kızlar birileri beni rahatlatsın.ben grip oldum kızıma da geçti.doktora götüreyüm dedim.ben grip için gittim kızımda egzama başlangızı varmış.cildi hep kızmızı kırmızıydı ve kuruyodu sürekli kulak arkaları felan kabuk kabuk olmuştu.her kes geırçer her bebekte olur diyodu.ben araştım öyle hemen geçen bişey değilmiş.çocuğumun bişeye alerjisi var ve ben bilmiyorum.sürekli cildini nemlendirmek gerekiyormuş.hiç bebek gibi cildi yok yavrumum.saçlarının dibi hep kabuk kabuk.elleri süreklü yüzünde kaşınıyo yavrumum yüzü..çok üzülüyorum..
8 mi ben 3. ayda oluyor dıye bılıyordum kızım 70 gunluk oldu
kızlar birileri beni rahatlatsın.ben grip oldum kızıma da geçti.doktora götüreyüm dedim.ben grip için gittim kızımda egzama başlangızı varmış.cildi hep kızmızı kırmızıydı ve kuruyodu sürekli kulak arkaları felan kabuk kabuk olmuştu.her kes geırçer her bebekte olur diyodu.ben araştım öyle hemen geçen bişey değilmiş.çocuğumun bişeye alerjisi var ve ben bilmiyorum.sürekli cildini nemlendirmek gerekiyormuş.hiç bebek gibi cildi yok yavrumum.saçlarının dibi hep kabuk kabuk.elleri süreklü yüzünde kaşınıyo yavrumum yüzü..çok üzülüyorum..
Gecmis olsun lolo. Esin idare edecektir endiselenme. Esine sen yaparsin de kendine guvensin.sağol safra kesesi taşının tek tedavisi cerrahi malesef safra kesesini almaları gerekiyo
sütüm oğluma anca yetiyo yedeklicek kadar çok değil malesef bazen oğluma bile az geliyo
ne yazıkki kimsem yok varda yok yani zaten bebeğimide kimseye emanet etmem
ameliyat bi kesinleşsin bende karar verim olup olmayacağıma belki biraz daha sıkabilirim dişimi
o ağrıya nasıl bir kere daha sabredebilirim bilemiyorum ama
neyse önce bi doktorla konuşim bakalım ne diyo ciddi bi durum varsa mecbur olurum önemli değil sadece ağrı ciddi bi sorun yaratmaz ağrıdan başka gibi bişey derse 3 ay kadar daha beklemeyi düşünürüm o arada mamaya ya başlamış olurum yada başlasamda bişey olmaz zaten
üff kafam çok karışık yazıyı bile karışık yazdım
Gazi vardir ya da uykusubenim oğlum emerken 10 dk sonra falan hırslanmaya memeyi çekmeye çalışıyor bakıyorum sütte var ama neden böyle yapıyor anlayamadım sonra da ağlıyor meme istiyorum diye veriyorum aynı hareket kafasını geri falan çekiyor. gazını da çıkarmış oluyorum neden böyle yapıyor ki. toplam 20 dk falan emmiş oluyor doyuyomudur ki?
Kızlar merhaba,
Bebeğim 15 mart doğumlu. Normalde 15 Mayısta 2. ay aşıları vardı. Şimdi annemlerdeyiz pazar günü döneceğiz. İklim değişikliğinden çok huzursuzlanmıştı yavrum. Doktora sormuştum aşılarını bir kaç gün geciktirsek sorun olur mu diye. olmaz demişti. Gider gitmez yaptırmak istemiyorum aşıları, yine iklim değişikliği olacak. Gitsek bir kaç gün geçse öyle yaptırsak olur mu? 15indeki aşısını bir hafta geçirip 21 mayısta yaptırsak? Hem değişiklik hem ağrı ateş çok hırpalanır diye düşünüyorum. Doktora soracağım yine ama bizim kızlara bir sorayım dedim evdekilere :) Bi fikri olan var mı? Aşılar ne kadar geciktirilebilir acaba?
İyi geceler kizlar bebisini uyutmus ayaklarini uzatan var mi aramizda? Varsa morale ihtiyacim var cin gibi bebegim 12.30dan once uyumuyo sipa
1-2 saattır uyuyo bebişim gece kavramını iice öğrendi
sadece sabır senin bebeğinde öğrenir zamanla
valla o kadr emiyorsa iyi. benim ki en fazla 10 dk genelde 5 dk. zaten iki saatte bir veriyorum. 2 saat dolmadan vermiyorum alışmasın diye. ama sütüm bitmek üzere heralde mamaya geçecem gibi. sen hiç sıkma canınını o kesin doyuyodur. yoksa saldırır