2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

geçmiş olsun cnm..
kızında olan sorunların birebir aynısı benim kızımdada oldu
saç dipleri ,kulağının içi ,yüzü pütür pütür ve çok kuruydu..dr götürdüm ..atopik dermatit yani egzema ,geçer her bebekte olur dedi..bende bari kaşıntısı için bi krem verin sürekli yüzünü kaşıyor dedim
emolium krem yazdı...devlet karşılamıyormuş..reçetesiz aldık
günde 2 kere kullandım kızıma 2. 3. günden sonra düzelmeye başladı
kulaklarının içine bile sürdüm
şimdi bebek cildi gibi oldu kızımın yüzü

EMOLİUM KREM Kullanım Alanları: Kuru, kaba, çatlayan derilerde ve Atopik Dermatit, Psoriasiz, Liken planus, İktiyosiz gibi aşırı deri kuruluğunun yaşandığı deri hastalıklarında, Kuru derinin nemlendirilmesi, beslenmesi ve bakımı için kullanılır.

Kullanım Şekli: En iyi sonuç için, temizlenmiş deri üzerine ince bir tabaka halinde günde 2 kez uygulanır.

Etki ve Özellikleri: Emolium, kuru deride yıpranmış durumdaki üst tabakanın onarılmasını sağlar. Kaşıntıyı azaltır. Derinin koruyucu lipid bariyerini tamamlayarak, deri yoluyla su kaybını önler. Ayrıca deride su tutan maddelerin yapımını da arttırır. Tüm bu özellikleri sayesinde Emolium Krem, deriyi yüksek düzeyde nemlendirir. Tüm deri tipleri için uygundur. Etkinliği bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Bu formülasyon bir aylıktan büyük bebekler ve çocuklar için uygundur. Hipoalerjeniktir.

kızımın kremden önceki ve sonraki halini ekleyim farkı gör

Elimket suriyelilerin adıni duyunca tüylerim diken diken oluyor. Burdada cok var ben 3 aylık hamileyken geldiler kanamam vardı raporum yenibitmişti. Ek görevden ek göreve kosturuyordum. Az mi ağladım zor bir dönemdi. Idrar yolu enf. Bile kaptım hamile halimle mecbur aynı yeri kullanıyordum yuzlercesiyle. Neler neler yaşadım...o çocukların yüzüne bakinca insan uzuluyyor ama ne isyanlar cikariyorlrbyrak indiriyorl. Kaç ark ve mud. Kafasına taş atıp yaraladilar.ama yinede ..neyse uzatmamayim....

canım benim oğlumada kırmızılıklar olur dediler.ama gitgide çoğaldı.bebek cildi gibi olmaması beni üzüyordu.cildiyeye gittim.hipokort diye kortizonlu krem verdi.sürüyordum geçiyordu resmen bebeğimin rengi beyezlıyordu ama kesince artıyordu çünkü krem kortizonlu olduğu için 5 günden fazla kullanılmaması gerekiyordu.bende kortizon bebeğe zarar vermesin diye bıraktım.doktor 6 ay sürebileceğini söyledi.şampuan dalin kullanıyorduk bunu bırakmamızı cansının yenidoğanını kullanmamızı istedi.yün battaniye ve yelekler giydirmememizi penye kullanmamızı istedi.bebeklerin yüzündeki gözenekler küçük olup tıkandığı için hergün doğal gülsuyu ile silmemizi istedi.bunlar alerji yapabildiği için dikkat et istersen çünkü bizim azaldı

sorun olmaz canım çünkü bizim aile hekimliğinde tarihi 2.5 aylığa attı bişey olmaz diye.bizimki 18 mart doğumlu 6 haziranda yapacaklar.

Son düzenleme:

rota virüsü aşısının iki markası var retotek ve retoiks biri iki doz biri üç doz yani doktorun yapacağı markaya göre değişiyor canım..

hep özenmişimdir kendi kendine uyuyan bebeklere.. kızımdada başaramadım böyle bişeyi böyle eline tülbentini alıp uyur arkadaşımın kızı.. öteki desen kafasını dayadığı yerde uyuya kalır benim kızım ne pusette ne evde ne başka herhangi bi yerde uyumuşluğu yok.. oğlum ona benzemese bari dicem ama evde yine hamakta uyutuyoruz..

cnm kaş aralarindaki kabuklanma ve cildin sert olmasi mi egzama baslangiciymis? benim oglumda da bunlar var..yanaklari cok kuru ve sert kaslarinda da kabuklar var.ben konak sanmistim.

Son düzenleme:
Biz 2 gun sonra 2 aylik olucaz ama hic durmuyo kizim boyle olupta buyudukce iyiye giden varmi nolur iyi biseyler diyin 3 aylik olunca duzelicekmi

Kızlar bu rota virüsü aşısının koruyuculuğu ne kadarmış. Ben bilgi edinemedim bilen var mı? Kaç yıl . Kimse kesin bir şey söylemiyor.

Maşallah Allah bağışlasın canım
Evde var ama hiç kullanmadım henüz,bazen iş hiç yaptırmıyor kanguruya baglayıp öyle yapayım diyorum:18:
bilinçaltına yerleşmiş
çok geçmiş olsun kolay değil
yani bu bebeklerin çoğu sanırım aynı
Allah bozmasın canım yardımcı olması güzel
bizde bugün 13:30 da gidecez aşıya :18: şimdiden panik yaptım..çok akıllı uysal kızım bugün bi tuhaf sanki aşı olmuşta huyu değişmiş gibi bana çemkirdi sabah sabah:83:
inşllh iyi geçmiştir
cumanız mübarek,ettiğiniz dualar da kabul olsun inş.

:119::119::119::119::119::119::119:
Amin canım seninde
nasilsniz kizlar.kizimla her kesi selamliyoruz

Maşallah Allah bağışlasın canımA.s
Allah bağışlasın geçmiş olsun canım,bizde yaptırmayı düşünüyoruz

Canım çok geçmiş olsun,Allah şifa versin,dikkat et kendine,belli müddet mamada verebilirsin,bende mama veriyorum mecburen,düzelince yine anne sütüne devam et yada sağarsın önceden.

buyuyunce gaz gecer dıyorlar ama bızım 3 aylık olmaya yaklaştık gaz sorunu yeni başladı...2 aydır düzenli olan cocuk bır haftadır aglıyor uyumuyor sureklı meme yada kucak istiyor evde delirdik resmen...doktora gittik bugün gaz dedi gazı varmış hatta gaz sancıları başlamıış tam zamanı gibi konuştu....
benım kzımda baya gaz cıkarıyo aslında demek cıkmayanda var bılmıyorum napcaz böyle....

Güzel bir hafta sonu dilerim hepinize.Konunun dışında ama paylaşmak istedim sizlerle de...
Bizde dün tatsız bir olay yaşadık.Bebek görmeye giderken arabayla kaza geçirdik.Arkadan gelen bir tır arabanın yan tarafına sürttürdü üzerimize çıkacak diye aklım yerinden çıktı.Onun etkisiyle sanırım ayakta duracak halim yok, boğazlarım tahriş olmuş,rahatsızım biraz,herhalde olayın stresinden olduğunu düşündüm.Çok şükür bize birşey olmadı arabada biraz sorun oldu,moralsiz keyifsizim,en çokta korktuğum bebeğim olduAllah beterinden korusun,kimsenin başına vermesin.Allah'a emanet olun...

cok gecmis olsun..allah korumus..rabbim beterinden korusun...

Masallah bebisine. Bu ne guzellik. Bu krem benim de aklimda bulunsun. Gercekten ise yaramis.
Gecmis olsun cnm. Biz de dogumdan once bir kaza gecirdik. Yine karsi tarafin soforu yuzunden.

çok geçmiş olsun.ALLAHIM korusun.bizde kızımdayken iki kere çok büyük kaza atlattık.ve bende şimdi çok büyük fobi olarak kaldı.en büyük korkum araba kazası

Bahar27 geçmiş olsun allah korumuş
Bebekler bugünlerde huysuz sanırım bizimkide öyle kucakta bile susmuyor 2 gündür zor uykuya geçiyor anlamıyorumki ne derfi.var

slm kızlaarr yine epey bi ara verdim giremedim anneme gitmiştim

bugun 2. ay kontrolumuz vardı 4900 olmuş kızım kalça ultrasonu çekildi herşey normal allaha şükür

konuşulan konulardan okuyabildiklerime bende yazmak istedim

emzik ilk günden beri kullanıyoruz bizde keyfi yerinde ise almıo tiksinerek atıyo ama biraz huzursuzsa deli gibi saldırıyo emiyo hırsını alıyo sanırım

bi arkadaş 2. aydan sonra gaz başlar demiş doktoru onu yazmış korktum valla bizim ölye aman aman bi gaz sacımız olmadı bbelki çörek otundandır bilmiyorum

kocacım bazen tam bi camış :))) bazen tam ideal koca valla ama genelde yardımcı olur sabah 6dan sonra 7buçuga kadar o bakar uyutur anakucağına koyar onuda yanıma getirir ve gider saağolsun

23 ünde bizimde aşımız var ateş düşrücü alayımmı bilemedim henüz hiç ilaç kullaanmadık

kanguruyu almayı çok istiyorum ama eşim için kanguruyla bebek taşıyan erkeklere bayılıyorum valla ne güzel bi görüntü o. henüz almadım ama alıp eşime vermek istiyorum

öküz kocam anneller gününde bişey yapmadı bana mikro dalga istiyodum onu almış netten oda bugün geldi ki kocam aslında çok romantikdir

bebişimçok mutlu özellikle sabhları gülücükler saçıyor ve elini emmeye çalışyor ama işaret parmagını yan yan emiyor bide kızlar gülerken bi anla aglama moduna geçiyor sizdede varmı bu

benimkide merken bi anda meme başını çekiştirmeye başlıyo huzursuzlanıyo

veeeeeeeee 58. gün hala kanamam devam ediyo kızlar lütfen bu konu hakkında sizinkilerle ilgili veya duydugunuz şeylerle ilgili bilginizi paylaşın artık gerekten sinir bozuyo yaa ne zman bitecek die 4 gözle bekliyorum

bebeği hasta olan arkadaşlar hepinize çok çok geçmiş olsun bi ance sorunsuz bi şekilde biter inşalah allah onların yokluğu veya sağlığı ile sınamasın bizleri

geçen rüyamda bebeğimi kaybettiğimi grdüm buluyıdum ama yüzü momor yara bere içinde olurmuş beni görünce nasıl gülüyodu yavrum açlıktan ağlaktan sesi kısılmış oluyodu tam göğsümü açıp doyuracaktı ki uyandım deli gibi sıçradım

ve biliyomusunuz kızlar kızımı doğuruğum ilk gece rüyamda kızım beni öpüyodu ama tam bi bebek öpmesi agzını yüzüme koyup dili ile ıslatıyodu yüzümün bi çok yerini bu şekilde öpüyodu rüyamda eşime dahi anlatmadım bunu aslında ama yazasım geldi suan

merhaba bende 18 martta dogum yaptım oğlusum 2 aylık oldu dün 3 tane aşı yapıldı. bizim bu 2 ay acaip zor geçti. bebişim 1 haftadan sonra devamlı aglamaya başladı gaz sancısı sandık o ilaç bu ilaç derken doktora götürdükki kulagı iltihaplanmıs ve idrar kültürü yapıldı idrarında mikrop çıktı 6 igne ile atlattık şükür. ama ne cekti çocuk tabi yanında bizde. sizlere tavsiyem bebişleriniz çook ağlıyorsa iyi bir cocuk doktoruna muayene ettirmeyi ihmal etmeyin. bebekler durduk yere aglamıyorlar buda bana ders oldu

Kizlar bebegim 3 aylij dun asisi var sandim goturdum yok dedi kontrol icin cagirmisimdir 4.aydaymus.ama gecen ay asida 3 aylik bebege vurmuslardi..anlamadim..bebegim 6 bucuktu kilosu yine ayni yani hic almamis..napicam bilmiyorum istahsiz hala yani 50 ml.de doyuyor hemen itiyor biborunu istemiyor..zorlayincada kusuyor offf sizinnekiler kac ml.iciyor kimse yazmiyor kac ml.iciyor bebekleriniz..bide bizimki uyuyunca degmeyin haline gorseniz ne yapsam uyanmiyor ve en kotusu uyurken mama icmiyor..ben bu cocugun istahini nasil yerine getirebilirim?istahi iyiydi hemde deli gibi saldiran bebek 2 ayina girdi boyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…