- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 45
kızlar birileri beni rahatlatsın.ben grip oldum kızıma da geçti.doktora götüreyüm dedim.ben grip için gittim kızımda egzama başlangızı varmış.cildi hep kızmızı kırmızıydı ve kuruyodu sürekli kulak arkaları felan kabuk kabuk olmuştu.her kes geırçer her bebekte olur diyodu.ben araştım öyle hemen geçen bişey değilmiş.çocuğumun bişeye alerjisi var ve ben bilmiyorum.sürekli cildini nemlendirmek gerekiyormuş.hiç bebek gibi cildi yok yavrumum.saçlarının dibi hep kabuk kabuk.elleri süreklü yüzünde kaşınıyo yavrumum yüzü..çok üzülüyorum..
geçmiş olsun cnm..
kızında olan sorunların birebir aynısı benim kızımdada oldu
saç dipleri ,kulağının içi ,yüzü pütür pütür ve çok kuruydu..dr götürdüm ..atopik dermatit yani egzema ,geçer her bebekte olur dedi..bende bari kaşıntısı için bi krem verin sürekli yüzünü kaşıyor dedim
emolium krem yazdı...devlet karşılamıyormuş..reçetesiz aldık
günde 2 kere kullandım kızıma 2. 3. günden sonra düzelmeye başladı
kulaklarının içine bile sürdüm
şimdi bebek cildi gibi oldu kızımın yüzü
EMOLİUM KREM Kullanım Alanları: Kuru, kaba, çatlayan derilerde ve Atopik Dermatit, Psoriasiz, Liken planus, İktiyosiz gibi aşırı deri kuruluğunun yaşandığı deri hastalıklarında, Kuru derinin nemlendirilmesi, beslenmesi ve bakımı için kullanılır.
Kullanım Şekli: En iyi sonuç için, temizlenmiş deri üzerine ince bir tabaka halinde günde 2 kez uygulanır.
Etki ve Özellikleri: Emolium, kuru deride yıpranmış durumdaki üst tabakanın onarılmasını sağlar. Kaşıntıyı azaltır. Derinin koruyucu lipid bariyerini tamamlayarak, deri yoluyla su kaybını önler. Ayrıca deride su tutan maddelerin yapımını da arttırır. Tüm bu özellikleri sayesinde Emolium Krem, deriyi yüksek düzeyde nemlendirir. Tüm deri tipleri için uygundur. Etkinliği bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Bu formülasyon bir aylıktan büyük bebekler ve çocuklar için uygundur. Hipoalerjeniktir.
kızımın kremden önceki ve sonraki halini ekleyim farkı gör