2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar yaaa. ben şu kızımın bi gülüşünü değişmem dünyalara. siz de böyle çok seviyor musunuz bebeklerinizi yoksa en çok seven anne ben miyim:)))) ya hiç bi şeyde yok o huzur...asla asla asla el kaldırmam hiç bir zaman diyorum rabbim şaşırtmasın hiç birimizi.

haftaya seminere başlayacağım. bakıcı işini nasıl hallederim eylülde diye kara kara düşünmeye başladım. ben minik kızımı nasıl emanet ederim de giderim. çalışmam lazım eşim tek başına yetişemez eve ( ücretsiz izin de alamam). ne yapacağım bilmiyorum. içime şimdiden ateşi düştü. ya bakıcı kızıma kötü davranırsa ya onu koruyamazsam diye:KK43:(( rabbime emanet yavrularımız.

ben kızımın ağlamasına bile izin vermiyorum diye bana kızıyorlar. bırak biraz ağlasın diyorlar. ben nasıl dinlerim onun ağlamalarını. bir kere duymadım ağlamasını bakayım diye gittiğimde kırmızı gözlerle iç çekişleriyle karşılaştım. daha yanar yüreğim o manzaraya. ben dayak yerdim kızlar babaannem ve babamdan.sonra bir de iç çekme diye yerdim dayak. kendi kzızıma asla yaşatmam. annem çaresiz kalırdı. ben kalamam. aman neyse ağlıyorum hatırlayınca.

bi gün babam tekme atmaya kalktı popoma. ayağı kırıldı. o günden sonra bi daha el kaldırmadı bana. kardeşlerim yemezdi dayak. eb herhalde biraz yaramazlık yapıp misafirlikte bana verilen çikolatayı yedim diye yerdim dayak.

bi de hiç unutmadığım babaannemin beni döveceğim diye soluk soluğa kalışıdır.

neyse karartmayayım içinizi. ağlıyorum da hatırlayınca. boşaldım birden

ah canım şimdi durup dururken geçmişi hatırlayıp niye üzüyosun kendini
çoğumuz yaşadı senin yaşadıklarını hatta belki dahada fazlasını kimin içinde ne var bilemezsin ki
bakıcıya vermeden önce bence eve bi kamera falan yerleştirin ne olur ne olmaz artık cep telefonlarından bile evini görebiliyosun bence tedbirli olmak en iyisi
insanları tanımak mümkün değil dışardan çok iyi görünür ama aslında çok farklı biridir bişey olacağından değil tedbir amaçlı kamerayı öneririm sana hem özlediğinde bakarsın bebeğine içinde rahat olur

kızlar 2014 mart anneleri topiği açılmış geçen seneyi hatırlayınca bi tuhaf oluyorum birde yanımdaki melek yüzlüme bakıyorum işte o zaman benden mutlusu olmuyo

Kizlar soylemistim size dr hormon testi istedi diye olaylardan dolayi kafamdan ucmus gitmis dun bi de hataneye gitmistim oglum icin birazdan hazirlanip gidecegim umarim hamile degilimdir

Kizlar soylemistim size dr hormon testi istedi diye olaylardan dolayi kafamdan ucmus gitmis dun bi de hataneye gitmistim oglum icin birazdan hazirlanip gidecegim umarim hamile degilimdir

hakkında hayırlısı olsun ne diyim inşallah iyi haberlerle gelirsin

ah canım şimdi durup dururken geçmişi hatırlayıp niye üzüyosun kendini
çoğumuz yaşadı senin yaşadıklarını hatta belki dahada fazlasını kimin içinde ne var bilemezsin ki
bakıcıya vermeden önce bence eve bi kamera falan yerleştirin ne olur ne olmaz artık cep telefonlarından bile evini görebiliyosun bence tedbirli olmak en iyisi
insanları tanımak mümkün değil dışardan çok iyi görünür ama aslında çok farklı biridir bişey olacağından değil tedbir amaçlı kamerayı öneririm sana hem özlediğinde bakarsın bebeğine içinde rahat olur

haklısın lolo. eşim reciver görünümlü kameralar var diyo onlardan taktırırsak bakıcı da anlamaz hiç bir şeyi diyo. ve evet haklısın bizim jenerasyon mutlaka yaşamıştır daha azını yada daha çoğunu. hepimizin içinde vardır bi yerde. sadece ağlayasım varmış hatırlayınca sinirlerim bozuldu. ama iyiyim şimdi

Yok canim yine gunde 4 biberon vermeye basladim 3 olcek ins. Duzelecek herkes bi gitse basimdan iyi olcak da iste sabir cekiyorum simdilik:KK55: bebegim icin ailemi ayakta tutmak zorundayim savasiyorum kazanicam:4

bie düredir yazılanları sadece okuyorum yazı yazıcak vaktim hiç olmuyo benim oğluşum huysuzlaştı bu aralar evde malum okul tatilide şimdiden balşladı bizde büyük oğlumda evde ohh kafayı yememek içten değil ama idare etmeye çalışıyorum
malesef eşler bazen anlayışsız olabiliyolar bu ara benimde eşimle sıkıntılarım var oluyo böyle şeyler biz bayanlar olarak hep huzurlu ve mutlu olmak istiyoruz avde bi sorun olsada bizim kontrolümüzde olsun istiyoruz malesef her zaman bizim kontrolümüz altında olamıyo herşey
böyle sebepsiz sıkıntılar gelmeye başlayınca ben çok korkuyorum bu sebepsiz şeylere üzülüyoruz allah bize bu halimizi arattırıcak diye korkuyorum ve hemen kendime geliyorum ve sorunu ben hatalı olmasam bile bir şekilde düzely,tmeye çalışıyorum
evlilik bu her zaman güllük gülistanlık olmuyo sıkıntılarda yaşıcaz tabiki neler yaşanmıyoki allah dermansız dert vermesi
dicem şuki sorun her neyse aranızı daha fazla açmasına izin verme biz kadınlara düşüyo evliliğimizi korumak bak sana hediye almış demekki eşinde uzatmak istemiyo olayı ama direk söyleyemiyo erkekler böyle işte dolaylı yoldan anlatırlar demek istediklerini anlamakta bize düşüyo
olayı uzatma sarıl kocana barışın hayatım aramıza hiç kimsenin girmesine izin vermeyelim seni çok seviyorum de olay kapansın
birde şöyle bir laf vardır ya bu sürüyü güdücen ya bu diyardan gidicen diye bence çok doğru bu sürüyü sonuna kadar gütmek lazım
ve daha yolun çok başındasın önüne daha çok engel çıkıcak bunlarıda sabırla ve um

kusura bakma sabah sabah biraz karışık yazdım sabah mahmurluğu içerde bebek mızmızlanırken bu nkadar yazabildim
Cok haklisin dediklerini uygulayacagm umarim hersey guzel olacak

kızlar geçen sene bu zamanlar hamile kalmıştık çoğumuz dimi kazen haklı ne kadar çanuk geçti
şimdi bebeklerimizin sorunlarını konuşuyoruz allah her keze bu duyguları yaşatsın inşallah

canım bu benim üçüncü çocuğum, büyük kızım 14 oğlum 11 yaşında; ben de 32 yaşındayım, geçen yıl bu zamanlar hiç hesapta olmayan üçüncü hamileliğimi öğrendiğim zaman pek sevinememiştim, hatta üzülmüştüm,sonrasında sıkıntılı bir hamilelik süreci, zor bir normal doğum ve mutlu son
11 sene aradan sonra çok zor oldu, sanki ilk çocuğum gibi zorlandım, elim ayağıma dolaşıyor, yapabilir miyim acaba, birsürü birsürü soru işareti
ama şimdi iyi ki Rabbim bu mutluluğu bana tekrar tattırmış diyorum, hergün şükrediyorum
artık daha bilinçliyim, anın tadını çıkarıyorum, ve iyi ki minik kuzum olmuş diyorum ve onu çoook seviyorum, şu anda kucağımda ve mis gibi kokusunu içime çekebiliyorum.
Allah isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguyu inşallah

Haziran ayi geldi catti bile gecen sene haziranin 18 inde hamile oldugumu ogrenmistim hey gidi gunler hey zaman ne cabuk geciyo simdi canim oglum beni gorunce gulup duruyo dunyalara degismem ay aglayasim geldi :KK43:

Drdan geldim sonuc 57 cikmis haftaya yine gel dis gebelik olabilir dedi 3 aylik igne vurulmustum leke leke kan gelmisti nasil oldu da o yuzde birlik ihtimal bana vurdu kafayi yicem daha oglum cok kucuk ne yapicam hic bi yere sigamiyorum

haklısın lolo. eşim reciver görünümlü kameralar var diyo onlardan taktırırsak bakıcı da anlamaz hiç bir şeyi diyo. ve evet haklısın bizim jenerasyon mutlaka yaşamıştır daha azını yada daha çoğunu. hepimizin içinde vardır bi yerde. sadece ağlayasım varmış hatırlayınca sinirlerim bozuldu. ama iyiyim şimdi

Canim benim esim polis bende gizli kamera koyalim dedim. eger bakici ogrenirde sikayet ederse hapse kadar yolu varmis. hem gizli koymanin ne anlami varki allah korusun kotu bisi olduktan sonra istersen kov ne ise yaricak bebegime zarar geldikten sonra. ben kamera koyucam ve bakiciya dicem kamera koydum haberin olsun diye kabul ediyosa boyle gelsin dicem.

Drdan geldim sonuc 57 cikmis haftaya yine gel dis gebelik olabilir dedi 3 aylik igne vurulmustum leke leke kan gelmisti nasil oldu da o yuzde birlik ihtimal bana vurdu kafayi yicem daha oglum cok kucuk ne yapicam hic bi yere sigamiyorum

Ayyy canim haftaya ins iyi haberler alirsin. bende vuruldum igne ama guvenemedigimizden esimde korunuyo. bizde bugun konustuk esimle sabah midem bulaniyodu bide nilime kardes gelirmis dedik gulustuk hatta ozaman seni artik timarhaneye yatiririm dedi. Aman allah korusun daha bebislerimiz cok kucuk allah onlara omur versin zamani gelince olsun ikinciler:KK66:

zeynepahsencim, ben seni ilk bebeği olan bir anne sanıyordum, maşallah yaa, 3 çocuk yaş 32 :)
Biz 28'de ilk bebekle güreşip duruyoruz :)

Kelebexcim, inşallah gebe değilsindir diye düşünürken benim doğumdan sonra hiç adet olmadığım aklıma geldi. Ya kızlar umarım normaldir, hamile değilimdir, amanınnn :)

Bir de teyzem aradı geçen, 3. ayda kalça ultrasonu varmış, sıkı sıkı tembih etti. Biz 1 aylıkken yaptırmıştık, daha yapılıyor mu ki?
Burda da hiç okumadım..

zeynepahsencim, ben seni ilk bebeği olan bir anne sanıyordum, maşallah yaa, 3 çocuk yaş 32 :)

Kelebexcim, inşallah gebe değilsindir diye düşünürken benim doğumdan sonra hiç adet olmadığım aklıma geldi. Ya kızlar umarım normaldir, hamile değilimdir, amanınnn :)

Bir de teyzem aradı geçen, 3. ayda kalça ultrasonu varmış, sıkı sıkı tembih etti. Biz 1 aylıkken yaptırmıştık, daha yapılıyor mu ki?
Burda da hiç okumadım..

canım erken yaşta evlenip, hemen çocuk sahibi oldum, şimdiki aklım olsa daha bilinçli davranırdım herhalde.
aradan bu kadar zaman geçince ilk çocuğummuş gibi zorlandım inan, rahata alışınca, birazda yaş faktörü ve planlı bir hamilelik olmayınca zor oluyo :18:
sizlere naçizane tavsiyem; eğer ikinci veya üçüncüyü düşünüyorsanız arayı fazla açmayın derim :KK1:

Umarim canlarim esime soyleyemedim daha kararsizim kesinlessinn oyle soyliyim diyorum sizce soylemeli miyim ?
Gerci oglumu da 70.1 ile ogrenmmistim ona da dis gebelik olabilir demislerdi hakkimda hayirlisii olduysa da yapcak bisey yok

hayırlısı olsun demiştim sana yine söylüyorum hakkında hayırlısı ne ise o olsun
eşine söylemelisin bence

canım bu benim üçüncü çocuğum, büyük kızım 14 oğlum 11 yaşında; ben de 32 yaşındayım, geçen yıl bu zamanlar hiç hesapta olmayan üçüncü hamileliğimi öğrendiğim zaman pek sevinememiştim, hatta üzülmüştüm,sonrasında sıkıntılı bir hamilelik süreci, zor bir normal doğum ve mutlu son
11 sene aradan sonra çok zor oldu, sanki ilk çocuğum gibi zorlandım, elim ayağıma dolaşıyor, yapabilir miyim acaba, birsürü birsürü soru işareti
ama şimdi iyi ki Rabbim bu mutluluğu bana tekrar tattırmış diyorum, hergün şükrediyorum
artık daha bilinçliyim, anın tadını çıkarıyorum, ve iyi ki minik kuzum olmuş diyorum ve onu çoook seviyorum, şu anda kucağımda ve mis gibi kokusunu içime çekebiliyorum.
Allah isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguyu inşallah

canım bende 32 yaşındayım benimde 2. çocuğum büyük olan 13 yaşında 13 yıl olmasına rağmen arasa ben hiç zorlanmadım gerçi şimdiki zamanda bebeklerde daha farklı bebekte zorlanmadım ama şimdiki teknoloji bana biraz fazla geldi ben biraz daha geride kaldım sanırım

lolo ben de görebilir miyim melek yüzlünü.resim yükleyebilir misin??

:)))))))

albümüme bakarsan orasa var canım

Burda da hiç okumadım..

yok canım 1 aylıkken yapılıyo doktor tekrar yaptırın falan demedi hiç duymadım

dün doktor kontrolümüz vardı.kilomuz 5.890 boyumuz 63 cm olmuş. 40 günde 7 cm uzamış. doktorumuz bile inanamadı.3 defa ölçtü. bu kadar uzaması normalmi bilmiyorum ama sanki daha önceki ölçmede hata yaptı gibi . yarında sağlık ocağında kontrol var. bakalım onlar kaç cm diyecekler.
bu hafta raporum bitiyor. haftaya seminer için okula gideceğim.komşuya bırakacam oğlumu. yarım saat imza atıp geri dönücem.şimdiden ayrılmak zor geliyor

kızlae bende henüz adet olmadım acaba diyorum dur bende şu evdeki testlerden alimde bi yapim bari

X