- 10 Eylül 2012
- 237
- 0
şu düşüncesiz insanlardan illallah geldi bebek doğdu doğalı yaa. bebeğim sevgi dolu bi ortamda büyüsün istediğim için bebeğimi seven herkesle yakın olmak istiyorum ben. bu yüzden bebeğimi çok seven bi aile dostumuzun ısrarlarını kıramayıp misafirliğe gittik dün eşim bebeğim ben. kadın hırpalayarak seviyor. defalarca uyardık kar etmedi. en son benim sırtım dönükken bebeği balkondan aşağı sallandırmaya kalkmış. kızı bağırdı anne ne yapıyorsun diye. diyo ki kadın aşagıdaki yeşillikleri görsün istedim. kızı da anne risk almaya değer mi ya bi şey olsa diye payladı annesini((
yok artık daha neler,öyle sevmek mi olurmuş..babam sigara içtiği için oğlumun yanına çok yaklaştığında bile içim cız ediyor.tabii bir şey söylemiyorum alınmasın diye,annem uyarıyor titizliğimi bildiğinden..şap şup öpmüyoruz bile mikrop kapmasın diye..tabii ki hastalanacak,başına kötü şeyler gelecek ama ben elimden geleni yapayım da içim rahat etsin isterim..insanlar çok tuhaf,ben öyle bir kişiyle bir daha görüşmezdim,sen de görüşmem demişsin,iyi demişsin..
Bebegimib gazi dun hem onu hem beni mahvetti. butun gun zaten surekli mizikladi gecede 3 e kadar uyumadi 10 gun sonra 3 aylik olucaz nezaman gecicek bu gaz bitsin artik yaa kizim mahvoldu tabi bende ortada uykusuzluktan zombi gibi geziyorum gunduz uykumuzda zaten yok ve uyumadigi icin surekli aglamaya calisiyo gezdirsemde ne yapsam kar etmiyo salliorum uyuyo en fazpa 10 dakika sonra kalkiyo sonra basliyo aglamalar cok yoruldum artik coook buyu kizim buyu buyu buyu
canım ilacını düzenli kullan,gaz masajı yap,kıyafetlerini ısıtıp giydir,karnına ısıtılmış havlu koy..yüzüstü yatmak rahatlatabilir,yatır biraz debelensin,tekme atsın hareket ettikçe gazı daha rahat çıkar..ılık banyo da rahatlatır.ben bir göğsümü iyici emdikten sonra diğerine geçtim hep,memedeki o ilk süt çok gaz yaparmış.bizim gaz sanımız çok şükür bitti.ilacı kestik artık,masaj yapıyorum arada..ama bir ara inanılmaz kötüydü,omzumdan inmiyordu yapışık ikiz olmuştuk..gündüz uyuttuğumda 10 dakikada bir uyanıyordu..ama geçti,yarın 3 aylık oluyoruz kısmetse..sizin de düzelir stress olma ki bebeğine geçmesin..kolaylıklar diliyorum..
Eki Görüntüle 731654 Eki Görüntüle 731650
arkadaşlar bebişlere kısa kollu ve şhort giydiriyor musunuz. ben ara sıra giydiriyorum bakıyorum bacakları soğuk tekrar uzunlara geçiyorum
bu arada buda benim kuzum: azra'mmmm
çilegi yememi söyledik doktor bana alerji yapabilir bebege diye
sonra öğrendim 1 yaşından önce verilmiyormuş alerjikmiş
hafta sonu eşimle dışarı çıktık babaannesi baktı kızıma durudamayınca emzigine bal sürmüş eşim çok kızdı kayınvalidemde aman sinirlenme emmedi zaten sana verdim hep neyin var dedi
çok şükür sağlıklı biraz abartıyormuyuz bilmiyorum
evet,çilek alerji yapabilirmiş bilmiyordum ben de dün öğrendim..bal içini yakar ,vermemek lazım..biz emziğine reçel sürdükten sonra bile hemen 1 çay kaşığı su içirdik,kaldı ki bal daha yoğun..eskiler her şeyden yedirmişler tabii ama biz yapamayız ya mümkün değil.