi ya benimde orda takılmam lazım vermem gereken 15 kilo varda
Benim de gecmedi catlaklar. Yagli bir vucudum oldugundan catlamam saniyordum catladim. Duruyor kirmizi kirmizi.kızlar günaydın demeliyim sanırım ben gece vardiyasındayım şuan çalışıyorum sabah 9 gibi işten çıkıp eve koşup kızıma kavuşucam inşallah dün kızımın yaptığı bişeyi anlatayım size şimdiye kadar eliyle kendisi bişeye uzanıp almamıştı ben eline çıngırak verirsem tutuyordu dün ise eşim işten gelince kızımın pijamasına arkadaşının yolladığı parayı sıkıştırdı kızım oyun halısında belinde para sıkışmış duruken bende işyapmak için ortalarda koşturuyordumki neden almadıysam o parayı unuttum işte işyaparken kafamı bi çevirdim nehir pijamasından çekmiş parayı sokmuş ağzına yiyor pis mikroplu parayı soktu ağzına diye deli olsamda ilk kez kendi kendine bişey eline almış gördüm tatlı bıdığımı dişi kaşınıyor ya baya sulamıştı parayı nasıl kaptığımı bilemiyorum elinden ah akıllı kocam ah niye sokuyorsa parayı oraya neyse esas size bişey sorucam tek bendemi var bu çatlaklar merak içerisindeyim hala kırmızılar yan taraflarda göbeğimin altında bide bacaklarımın arasında sezeryan izide eklenince felaket duruyor kendimi çok kötü hissediyorum zaten zayıflıyamıyorum bu çatlaklar ne zaman beyazlar hep bu kadar kötümü durucak spor yapsam zayıflasam falan farketmez mi bide 2.çocukta ne hale gelirim düşünmek bile istemiyorum ya sizde durumlar ne ?
Gecmis olsun.Kizlar bebegimin yuzunde kirmizi kurumalar var her iki yanagindada yarin doktora goturucem ama internetten biraz baktim egzema olabilir diye yaziyo. cok uzuldum. burda bazi arkadaslarda oldugunu sonra gectigini yazmisti ne yaptiniz nasil gecti
Iyiiym cnm sen nasilsin? Diyet topigine de takiloyorum. Ondan eskisi gibi giremedim.
Annemler yanimda. Esim yurtdisina gitti. Cmartesi gelicek. Boyle iste. Arada sutum azaliyor. Snra normale donuyor.
Haftaya da kus oldugum kv kp gelecek bize. Allah bana sabir versin.
Ucretsiz izindeyim. Cimri biri oldum ciktim resmen. Her harcamaya dikkat ediyorum artik. Onceden cok savruk biriymisim.
Bebegim masallah onceki gibi uzmuyor yormuyor beni. Annemler burda diye mi degisti yoksa buyudugu icin mi bilmiyorum.
Senin ikizler nasil?
Kizlar bebegimin yuzunde kirmizi kurumalar var her iki yanagindada yarin doktora goturucem ama internetten biraz baktim egzema olabilir diye yaziyo. cok uzuldum. burda bazi arkadaslarda oldugunu sonra gectigini yazmisti ne yaptiniz nasil gecti