- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 45
bizde düzen yok kafasına göre takılıyorkızlar ya gündüz uykusu düzenli olan var mı. kaç saat ayakta tutuyorsunuz da yatırıyorsunuz. ve kaç saat uyuyo. benim kız bi saatten fazla uyumuyo ve uykusunu alamadığı için de bi saat mızmızlanarak ayakta duruyo bi daha uyutuyom yine bi saat uyuyo en fazla. bide benim kız çok ii konuşurdu artık konuşmuyor sadece gülüyo, çok az konuşuyo sizde de var mı bu durum. ve çok sıçrayarak uyuyo gazdan mı ki
uyku bile sayılmaz ara ara şekerleme diyelim
sürekli kucağımda ...kızımla ve babasıyla sırayla taşıyoruz
konuşma bizde de azaldı..eskiden ben konuşurdum gözlerini gözlerime diker kendince sesler çıkararak cevap verirdi
şimdi ben konuşuyorum sağa sola bakıyor kalkmaya çalışıyor..etraf ilgisini çekmeye başladı
sütüm yetmese bende verirdim ..ama sadece akşam yatarken...Ya tabi buyumesi iyi aglamiyosa mama vermenin bi anlami yok. ama benimki aksam bidaha aglarken kiyametleri kopariyo sut kalmadigi icin onun icin veriyorum aksamlari. bu arada kizlar bebegimle disari cikril. esim arkadaslar falan kahvaltiya gittik 1 saat falan oturdum sonra kucuk hanim bir aglamaya basladi uykusu gelmis kendi kendine uyuyamiyo arabada tabi apartopar eve geldik simdi uyuyo hanimefendi ama saat daha 2 benim pilim bitti artik gece olsun yatalim. diye bakiyorum cok yordu beni kucugum
benim kızım gezmeyi çok seviyor..dışarda hiç çıtı çıkmıyor..geçen gün 2 saat alışveriş yaptık hiç ağlamadı...
2 aylıkken 61 cm miydi boyu? MaşAllah Ve minyon diyorsunuz. :)
Kızım 2 aylık kontrolünde 54 cm idi. :) Ama 46 cm doğdu. Yine iyi büyüdü minnoşum maşAllah
bizde 56 cm...az önce ölçtüm 57 cm olmuş..tabi ne kadar doğru ölçtüm bilemem
Son düzenleme: