2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bu da benim minik kuzum teyzeler, maşallah deyin emi

Eklentiler

• $220520131178.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 27
  • $150520131171.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 35

Cooo gecmis olsum.Rabbim acil sifalar versin

Kızımın doğum lekelerini saymistim bak onu unutmuşum. Poposunun üst tarafı mor gibi bizimkininde. Ilk günki kadar olmadasa
Biz donence ve cingirak aldık en cokta oyun parkının müzikli ışıklı ayicigini seviyor. Elimde tutup dikkatini çekmeye çalışıyorum. Donenceyle en fazla 15 dk oyalaniyor. Ancak ışte yavaş yavaş alışıyor. Tavsiye ederim canım. Işıklı şeyler daha çok dikkatini çekiyor tv gibi :) özellikle odanın lambasini kapatınca...

Ben bebislerimin resmini göremiyorum.tlf. Dan mi kaynaklanıyor bilmem genelde görürdüm ama. Hepsine maşallah diyeyim yinede allah ailelerine bağışlasın kuzulari... Ben yastık kullanmıyorum. Gün içinde beli dinlensin değişiklik olsun diye yatiriyorumen fazla 5 dk o da. Masalim sıkma canını tatlım biri hemen verir kiloyu biri 5 ay sonra önemli olan önce mutlu, huzurlu olmamız sagligimiziniyi olması. Her şey zamanla düzelir sen canını sıkma... Rejim konusuna gelince eşim evde olmadığı zaman adam akıllı karnimi doyuramiyoum. Hızlı hızlı yiyiyorum oda hem midemi rahatsız ediyor hem de hiç olmazdım artık kabiz oluyorum spor yapmaya fırsatım olmuyor ama akşam kızım uyuyunca kendimi yatağa zor atacak kadar yorgun oluyorum zaten. Bazen kızım çok yoruyor bazen o akıllı olup gündüz uyuyorsa temizlik yoruyor :) kızım iki gündür akşamları.ilk uyudugunda 4 saat uyuyor sonra yine 2 saat uyuyor. Eskiden 11 de ve sabah 4 te acardim altını şimdi geceleri çok çiş yapmıyor normalmi acaba büyüdükçe geceleri az mi yapıyorlar ki?

Komşudan patates kizartmasikkuu geliyo ve ben sabahın 6.15 inden beri bebek susturmaya çalışıyorum. Hii allah var yarım saat uyudu evi topladım desene karnını doyur önce çok guzel kokuyooo ...

Komşudan patates kizartmasikkuu geliyo ve ben sabahın 6.15 inden beri bebek susturmaya çalışıyorum. Hii allah var yarım saat uyudu evi topladım desene karnını doyur önce çok guzel kokuyooo ...

bak üzüldüm keşke evin yakın olsa gelir yapardım sana kızartma

ben doğduğu güncen beri kullanıyorum yastık
başının tabi sırtından beri sadee boynunun değil biraz havada olması reflü içinde iyi yediğinide hazmeder
hatta bazen baya diklerştiriyorum yastığı televizyona baksın diye
hiç düz yatırmadım

tüyler gider merak etme acelede etme gitmeyende kalır sonradan kendi döker önemli bişey değil bence
çıngırak daha bir kaç gündür veriyorum ben bu ayın sonunda 3 ayı biticek
dünden beri eline salatalık veriyorum çok rahat kavrıyo
ağzına sokturuyorum hem diş yerlerini kaşıyo hem emiyo
kendide götürüyo bazen

canım diş yerleri kaşınıyodur eline bişey ver damaklarını kaşıttır belki rahatlar soğuk bişey verirsen daha iyi olur
ben salatalık veriyorum eline görede kesiyorum dün salatalıkla uyudu

bak üzüldüm keşke evin yakın olsa gelir yapardım sana kızartma

Saol canım benim.. Kızım saolsun uyudu teyzesi yaptım yedim gözüm açıldı valla :) bizim yatağa yatirdim 20 dk dir yatıyor sanırım sevîyor bizim yatağı sipa :)

Kiz bnm de canimi cektirdin bakyapmaya kalksam da bitti pazara gitcm bugun oglumla

Saol canım benim.. Kızım saolsun uyudu teyzesi yaptım yedim gözüm açıldı valla :) bizim yatağa yatirdim 20 dk dir yatıyor sanırım sevîyor bizim yatağı sipa :)

afiyet olsun
benim oğlumda hiç kendi yatağında yatmıyo ya abisinin yatağında ya benim yatağımda
bu aralar salondaki koltuğu açtım yayla gibi oldu oğlumla beraber yatıyorum
benimde oğlum patatesli yumurta istedi şimdi yapıcam
istanbulda oturuyosan bi gün beklerim

Kiz bnm de canimi cektirdin bakyapmaya kalksam da bitti pazara gitcm bugun oglumla

aa herkezin canı patates çekmiş
kız gelin doluşun bana ben hepinize yaparım hep beraber yeriz tospaların ellerinede birar salatalık verdikmi bizden mutlusu olmaz

eline vermiyorum ama ben sallıyorum şu eski usuller dikkatini daha çok çekiyo çok ağlayınca onunla susuyo hızlı sallıyorum müzikli bişi var o da keyif için
tüyler bizdede var hele belinde popo üstü kız çocugu böyle tüylü mü olur bilemedim benden çok tüyü var çocugun
inşallah yükleyebilmişimdir buda benim prensesim işte maşallah deyin teyzeleri lütfen :)
maşallahhh allah nazarlardan saklasın ii yazılar yazsın
bu da benim minik kuzum teyzeler, maşallah deyin emi
maşallah allah nazarlardan saklasın ii yazılar yazsın

böyle durumlarda koku sana gelmiyorsa sen kokuyo git

Foto paylasan arkadaşlar.hepinize maşallah.saglikla buyusunler İnşaallah

selam anneler.edlin bebisin cok tatli mashallahALLAH nazarlardan saklasin.

maşşallah nede güzel ömrüde güzel olur inşallah

Maşallah, Allah nazarlardan saklasın canım..

Masallah tosuncuga kaslari yay gibi annesi cok tatli

teşekkürler arkdaşlar..rabbım yavrularımızı korusun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…