- 31 Mart 2008
- 3.704
- 9
kızlar yaaa. ben şu kızımın bi gülüşünü değişmem dünyalara. siz de böyle çok seviyor musunuz bebeklerinizi yoksa en çok seven anne ben miyim:)))) ya hiç bi şeyde yok o huzur...asla asla asla el kaldırmam hiç bir zaman diyorum rabbim şaşırtmasın hiç birimizi.
haftaya seminere başlayacağım. bakıcı işini nasıl hallederim eylülde diye kara kara düşünmeye başladım. ben minik kızımı nasıl emanet ederim de giderim. çalışmam lazım eşim tek başına yetişemez eve ( ücretsiz izin de alamam). ne yapacağım bilmiyorum. içime şimdiden ateşi düştü. ya bakıcı kızıma kötü davranırsa ya onu koruyamazsam diye(( rabbime emanet yavrularımız.
ben kızımın ağlamasına bile izin vermiyorum diye bana kızıyorlar. bırak biraz ağlasın diyorlar. ben nasıl dinlerim onun ağlamalarını. bir kere duymadım ağlamasını bakayım diye gittiğimde kırmızı gözlerle iç çekişleriyle karşılaştım. daha yanar yüreğim o manzaraya. ben dayak yerdim kızlar babaannem ve babamdan.sonra bir de iç çekme diye yerdim dayak. kendi kzızıma asla yaşatmam. annem çaresiz kalırdı. ben kalamam. aman neyse ağlıyorum hatırlayınca.
bi gün babam tekme atmaya kalktı popoma. ayağı kırıldı. o günden sonra bi daha el kaldırmadı bana. kardeşlerim yemezdi dayak. eb herhalde biraz yaramazlık yapıp misafirlikte bana verilen çikolatayı yedim diye yerdim dayak.
bi de hiç unutmadığım babaannemin beni döveceğim diye soluk soluğa kalışıdır.
neyse karartmayayım içinizi. ağlıyorum da hatırlayınca. boşaldım birden
ah canım şimdi durup dururken geçmişi hatırlayıp niye üzüyosun kendini
çoğumuz yaşadı senin yaşadıklarını hatta belki dahada fazlasını kimin içinde ne var bilemezsin ki
bakıcıya vermeden önce bence eve bi kamera falan yerleştirin ne olur ne olmaz artık cep telefonlarından bile evini görebiliyosun bence tedbirli olmak en iyisi
insanları tanımak mümkün değil dışardan çok iyi görünür ama aslında çok farklı biridir bişey olacağından değil tedbir amaçlı kamerayı öneririm sana hem özlediğinde bakarsın bebeğine içinde rahat olur