2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bende citcitli badi giydiriyorum icinede atlet akşamları yine uzun kıyafetleri giyiyoruz. Akşam serin oluyor biraz. Tatile gidemiycez sanırım biz. Bebisimle çarşıya çıkamıyoruz ki tatile gidelim. Evde kucaktan inmeyen çocuk çarşıda kucagimda bile ağlıyor üstelik hala dikislerim ağrıyor. Dünden beride dikisim kaşınıyor. Korkarım suya girmekten.

canım bende malatyadayım pazar markette var ülkerinkini aldım ben hiç bi işe yaramadı bende umarum sende yapar bi koli içtim ama farketmedi kiloda yapıyomuş dikkat et
Aa evet yazmayı unuttum bendede etkisi olmadı.ben uyuyunca sutum oluyor.
neler yazcaktım neler bu çocuk insanda moralim mi bırakıyorrrr.tam tamına 8 dk.uyudu.ve tekrar sil baştan.ağlama krizleri kucakta durmuyor yatakta durmuyor kesin sıyırcam kesinnnn...
Hiç moralini bozma arkadaşım hepimiz ayni durumdayız. Kızım uyuyunca nereye kosturacagimi şaşırıyorum. Oda miymiy bir insanda değilimdir. Elim hızlıdır. Ama dün evi supurdum bugünde silicem napayim. Eskiden 2 saatte dip bucak biten ev şimdi 2 günde temizleniyor. Canları sagolsunda herşey olur.... Benim kızım çok agulamiyor arada aguu diyor bazen gav guu. Hiii eee filan sesler çıkarıyor normalmi acaba konuşunca heycanlaniyo sesler çıkarıyor ama aguu aguu demiyor ( 14 mart doğumlu) kaynana muhabbeti vardı. Benim k.peder k.vld elti evlendim evleneli cekemediler beni. Hele k.pdr her fırsatta elestirdi. En basiti araba aldık eltime dert yamnis arabanın markasını oglu sormamış benim istediğimi almış ona göre düşünün gerisini enson bebek olunca gelip burdanda eltime gittiler (*epimiz farklı sehirlerdeyiz) ona birdunya dedikodumu yapmışlar. Eltim aradı söyledi birde kata kata bende aradım k.vld ağzıma geleni. Saydım. Şimdi ne eltiyle konuşuyorum ne k.vld.lerle kandilde aramadim bile. Evdeki kavgayı düşünün tabii. Kimse kimseyi cekemiyor milletin huzursuzluguya mutlu olanlarinysdig dunyadayiz artik. Rabbim şu guzel günde ıslah etsin onları ve bizden uzak etsin..

slm kızlar

canlar dün akşam eşimle ilişkiye girdik ve banyodan sonra kasıklarımda deli bi sancı başladı ki abartısız oğum sancısı gibiydi kızımda gece 2den sonra uyandı sancı hala devam ediyodu kız uyumuyo bende sancı var saat 5 gibi artık bi soluk alayım diye beşiğe bırakım kızı mutfağa gittim ama sancıar tavan yapmış durumda bi su içtim felan dönerken sancıdan nefes alamadım başım döndü en son eşimin adını bağırdığımı hatırlıyorum yatakodasının kapısına düşmüşüm ki kolum başım çok fena çarpmışım sıyrılmış kolum hep gözümü açtığımda eşim kaldırmaya çalışıyodu su fela içtim biraz kendime geldim sancı devam ediyodu ama kızım uyumuştu buda ayrı bi ayrıntı aslında :)))

neyse hala sancı devam ediyo yürüyemiyorum bile ablamı çağırdım o bakıyo şimdi hem bana hem kıza
sizdede böyle ilk ilişki sonrası ağrı oldumu

allahtan kzıım kucağımda değildi diyorum allah korudu iyikibırakmışım beşiğine

diğer konuya gelince bu mart bebeleri hep aynı benim kızımda uyumuyo 5 dk uyuyo sonra uyanıyo dün 3lü aşımızı olduk ateşi çıkmadı ilaç verdim öglene kadar uyudu sonra yine uyandı bu sancıyla hiç çekilmyo valla kızlar ablam gitmeden bu sancıların geçmesi gerek

Aman cnm bosver takma kafana bublarin hepsi ayni fabrikadan cikmis gibi geri kafalilar ne desek de degistiremeyiz yapacagimiz tek sey uzak durmak sen esinle arani iyi tut ben oyle yapiyorum eskiden onlar esimi doldururdu simdi ben dolduruyorum bak soyle dediler boyle yaptilar falan diye hic dogru degil ama onlarin yaptiklari bunu gerektiriyo

dikişinin kaşınması iyileşiyo olduğunu gösterir o kadarcık ağrı olucak tabi bendede var sezeryan yerim bazen fazla bazen az ağrıyo ben çok önemsemiyorum iyileş,icek

bakalım tatile gitmeye niyetim var ama hava değişimi çarpar diye korkuyorum bide doktora sormak lazım

ilk de bendede olmuştu fakat öyle dayanılmayacak gibi değil gerçi benim ağrıya dayanıklılığım yüksek ama olmuştu bendede
ben bişey yapmadım zamanla geçti
yinede bi doktora gidip danışmanda fayda var derim doğumun normalse eğer normalden sonraki ilkde çok fazla ağrı olabiliyo ama sezeryansa nolur nolmaz git doktora ihmal etme geçmiş olsun

tustubik cok gecmis olsun rabbim sifa versin..bizde 41 gunlukken 1 hafta hastanede yatmistik..seni cok iyi anliyorum..

emalsiz bizde 14mart dogumluyuz ve oyle cok cok agulamamiz yok yeni yeni anca cikiyor..14 martlilar boyle demekki :-D:-D

hasta olan bütün annelere ve bebişlere geçmiş olsun...en kısa sürede iyileşip güzel günler güzel zamanlar geçirmeyi nasip etsin allah herkese...

Kaslarim balta girmemis orman gibi
saclarim desen rengarenk gokkusagi gibi
Tirnaklarim at toynagi gibi
Gobogim japonya depreminde sarsilmis gibi

Kendime siir yazmaya karar verdim duygu patlamasi yasiyorum

Merhaba arkadaslar.bebeginde dogum lekesi olan varmi?bizim bacagimizda kirmizi et beni gibi surekli buyuyor(

Merhaba arkadaslar.bebeginde dogum lekesi olan varmi?bizim bacagimizda kirmizi et beni gibi surekli buyuyor(

Bizimkindedr var cnm buyuyor evet cunku.bebiste buyuyor derisi geriliyo o da buyume yapiyo

kızlar bizde de var. sağ göz kapağında, alnın ortasında bir de kafasının arkasında iki adet. Yüzündekiler bazen çok kızarıyor bazen de bayağı sönüyor. Kafasının arkasındaki bayağı büyük. diğeri ensesine doğru. Of ne çok doğum lekesi varmış oğluşumun :) Annemler nar yiyip sürmüşsün kafana, gözüne, alnına diyorlar. Doktorumuz büyüyünce geçer dedi. Bakalım kısmet.

Beni de hamileyken uyarmislardi annenlerin dedigini soylemislerdi ben de dikkat ettim acikcasi batil inanc iste :)) ama ta bacaginin arasinda ne isi var anlamadim onu da

benim oğlumunda sol omzunda mor kalp biçimine benzeyen bi leke var
ben o lekeyi aşı moru zannediyordum taki hemşireye sorana kadar:))

Bebekleriniz ne kadarlik. Ayni silinti bizdede var.cok endiseliyim ben

Canım korkma geçecek inşallah ben bir ayllıkken götürdüm ultrasonda tek tarafta hafif sorun vardı iki aylık olunca tekrara çekilecek dediler haftaya götürücem şuan çift bez kullanıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…