2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

bu yöntemi denedim.eğer tesadüf değilse işe yaradı bizde.paylaşımın için çokkk teşekkür...

Ben de denedim ama cikmadi gaz filan. Esim de cocugun cani cir diye mudahale etti, devam edemedim ama 2 kere yaptim.

Pes etmeden devam et bebisler cok esnek cani yanmaz bi ikide cikmazsa 4 5 kerede cikar zorlaniyosa once masaj yap sonra devam et kac gundur yapiyorum rahat ettik sende de kesin ise yarar cunku bagirsak hareketi bu

bu yöntemi denedim.eğer tesadüf değilse işe yaradı bizde.paylaşımın için çokkk teşekkür...

Rica ederim cnm gunde en az 4 5 kez yapiyorum yavrum artik eskisi gibi aci cekmiyor gazi oldugunu anlayinca memede sakinlestirip yapiyorum belki kolaylik saglar sana da canm

Teşekkürler bilgi icin az bucuk yapiyorum ama bi de tam bu sekilde deneyeyimsekilde

ilk iki denememde işe yaramamıştı.Ama masaj süresini uzatınca (piyano hareketini) daha uzun yaptıkça 3. de pırttlar başladı çıkmaya.

Bi de bebeğim uykusunu çok zor getiriyor.eğer karnı tok, altı temiz, gazını çıkarmışsa oğlum ağlamaya devam ediyorsa uykusu gelmiştir.Ama beşiğine koyup sallamaya başladığımda 5 dk falan gene ağlıyor.Sonra uykuya dalıyor.Eğer yan yattırırsam uyuması daha kolaylaşıyor

kelebex bir de hangi marka oyun halısını kullanıyorsun. Memnunmusun bende almayı düşünüyorum da..

Yere otur sirtini bi yyere daya ayaklarini uzat sonra dizlerin yukari gelcek sekildde bacaklarini buk ust baldirlarina bebegini yatirbacaklari senin karninda olcak anakucaginda oturur gibi durcak bebis

bizde yaptık çok sevdi öyle yatmayı işe yaradı tşkler bilgi için

canım enfesksıyon için ultrason cektırdık temzi cıktı bende sevındım ama bi işe yaramıyormu ultrason,boşunamı sevindim illa ki voıdıng mi lazım??voiding için belli bi sınır vardır herhalde enfeksiyon yüksek olunca bakılıyo gibi??
sana özel mesaj yazmıstım ama kutun doluymuş sanırım...

Evet arkadaslar gaz masajı gercekten ise yarıyor
Ben ne dönence alabildim nede halı bizimkisi kucaktan inmiyoki onlarlada durmaz diye almadım bosyere okadar para vermeyim dedim ama dururmuydu diyede aklımda kalıyo:-(

Evet arkadaslar gaz masajı gercekten ise yarıyor
Ben ne dönence alabildim nede halı bizimkisi kucaktan inmiyoki onlarlada durmaz diye almadım bosyere okadar para vermeyim dedim ama dururmuydu diyede aklımda kalıyo:-(

Gazini kakasini yaptiysa karni da toksa durur cnm bizimki de oyleydi gaz yuzunden durmuyomus simdi uslandi almani tavsiye ederim

Gazini kakasini yaptiysa karni da toksa durur cnm bizimki de oyleydi gaz yuzunden durmuyomus simdi uslandi almani tavsiye ederim

Aslinda altini degistirdikten sonra müzigi aciorum konusuyorum yarım saatten fazla duruyoruz alayim bende rahatlatır beni tüm gün belim kopuyor

Aslinda altini degistirdikten sonra müzigi aciorum konusuyorum yarım saatten fazla duruyoruz alayim bende rahatlatır beni tüm gün belim kopuyor

Ben hem donence hem hali kullaniyorum daha cok kucuk annlamaz diyolar gayette anliyo deli gibi onlari izliyo onceden karsiydim dikkat bozuklugu falan yapar diyolar diye valla bel agrisindan kurtuldum ya cocuk bu her zaman ilgi istiyo oyalanmasi icin boyle seyler lazimmis yarin da titresimli oyuncaklar var ana kucaginin tutma yerine asiyosun onlardan alcam deneyince hbr veririm o da iyi biseye benziyo :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…