Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bn önce emziriorum üzerine ne kadar alırsa mama veriyorum.tam doyurmaya çalışıorum.3 saatte bir besliyorum. gece de aynı şekilde yapıp uyutuorum.sabah uyanıyo.Tatli annisler hem anne sutu hemde mama verenler gunde kac kere kac olcek veriyosuniz
aaaaaa çokkk geçmiş olsun tatlım Rabbim korumuş sadaka vermeyi ihmal etmeyin sağlıcakla kalınGüzel bir hafta sonu dilerim hepinize.Konunun dışında ama paylaşmak istedim sizlerle de...
Bizde dün tatsız bir olay yaşadık.Bebek görmeye giderken arabayla kaza geçirdik.Arkadan gelen bir tır arabanın yan tarafına sürttürdü üzerimize çıkacak diye aklım yerinden çıktı.Onun etkisiyle sanırım ayakta duracak halim yok, boğazlarım tahriş olmuş,rahatsızım biraz,herhalde olayın stresinden olduğunu düşündüm.Çok şükür bize birşey olmadı arabada biraz sorun oldu,moralsiz keyifsizim,en çokta korktuğum bebeğim olduAllah beterinden korusun,kimsenin başına vermesin.Allah'a emanet olun...
Güzel bir hafta sonu dilerim hepinize.Konunun dışında ama paylaşmak istedim sizlerle de...
Bizde dün tatsız bir olay yaşadık.Bebek görmeye giderken arabayla kaza geçirdik.Arkadan gelen bir tır arabanın yan tarafına sürttürdü üzerimize çıkacak diye aklım yerinden çıktı.Onun etkisiyle sanırım ayakta duracak halim yok, boğazlarım tahriş olmuş,rahatsızım biraz,herhalde olayın stresinden olduğunu düşündüm.Çok şükür bize birşey olmadı arabada biraz sorun oldu,moralsiz keyifsizim,en çokta korktuğum bebeğim olduAllah beterinden korusun,kimsenin başına vermesin.Allah'a emanet olun...
cnm kaş aralarindaki kabuklanma ve cildin sert olmasi mi egzama baslangiciymis? benim oglumda da bunlar var..yanaklari cok kuru ve sert kaslarinda da kabuklar var.ben konak sanmistim.
canım bn önce emziriorum üzerine ne kadar alırsa mama veriyorum.tam doyurmaya çalışıorum.3 saatte bir besliyorum. gece de aynı şekilde yapıp uyutuorum.sabah uyanıyo.
geçmiş olsun cnm..Allah korumuş sizi ..bence de sadaka verin..Güzel bir hafta sonu dilerim hepinize.Konunun dışında ama paylaşmak istedim sizlerle de...
yiğenimin kızınında 3. aydan sonra gaz sancısı başladı 6 aylık olana kadar sürdübuyuyunce gaz gecer dıyorlar ama bızım 3 aylık olmaya yaklaştık gaz sorunu yeni başladı...2 aydır düzenli olan cocuk bır haftadır aglıyor uyumuyor sureklı meme yada kucak istiyor evde delirdik resmen...doktora gittik bugün gaz dedi gazı varmış hatta gaz sancıları başlamıış tam zamanı gibi konuştu....
benım kzımda baya gaz cıkarıyo aslında demek cıkmayanda var bılmıyorum napcaz böyle....
saol cnm tşkr ederim... kremide ihtiyacınız olursa tavsiye ederim ..kortizon falan içermiyor..nemlendirici ve cilt bakımı için üretilmiş bi krem..ilaç değil yaniMasallah bebisine. Bu ne guzellik. Bu krem benim de aklimda bulunsun. Gercekten ise yaramis.
Gecmis olsun cnm. Biz de dogumdan once bir kaza gecirdik. Yine karsi tarafin soforu yuzunden.
selam kızlar ben eymenin ilk kısa kollularını bu gün giydirdim çok şirin oldu oğlum abisinin toplantısına gittik beraber
ordanda bebek mağazasına gidip kanguru aldık
kangurunun içinde biraz küçük kaldı rahat değil gibi sanki sizinkiler nasıl rahatmı kanguruda yada ben büyükmü aldım acaba
Ayyy canim cok mantikli ben ya anne sutu yada mama veriyim diyodum bopesi daha iyi. kizim doymadogondan butun gun uyumuyomus ben sadece gece uatarken mama veriodum butun gun anne sutu veriodum ama bebegim surekli mutsuzdu. hic uyumuyodu. simdi uyuyo. beni birakir diye mama cok vermem diyodum ama senin taktigi cok begendim bende ole yapicam artik saol canim cok iyi fikir oldu bana
Doymadigindan uyumuyodur demistim cnm gormedin sanirim bn uykudan hemen uyanip huzursuzlaniyisa emzirmene ragmmen 2 olcek veriyorum
Ayyy cnm gormedim herhalde cunku 58 gunlul olduk daha kizimla soyle agulayamiyoruz bile cok uzuluyodum artik ins anne kiz olicaz oyunlar oynicaz
Kilo alimi iyi olunca ben doyuyo saniyodum cnm bide bizim doktorumuz mamaya cok karsi biraz ondan etkilendim herhalde cocuklarin gelecegiyle oynamayin diyo hocam doymuyo ama diyince kilo alimi iyi doyuyodur diyo surekli agliyo diyince gazdan diyo. sutum yetmiyo diyince sen nerden biliyosun bu cocuk oxaman niye kilo aliuo diyo bende vermiyodum ama artik vericemİns. Cnm mama vermmek kotu bisey degil cocuk ac kalip huzursuzlancagina mama verrim daha iyi belki senin kizinda oglum gibi oburdur sutumu sagip olcerek verdigimm de oldu ama doymuyo iste mama verdiigimden beri gulusup konusmaya calisiyo valla
Kilo alimi iyi olunca ben doyuyo saniyodum cnm bide bizim doktorumuz mamaya cok karsi biraz ondan etkilendim herhalde cocuklarin gelecegiyle oynamayin diyo hocam doymuyo ama diyince kilo alimi iyi doyuyodur diyo surekli agliyo diyince gazdan diyo. sutum yetmiyo diyince sen nerden biliyosun bu cocuk oxaman niye kilo aliuo diyo bende vermiyodum ama artik vericem
Cnm siz nekadarlik oldunuz simdiher emzirmeden sonra mama vermemi doktorumuz söyledi.ilk ay 800 gr almşdık.beğenmedi dr muz.bu sistemle 1200 gr almaya başladı oğlum.sütüm çok ama sanırım doyurmuyor.şu an her emzirmeden sonra 120cc içio.ama beslenme aralıkları uzadı 3 veya 4 saatte bir besleniyoruz artık.
Gece kacta yatip kacta kalkiyosunuz gece hicmi uyaiyocanım bn önce emziriorum üzerine ne kadar alırsa mama veriyorum.tam doyurmaya çalışıorum.3 saatte bir besliyorum. gece de aynı şekilde yapıp uyutuorum.sabah uyanıyo.
Canim bebegine gunde kac kez kac cc mama veriyorsun.ben de takviye veriyorum.dr verme gerek yok dedi ama oğlum doymuyorİns. Cnm mama vermmek kotu bisey degil cocuk ac kalip huzursuzlancagina mama verrim daha iyi belki senin kizinda oglum gibi oburdur sutumu sagip olcerek verdigimm de oldu ama doymuyo iste mama verdiigimden beri gulusup konusmaya calisiyo valla
bugün ilk defa bebeğimi babasına bırakıp dışarı çıktım alışveriş yaptım bebeğim için yazlık bişeyler aldım emzirdiğim için sanırım yüzümde inanılmaz bir kuruluk var su kaybından herhalde krem aldım umarım düzelir.Dışarı çıkmak çok iyi geldi normalde çok gezen biriydim bu 2 buçuk aydır pek çıkamadım.Bebeğimi emziriyorum sadece emzirip çıktım ama eve gelmem 3 buçuk saati buldu malesef normalde 2 saat aralıklarla emziriyorum gece 4-5 uyuyor tabii.son 1 saat ağlamış bebeğim panik oldum biraz çok üzüldüm ama eve geldiğimde gayet sakindi emdi ve uykuya daldı normalde uyku saati 8 o saatte kaldırıp tekrar emzirdim vicdan yaptım sanırım uyudu hemen.elektrikli pompam var keşke sağıp bıraksaydım eşime biberon hiç kullanmadığım için bebeğim nasıl karşılar eşim verebilirmi bilemedim bir de oda sıcaklığında tutup verilebilirmi yoksa ılıtmak mı gerekiyor bu konuda bilgisi olan var mı sütünü sağıp bırakan? nasıl yapıyorsunuz? çünkü havalar çok sıcak arada bebeğim olmadan çıkmam gerekicek biberon kullanmam gerekicek hala bebek arabamız da yok bugün baktım baby 2 go çift yönlü arabasını çok beğendim çok hafif kullanan varsa yorum alabilirmiyim?
Bnmki gece 12 12.30gbi yatip 5.30da kalkiyo yatmadan once 3 olcek mama veriyorum sabaha karsi kalkinca gozuunu acmiyo zten 5 dk emip birakiyo cunku cok geliyo gaz cikarip uyuyoruz 8e kadar ssnra uykum varsa yanima alip emziriyorum 5 dk uyuyoo hmn kaldirmiyorum babasinin yerinde yatiyo genis genis bben genelde 10da kalkiyorum o da uyanmis etrafa bakiniyo oluyo bayagi dinleniyorum masallah oglumaGece kacta yatip kacta kalkiyosunuz gece hicmi uyaiyo