bende öyle bi grup var sanmıştım ciddi ciddi ..neyse yaa iri yüzlerden daha sevimli duruyor kedi surat
kızımı doğdu doğalı hep kedicik pisicik diye seviyordum..suratıda kedi surat işteminik kedim benim
yuhh diyorum o kadına...Allah göstermesn elinden kaysa gitse hesabını nasıl verir
biz gözümüzden sakınalım siz hacamat edin ne güzel..valla ben açık açık söylüyorum ısırmayın canını acıtmayın doğru düzgün sevin diyorum
cnm gaz damlasını düzenli kullandınmı..yani gaz olunca değil olsada olmasada gün içinde 3 veya 4 kere dr ne tavsiye ettiyse verilmesi gerekiyormuş
birde ayaklarını sıcak tut bebeğinin..biz bile ayaklarımızı üşütünce gaz sancısı çekiyoruz..
ben şanslıyım ..kızımın gaz problemi kalmadı...ilk 2 ay çok az oldu sadece...3 çeşit gaz ilacımız var hepsi duruyor kullanmadım çok fazla
Eki Görüntüle 731654 Eki Görüntüle 731650
arkadaşlar bebişlere kısa kollu ve şhort giydiriyor musunuz. ben ara sıra giydiriyorum bakıyorum bacakları soğuk tekrar uzunlara geçiyorum
bu arada buda benim kuzum: azra'mmmm
arkadaşlar bebişlere kısa kollu ve şhort giydiriyor musunuz. ben ara sıra giydiriyorum bakıyorum bacakları soğuk tekrar uzunlara geçiyorum
ya cahil insana laf anlatmak gerçekten mucize. ya ben bebeğimin başına bi şey gelse parçalarım var ya o kadını. biliyor da ne kadar hassas davrandığımı. bundan önce de yanağını sıkmış çocuk feryat etti ben de mutfaktan uçtum geldim aldım hemen kucağıma aldım zor sustu. arkadaşım da mutfaktaydı. ya filiz teyze sana kaç kez söylenmesi gerekiyor anlaman için şu bebeğin canını yakmadan sev diye dedi. kızdı bi de arkadaşıma dilin fazla uzamış diye. yazık kızın yanağı iki gün mor gezdi. nefret ediyorum şöyle insanlardan ve kalın kafalılıklarından. ya düşse sen önce Allah a sonra bana nasıl hesap vereceksin. öldürürüm var ya adamı ben. bebeğim incinsin yakarım dünyayı. kibarlığım ve eşimin baskısı nedeniyle ikisinde de sustum. ve haklısın şifa en iyisi görüşmemek
Aynen ya biz opmeye kiyamazken nasil sikar yanagini kucuk kuzunun cani nasil yanmistirBence tamamen görüsmeyi kes kücücük bebegin yanagının mor olması nedemek ben sevmeye bile kıyamıyorum
kelebex nasılsın cnm...evlilike yıldönümünüzü kutladınızmı
gavura kızıp oruç bozma..kaynanana sinirlenip eşinle aranı açmaya değmez...olan sana ve bebeğine olur
biz yaptırmadık valla kaç tane dr sordum hepsi sen bilirsin anne karar verir dedi ama biz yaptırmadık dediler. yani bana da sadece söylemek zorundalar diye öneriyorlar gibime geldi. kendi dr um yaptır dedi ama tanıdığım akrabalar vardı çocuk dr kimse illa yaptır yaptırma demiyo ama hepsi de biz yaptırmadık diyolar. bende onlara güvendim valla biraz da kendisi aşsın kızımın hastalıkları düşüncesindeyim.
bugün arkadaşın bahçesindeydik,eşim çilek ve kara dut topladı..yanımızda çocuklu 4 aile vardı,hepsi bizden büyük..oğluma da verelim duttan azcık,suyunu emsin bakalım ne yapacak dedim..bir arkadaş dutu emdirmeye çalışırken bir kısmı müdehale etti vee ne olduğunu anlamadan bıraktık dut tattırma işinibakalım bir daha ne zaman deneriz
Masallah kucuk azraya nasil guzel kucuk hanim. canim ben kisa kolluya daha gecmedim gerci biz disari cikamiyoruz zaten ciktikmi bebegim kiyameti kopariyo onun icin evde kisa kollu giydirmiyorum bide bebisin kac gunluk masallah nasil basini kaldiriyo yakinda emeklicekmis gibi gorunuyo :)
slm kızlar
cok uzun zamandır giremiyorum okuyamıyorum yazamıyorum ama aklım hep burada bebekler iyidir inşallah ve tatlı anneleride
kızlar bebegim 2 buçuk aylık ve artık emmek istemiyor sürekli biberonda istiyor mama destekli besliyodum sütüm iyice bitti sayılır sağıyorum sürekli 2 ölçü ancak çıkıyor oda 4 saatte biriken süt bebeğin emmesi gerek ama almıyor göğsümü çok fena ağlayamaya başladı sizdede böyle durumlar oldumu ne yapabilirim lütfen acil cevap yazın
3. ayda rota virüs yaptıran arkadaşlar. aşı yaptırdığınızda kaç haftalıktı bebeğiniz. 12 haftadan önce yapılması gerekiyorya. dr bize şimdi yapsak olur dedi kızım 12 haftayı bitirdi perşemde 13 haftalık olacak...
madem herşeyi denedin hiçbişey fayda etmiyor o zaman en kısa zamanda geçmesini dilemekten başka çare yok..Canim gercelten sanslisin bizim icin kabus gibi gecen 3 ay oldu. en kotusu caresiz olmak kizim sanci cekerken hic bisi yapamiyorum. evet canim gaz damlasini duzenli kullaniyorum ama yok hic fayda etmiyo. Ayaklarina cift corap giydiriyorum zaten kundakla uyuyo ama gazliyiz iste
maşallah canım Allah bağışlasın prensesiniEki Görüntüle 731654 Eki Görüntüle 731650
unutmam en hassas olduğum konu ...tekrar nice mutlu yıllar dilerim eşinle ve çocuğunla bir ömür boyuSaol canim unutmamissin gece oyle kutlu olsun dedik 12 yi gecince :) esim daha iste aksam gelince bisey yapmasini bekliyorum da nerdee cocugu bugun kalca ultrasonuna gtrdum krsidan karsiya gecilen yer cok tehlikeli nerden geciyim bebek arabasiyla zor araba carpar diye korkuyorum deedim istersen ben gelip gecireyim dedi. Bugun hastanede herkesin esi yanindaydi bi ben sap gibi tek gittim hem de o kadar yol teptim bebek arabasiyla taksiye de binebilirdim ama yine onu dusundum maddi acidan. Yani cok olmaya basladi emin ol hic ustune gitmiyorum ne derse susuyorum biraz annemin yanina gideyim sen sakinles dedim ona da yok diyo ne yapcam bilmiyorum kucagimda kucucuk bebegim evde bi gram huzur yok dun aldigim yere vebebege saygimdan bu evdesin dedi bazi soylediklerinin gercekten donusu olmuyo farkinda degil olay kaynanadan cikti artik meger ne doluymus da kocam ben farkinda degilmisim.kusura bakma hayatim senin de kafani sisirdim burdan baska anlatacagim kmsem yok
Bu arada yazmayı unuttum..
Sadece anne sütü ile beslendi bebeğim. Mama takviyesi yoktu..
Kizlar gaz icin sab simplex kullanan oldumu. biz buna baslamaya karar verdik doktoru aradim bunu al dedi kullananlar varmi etki ettimi