2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Canım geçmiş olsun, Allah yardım etsin ağrın nerdeyse canın orda diye boşa dememiş büyükler. Canım doktorun ameliyat derse, ameliyat gününe kadar bebek emdikten sonra kalan sütünü sağıp sağıp dolaba atsan, üzerine de tarihlerini yaz ilk sağdığından başlayarak eşin versin zor olur sizin için ama sağlıkta önemli, daha da ilerler ağrıların Allah korusun. Çağırabileceğin kimsen yok mu, kardeş kayınvalden, arkadaşın gibi falan

sadece ilk yarım saat bebekiçinde anne içinde keyifli uzun saatler için kullanışlı değil kanguru.tak çıkar çokda pratikliği yok bence .ben market alışverişine çıktığımda veya bebeğimi hava aldırmak için kullanıyorum

benim kızım istiyodu çok fazla kardeş. hamileliğim boyunca sevdi öptü konuştu karnımla.. halada okuldan gelince koşarak önce kardeşini öpüyo filan.. ama işte dile getirdiği bişey olmadıysada altına kaka yapma işeme tırnak yeme geceleri uyanma çığlık atma vs. bir sürü huy çıkardı.. bana çok düşkündü herşeyi beraber yapmaya çok alışkındı.. sanırım ondan. zaten pedagoğada gittik.. 3 yaş çok uygunsuz bir yaşmış.. yani tam onun kendini ispat etme ayrı bir birey olduğunu gösterme vs. derken eve yeni birinin gelmesi annenin ilgisinin azalması vs.

emzik konusu geçmiş kızımdada bi poşet emzik almıştım bi türlü alıştıramadım şimdide oğluma deniyorum ısrarla ama şimdilik tık yok..

rota virüsünü ben kızımada yaptırdım mutlaka oğlumada yaptırıcam..

kangruyu ben çok kullanıyorum gazlı olduğu için ve çok kustuğu için arabada sırt üstü pek yatıramıyorum çünkü.. ama ağırlaştıkça zor oluyo taşımak..

hızlı hızlı okudum aklımda bunlar kalmış.. uyandı bile oğluş...

HEE ASIL MESELE KIZLAR SOL GÖĞSÜMÜN İÇİ BEZE GİBİ SEMSERT OLMUŞ.. KIZIMDA DAHA ÖNCEDEN 3-4 KEZ MASTİT OLUP HASTANELİK OLMUŞTUM.. NE YAPMAM LAZIM İLERLEMEMESİ İÇİN ACABA.. SICAK DUŞ ALDIM MASAJ YAPTIM EMZİRDİM SAĞDIM...

Yakari internette agri yapar bebek emmeyi reddeder yazıyor. Zaten ağladığı için bilmiyorum ki neye ağladığını. Sen de göğsünü silip öyle emzir. Hem göğüs ucunda temizlenmiş olur. Puppa saol canım bilgi için 37 yi görünce paniklemistim :) lolo geçmiş olsun canım. Çok zor kendi derdine düşerken birde bebeğin sorumluluğu.

sağol safra kesesi taşının tek tedavisi cerrahi malesef safra kesesini almaları gerekiyo
sütüm oğluma anca yetiyo yedeklicek kadar çok değil malesef bazen oğluma bile az geliyo
ne yazıkki kimsem yok varda yok yani zaten bebeğimide kimseye emanet etmem
ameliyat bi kesinleşsin bende karar verim olup olmayacağıma belki biraz daha sıkabilirim dişimi
o ağrıya nasıl bir kere daha sabredebilirim bilemiyorum ama
neyse önce bi doktorla konuşim bakalım ne diyo ciddi bi durum varsa mecbur olurum önemli değil sadece ağrı ciddi bi sorun yaratmaz ağrıdan başka gibi bişey derse 3 ay kadar daha beklemeyi düşünürüm o arada mamaya ya başlamış olurum yada başlasamda bişey olmaz zaten
üff kafam çok karışık yazıyı bile karışık yazdım

benim oğlum emerken 10 dk sonra falan hırslanmaya memeyi çekmeye çalışıyor bakıyorum sütte var ama neden böyle yapıyor anlayamadım sonra da ağlıyor meme istiyorum diye veriyorum aynı hareket kafasını geri falan çekiyor. gazını da çıkarmış oluyorum neden böyle yapıyor ki. toplam 20 dk falan emmiş oluyor doyuyomudur ki?

cnm benim kizimda aynisini yapiyodu son iki gundur ben geceleri bir ogun mamada veriyorum biberonla emzikte emiyo nette bebeklerin kafasi karisir diyo emzik ve biberonla annenin gogsu arasinda o yuzden ben beni emmeyi birakir diye mama vermeyi biraktim iki gundur . Zaten sutumde cogaldi eskisi gibi ahlamiyo emdikten sonra bu arada sutumu malt icecegiyle cogalttim herkese tavsiye ederim

Bizim bebek arabası maclaren hafif güzel ilerdede rahat kullanalım diye aldık bizimkı kucaga alısık oldugundan bir iki kere anca kullandık

Lolo gecmis olsun bence ihmal etme esin bakar bebise ögrensin cnm simdıden alistır

cevap için teşekkür ederim ben de mama vermiyorum kaç dk emziriyosunuz peki benim oğlum maşallah iştahlı daha 2 saatte bir emzirme olayına da alıştıramadım

bu pamukçuk acı yapıyormu acaba bı huysuzluk aglama varmı sizde??dılını silmeye calıstım ama sıldırmıyo aglıyo mıdesıde bulanıyo

mikostatin diye bir ilaç var,bebeğin iç yanak kısmına damlatılıyor,onu kullanabilirsin..oğlumda da pamukçuk belirtisi vardı,kullandık hemen geçti.ayrıca oğlum tadını çok sevdi,gaz ilacını ve vitaminini almak istemiyor ama bu ilacı resmen yemişti,tavsiye ederim..

ben pierre carden ps2080 travel set kullanıyorum.gayet memnunum.

gazı çıkmış olsa da çıkaramadığı gaz olduğu için yapıyordr bence,oğlum da yapıyor zaman zaman..

geçmiş olsun..bebek bir yandan hastalıkla uğraşmak bir yandan,zor bir durum..Allah şifa versin inşallah

Bebis sildirmiyosa agzini bnmki de oyle yapmisti emzigini hafif karbonata bas ver agzina bnm oglum emzikte tutmuyo ama bi sure eelimlee beklettim tiktim agzina sonra da atti zaten bi kere yaptim geccti ama su vrmeye basladim artik olmasin diye

valla o kadr emiyorsa iyi. benim ki en fazla 10 dk genelde 5 dk. zaten iki saatte bir veriyorum. 2 saat dolmadan vermiyorum alışmasın diye. ama sütüm bitmek üzere heralde mamaya geçecem gibi. sen hiç sıkma canınını o kesin doyuyodur. yoksa saldırır

bizde durum tam tersi :))
ben ugrasiyorum genelde kizimla sinirlerim bazen okadar yipraniyoki homurdanmaya basliyorum.
esimse bana kizar niye soleniyosun diye :))
alir kuzumu kucaginda gezdiride gezdirir susturur hatta uyutur bile :))
genelde isim varsa atarim basina :))
hahay kotu anne oldumdan deil yaaa cok bunaldim icin azcik hava almak istedim icin veeee oda bedava baba olmasin diye.
yoksa o halde kizima fayda saglayamam.
kendimi iyi hissetmem lazim diye dusunuyorum.
herzaman mumkun olmasada en azindan firsatinida bulunca degerlendirmek lazim bazi seylerin iyi hissetmek icin.
tabi bizdede ufak tefekde olsa tartismalar oluyo cocuk bakimiyla alakali ama fazla buyutupte ustune gitmemeye calisiyorum.
gececek bunlarin hepsi insallah.
stresli zamanlar oldugu icin tatlim sabretmek gerekiyo
solemesi kolay deme nasil sabredecemi sasiriyorum bazen.
insallah duzelir bu zorlu zamanlari atlatiriz hep birlikte canim. :))

Son düzenleme:
cevap için teşekkür ederim ben de mama vermiyorum kaç dk emziriyosunuz peki benim oğlum maşallah iştahlı daha 2 saatte bir emzirme olayına da alıştıramadım

Benim kizimda masallah cok istahli dogdugundan beri yarim saat emiyo en az yirmi dk kendiliginden hic birakmiyo mememi ama artik degisiyo sanki doyuyo heralde kendilinden birakmaya basladi gene huzursuz oluyo birakinca ama emzikle oyaliyorum saat konusuna gelince kilo alimi azdi dr her istediginde ver diyo bende ole yapiyorum

seni okadar iyi anliyorumki.
ben bole zamanlarda hep dua okurum ve Allahtan sikintilarimin gitmesi icin dua ederim.
sende yap canim.
icten istedin surece faydasini gorursun mutlaka.
hatta araniz iyiyken bile yine dua etki sorun tartisma yasamayasiniz.
hep muhabbet icinde olasiniz (insallah)
insallah zorlu gunleriniz gecer.

sabir sabir sabir...........
bende hep ayniyim hic disari cikamiyorum.
bide burda yalnizim arkadasi birak dogru durust merhaba dedim insan yok.
3 yilsirda zaten genelde hep evdeyim.
sadece kocacimin isi olurdu bende onla birlikte giderdim gezmzk amacli.
yada yine birlikte biraz dolasirdik.
o bile iyi geliyodu.
simdi kizim var.
zaten azcik disari cikiyodum simdiyse bazen hiic cikamiyorum.
odada yalniz basima oturuyorum surekli.
bi isim varsa salona mutfaga giderim yoksa odamda otururum.
malum ev bana ait deil en fazla olan sey bu malesef.
bunada sukur en guzel olan sey ne biliyomusunuz :))
hersey bedavaaaaa!!!!!!!!!!
bitaraftan canim sikilsada en azindan bu yani guzel:))
ne elektrik ne su ne dogalgaz faturasi ne yiyecek hiic bisi dusunmuyorum.
hersey hazirda mevcut.
ehh biguzel yanida bu olsun demi?

çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…