Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla benim oğlum doğduğu günden beri hastanede başladı ya uyuyo ya ağlıyo daha etrafına bakarken bile göremedim.. sadece son günlerde altını değiştirirken susuyo o bile mucize benim için.. yorgunluk uykusuzluk had safhada bendede.. beterin beteri var kızlar öyle düşünün mesela ben..
en basit dün geceden örnek vericem.. 4te uyandı oğlum alt değiş emzir gaz çıkar sonra kucakta gezdir gezdir gezdir (3 yaşındaki kızımı uyandırmasın diye bırakamıyorum avazı çıktığı kadar ağlıyo dalana kadar kucağımda gezdiriyorum sol tarafım kulunç oldu artık) 7,5 ta uyudu.. tam yattım dalmışım kızım aaannneee?! gittim yanına çişi gelmiş çişini yaptır suyunu içir derken zaten saat 8 oldu gün başladı kızı hazırla kreşe gönder koşturarak ortalık topla hoop oğlan uyandı yine alt değiş emzir gaz çıkar az ağlarken koy yatağına kahvaltı hazırla kucağında pışpışlayarak iki lokma at ağzına.. ee kız gelcek okuldan oğlanı koy kanguruya tak boynuna yemek hazırlamaya çalış.. derken kız gelsin üstünü değiş yemeğini yedir tabi bu sırada oğlan deli gibi ağlar.. babamız gelir surat on karış çok yorulmuş.. oğlanı tutta kızı yıkim derim bana onu verme duvara fırlatasım geliyo der (çok ağlıyomuş) ee sadce pilavmı var diye trip atar.. yemeğini yer spora gider.. kızım zaten kıskançlık krizlerinde ben kardeşiyle ilgilenirken sürekli ağlar.. mızırdar.. yapma dediğim herşeyi yapar hele ilk günler altına kaka bile yapıyodu.. babamız gelir uyku saati gelmiştir kızın yanına uzanır beraber uyurlar ne o kızı ben uyutuyorum ya der!!! ben oğlan uyuyana kadar emzir gaz çıkar gezdir modunda evde.. ay amma yazdım napim azcık içimi dökim dedim.. bide bir gün değil iki gün değil 2,5 aydır böyleyiz.. he bide eşim kendisiyle ilgilenmediğim içn trip atıyo.. kız azıcık ağlasa hemen patlatır bitane.. daha neleeer neler.. günlük 3 saat filan uyuyorum heralde toplamda..
Ben umidimi kestim canım yetismiycek sanırım bize. Ucretsiz izin alicam ben en az 1,5 yaşına kadar ben büyütmek istiyorum. Bakıcı için suan çok küçük.yasayla ilgili haberi olan varmı hala çıkaramadılar iznimin bitmesine 1 ay kaldı
ha birde kızım elini emiyo daha çok yalıyo emzigini atıp
sizin bebişlerde yapıyo mu
yasayla ilgili haberi olan varmı hala çıkaramadılar iznimin bitmesine 1 ay kaldı
Asyaazra... Bu saatler olunca bendede pek süt kalmıyor. Geçen ark. Nane şutu azaltıyor dedi. Bilginiz olsun hatta denemiş taze nane yiyince sütü az oluyormuş....
mgokche: benim kızım emziği almasına rağmen elini emiyo hem de cappıdı cuppudu sesler gelerek. emzikten daha tatlı geliyor galiba bi kaç gündür iyice arttı sürekli eli ağzında tek parmak iki parmak tüm el yumruk şeklinde. heralde tüm bebekler aynı
Senin yazdıklarını okuyunca 2.yi yapmaktan vazgectim benimkide kucakta uyuyo sadece sırtım kopuyo ama yazdıklarinın yanında hicmis
yasayla ilgili haberi olan varmı hala çıkaramadılar iznimin bitmesine 1 ay kaldı
bebegınde pamukçuk olan varmı???belırtılerı nedır??kızımın huyu degıstı 2 gundur hep aglıyo memede susuyor cekıyorum gene baslıyor bagırmaya...ıkınıyor gaz cıkarıyor ama genede aglıyor...pamukçuk acı yaparmı acaba??
mgokche: benim kızım emziği almasına rağmen elini emiyo hem de cappıdı cuppudu sesler gelerek. emzikten daha tatlı geliyor galiba bi kaç gündür iyice arttı sürekli eli ağzında tek parmak iki parmak tüm el yumruk şeklinde. heralde tüm bebekler aynı