kızlar bikaç gündür soru sorup kaçıyor gibi oldum üzgünüm
evdeyken diyorum işyerinde cevap yazarım işe geliyorum eve gidince bakarım ama ne mümkün beşik ve bebek şekeri konusunda cevap verenlere teşekkür ederim :)
kızlar ben dün kilomu takataka migrenim tuttu işe giderken giyecek bişey bulamıyorum resmen dana gibiyim çok moralim bozuluyor hamile kaldığımda 73 kiloydum doğuma girerken 100 çıktığımda 102 şuan 90
3 ay 3 gün oldu doğum yapalı ve 90dan aşağı düşemiyorum bütün gün koşturuyorum eve işe kızıma kocama yetişmek için yemek yemeği bile unutabiliyorum ama yok hiç kilo veremiyorum dün iş yerinde arkadaşım benim ablamda yeni doğum yaptı 2 ay önce dedi kaç kilo aldı dedim 6 dedi oda gitti zaten dedi bende doğum yaptım bahanesin arkasına yeni sığınmıştım öyle kalakaldım öğle yemeğinde sadece çorba ve yogurt yedim eve gittiğimde migren ağrısından ağlıyordum artık sinir sistemim kaldıramıyor ben 1 çocuğa bakmak için bu kadar yıpranırken herkes nasıl yetişiyor acaba diyorum evim rezalet durumda kocam bildiğiniz aç geziyor annem kızıma bakıyor bide iş yap diyemiyorum ben ayakta uyuyorum dışardan bakıldığında aaa ne güzel işemi başladın kızında büyümüş aaa gece uyuyor mu kocanda destek oluyor ne güzel gibi tepkiler alsamda dışı sizi içi beni yakar demiyorum
neyse
esas sorunum kızım 3 ay 3 günlük ve 3 gündür acayip huzursuz yaklaşık 10 gündür ağzının suyu akıp duruyor öyle tükürük falan değil hertarafı ıslatıyor resmen ve çırpınıyor gibi tepiniyor aç diyoruz mama yemiyor daha sonra yiyor altı temiz ama ciyak ciyak bağırıyor kucakta gezdirince susardı yok mamayı gezdirerek yedirebildik bugün bide bir çıppınması var görmeniz lazım kolunu sutatıma patlatıyor bacakları ittiip duruyor sonra yine başlıyor dişmi çıkarıyor yoksa hemen doktoramı götüreyim normak randevumuz 6 haziranda ama kızım çok huzursuz neyapsam acaba