- 22 Temmuz 2012
- 532
- 90
- 39
İlahi lolo :) Biz de şapkası yüzünden kafasının arkasındakini göremeyip yata yata kızartmışız kafasını demiştik :)benim oğlumunda sol omzunda mor kalp biçimine benzeyen bi leke var
ben o lekeyi aşı moru zannediyordum taki hemşireye sorana kadar:))
yalan yok çok da dikkat etmemiştim, bol bol da yemiştim narı. Bi dahakine yemem sanırım :)Beni de hamileyken uyarmislardi annenlerin dedigini soylemislerdi ben de dikkat ettim acikcasi batil inanc iste :)) ama ta bacaginin arasinda ne isi var anlamadim onu da
Maşallah, Allah nazarlardan saklasın canım..ömrümmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar ben mezun oluyorum:) matematik bölümü öğrencisiydim haftaya mezuniyetim var kep atıcam oğlumla değişik bir anı olucak onu götürsem mi hatta kendim gitsem mi gitmesem mi kararsız olsam da en azından keple cübbeyle resmimiz olcak oğlumla o yüzden çok heyecanlanıyorum. bu yaramazla uğraşıp bir de finallere giriyorum son 2 düşünün halimi:)
[/QUOTE=Sana da maşallah ErdeminE, çocuk, okul, finaller, mezuniyet, bin kere maşallah yani :)
ömrümmmmmmmmmmmmmmmmmm
ilk de bendede olmuştu fakat öyle dayanılmayacak gibi değil gerçi benim ağrıya dayanıklılığım yüksek ama olmuştu bendede
ben bişey yapmadım zamanla geçti
yinede bi doktora gidip danışmanda fayda var derim doğumun normalse eğer normalden sonraki ilkde çok fazla ağrı olabiliyo ama sezeryansa nolur nolmaz git doktora ihmal etme geçmiş olsun
bizimde ayni yerlerde var. bn cok takilmistim gecmezse diye ama dr zamanla gecer dedi. bir arkadasimin kizinda da vardi simdi iki yasinda kalmamis hic biseykızlar bizde de var. sağ göz kapağında, alnın ortasında bir de kafasının arkasında iki adet. Yüzündekiler bazen çok kızarıyor bazen de bayağı sönüyor. Kafasının arkasındaki bayağı büyük. diğeri ensesine doğru. Of ne çok doğum lekesi varmış oğluşumun :) Annemler nar yiyip sürmüşsün kafana, gözüne, alnına diyorlar. Doktorumuz büyüyünce geçer dedi. Bakalım kısmet.
Selam kizlar sizlere onemli bi sorum olacak
Ben hamilelikten onceki hic bi kiyafetimi giyemiyorum esofmanlar harici poskolojim coktu tunik giymezdim hic o yuzden yok simdi alisverise cikacagim ama sonra da giymek istiyorum yani zayiflayincA:)))) siz neler aldiniz ya da ne giyiyosunuz?ozellikle sezeryanli arkadaslarim dikis yeri acisindan
Maşallah, Allah nazarlardan saklasın canım..
Masallah tosuncuga kaslari yay gibi annesi cok tatli
ömrümmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar ben mezun oluyorum:) matematik bölümü öğrencisiydim haftaya mezuniyetim var kep atıcam oğlumla değişik bir anı olucak onu götürsem mi hatta kendim gitsem mi gitmesem mi kararsız olsam da en azından keple cübbeyle resmimiz olcak oğlumla o yüzden çok heyecanlanıyorum. bu yaramazla uğraşıp bir de finallere giriyorum son 2 düşünün halimi:)
Selam kizlar sizlere onemli bi sorum olacak
Ben hamilelikten onceki hic bi kiyafetimi giyemiyorum esofmanlar harici poskolojim coktu tunik giymezdim hic o yuzden yok simdi alisverise cikacagim ama sonra da giymek istiyorum yani zayiflayincA:)))) siz neler aldiniz ya da ne giyiyosunuz?ozellikle sezeryanli arkadaslarim dikis yeri acisindan
eşofman giyiyorum genelde beli lastıklı nede olsa 5 kilo fazlam kaldı benim eskilerde oluyo yenide aldım bi takım bide ayakkabı anneler günü hediyesi babamızın :)
eski pantolonlarıma giriyorum ama yemek yememem lazım geçen hafta sonu yemege gittik (kızım burnumuzdan getirdi bi daha tövbe dedim bu rezilligimi unutana kadar evden çıkmayacam) yemekten sonra düğmeyi açtım kalkarken çaktırmadan kapattım alışveriş yapmak istiyorum ama bebekle çok zor
doğum lekesi konuşulmuş bizdede var sağ göz kapagında doktor geçer dedi bazen çok hafif oluyo bazen daha belirgin kızıma çok yakışıyo teyzeleri
kayısı gaz yapar mı?
Ben kullandım günde dört kere önce karbonatli su ile temizledim sonra yanaklarının kenarına sıktımki agzında cok kalsın ara ara yapıorum yineDün dr. Mikostatin verdi pamukcuk için. Günde bir kere karbonatl şu yapardım. Dünden beri birkaç defa yapmaya başladım gecmezse kullanicanilaci. Kullanan oldunu hiç. Yada bir püf noktası varmidir.
haklısın canım senin yaptığın yasananla söyleyip gerçekleri görmesini sağlamak tıpkı benim yaptığım gibi :)Aman cnm bosver takma kafana bublarin hepsi ayni fabrikadan cikmis gibi geri kafalilar ne desek de degistiremeyiz yapacagimiz tek sey uzak durmak sen esinle arani iyi tut ben oyle yapiyorum eskiden onlar esimi doldururdu simdi ben dolduruyorum bak soyle dediler boyle yaptilar falan diye hic dogru degil ama onlarin yaptiklari bunu gerektiriyo
demekki canım küçük daha anca gav guv yapıp duruyo cadim:)tustubik cok gecmis olsun rabbim sifa versin..bizde 41 gunlukken 1 hafta hastanede yatmistik..seni cok iyi anliyorum..
emalsiz bizde 14mart dogumluyuz ve oyle cok cok agulamamiz yok yeni yeni anca cikiyor..14 martlilar boyle demekki :-D:-D
gobis konusunda seninle atışa biliriz. Ayak tirnaklarim sezeryandansnra yanlış kesimden dolayı batık oldu hala toparlayamadimKaslarim balta girmemis orman gibi
saclarim desen rengarenk gokkusagi gibi
Tirnaklarim at toynagi gibi
Gobogim japonya depreminde sarsilmis gibi
Kendime siir yazmaya karar verdim duygu patlamasi yasiyorum
Oo hemde çok. Sağ göz ve kas arasıMerhaba arkadaslar.bebeginde dogum lekesi olan varmi?bizim bacagimizda kirmizi et beni gibi surekli buyuyor(
Bence 10 dk da olsa git oglusunla resim cektirin ailece esinle beraber guzel bir hatıra kalır. Finallerde basarilar tatlimkızlar ben mezun oluyorum:) matematik bölümü öğrencisiydim haftaya mezuniyetim var kep atıcam oğlumla değişik bir anı olucak onu götürsem mi hatta kendim gitsem mi gitmesem mi kararsız olsam da en azından keple cübbeyle resmimiz olcak oğlumla o yüzden çok heyecanlanıyorum. bu yaramazla uğraşıp bir de finallere giriyorum son 2 düşünün halimi:)
Benim 4 kilo fazlam olmasinaragmen pantolonlarımin ( kot genelde) düğmeleri olmuyor.bende alt esofmanlar ustune penye tişört biseyler uyduruyorum. Bir şeyler almaya firsatimda olmuyor almakta istemiyorum. Eski kiyafetlerime giremiycekmisim gibi geliyor birşeyler alırsam. Psikolojik yani... Bugün komşuya gitmişti k kadınlar acıdı halime :) bende o kadar alismisimk kucagimda dolanmaya onların tuhafina gitti :) kızım korkuttu teyzoslariialamalariyla hatta ev sahibi ark. Biliyor fon mak. Sustugunu getireyimmidiy teklif etti. Herkes şaşırdı :)Selam kizlar sizlere onemli bi sorum olacak
Kaslarim balta girmemis orman gibi
saclarim desen rengarenk gokkusagi gibi
Tirnaklarim at toynagi gibi
Gobogim japonya depreminde sarsilmis gibi
Kendime siir yazmaya karar verdim duygu patlamasi yasiyorum
kızlar ben mezun oluyorum:) matematik bölümü öğrencisiydim haftaya mezuniyetim var kep atıcam oğlumla değişik bir anı olucak onu götürsem mi hatta kendim gitsem mi gitmesem mi kararsız olsam da en azından
keple cübbeyle resmimiz olcak oğlumla o yüzden çok heyecanlanıyorum. bu yaramazla uğraşıp bir de finallere giriyorum son 2 düşünün halimi:)
bize gelenlerde kucagımda görünce ay kötü alışmış falan diyolar çok sinirleniyorum dogdugunda böyleydi alıştırmadımki diyorum anlamıyorum napayım yani