2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Allah hayırlısını versin de inşallah gebe değilizdir :)
Lolocum, maşallah sizlere maşallah.. Yaş 32 evlat 2 :)
Geçen bir yerde daha gördüm 3. ayda tekrar kalça ultrasonu diye, emin olmak için yazdım..
İlahi Kelebex :)
2. çocuk için ben de arayı açmayı çok düşünmüyorum. Tabii öncelikle bu kiloların gitmesi lazım. Sonra Tostos oğlum biraz ele avuca gelmeli, 2. bebeğimi oğluşum 4 yaşına girince kucağıma almalıyım..
Kul kurar kader gülermiş..

Kızlarrr :) neler okuyorum hamilelik şupheleri mi.ben daha hıc adet olmadım.sız hıc adet olmadgnz ıcın mı supheye dustunuz yoksa lohusalık donemının ardından adet gordunuzde gecıktgnız ıcın mı şupheye dustunuz.vala hepımızın hakkında hayırlısı

Valla haklisinnnn ben de korktum simdi.ben de adet olmadim daha.Allah'immmmm cok korktummm

emzirme döneminde adet omamak çok normal telaş yapmayın bence..hormonal bir durum,emzirirken adet olmamak daha normal hatta olmaya göre, öyle okumuştum ben..doktorumda olmazsın demişti sanırım artık 4. ayda yada sonrasında başlar.

Drdan geldim sonuc 57 cikmis haftaya yine gel dis gebelik olabilir dedi 3 aylik igne vurulmustum leke leke kan gelmisti nasil oldu da o yuzde birlik ihtimal bana vurdu kafayi yicem daha oglum cok kucuk ne yapicam hic bi yere sigamiyorum

Canım şuan hormonlar delirmiş durumda. Emziriyoruz da hemen sıkıntı yapma.

Canım şuan hormonlar delirmiş durumda. Emziriyoruz da hemen sıkıntı yapma.

Canim ozel istekle yaptirmadim ki dr suphelendi bi gebelik var kesin ama dis gebelik mi normal mi o belli olcak hem ben sezeryan dogum yaptim nasil olcak bilmiyorum en az 18 ay ara olmaliymis oyle okudum bi de kafam ona gitti

Umarim canlarim esime soyleyemedim daha kararsizim kesinlessinn oyle soyliyim diyorum sizce soylemeli miyim ?
Gerci oglumu da 70.1 ile ogrenmmistim ona da dis gebelik olabilir demislerdi hakkimda hayirlisii olduysa da yapcak bisey yok

amanınnnnnnnn kelebekk
seni okuyunca ahanda böyle oldumm
canım hakkınızda hayırlısını versin rabbim
benim gibi büyütürsün sen de
ikiz gibi
söylemedi deme
çok çok ama çoookkkkk zorrr

Bir de teyzem aradı geçen, 3. ayda kalça ultrasonu varmış, sıkı sıkı tembih etti. Biz 1 aylıkken yaptırmıştık, daha yapılıyor mu ki?
Burda da hiç okumadım..

canım ben dün yaptırdım
bebeklerim tam 102 günlüktüler
doktorumuz bizden 3. ayın içinde istemişti

Kizlar soylemistim size dr hormon testi istedi diye olaylardan dolayi kafamdan ucmus gitmis dun bi de hataneye gitmistim oglum icin birazdan hazirlanip gidecegim umarim hamile degilimdir
Sanirim subat annesi olacagim cok garip hissediyorum.. Son adet tarihim yokki bileyim ne kadarlik:)
Drdan geldim sonuc 57 cikmis haftaya yine gel dis gebelik olabilir dedi 3 aylik igne vurulmustum leke leke kan gelmisti nasil oldu da o yuzde birlik ihtimal bana vurdu kafayi yicem daha oglum cok kucuk ne yapicam hic bi yere sigamiyorum
Umarim canlarim esime soyleyemedim daha kararsizim kesinlessinn oyle soyliyim diyorum sizce soylemeli miyim ?
Gerci oglumu da 70.1 ile ogrenmmistim ona da dis gebelik olabilir demislerdi hakkimda hayirlisii olduysa da yapcak bisey yok
Canim ozel istekle yaptirmadim ki dr suphelendi bi gebelik var kesin ama dis gebelik mi normal mi o belli olcak hem ben sezeryan dogum yaptim nasil olcak bilmiyorum en az 18 ay ara olmaliymis oyle okudum bi de kafam ona gitti
kelebek ne diyeceğimi bilemiyorum benim merak ettiğim dr.un hangi şikayet ya da belirtinden dolayı şüphelendi ve test istedi :26:

amanınnnnnnnn kelebekk
seni okuyunca ahanda böyle oldumm
canım hakkınızda hayırlısını versin rabbim
benim gibi büyütürsün sen de
ikiz gibi
söylemedi deme
çok çok ama çoookkkkk zorrr

Amin canim huzurum olsun ben raziyim onlara bakmaya malesef bu ara o yok pek

Son düzenleme:
kelebek ne diyeceğimi bilemiyorum benim merak ettiğim dr.un hangi şikayet ya da belirtinden dolayı şüphelendi ve test istedi :26:
Canim ben 3 atlik igne vurulmustum adet oldum sandim leke leke kan geliyodu nerdeyse hergun ben de ne bicim adet bbu bi bitmedi acaba dogumdan dolqyi bi sorun mu diye gittim kontrole dr bunun ignenin etkisi olabilecegini soyledi ultrasona aldi dogumla ilgili bi aknti yok ama gebelik testi yapalim dedi ben de tabi nasil olur kanamam var azar azar dedim igneyi one surdu yine yuzde birlik bi ihtimal var yine de yapalim dedi ve sonuc da pozitif iste

kızlar tekrar hamilelikten konuşuluyor...bu 3 aylık iğneleri yaptırdıgınz için herhalde bu konuşmlar,diger türlü korunanlar pek bişey yazmıyor...bu iğneler korumuyor mu ki ben anlamadım??

anladım tatlım hanenize minnak bir bebiş daha gelecekmiş meğer hemde hemencecikmiş sıkıntısız gebelik dilerim tatlım Rabbim diledikten sonra razı gelmeliyiz peki bu kanaman kaç gün sürdü az-az olarak :26:

Saol tatlim umarim hayirlisi olur 20 gun civarinda hala da devam ediyor esime daha soylemedim o ne diyecek bilmiyorum skntilarimiz var bu ara soylemesem daha iyi gibi geldi hem haftaya da tahlil yaptiracagim belki dis gebeliktir oglumda kanama falan yasamadim cunku hla devam ediyo olmasi kafami kurcaliyor allak bullak oldum

Benim dogumdan sonra 50gün sürdü kanamam bikacgûn kesildi sonra yine oldu hatta adet oluorum sandım ama lekeyle kaldı sadece bugün 91 günlügüz daha net adet oldum diyemiyorum ama bende faaliyette yok

hakkınızda hayırlısı olsun canım diledigin istedigin gibi olsun herşey
eşinlede aranız biran önce mesela bu gece düzelir umarım azıcık alttan al yapıcı ol ve onunla paylaş bence

bende de 92 günlükken bikaç leke(kahverengi) ve ardından giderek açılan akıntı ile yaklaşık 1 haftada böyle oldum :26: bunun adı adetse amenna ama bir düzensizlik yaşanacağını biliyordum ama bu kadar da karmakarışık düzensizlik beklemiyordum :26:
hakkında hayırlısı olsun kelebeğim haftaya ola hayrola diyelim halaa az da olsa kanaman olması evet ilginç inşallah sağlığını etkileyecek müdahale yaşamazsın

canım sab simplexden bahsediyorsun sanırım biz günde 3 kez 8 damla veriyoruz 8saat arayla sabah 8,öğlen 4, gece 12de çok faydasını gördük biz bu şekilde

Hamile oldugumu gecen yil 30 haziranda ogrenmistim simdi 2014 annelerine selam gondermek ve nacizane deneyimlerimi paylasmak icin 30 hazirani bekliyorum....

aynen arkadaşım bende 30 haziranda öğrenmiştim ne mutlu bir gündü bizim için içim içime sığmıyordu heyecandan hala dün gibi aklımda Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…