2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Aman aglatamam oglumu zamanla dûzelio zaten
Bizimkide cok hareketli eller kollar durmuyo masallah
Süt icin malt icecek sormus arkadas komposto,humana rezene cay,taze börülce, irmik helvası bunları dene.
Ben evde alttan cıtcıtlı yarım kol badisini giydiriorum 27 derece ev sıcagıda sevmiyor
Ben eski kıyafetlerime giriyorum yalnız tshirtlerin gögüs kısmı sıkıyor esimin tshirtleri giyiyorum evde

selam anneler.edlin bebisin cok tatli mashallahALLAH nazarlardan saklasin.
kizlar size sorum var.benim kizimin bedeninde morluklar var.dogdugundada vardi hala gecmedi.arka tarafda belinden taaaaa dizlerinin yukarisini kadar cizgi seklinde.araniz boyle seyle karsilasan oldu.:26::26::26:niye gecmediki acaba:26::26::26:

canım biz 40.gün ilişkiye başladık sezeryanla doğum yaptım bu arada sadece kendimi kastığım için acı hissettim başka bişey olmadı geçmiş olsun doktora gitmişmiydin 40 kontrolüne herşey normale döndü dedikten sonra başladık biz kontrole git bence ihmal etme doğum sonrası çok önemli

Canım korkma geçecek inşallah ben bir ayllıkken götürdüm ultrasonda tek tarafta hafif sorun vardı iki aylık olunca tekrara çekilecek dediler haftaya götürücem şuan çift bez kullanıyoruz.

Canim sonucu burda paylas olur mu? Netten baktim. Alci ile duzelebilir bir adim otesi ameliyat diyor.

kızlar bebişlerinize çıngırak tarzı bişiler veriyor musunuz
oyalansın diye. benim kız iki aylık vermiyorum daha merak ettim de acaba versem mi
ne zaman verilir ki acep
çok acemiyim çooook :)

bi de kzımın sırtında kulaklarında tüyler var alnındakiler biraz azaldı,
ama sırtı faaln felakett:))
ne zaman gidecek yavv...

Merhaba arkadaslar.bebeginde dogum lekesi olan varmi?bizim bacagimizda kirmizi et beni gibi surekli buyuyor(

benimde kızımın burnunda kızarıklık var bazen hafifliyor bazen daha çok belli oluyor doktor doğum lekesi geçici olduğu için bişey vermiyorum dedi ama geçen gün bi bebek gördüm 1 buçuk yaşında aynı lekeler kızın burnundada vardı sanırım uzun sürebiliyor geçmesi bidahaki kontrole soruncam bende

canım eşim kumral ben sarışın kızım çıktı kömür gibi saçlar dolu kulakları sırtı poposu tüylü,alnı saç dolu:) ben kılsız bir insanım kızımın maşallahı vardı şuan 3 aylık oldu tonbişim baya baya azalma var saçlarının rengide açıldı kumrala döndü :)ama ilk karşılaşma da ailecek şoktaydık :))) ben sarışın kucağımda kapkara bebek :)

kızlar biri bana ayrıntılı foto yüklemeyi anlatabilir mi bu iş bukadar zor olmamalıydı nerden yükleniyor bulamıyorum

slm gokcen44, benim kızım 68 günlük. doktorumuz 2 aylık kontrolünde artık görmesi keskinleşti onu etrafında uyaracak şeyler mutlaka olsun diyor. mesela dönence gibi oyun halısı gibi hem görsel hem işitsel uyaranlar verin sosyal gelişim açısından dedi.

kızlar biri bana ayrıntılı foto yüklemeyi anlatabilir mi bu iş bukadar zor olmamalıydı nerden yükleniyor bulamıyorum

masalimmm konuya cevap ver'e tıkladıktan sonra alt kısımda eklenti ekle var oraya tıklıyorsun sonrasında bir pencere açılacak. o pencerede sağ üstte dosya ekle var ona tıkla bir pecere daha açılacak ve oradan dosya yükle çıkacak. buradan artık resimlerini seçip yükleyebilrsin. umarım işine yardımcı olabilmişimdir.

umarım geçer ben kıllııyım eşimse kılsız. bana çekecek diye korkuyorum inşallah kalmaz biişi..
sizinki geçmeye başlamış ne güzel..

tamam canım teşekkür ederim bilgi için..
oyun halısı için erken diyorlar ama..

neden erken diyorlar ki ? bizim de dr tepeden sallanan bişeyler olsun dedi :S

inşallah yükleyebilmişimdir buda benim prensesim işte maşallah deyin teyzeleri lütfen :)

Eklentiler

• $947315_659893200693845_1003068182_n.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 22
  • $943444_650619961621169_1129837406_n.jpg
    24 KB · Görüntüleme: 49
  • $407123_644287958921036_1826069193_n.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 29
  • $934718_650617714954727_342330122_n.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 34

canım teşekkür ederim :) başardım

Ya bu mart bebeklerinin hepsi cok guzel allah bebislerimizi bize bagislasin. cingirak icinde bizde 65 gunluguz ben sallarsam bakiyo donenceden hemen sikiliyo. benim dogum sonrasi kilo kalmadi cok sukur 3 kilo var ama dugmelerde bende zorlaniyorum. dogum lekesi bizimde var alnimizda. Bide belinde bi morluk var dogdugunda yoktu sonradan oldu gecmedide bi turlu doktora gidince soricam bende. Benim kizim cok cabuk uyuyo. iki sallamaya uyuyo ama iki dakikadada uyaniyo dalamiyo uykuya bi turlu. Az once kizimi sallayip yatirdim birden vi aglamaya basladi ama ne aglamak memeyi bile alamadi. korkuttular herhalde aslinda basinda surekli kiran tutuyorum ama niye oldu bilmiyorum.
Asil sormak istedigim bebislere yastik kullaniyomusunuz gece yatarken zor nefes aliyo gibi oluyo yastik kullansammi acaba.

bizimde ayni yerlerde var. bn cok takilmistim gecmezse diye ama dr zamanla gecer dedi. bir arkadasimin kizinda da vardi simdi iki yasinda kalmamis hic bisey
Açıkçası ben doğum lekelerini öyle çok takmıyorum, belki bebeğim -geçmezse eğer - dert edecektir. Zira onlar oğluşumun albenisi gibi geliyor :) Tabii geçmesi hepimizin temennisi.

bize gelenlerde kucagımda görünce ay kötü alışmış falan diyolar çok sinirleniyorum dogdugunda böyleydi alıştırmadımki diyorum anlamıyorum napayım yani
Çocuk elbette alışacak kucağa. Onu söyleyenler ununu elemiş tereğe asmışlar. Bzizim bir tanıdık vardı, zaman zaman giderdik ziyaretine. Oğlu bebekken birinde dursa birinde ağlardı. Kadın şimdi "bebeğim çoook uslu idi" diyor. Hani görmesek inanacağız, külah meselesi :)

masalımmm çoğumuz -istisnalar kaideyi bozmaz - aynı dertten muzdaribiz. Bu kilolaları 9 günde almadık ki hemencecik verelim. Eski halimize döneceğiz inşallah..
inşallah yükleyebilmişimdir buda benim prensesim işte maşallah deyin teyzeleri lütfen :)
Maşallah prensese maşallah

Maşallah demeyi unutmayalım kızlar :) Dosya yükleyebildim de maşallah işaretini öğrenemedim :)

Dün 2 aylık olduk asilarmz yapildi.rota asisi icin de rotateqe karar verdim.yaptirdim.hayirlisi olur insaallah.ayni yerlerde dgm lekeleri bizde de var. Kilolarimi cok tskiyorum.diet uygulayip pozitif sonuc alan var mi.9kg fazlam var.herkese bol uyuyacaginiz saglikli gunler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…