2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
benim oğlumunda sol omzunda mor kalp biçimine benzeyen bi leke var
ben o lekeyi aşı moru zannediyordum taki hemşireye sorana kadar:))
İlahi lolo :) Biz de şapkası yüzünden kafasının arkasındakini göremeyip yata yata kızartmışız kafasını demiştik :)

Beni de hamileyken uyarmislardi annenlerin dedigini soylemislerdi ben de dikkat ettim acikcasi batil inanc iste :)) ama ta bacaginin arasinda ne isi var anlamadim onu da
yalan yok çok da dikkat etmemiştim, bol bol da yemiştim narı. Bi dahakine yemem sanırım :)

kızlar ben mezun oluyorum:) matematik bölümü öğrencisiydim haftaya mezuniyetim var kep atıcam oğlumla değişik bir anı olucak onu götürsem mi hatta kendim gitsem mi gitmesem mi kararsız olsam da en azından keple cübbeyle resmimiz olcak oğlumla o yüzden çok heyecanlanıyorum. bu yaramazla uğraşıp bir de finallere giriyorum son 2 düşünün halimi:)

ömrümmmmmmmmmmmmmmmmmm
Maşallah, Allah nazarlardan saklasın canım..

normal doğum benimki cnm sıcak su felan koydum ayaklarıma şimdi çok daha iyiyim devam ederse yarın gidicem zaten ilgin için teşekkürler

Selam kizlar sizlere onemli bi sorum olacak
Ben hamilelikten onceki hic bi kiyafetimi giyemiyorum esofmanlar harici poskolojim coktu tunik giymezdim hic o yuzden yok simdi alisverise cikacagim ama sonra da giymek istiyorum yani zayiflayincA:)))) siz neler aldiniz ya da ne giyiyosunuz?ozellikle sezeryanli arkadaslarim dikis yeri acisindan

bizimde ayni yerlerde var. bn cok takilmistim gecmezse diye ama dr zamanla gecer dedi. bir arkadasimin kizinda da vardi simdi iki yasinda kalmamis hic bisey

eşofman giyiyorum genelde beli lastıklı nede olsa 5 kilo fazlam kaldı benim eskilerde oluyo yenide aldım bi takım bide ayakkabı anneler günü hediyesi babamızın :)
eski pantolonlarıma giriyorum ama yemek yememem lazım geçen hafta sonu yemege gittik (kızım burnumuzdan getirdi bi daha tövbe dedim bu rezilligimi unutana kadar evden çıkmayacam) yemekten sonra düğmeyi açtım kalkarken çaktırmadan kapattım alışveriş yapmak istiyorum ama bebekle çok zor

doğum lekesi konuşulmuş bizdede var sağ göz kapagında doktor geçer dedi bazen çok hafif oluyo bazen daha belirgin kızıma çok yakışıyo teyzeleri

kayısı gaz yapar mı?

ömrümmmmmmmmmmmmmmmmmm

maşşallah nede güzel ömrüde güzel olur inşallah

sanada maşşallah işte annelik budur kendini bebeğine adamak değil bebeğin için kendini unutmamak

banada pantolonlarım biraz sıkı geliyo kapatabiliyorum düğmesini ama baya bi sıkıyo yani
bir pantolon badi hırka aldım 1 ay önce eşim oğluma baktı mağazada ben hemen alıp çıktım hayatımın en hızlı alışverişini yaptım rekorumu kırdım valla

benimde 7 kilo fazlam var ama ben bi 10 kilo vermek istiyorum
ben yaklaşık 2 yıl önce 100 kiloydum hamile kaldığımda 65 kiloydum
şimdi 72 kiloyum

benim oğlumun göz kapaklarındada kırmızılık var ensesindede göz kapaklarındaki geçerde ensesindeki kalabilir belki dedi doktor
omzundaki morlukta geçmicek

Dün dr. Mikostatin verdi pamukcuk için. Günde bir kere karbonatl şu yapardım. Dünden beri birkaç defa yapmaya başladım gecmezse kullanicanilaci. Kullanan oldunu hiç. Yada bir püf noktası varmidir.
Ben kullandım günde dört kere önce karbonatli su ile temizledim sonra yanaklarının kenarına sıktımki agzında cok kalsın ara ara yapıorum yine

haklısın canım senin yaptığın yasananla söyleyip gerçekleri görmesini sağlamak tıpkı benim yaptığım gibi :)

tustubik cok gecmis olsun rabbim sifa versin..bizde 41 gunlukken 1 hafta hastanede yatmistik..seni cok iyi anliyorum..

emalsiz bizde 14mart dogumluyuz ve oyle cok cok agulamamiz yok yeni yeni anca cikiyor..14 martlilar boyle demekki :-D:-D
demekki canım küçük daha anca gav guv yapıp duruyo cadim:)

Kaslarim balta girmemis orman gibi
saclarim desen rengarenk gokkusagi gibi
Tirnaklarim at toynagi gibi
Gobogim japonya depreminde sarsilmis gibi

Kendime siir yazmaya karar verdim duygu patlamasi yasiyorum
gobis konusunda seninle atışa biliriz. Ayak tirnaklarim sezeryandansnra yanlış kesimden dolayı batık oldu hala toparlayamadim

Merhaba arkadaslar.bebeginde dogum lekesi olan varmi?bizim bacagimizda kirmizi et beni gibi surekli buyuyor(
Oo hemde çok. Sağ göz ve kas arası
azen azalıyor. Ense ve biraz daha yukarı basinba bayakirmizi be büyük. Kolunda badem kadar mor ama dr. Hepsi gecicek diyor bakalım artik... Bence 10 dk da olsa git oglusunla resim cektirin ailece esinle beraber guzel bir hatıra kalır. Finallerde basarilar tatlim
Benim 4 kilo fazlam olmasinaragmen pantolonlarımin ( kot genelde) düğmeleri olmuyor.bende alt esofmanlar ustune penye tişört biseyler uyduruyorum. Bir şeyler almaya firsatimda olmuyor almakta istemiyorum. Eski kiyafetlerime giremiycekmisim gibi geliyor birşeyler alırsam. Psikolojik yani... Bugün komşuya gitmişti k kadınlar acıdı halime :) bende o kadar alismisimk kucagimda dolanmaya onların tuhafina gitti :) kızım korkuttu teyzoslariialamalariyla hatta ev sahibi ark. Biliyor fon mak. Sustugunu getireyimmidiy teklif etti. Herkes şaşırdı :)

bize gelenlerde kucagımda görünce ay kötü alışmış falan diyolar çok sinirleniyorum dogdugunda böyleydi alıştırmadımki diyorum anlamıyorum napayım yani

Birde bunu diyenlerde çocuk büyütmüş kadinlar, allah aşkına kendilerininecocugu yaramaz olup aglasaydi bakım almiycaklarmiydi kucaklaria. Mecbur sussun diye kucakliyoruz. Bazen oda kar etmiyor. Amaann takmiycan kimseyi he diyip gecicen öyleleri laftan anlamıyor. Kızımı akşam 7 den beri salliyorum uyuyor uyanıyor 10 dk sonra, 4 defa filan uyudu böyle sonra 9 da kalktı. Kucagimda evi turladik 15 dk. Baktım uyumuyo altını degistei bari dedim. Değiştirdim elimi yikadim gidip ayağımda salliycaktm baktım uyumus :))

Kaslarim balta girmemis orman gibi
saclarim desen rengarenk gokkusagi gibi
Tirnaklarim at toynagi gibi
Gobogim japonya depreminde sarsilmis gibi

Kendime siir yazmaya karar verdim duygu patlamasi yasiyorum

canım benim çok tatlısın belki hepimizde aynı durumdayız.pazar günü kızımın gösterisi var ve beni bir dert aldı ki sormayın tamda sizler bu konuyu konuşmuşsunuz.evet gelelim benim sıkıntıyaaa ne giycem şaşrdım kaldım,saçlarım kaşım desen zaten aldı başını gidiyor kuaföre gitsem 4 saate çıkamam benim oğlan malum hayatta durmaz.kıyafet alsam denemem gerekçek ve benim oğlan genedurmaz ve kilolAR cabasıevdekileri giysem popo göbek fırlıyor her yandan artı dikiş yerlerim acıyor sıkılıktan ve ne yapcam bilmiyorum.
ha bu arada sanırım bu mart bebeklerinin huyusu suyu homojenleri bile aynı benimde oğlumun ensesinde başını arka kısmında kaşlarının ortasında vede sağ göz kapağının ortasında var kafasındakiler bayağı belirgin diğerleri ağlayınca çok çıkıyor.
hala bir düzenimiz yok gündüz uykusu yok sürekli ağlayan genelde huzursuz bir bebek ayakta gezdirmeyle bile durmuyor göğsümü bile 10 dk sürekli emmiyor orda bile kıpır kıpır.bu msjı bile çok ama çok zor yazıyorum.kaç saat oldu yazmayabaşlıyalı.ben ayakta uyuorum artık bizimkinde tık yokkkk.

Ben de matematik mezunuyum.ama 2007 mezunuyum.tebrikler.matematik bolumu zordur.Allah hayirli isler nasip etsin.

kızlar bikaç gündür soru sorup kaçıyor gibi oldum üzgünüm evdeyken diyorum işyerinde cevap yazarım işe geliyorum eve gidince bakarım ama ne mümkün beşik ve bebek şekeri konusunda cevap verenlere teşekkür ederim :)
kızlar ben dün kilomu takataka migrenim tuttu işe giderken giyecek bişey bulamıyorum resmen dana gibiyim çok moralim bozuluyor hamile kaldığımda 73 kiloydum doğuma girerken 100 çıktığımda 102 şuan 90 3 ay 3 gün oldu doğum yapalı ve 90dan aşağı düşemiyorum bütün gün koşturuyorum eve işe kızıma kocama yetişmek için yemek yemeği bile unutabiliyorum ama yok hiç kilo veremiyorum dün iş yerinde arkadaşım benim ablamda yeni doğum yaptı 2 ay önce dedi kaç kilo aldı dedim 6 dedi oda gitti zaten dedi bende doğum yaptım bahanesin arkasına yeni sığınmıştım öyle kalakaldım öğle yemeğinde sadece çorba ve yogurt yedim eve gittiğimde migren ağrısından ağlıyordum artık sinir sistemim kaldıramıyor ben 1 çocuğa bakmak için bu kadar yıpranırken herkes nasıl yetişiyor acaba diyorum evim rezalet durumda kocam bildiğiniz aç geziyor annem kızıma bakıyor bide iş yap diyemiyorum ben ayakta uyuyorum dışardan bakıldığında aaa ne güzel işemi başladın kızında büyümüş aaa gece uyuyor mu kocanda destek oluyor ne güzel gibi tepkiler alsamda dışı sizi içi beni yakar demiyorum neyse

esas sorunum kızım 3 ay 3 günlük ve 3 gündür acayip huzursuz yaklaşık 10 gündür ağzının suyu akıp duruyor öyle tükürük falan değil hertarafı ıslatıyor resmen ve çırpınıyor gibi tepiniyor aç diyoruz mama yemiyor daha sonra yiyor altı temiz ama ciyak ciyak bağırıyor kucakta gezdirince susardı yok mamayı gezdirerek yedirebildik bugün bide bir çıppınması var görmeniz lazım kolunu sutatıma patlatıyor bacakları ittiip duruyor sonra yine başlıyor dişmi çıkarıyor yoksa hemen doktoramı götüreyim normak randevumuz 6 haziranda ama kızım çok huzursuz neyapsam acaba

bize gelenlerde kucagımda görünce ay kötü alışmış falan diyolar çok sinirleniyorum dogdugunda böyleydi alıştırmadımki diyorum anlamıyorum napayım yani

ben bilerek kucağa alıştırdım uyanık olduğunda hep kucağımda. bana alıştırma diyenlere cevabım , zaten kaç ay kucakta duracak emeklemeye başladığında istesemde tutamayacağım ve aksine o zaman da insanlar orayı burayı karıştırmasın diye tutmaya çalışıyor.o yüzden hiç sıkma canını özgüveni açısından da çocuk ağladığında kucağa almak sarılmak ona sevdiğini göstermek gerekliymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…