2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Ben bi dra gideyim o zamana kadar da dikkat ederm artik cnm

Canım bilmiyorum ki valla eğer memlekte falan gitme durumunuz varsa alışırda orda yatmazsa sıkıntı olabilir gerçi beşiğinede alışabilir sonuçta eğer imkanınız varsa kendi aracınız ile giderseniz yanınızda götürebilirsniz ben tatile çıkınca yanımda götürcem rahat rahat uyusun evdeki düzen bozulmasın diye hem seninde dediğin gibi gündüz uykuları yoksa en azından bir süre seni idare edebilir en azından sonradan da kullanacağın bişey mama sandalyesi olması çok güzel biz diğer salıncaklardan alsaydık 6 aya kadar ancak kullanacaktık paramız çöpe gidecekti bide ekstra mama sandalyesi alacaktık iyi düşün bence gerçekten işine yarıyacaksa al yazık ucuzda değil yani 469 tl

Canım pahalı gibi görünüyor ama değil bence mama sandalyesi alsak 200 aşağı guzel bir şey yok salıncak desen yine aynı. 15 kg urunnun ağırlığı rahat tasiniyormu odadan odaya tekeri kırıldı yazmissin. Eğer kutusundayken boyutu çok büyük değilse götürülür tabiki arabayla. Saol canım alicam büyük ihtimal...

ameliyat oldunmu canim.
cok gecmis olsun.
cok zor insanin rahatsizligi olunca bebegiyle ilgilenmek.
kisa surede toparlanirsan hemen olup kurtulmani tavsiye ederim :))

yok canım olmadım hatta dıktora bile gitmedim
biraz daha sabretmeye karar verdim

Paşa mız iyi teyzesi
Yavaştan yabaştan oynuyoz artıkım
Sizde nasıl durumlar

Cnm ben de senin gibiyim unutamiyorum yaptiklari seyleri

Kskanc insan. Madem oglunu paylasmak istemiyorsun, evlendirme . Gelinin ne sucu var.

O ne demek oyle ya. Terbiyesiz kadin.

Ben de neler cektim neler bebisi uyutayim icimi dokucem.

ne güzel ya.bizimki 3 aylık oldu.5800 kilosu.sanırım çok az(hastaneden 3300 leçıkmıştık.ilk ay 500g ikinci ay 1100g 3.ayda 850 g aldı.boyuda 62 cm

Son düzenleme:
Merhaba kızlar canın çok sıkkın, dün bacağımda bişey çıktı birde ağrı vardı doktora gittim zona diye bişey çıkmış, çok açıyor bacağım birde çocuklara su çiçeği olarak bulabiliyormus, ilaç verdi bi tane içiyorum yarın kontrole gideceğim..ınşallah bebegime bişey olmaz..stresten oluyormus ama neyi stres yaptığımi bilmiyorum..muhtemelen bebeğimi bırakıp nasıl ise gideceğimi taktım. Iznim bitti normalde bu hafta yıllık iznime başladım idare edebildiğim yere kadar goturcem bakalım..çok zoruma gidiyor onu bırakıp işe gideceğimi düşünmek...

geçmiş olsun.stresten oluyor zona..dikkat et kendine..

Bende dondy kullaniyorum bebeğim doğdugundan beri..çok memnunum gerçekten, uykusu gelince koyuyorum besigine sallana sallana uyuyor.bence beşik alacaksan bunu almalısin..

Kalca ultrasonu cektirip problem olan var mi?

merhaba
ben ogluma kalca usg yaklasik 1 ay once cektirdim. kalca cikigi yok fakat risk varmis. acilardan biri sinirda imis. ortopedi doktorumuz kundak yaparsan cikik olma riski var dedi (zaten yapmiyorum). 1 aydir cift ara bez kullaniyorum. haftaya kontrol ultrason var. sonucuna gore tekrar degerlendirilecek.

Benim kızımdada durum aynı dr bir ay çift bez kullan dedi bizimde 2 sinde tekrara çekilecek inşlalh bir sorun çıkmaz bebişlerimizde.

kızlar oğluşum 64 günlük oldu,kilosu 6000g,boyu 60 cmdoğdu doğacak derken büyüyor kuzucuklar
geçen gün aşılarımızı olduk,dr rota virüsü aşısını kesinlikle yaptırmamızı istiyor s.ocağındaki ebelerde gerek yok diyor,kafam karışıkdr.larda bu konuda 2ye bölünmüş durumda...
kayınvalideler konuşulmuş neden çekemezler gelinleri bilmem,onlar yüzünde kocalarımızla tartışıyoruz bnmki sanırım torununu kıskandı geçenlerde onlara gittik ne göreyim eşimin 33 yıl önceki bebeklik fotosunu alıp büyütmüşler birde çerçeveletip salona koymuşlar.bende yaşlılar ya yazık foto yaptıramazlar,torunun fotosunu yaptırıp çerceveletip verelim demiştim eşime,ama onlar eski fotoğrafı büyütüp yaptırmayı akıl etmişlerde oğluşumun fotosunu yaptırmamışlar. birde oğlum doğduğundan beri eşimin bebeklik fotolarıını çıkarıp çıkarıp gösteriyor.bak bu kıyafeti engin bebeden,bu kıyafeti şurdan deyip duruyor.bnm oğlanada pazardan 3.5 tlye kıyafet alıyor.bende bigün dayanamadım artık onlar yok aziz bebe,idil bebe var dedim bende oğlana ordan alayım bari dedi,lafı yiyince almış sağolsun

bebişleri emzirdikten snr göğüsleriniz sızlıyor mu kızlar.bnmkilerin ucu yara oldu ve hep sızlıyor

Son düzenleme:

Gecmis olsun cnm. Stres yapma.

Evlenirken hicbir hayirlarini gormedik. Ustune ustluk dugun gunu bile bizden para istedi ailesi.
Cok kiskanc bir kaynim var. sanki onun az para kazanmasi bizim sucumuzmus gibi icinde bir haset kiskanclik var.
Esimin ailesinden bir tane de adam cikmamis.
Ablasi desem yaptigim goturdugum tatlidan ikram etmeyecek kadar gorgusuz. Bir de tatli yapicami soylememe ragmen.
Cok yalanci bir ailesi var. ve esimi degil abisini ve kizlarini seviyorlar. Esimin parasini seviyorlar.

Altinimi mi saklamadilar ailemin benim dedikodumu mu yapmadilar daha neler neler cektim. Ama altta. Kalmadim susmadim. Deyim yerindeyse cemkirdim onlara devami var daha icimi dokucem sizlere.

Hep buyuk ogullarina para yediriyorlar. Bizden de para istiyorlar. Utanmalari yok.
Mirasi da hep o buyuk oglana harciyorlar veriyorlar. Neymis bizim paramiz varmis. Ne zorluklarla okuduk, nasil cabaliyoruz gormuyorlar. 1 bucuk yil esimden ayri yasadim. Esim yurtdisinda yapayalniz zorluklarla yasadi. Univ de parasizliktan ac kala kala reflu oldu.
Soruyorum size yaptiklari dogru mu? Tmm herseyi versinler istediklerine de neden bir de bizden para istiyorlar? Oyle de cok bir paramiz yok. Kredi borcumuz var. yol paramiz cok.

Haa bir de en buyuk dertleri esim neden bana yardim ediyor beni nazliyor. Kaba tabirle onlara batti bu.
Hamileyken esimin manyak annesi ustume yurudu. Simdi de utanmadan torunumu goreyim ne olur diyor.
Ama ben de ne mi yapiyorum. Bir daha onlarin evine gitmiyorum gitmiycem. Oglumu da gondermiycem. Esim naparsa yapsin yani gidebilir. Bizi birakip da 1 gunden fazla durmaz.

Kaynanam diyorki benim raporum var adam oldursem ceza almam. Bu kadindan hersey beklenir. Evime gelsin istemiyorum. Grlse zaten esime dedim ise gidemezsin ben bunlarla yanliz kalmam.

Kaynanam diyorki benim raporum var adam oldursem ceza almam. Bu kadindan hersey beklenir. Evime gelsin istemiyorum. Grlse zaten esime dedim ise gidemezsin ben bunlarla yanliz kalmam.

Allah yardımcınız olsun

kız annesi olarak şimdiden kara kara düşünmeye başladım
Allah hayırlı yazılar yazsın inşallah çocuklarımıza..iyi insanlar çıkarsın karşılarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…