Günaydın anneler.. Son girişimde kuzumun öksürdüğünü yazmıştım. Doktor önce nezle dedi. Mikrobikmiş, kapalı alandan ya da hasta biri öpmüşse kapmıştır demişti (geçen hafta sonu otobüs yolculuğu yapmıştık ordan kaptı muhtemelen)
Malesef dün de hastalık bronşite döndüğü için hastaneye yattıknolur dua edin kuzum iyileşsin bi an önce
O farkında değil hala gülücükler atıyo etrafa ama öksürdükçe ağlaması, o minicik elindeki kocaman damar yolu beni mahvediyo
malt içeceği kullanan arkadaşlar
ben malatyadayım buradaki migrosa baktım bulamadım
hangi reyonda bulunur ben meyv sularının olduğu içecek reyonunu komple taradım ama
bulamadım acaba buradaki migrosta mı yok
bi de nasıl bişi üzerinde malt içeceği yazıyor dimi ben mi göremedim acaba..
Saol canım tavsiyen için inş. Almayı düşünüyorum.Bende dondy kullaniyorum bebeğim doğdugundan beri..çok memnunum gerçekten, uykusu gelince koyuyorum besigine sallana sallana uyuyor.bence beşik alacaksan bunu almalısin..
Artik cildiricam bebegim gunduz hic uyumuyo surekli kucakta olmak istiyo cok uykusu var salliyorum yatiriyorum 2 dakika sonra aciyo gozlerini napiyim nolur yardim edin psikolojim bitti. anason alip icirsemmi acaba bilgisi olan varmi herseyi denedim bi bu kaldi aliyyimmi
aynı sorun bızdede var bugn hala uyumadı suan tek elımde o var emiyor...sürekli gezmek istıyor kucak istese gene ıyı...alıp kucagıma oturayım ama yok oturunca cıglıgı basıyor,kucaga alıp ayakta duruyorum gene aglıyo illaki yürümem lazım...sırtım belim koptu,ayrıca ruh halimde kötü gerginim mutsuzum bu cocugu yapsaydım keşke modundayım
bizde de gündüz uykusu problem. Uyumuyor 1 saat salliyorum ayağımda kucağıma alıyorum evin içinde geziyoruz. 10 dk uyuyor uyanıyor ve uykusunu alamadigi için huzursuz oluyor. Mecbur bende uyutmaya çalışıyorum. Dün kucagimda uyudu oturdum biraz uyusun kucagimda bari dedim ( ayakta yürüyerek uyuyor ) 15 dk uyudu. Bende can sıkıntisindan basindaki konakları tirnagimla biraz kaldırdım. Eşim geldi napiypsua acir dedi bende yatağında yatsaydi napayim canım sıkılıyor dedim :) pslkoloji alt üst oldu yani. Colik müziğini bende açtım bir kaç defa etkisi olmadi. Fon makinesi saolsun çok sıkıstigimda onu açıyorm.Cqnim telden girdigim icin link veremiyorum google ye 'baby got colic' yaz ayaginda sallamaya baslayinca ac bu muzigi bnmki de pek uyumuyo gunduzleri bu muzikle uyutuyorum 2 kez actigimda uyumus oluyo
Günaydın anneler.. Son girişimde kuzumun öksürdüğünü yazmıştım. Doktor önce nezle dedi. Mikrobikmiş, kapalı alandan ya da hasta biri öpmüşse kapmıştır demişti (geçen hafta sonu otobüs yolculuğu yapmıştık ordan kaptı muhtemelen)
Malesef dün de hastalık bronşite döndüğü için hastaneye yattıknolur dua edin kuzum iyileşsin bi an önce
O farkında değil hala gülücükler atıyo etrafa ama öksürdükçe ağlaması, o minicik elindeki kocaman damar yolu beni mahvediyo
Saol canım tavsiyen için inş. Almayı düşünüyorum.
bizde de gündüz uykusu problem. Uyumuyor 1 saat salliyorum ayağımda kucağıma alıyorum evin içinde geziyoruz. 10 dk uyuyor uyanıyor ve uykusunu alamadigi için huzursuz oluyor. Mecbur bende uyutmaya çalışıyorum. Dün kucagimda uyudu oturdum biraz uyusun kucagimda bari dedim ( ayakta yürüyerek uyuyor ) 15 dk uyudu. Bende can sıkıntisindan basindaki konakları tirnagimla biraz kaldırdım. Eşim geldi napiypsua acir dedi bende yatağında yatsaydi napayim canım sıkılıyor dedim :) pslkoloji alt üst oldu yani. Colik müziğini bende açtım bir kaç defa etkisi olmadi. Fon makinesi saolsun çok sıkıstigimda onu açıyorm.
Tustubik çok geçmiş olsun rabbim acil sifalar versin. Insanın çocuğunun hasta olması çok zor ve yıpratıcı bir şeymiş yaşadıkça anlıyoruz. Bütün bebeklere sağlık diliyorum... Malatyalı arkadasim 1 karış boyunda cam şişe açık çay rengi gibi yesil siyah kağıt üstünde maltana yazıyor. Meyve suyu satılan reyonda. Keşke görevlilerden birine sorsaydin yardımcı olurlar. bugün komşuya gezmeye gidicez kızımla 2. Ev gezmesi olacak kızımın :)
kaynana derdi bitmez kızlar allah herkesin yardımcısı olsun sağlık versin hepimize ailemize de huzur....
bizimkilerde evlenirken hiç yardım etmedi hemde hiç ne maddi ne manevi...ben hamileykende aynen ne aramak ne sormak ne bi yardım...dogumdan sonra gene öyle....
yakın oturuyoruz hergun gelıyodu nerdeyse bebegı yıkıcam dıye dıye 1 ay sonunda ben cok sıkıldım ve kendım yıkadım o gelıncede ben az önce yıkadım dedim bozuldu gitti bi dahada gelmedi...ama sımdi ters davranıyo laf sokmaya calısıyo kızımıda cok fazla alıp sevmiyo.. :) kızının oglu var onu seviyo sanki umrumda onumu kıskanıcam heheh :) hep bi akıl vermeler bilmiş konuşmalar uzak olsunlar...
benım kızım 75 günlük oldu artık düzene girecek derken temelli dengesiz bişey oldu aglamak bagırmak kucak istemek hep yeni cıktı,bide uyumuyor toplamda 12 saat belki uyuyordur arada sırada...deliriyorum evde bütün gün yapışık duruyoruz..3 aylık olunca düzelir diyorlardı ama daha fena olmaya başladı çocuk...
hangi reyonda bulunur ben meyv sularının olduğu içecek reyonunu komple taradım ama
Neler yapıyorsunuz canım uyanıkken. Biz emiyoruz gaz çıkarma biraz sırtını dinlendirme, 15 dk kadar donence, biraz cingirak müzikli ışıklı oyuncaklar, ( ben elimde tutuyorum biraz sağa sola oynatiyorum takip ediyor. Bazen hiç umursamıyor ağlıyor. Kızım birde kucagimda gezmektenholaniyor uyanık olduğu sürenin büyük bir bölümü kucagimda malesef. Balkona çıkıyoruz 5 dk kadar. Altını açınca biraz masaj yapiyorumayagina gobisine. Baskada yapacak bir şey bulamıyorum.değişik fikirlerioanvarsa yazarmisini arkadaslar...gokcen44 sende benim gibi gurbetcisin demekki eskiden pek umursamazdim ama hamileligimde çok koydu gurbet bana oda 2 saat uzakta olsamda :) bende 2 defa yalnız yikadim kızımı kaka yüzünden kucagimda yaparsa taşıyor sanki. Alttan baskimi yapıyor kolum neyse...kaka yaptığı zaman kucagimdaysa hemen birakiyorum yapınca değiştiriyorum hemen. Ayy kullanıcı adını unuttumCanim bnm oglum kolik degil buzuki orhan falan ise yaramadi uykuda tesadufen bu muzigi buldum aglamamasina ragmen mizirdandiginda aciyorum uyuyor cok sukur gaz skntimiz da tamamen bitti bu kadar cabuk bitcegini dusunmuyodum biraz yormak lazim bebisi uyummasi icin uyanik oldugu anlari elimden geldigince aktif hareketler yaptiriyorum 1.5 saat kadar oynayip uyutuyorum geneldee 2 saat uyuyyor
Neler yapıyorsunuz canım uyanıkken. Biz emiyoruz gaz çıkarma biraz sırtını dinlendirme, 15 dk kadar donence, biraz cingirak müzikli ışıklı oyuncaklar, ( ben elimde tutuyorum biraz sağa sola oynatiyorum takip ediyor. Bazen hiç umursamıyor ağlıyor. Kızım birde kucagimda gezmektenholaniyor uyanık olduğu sürenin büyük bir bölümü kucagimda malesef. Balkona çıkıyoruz 5 dk kadar. Altını açınca biraz masaj yapiyorumayagina gobisine. Baskada yapacak bir şey bulamıyorum.değişik fikirlerioanvarsa yazarmisini arkadaslar...
teşekkür ederim arkadaşım bende bir deneyeyim bakayım belki işe yarar.canım bende malatyadayım pazar markette var ülkerinkini aldım ben hiç bi işe yaramadı bende umarum sende yapar bi koli içtim ama farketmedi kiloda yapıyomuş dikkat et
Neler yapıyorsunuz canım uyanıkken. Biz emiyoruz gaz çıkarma biraz sırtını dinlendirme, 15 dk kadar donence, biraz cingirak müzikli ışıklı oyuncaklar, ( ben elimde tutuyorum biraz sağa sola oynatiyorum takip ediyor. Bazen hiç umursamıyor ağlıyor. Kızım birde kucagimda gezmektenholaniyor uyanık olduğu sürenin büyük bir bölümü kucagimda malesef. Balkona çıkıyoruz 5 dk kadar. Altını açınca biraz masaj yapiyorumayagina gobisine. Baskada yapacak bir şey bulamıyorum.değişik fikirlerioanvarsa yazarmisini arkadaslar...gokcen44 sende benim gibi gurbetcisin demekki eskiden pek umursamazdim ama hamileligimde çok koydu gurbet bana oda 2 saat uzakta olsamda :) bende 2 defa yalnız yikadim kızımı kaka yüzünden kucagimda yaparsa taşıyor sanki. Alttan baskimi yapıyor kolum neyse...kaka yaptığı zaman kucagimdaysa hemen birakiyorum yapınca değiştiriyorum hemen. Ayy kullanıcı adını unuttumyeni arkadaş. :) geçmiş olsun canım allah anali babalı büyütsün bebişini...
geçmiş olsun ,Allah şifa versin canım..Günaydın anneler.. Son girişimde kuzumun öksürdüğünü yazmıştım. Doktor önce nezle dedi. Mikrobikmiş, kapalı alandan ya da hasta biri öpmüşse kapmıştır demişti (geçen hafta sonu otobüs yolculuğu yapmıştık ordan kaptı muhtemelen)
günaydın kızlar hayırlı cumalar
hasta olan bebeklerimize allah şifa versin
uyumayan bebeklerimiz gazını çıkarıp uyusun inşallah
diş çıkaran bebeklerimiz kolaylıkla çıkarırlar dişlerini inşallah
ikizlerimiz yok ortalıkta inşallah iyidirler
sonsy da yok inşallah yine bişeyleri kafasına takıp kendini üzmüyordur
kızlar biz abarttık sadece çıtçıtlı sıfır kollu badiyle evde duruyoruz
gece çok terliyo bebişim
böyle giderse atlet alim atlet ve beziyle yatsın gece
tatile çıkmayı düşünüyoruz haziranın son haftası
kızlar acaba bebişim hava değişiminden hasta olurmuki
seneye gitmemiz dahada zor olucak bebek hareketlenmiş olucak durmucak şimdi emer uyur ama ya hava değişimi çarparsa diye korkuyorum
benimde acil kilo vermem lazım bu gün itibariyle başlıyorum dikkat etmeye ve hamileliğimden önceki halime dönücem aslında hedefim biraz daha fazla
Neler yapıyorsunuz canım uyanıkken. Biz emiyoruz gaz çıkarma biraz sırtını dinlendirme, 15 dk kadar donence, biraz cingirak müzikli ışıklı oyuncaklar, ( ben elimde tutuyorum biraz sağa sola oynatiyorum takip ediyor. Bazen hiç umursamıyor ağlıyor. Kızım birde kucagimda gezmektenholaniyor uyanık olduğu sürenin büyük bir bölümü kucagimda malesef. Balkona çıkıyoruz 5 dk kadar. Altını açınca biraz masaj yapiyorumayagina gobisine. Baskada yapacak bir şey bulamıyorum.değişik fikirlerioanvarsa yazarmisini arkadaslar...