selam kızlar
bebeklerimiz çok güzeller hepsine maşşallah
kızlar dün akşam öyle kötüydümki!
eymeni yatırdım yanıma bende oğlumla meyva yiyordum bir anda bi sancı girdi
felaket bişeydi doğum sancısı gibi bi ağrı göğsüm sırtım omuzlarım ve sağ kolum çok ciddi bir şekilde ağrımaya başladı
kendimi sıktım sıktım yok geçmiyo nefes bile almakta zorlanıyorum
oğlumdan bir tane parol istedim getirdim babamızda uyuyordu
bekliyorum geçsin diye yok geçmiyo artık yere oturdum yerleri tırmalıyorum sancıdan oğlum başımda ağlıyo anne ne oldu sana diyo
ben konuşamıyorum bile sadece dua ediyorum geçsin bi an önce diye
oğlum gitti babasını uyandırdı eşiminde yapıcak bişeyi yokki safra kesesi ağrısı aynı ağrıyı eşimde çekti
biliyo acısını titreşim aletimiz vardı onu getirdi eşim göğsüme sardım yüksek ayarda açtım
ağrı inatla artarak devam ediyo artık midem bulanmaya öğürmeye başladım kusamıyorumda mide ameliyatlı olduğum için
ağzımdan kusamadığım için salyalar akıyo bir süre daha devam ettikten sonra başladığı gibi birden bire kesildi
sadece kolumdaki ve sırtımdaki hafif ağrı kaldı 1 saat kadar sürdü
ameliyat olmam lazım bebeğimi emzirdiğim için olamıyorum fakat bu ağrıya bir kere daha dayanamam
ağrılarım oluyordu fakat bu kadar uzun sürmüyordu
pazartesi doktora gidicem bakalım eğer ağrılar için yapabileceği bişey varsa onu yapıcam yoksa mecbur ameliyat olucam
fakat bebeğe eşim nasıl bakar bilemiyorum mama alsam anne memesine yakın olan biberonlardan alsam bir gün idare edebilirmi acaba
ya bebek mamayı istemezse ya memeyi bırakırsa kendimi düşünmüyorum eşim bebeğe bakabilse ben ameliyatımı olur gelirim
işte annesizliğimi bir kere daha hissedeceğim bir durum daha
bekide dişimi sıkabildiğim kadar sıkmalıyım
sadece ilk yarım saat bebekiçinde anne içinde keyifli uzun saatler için kullanışlı değil kanguru.tak çıkar çokda pratikliği yok bence .ben market alışverişine çıktığımda veya bebeğimi hava aldırmak için kullanıyorumgünaydın kızlar kanguru kullanıyor musunuz? kullanıyorsanız memnun musunuz? ve hangi marka kullanıyorsunuz? bende almayı düşünüyorum normalde araba kullanıyorum ama yaz tatili için annemlerle memlekete gidicez 2-3 ay kalmayı planlıyoruz e haliyle yükümüz fazla arabamızı götüremicez banada kanguru mantıklı geldi siz ne dersiniz?
Benimde 4 yaşında kızım var.oğlumda 2 aylık.maşallah kızım hiç kıskanmıyor.ben hamilelikte başladım karnımdan konuşuyormuş gibi her akşam iyi geceler abla dedik hayallerimizi anlattık.Sonra bütün bebeğin eşyalarını kızıma aldırttım.beğenmesemde kızım seçti diye aldım .onun sayesinde oğlum mor emzik emiyor :).Bu sayede kızım kıskanmadı aksine bebek ağlayınca bana kızıyor neden ağlatıyorsun emzirsene kardeşimi diye.Oğlumu sallarken beni ne zaman sallayacaksın anne diyor hemen oğlumu kaldırıp kızımı sallıyorum.Kıskanmasın diye kızıma daha çok önem veriyorum.Kardeş lazım vazgeçmeyin.Paylaşım için ve rahatlığa alışmadan yaş arası çok da olmamalı bence.Yaş ilerledikçe hamilelikte bakmakta daha zor oluyor.
Canım geçmiş olsun, Allah yardım etsin ağrın nerdeyse canın orda diye boşa dememiş büyükler. Canım doktorun ameliyat derse, ameliyat gününe kadar bebek emdikten sonra kalan sütünü sağıp sağıp dolaba atsan, üzerine de tarihlerini yaz ilk sağdığından başlayarak eşin versin zor olur sizin için ama sağlıkta önemli, daha da ilerler ağrıların Allah korusun. Çağırabileceğin kimsen yok mu, kardeş kayınvalden, arkadaşın gibi falan
cnm benim kizimda aynisini yapiyodu son iki gundur ben geceleri bir ogun mamada veriyorum biberonla emzikte emiyo nette bebeklerin kafasi karisir diyo emzik ve biberonla annenin gogsu arasinda o yuzden ben beni emmeyi birakir diye mama vermeyi biraktim iki gundur . Zaten sutumde cogaldi eskisi gibi ahlamiyo emdikten sonra bu arada sutumu malt icecegiyle cogalttim herkese tavsiye ederimbenim oğlum emerken 10 dk sonra falan hırslanmaya memeyi çekmeye çalışıyor bakıyorum sütte var ama neden böyle yapıyor anlayamadım sonra da ağlıyor meme istiyorum diye veriyorum aynı hareket kafasını geri falan çekiyor. gazını da çıkarmış oluyorum neden böyle yapıyor ki. toplam 20 dk falan emmiş oluyor doyuyomudur ki?
cnm benim kizimda aynisini yapiyodu son iki gundur ben geceleri bir ogun mamada veriyorum biberonla emzikte emiyo nette bebeklerin kafasi karisir diyo emzik ve biberonla annenin gogsu arasinda o yuzden ben beni emmeyi birakir diye mama vermeyi biraktim iki gundur . Zaten sutumde cogaldi eskisi gibi ahlamiyo emdikten sonra bu arada sutumu malt icecegiyle cogalttim herkese tavsiye ederim
bu pamukçuk acı yapıyormu acaba bı huysuzluk aglama varmı sizde??dılını silmeye calıstım ama sıldırmıyo aglıyo mıdesıde bulanıyo
Arkadaşlar youtube da bebekler için klasik müzik var ve uykuya dalması için hoş müzikler.Bugün mızırdanıyordu müziği açtım ve sustu daha sonra onu koltukta bırakarak mutfakta yemeği yapmaya gittim müzik uzundu çünkü bitmiyceğini bildiğim için 10 dk sonra baktım uyumuş.yatağına yatırdım kapısı açıktı müziğide kapatmadım oturma odasına yakın çünkü odası hala uyuyor şuanda daha öncede ağladığında eşimle açınca bu müzikleri susardı bence deneyin hem bebeği rahatlatır hem de zeka gelişimi için çok önemli mozart falan var.Ben hamileyken de kulaklığı karnıma takıp dinletirdim.youtube da arama motoruna MUSiC FOR BABİES yazın birçok müzik var.tavsiye ederim.Bu arada daha önceki sayfalarda bebek arabası markalarınızı ve memnunmusunuz diye sormuştum henüz almadık biz artık karar vermem lazım.12 kişi beğenmiş ama 1 kişi haricinde hiç cevap yok paylaşımda bulunmak bu kadar zor mu??
benim oğlum emerken 10 dk sonra falan hırslanmaya memeyi çekmeye çalışıyor bakıyorum sütte var ama neden böyle yapıyor anlayamadım sonra da ağlıyor meme istiyorum diye veriyorum aynı hareket kafasını geri falan çekiyor. gazını da çıkarmış oluyorum neden böyle yapıyor ki. toplam 20 dk falan emmiş oluyor doyuyomudur ki?
sağol safra kesesi taşının tek tedavisi cerrahi malesef safra kesesini almaları gerekiyo
sütüm oğluma anca yetiyo yedeklicek kadar çok değil malesef bazen oğluma bile az geliyo
ne yazıkki kimsem yok varda yok yani zaten bebeğimide kimseye emanet etmem
ameliyat bi kesinleşsin bende karar verim olup olmayacağıma belki biraz daha sıkabilirim dişimi
o ağrıya nasıl bir kere daha sabredebilirim bilemiyorum ama
neyse önce bi doktorla konuşim bakalım ne diyo ciddi bi durum varsa mecbur olurum önemli değil sadece ağrı ciddi bi sorun yaratmaz ağrıdan başka gibi bişey derse 3 ay kadar daha beklemeyi düşünürüm o arada mamaya ya başlamış olurum yada başlasamda bişey olmaz zaten
üff kafam çok karışık yazıyı bile karışık yazdım
benim oğlum emerken 10 dk sonra falan hırslanmaya memeyi çekmeye çalışıyor bakıyorum sütte var ama neden böyle yapıyor anlayamadım sonra da ağlıyor meme istiyorum diye veriyorum aynı hareket kafasını geri falan çekiyor. gazını da çıkarmış oluyorum neden böyle yapıyor ki. toplam 20 dk falan emmiş oluyor doyuyomudur ki?
Benim kizdda 16 şubat doğumlu..maşallah bebeğine canım
evet kilolarıda boylarıda nerdeyse aynıymış.
17 şubat doğumlu benim oğlum :)
bizde bu yüzden tartıstık,sürekli söyleniyor şikayet ediyor ve de umursamaz rahat fazlasıyla...bende dün rahat olayım dedim cocuk aglıyo susturamadım o aldı susturamadı sinir oldu hemen söylenmeye başladı,sustur der gibisinden...işe gidiyomuşta ugrasıyomusta yoruluyomusta sanki biz yatıyoruz butun gun...bazen tuvalate gıdemıyorum yada yemek yıyemıyorum tek başıma ugrasıyorum evde butun gün...anne olarak benim görevimmiş bu işler delirtti beni konuşmalarıyla
cevap için teşekkür ederim ben de mama vermiyorum kaç dk emziriyosunuz peki benim oğlum maşallah iştahlı daha 2 saatte bir emzirme olayına da alıştıramadım
bizde eşimle limoniyiz bugün elimden geldigince konuşmamaya çalıştım öğlen geldiginde oda kızımıza "senin için geldim bebeğim annen fazla kırıyo babanı " vs vs konuştu hiç cvb vermedim konuşmayacam kırılıyorum nefes alamıyorum bazen ev işi yapamıyorum ev günlerdir süpürülmüyo belki 10 günü geçmiştir sinirlerim bozuluyo hep onun işi hiç mi bitmez ya
kızımda bugün sürekli uyumak istiyo bana zaman veriyo ev işleri için sanki tartışma sebebini biliyo gibi uyuması beni rahatsız etti sabahtan beri toplamda 3 saat uyanık kalmamıştır alışkın olmadıgım bi durum ateşi falanda yok pazartesi aşı olduk etkisi geçmiştir diye düşünüyorum niye bu kadar çok uyuyo bu çocuk oyalayamıyorum hiç bişekilde uyusa bi dert uyumasa bi dert
sabir sabir sabir...........bende cok bunaldım dısarı cıkıp hava alamıyorum evde işleri yapamıyorum banyo bıle yapamıyorum eve gelmesını beklıyorum o zamanda acele acele cıkıyorum hemen...kendıme bakamıyorum cok sıkıldım...benım hamılelgımde sorunluydu hep evdeydım nerdeyse 1 yıldır dogru duzgun dısarı cıkıp gezmıslıgım yok hep stres içindeyım....hala daha bana işte yoruldugunda falan bahsedıuor ve benım evde olmamı başıma kakıp duruyor...konusmuyoruz bizde çok yıprandım..
İyili burayi okuyorum gercekten rahatladim cunku dediginiz gibi kizim hic durmuyo surekli onunla ilgileniyorim onun icin kendime zaman ayiramiyrum ve bolca agliyorum ben bunlari sadece ben yasiyorum diye dusunuyodum ve daha fazla umitsizlege kapiliyodum nezaman gecicek bu zor zamanlar nezaman alicaz kuzucuklarimizi gezicez cok merak ediyorum ve artik ogunler gelsin istiyorum
çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin canımselam kızlar
bebeklerimiz çok güzeller hepsine maşşallah
kızlar dün akşam öyle kötüydümki!
eymeni yatırdım yanıma bende oğlumla meyva yiyordum bir anda bi sancı girdi
felaket bişeydi doğum sancısı gibi bi ağrı göğsüm sırtım omuzlarım ve sağ kolum çok ciddi bir şekilde ağrımaya başladı
kendimi sıktım sıktım yok geçmiyo nefes bile almakta zorlanıyorum
oğlumdan bir tane parol istedim getirdim babamızda uyuyordu
bekliyorum geçsin diye yok geçmiyo artık yere oturdum yerleri tırmalıyorum sancıdan oğlum başımda ağlıyo anne ne oldu sana diyo
ben konuşamıyorum bile sadece dua ediyorum geçsin bi an önce diye
oğlum gitti babasını uyandırdı eşiminde yapıcak bişeyi yokki safra kesesi ağrısı aynı ağrıyı eşimde çekti
biliyo acısını titreşim aletimiz vardı onu getirdi eşim göğsüme sardım yüksek ayarda açtım
ağrı inatla artarak devam ediyo artık midem bulanmaya öğürmeye başladım kusamıyorumda mide ameliyatlı olduğum için
ağzımdan kusamadığım için salyalar akıyo bir süre daha devam ettikten sonra başladığı gibi birden bire kesildi
sadece kolumdaki ve sırtımdaki hafif ağrı kaldı 1 saat kadar sürdü
ameliyat olmam lazım bebeğimi emzirdiğim için olamıyorum fakat bu ağrıya bir kere daha dayanamam
ağrılarım oluyordu fakat bu kadar uzun sürmüyordu
pazartesi doktora gidicem bakalım eğer ağrılar için yapabileceği bişey varsa onu yapıcam yoksa mecbur ameliyat olucam
fakat bebeğe eşim nasıl bakar bilemiyorum mama alsam anne memesine yakın olan biberonlardan alsam bir gün idare edebilirmi acaba
ya bebek mamayı istemezse ya memeyi bırakırsa kendimi düşünmüyorum eşim bebeğe bakabilse ben ameliyatımı olur gelirim
işte annesizliğimi bir kere daha hissedeceğim bir durum daha
bekide dişimi sıkabildiğim kadar sıkmalıyım