bende citcitli badi giydiriyorum icinede atlet akşamları yine uzun kıyafetleri giyiyoruz. Akşam serin oluyor biraz. Tatile gidemiycez sanırım biz. Bebisimle çarşıya çıkamıyoruz ki tatile gidelim. Evde kucaktan inmeyen çocuk çarşıda kucagimda bile ağlıyorgünaydın kızlar hayırlı cumalar
hasta olan bebeklerimize allah şifa versin
uyumayan bebeklerimiz gazını çıkarıp uyusun inşallah
diş çıkaran bebeklerimiz kolaylıkla çıkarırlar dişlerini inşallah
ikizlerimiz yok ortalıkta inşallah iyidirler
sonsy da yok inşallah yine bişeyleri kafasına takıp kendini üzmüyordur
kızlar biz abarttık sadece çıtçıtlı sıfır kollu badiyle evde duruyoruz
gece çok terliyo bebişim
böyle giderse atlet alim atlet ve beziyle yatsın gece
tatile çıkmayı düşünüyoruz haziranın son haftası
kızlar acaba bebişim hava değişiminden hasta olurmuki
seneye gitmemiz dahada zor olucak bebek hareketlenmiş olucak durmucak şimdi emer uyur ama ya hava değişimi çarparsa diye korkuyorum
benimde acil kilo vermem lazım bu gün itibariyle başlıyorum dikkat etmeye ve hamileliğimden önceki halime dönücem aslında hedefim biraz daha fazla
Aa evet yazmayı unuttum bendede etkisi olmadı.ben uyuyunca sutum oluyor.canım bende malatyadayım pazar markette var ülkerinkini aldım ben hiç bi işe yaramadı bende umarum sende yapar bi koli içtim ama farketmedi kiloda yapıyomuş dikkat et
Hiç moralini bozma arkadaşım hepimiz ayni durumdayız. Kızım uyuyunca nereye kosturacagimi şaşırıyorum. Oda miymiy bir insanda değilimdir. Elim hızlıdır. Ama dün evi supurdum bugünde silicem napayim. Eskiden 2 saatte dip bucak biten ev şimdi 2 günde temizleniyor. Canları sagolsunda herşey olur....neler yazcaktım neler bu çocuk insanda moralim mi bırakıyorrrr.tam tamına 8 dk.uyudu.ve tekrar sil baştan.ağlama krizleri kucakta durmuyor yatakta durmuyor kesin sıyırcam kesinnnn...
Benim kızım çok agulamiyor arada aguu diyor bazen gav guu. Hiii eee filan sesler çıkarıyor normalmi acaba konuşunca heycanlaniyo sesler çıkarıyor ama aguu aguu demiyor ( 14 mart doğumlu) kaynana muhabbeti vardı. Benim k.peder k.vld elti evlendim evleneli cekemediler beni. Hele k.pdr her fırsatta elestirdi. En basiti araba aldık eltime dert yamnis arabanın markasını oglu sormamış benim istediğimi almış ona göre düşünün gerisini enson bebek olunca gelip burdanda eltime gittiler (*epimiz farklı sehirlerdeyiz) ona birdunya dedikodumu yapmışlar. Eltim aradı söyledi birde kata kata bende aradım k.vld ağzıma geleni. Saydım. Şimdi ne eltiyle konuşuyorum ne k.vld.lerle kandilde aramadim bile. Evdeki kavgayı düşünün tabii. Kimse kimseyi cekemiyor milletin huzursuzluguya mutlu olanlarinysdig dunyadayiz artik. Rabbim şu guzel günde ıslah etsin onları ve bizden uzak etsin..Senin yaptiklarinin haricinde kol hareketi yapiyoruz asagi yukari yanlara dogru ben artik kucagima pek almiyorum yatirip agulasiyoruzhic de aglamiyo uykusu gelene kadar oyle oyaliyorum knsmak cok ilgisini cekiyo ozzellikle agu yapmaya basladiktan snra devamli agu dememi istiyo
Aman cnm bosver takma kafana bublarin hepsi ayni fabrikadan cikmis gibi geri kafalilar ne desek de degistiremeyiz yapacagimiz tek sey uzak durmak sen esinle arani iyi tut ben oyle yapiyorum eskiden onlar esimi doldururdu simdi ben dolduruyorum bak soyle dediler boyle yaptilar falan diye hic dogru degil ama onlarin yaptiklari bunu gerektiriyobende citcitli badi giydiriyorum icinede atlet akşamları yine uzun kıyafetleri giyiyoruz. Akşam serin oluyor biraz. Tatile gidemiycez sanırım biz. Bebisimle çarşıya çıkamıyoruz ki tatile gidelim. Evde kucaktan inmeyen çocuk çarşıda kucagimda bile ağlıyorüstelik hala dikislerim ağrıyor. Dünden beride dikisim kaşınıyor. Korkarım suya girmekten.
Aa evet yazmayı unuttum bendede etkisi olmadı.ben uyuyunca sutum oluyor.
Hiç moralini bozma arkadaşım hepimiz ayni durumdayız. Kızım uyuyunca nereye kosturacagimi şaşırıyorum. Oda miymiy bir insanda değilimdir. Elim hızlıdır. Ama dün evi supurdum bugünde silicem napayim. Eskiden 2 saatte dip bucak biten ev şimdi 2 günde temizleniyor. Canları sagolsunda herşey olur....
Benim kızım çok agulamiyor arada aguu diyor bazen gav guu. Hiii eee filan sesler çıkarıyor normalmi acaba konuşunca heycanlaniyo sesler çıkarıyor ama aguu aguu demiyor ( 14 mart doğumlu) kaynana muhabbeti vardı. Benim k.peder k.vld elti evlendim evleneli cekemediler beni. Hele k.pdr her fırsatta elestirdi. En basiti araba aldık eltime dert yamnis arabanın markasını oglu sormamış benim istediğimi almış ona göre düşünün gerisini enson bebek olunca gelip burdanda eltime gittiler (*epimiz farklı sehirlerdeyiz) ona birdunya dedikodumu yapmışlar. Eltim aradı söyledi birde kata kata bende aradım k.vld ağzıma geleni. Saydım. Şimdi ne eltiyle konuşuyorum ne k.vld.lerle kandilde aramadim bile. Evdeki kavgayı düşünün tabii. Kimse kimseyi cekemiyor milletin huzursuzluguya mutlu olanlarinysdig dunyadayiz artik. Rabbim şu guzel günde ıslah etsin onları ve bizden uzak etsin..
bende citcitli badi giydiriyorum icinede atlet akşamları yine uzun kıyafetleri giyiyoruz. Akşam serin oluyor biraz. Tatile gidemiycez sanırım biz. Bebisimle çarşıya çıkamıyoruz ki tatile gidelim. Evde kucaktan inmeyen çocuk çarşıda kucagimda bile ağlıyorüstelik hala dikislerim ağrıyor. Dünden beride dikisim kaşınıyor. Korkarım suya girmekten.
Aa evet yazmayı unuttum bendede etkisi olmadı.ben uyuyunca sutum oluyor.
Hiç moralini bozma arkadaşım hepimiz ayni durumdayız. Kızım uyuyunca nereye kosturacagimi şaşırıyorum. Oda miymiy bir insanda değilimdir. Elim hızlıdır. Ama dün evi supurdum bugünde silicem napayim. Eskiden 2 saatte dip bucak biten ev şimdi 2 günde temizleniyor. Canları sagolsunda herşey olur....
Benim kızım çok agulamiyor arada aguu diyor bazen gav guu. Hiii eee filan sesler çıkarıyor normalmi acaba konuşunca heycanlaniyo sesler çıkarıyor ama aguu aguu demiyor ( 14 mart doğumlu) kaynana muhabbeti vardı. Benim k.peder k.vld elti evlendim evleneli cekemediler beni. Hele k.pdr her fırsatta elestirdi. En basiti araba aldık eltime dert yamnis arabanın markasını oglu sormamış benim istediğimi almış ona göre düşünün gerisini enson bebek olunca gelip burdanda eltime gittiler (*epimiz farklı sehirlerdeyiz) ona birdunya dedikodumu yapmışlar. Eltim aradı söyledi birde kata kata bende aradım k.vld ağzıma geleni. Saydım. Şimdi ne eltiyle konuşuyorum ne k.vld.lerle kandilde aramadim bile. Evdeki kavgayı düşünün tabii. Kimse kimseyi cekemiyor milletin huzursuzluguya mutlu olanlarinysdig dunyadayiz artik. Rabbim şu guzel günde ıslah etsin onları ve bizden uzak etsin..
slm kızlar
canlar dün akşam eşimle ilişkiye girdik ve banyodan sonra kasıklarımda deli bi sancı başladı ki abartısız oğum sancısı gibiydi kızımda gece 2den sonra uyandı sancı hala devam ediyodu kız uyumuyo bende sancı var saat 5 gibi artık bi soluk alayım diye beşiğe bırakım kızı mutfağa gittim ama sancıar tavan yapmış durumda bi su içtim felan dönerken sancıdan nefes alamadım başım döndü en son eşimin adını bağırdığımı hatırlıyorum yatakodasının kapısına düşmüşüm ki kolum başım çok fena çarpmışım sıyrılmış kolum hep gözümü açtığımda eşim kaldırmaya çalışıyodu su fela içtim biraz kendime geldim sancı devam ediyodu ama kızım uyumuştu buda ayrı bi ayrıntı aslında :)))
neyse hala sancı devam ediyo yürüyemiyorum bile ablamı çağırdım o bakıyo şimdi hem bana hem kıza
sizdede böyle ilk ilişki sonrası ağrı oldumu
allahtan kzıım kucağımda değildi diyorum allah korudu iyikibırakmışım beşiğine
diğer konuya gelince bu mart bebeleri hep aynı benim kızımda uyumuyo 5 dk uyuyo sonra uyanıyo dün 3lü aşımızı olduk ateşi çıkmadı ilaç verdim öglene kadar uyudu sonra yine uyandı bu sancıyla hiç çekilmyo valla kızlar ablam gitmeden bu sancıların geçmesi gerek
Merhaba arkadaslar.bebeginde dogum lekesi olan varmi?bizim bacagimizda kirmizi et beni gibi surekli buyuyor(
Bizimkindedr var cnm buyuyor evet cunku.bebiste buyuyor derisi geriliyo o da buyume yapiyo
Hemanjiyonmu yoksa sadece leke seklindemi birde neresinde sizinki.bizimki emeklerken sorun yaratabilirmis
Yok cnm sdce leke kasiginin altinda bacaginin icinde sznki nasil?
Bizimki ben gibi.kirmizi.damarlarin disa cikmasiyla oluyormus(cilek hemanjiyomu)
İcin rahat degilse bi dr a gotur canim
Cocuk doktoru bir sorun olmaz dedi ama birde dermetologa da goturecegim..
Merhaba arkadaslar.bebeginde dogum lekesi olan varmi?bizim bacagimizda kirmizi et beni gibi surekli buyuyor(
Bizimkindedr var cnm buyuyor evet cunku.bebiste buyuyor derisi geriliyo o da buyume yapiyo
kızlar bizde de var. sağ göz kapağında, alnın ortasında bir de kafasının arkasında iki adet. Yüzündekiler bazen çok kızarıyor bazen de bayağı sönüyor. Kafasının arkasındaki bayağı büyük. diğeri ensesine doğru. Of ne çok doğum lekesi varmış oğluşumun :) Annemler nar yiyip sürmüşsün kafana, gözüne, alnına diyorlar. Doktorumuz büyüyünce geçer dedi. Bakalım kısmet.
Bebekleriniz ne kadarlik. Ayni silinti bizdede var.cok endiseliyim ben