2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Ne zamandır oyun halısı almayı düşüyordum.Hatta fiyatı daha uygun diye netten sipariş verecektim.ankaradayım.bugün a city toker mağazasından 150 tl ve 8 taksitle aldım. tam karşısında chicco mağazası var.O da 160 tl olur dedi.Yani nette daha ucuz diye kanmamak gerekiyor.tıny love gym tekmele oyna aldım. İlk denememizde işe yaradı gibi. Şu an oğlum ona bakınmaktan yorgun düştü.emdikten sonra uyuyakaldı.Bir de ayaklarını hareket ettirirken gazını da çıkarttı.

bizde 3 numaralı beze geçtik ama yinede çıkartıyor bide babamız rahat yapsın die bezi gevşetiyo arada olsun bişey olmaz diyor hepsinde leke var:)

şu halıyı bende düşünüyorum böyle olmayacak hep birlikteyiz ev işleri kalıyor siz nasıl yapıyosunuz ben yetişemiyorum çok yoruluyorum gecede 2 saatte bir uyandıgı için uykusuz kalıyorum

oyun halısını çok araştırdım ben.Bazı bebekler hemen sıkılıyormuş ama çok şükür bizde böyle bir şey olmadı.Ev işlerine ise 15 günde bir yardımcı geliyor.Balkon, kapı, cam , tuvalet, banyo falan oraları yapıyor.Gurbetteyim ben.Bu hafta sonu kardeşim geldi.Saolsun bebeğe o baktı.Ben ortalığı toparlayıp 3 günlük yemek stoğu yaptım.Bazen yemek yapmaya bile fırsatım olmuyor.Onun dışında bebeğim arada uyuyunca falan toz bezi elimde hep.3 günde bir de süpürge tutuyorum.Gürültüden etkilenmediği için bazen o uyurken, bazen de akşamları eşim geldiğinde.Ben de çok yoruluyorum.Bu ayları atlatıp düzene girecez inş.Şu an oyun halısında kendi kendine bakınıyor. Banada kendim için ayıracağım fırsat doğuyor. İnanın bazen benim de birlikte bebeğimle ağlayasım geliyor.O derece yani.Geceleri ise ilk 3.5-4 saat uyuyor.Sonrası değişiyor.Bazen saatte bir bazen 2 saatte bir kalkıyor.Emzirip hemen yatırıyorum.Bir süredir geceleri kaka yapmamaya alıştı. Altını da açmayınca uykusu bölünmüyor

bende alıcam kadın artık olmuyor camlara hiç dokunmadım evi temizliyorum eşimdeyken ama yoruluyorum zaten temizlik yapmayı hiç sevmem:))
yemek uyurken yapıyorum onda sorun olmuyor.geçicek tabi ama ben lohusalık bittikten sonra bunalıma girenlerdenim okadar duygusal oldumki en ufak bişeyde aglıyorum.Sabahları son zamanlarda hep aglıyorum allahtan sütüm etkilenmedi.
2 günler akşamları birazcıkta olsa rahat ediyorum istesem yardımcı bulurumda bebegimi vermek istemiyorum temizlige yardım etsinler istiyorum tabi onada kimse yanaşmıyor:)

sorma o lohusalık denen şeyi.En ufak bir şeyi kafama takar oldum.Saçma sapan şeyler için kendimi üzüp ağlıyorum.Bugün annemin anneler gününü kutlarken bile ağladım.Bence temizlik konusunda bir yardımcı şart .

aynen annem sen nasılsın diyince aglamamak için zor tuttum kendimi demekki tek degilmişim:)
Büyüyolar yavaş yavaş annelerin emegi buyüzden ödenmiyor annem anne olunca anlarsın derdi dogruymuş.

biz 62 günlük olduk artık sesimi tanıyor duyunca heycanlanıyo eller kollar oynamaya başlıyor çok mutlu oluyorum:)) Bikaç ay sonra hepsini unutucaz inşallah

bende tekmele oyna tiny love aldım.su an pek bir işe yaramıyor gibi.cok anlamıyor.senin bebeğin kaç aylık??

benimkide sürekli uyanıyor yatakta hareket ettiği için korkuyor elinden ayağından..ama ana kucağında çok güzel yatıyor..bütün günde orda yatmasını istemiyorum ama mecbur kalıyorum.bu yastığın adı ne??

Bizde dayanamayıp en sonunda salıncak aldık KRAFT DONDY !!!Kızlar şiddetle tavsiye ediyorum elektrikli kendisi sallanıyor ve müzikli normalde ufak bi salıncak alıcaktık ama satıcı bunu tavsiye etti bu hem beşik hem salıncak hemde mama sandalyesi oluyor 6. Aydan sonra mama sandalyesi derdim kalmıycak gerçekten çok kullanıllı bişey oğlumda çok sevdi gündüz elim kolum bağlı oturuyodum şimdi gecede gündüz de bunda yatıyor hafif mızırdandığı zaman kumandası var yatağımda basıyorum sallama tuşuna dakikasınıda ayarlıyosun hemen tekrar dalıyor gece sallama derdinden de kurtuldum kolum kopuyodu valla
Gündüz içinde tiny love ın tak çıkar oyuncağından aldık hem pusetine hemde dondy e takılıyo onunla konuşup oyalanıyo bende artık karnımı doyurabiliyorum ve işlerimi yapabiliyorum tavsiye ederim:)
Eki Görüntüle 708870
fotoğraf bu sabah ait, bugün 72 günlük olduk
Maşallah subhanallah topiğin en çok merak ettiğim annnesini ve bebişlerini görmüş olduk sonunda:)

Inga sesi degil cnm. Inga dan ayri anne diyor.
Benim oğlumda bilinçli veya bilinçsiz resmen anne diyorrrrr:)

Canım ben pervolün renkliler için olanını kullanıyorum hiç leke kalmıyor, bir iki defa bende kızımda taşma yaşadım bezi 1 numara büyüttüm onun için bir daha da olmadı. Şuan 2 numara kullanıyorum bitince 3e başlayacağım artık.

Evet benim oğlum da anne dio duydum)))

Harika.gozlerim doldu

canım ben o şekilde alıştırdım önce uykudan uyanır uyanmaz emziriyorum altına bakıyorum birazda bakıtıyorum ve ilk esnediği anda yatağına götürüp bırakıyorum. emziğe de alıştırdım. ağlıyo bi iki kez gidiyorum sadece emziği verip çıkıyorum. sonra kendi kendine uykuya dalıyor. tabi gaz sorunumuz olduğu için bazen uyamıyorum ama bu yol çok ii ve etkili. o kitapta uyuma modu daha değişik anlatılıyor almanı tavsiye ederim en fazla bi haftada alıştırabilirsin bebeğini çok huysuz dediğin için. seninkinin uyku problemini şöyle açıklıyor kitap: eğer bebek uyumuyorsa ya doymuyo, ya gündüz ii beslenemiyor , ya belli bi rutini yok yada hatalı ebeveynlik. yani kesinikle bebeği 3 saatte bir emzirmek 45-1,30 dk uyku ve aktivasyon bu yolu takip etmen lazım. uyku ve beslenme birbirini izlermiş. eğer bebek iyi beslsnsmiyorsa uyumazmış, iyi uyuyamazsa da iyi beslenemezmiş.

bende tekmele oyna tiny love aldım.su an pek bir işe yaramıyor gibi.cok anlamıyor.senin bebeğin kaç aylık??

2 aylık bebeğim.Bende bazı hareketleri anlayarak yaptığını sanmıyorum.Ama tesadüf eseri bir şey keşfediyor sonra onu yapmak istiyor.Aynada kendini mi yoksa başka bir şey mi görüyor bilmiyorum gülüyor ve şu an en çok ördekli oyuncakla ilgileniyor.Bir de oyuncakların yerlerini değiştirdim ben.İlgisini çeken oyuncakları daha net görebileceği yerlere astım

günaydın anneler
oğlum yine 2 gündür kakasını yapamıyo
masaj yaptım ilacınıda düzenli veriyorum aklıma gelen her yolu denedim
bu günde beklicem yapmazsa yarın fitil vericem acaba fitili yarın değilde bu günmü versem diyede düşünmüyo değilim

papatyacım çok güzel çıkmışsınız bebişlerde çok şirin maşşallah
bende bi resmimizi koymak istiyorum ama vaktim olmuyo hiç
aslında herkez resmini eklesede birbirimizi ve bebeklerimizi görsek
ne kadar iyi olur

papatya bebeklerin çok tatlı maaşallah.sende ikiz annesi olmana rağmen çok fit gözüküyorsun.bunun bir sırrı varsa bizimle paylaşırmısın

Prima Premium Care kullanıyoruz doğdugundan beri hiç böyle koku hissetmemiştim bi ara duydum internetten aldık kokuyo diye sanırım burda okudum kokladım yoktu bizim bezlerde geçen hafta çok bildik bi marketler zincirinden 80li indirimli aldık 2 gündür kullanıyoruz tesadüfen fark ettim koktugunu indirim olunca kalıtemi düşüyo anlamadım indirim dedigimde normalden 3-5 lira daha ucuza geliyo. o bezi kullanıp kullanmakta kararsızım 2 pakette almıştım

Canım bezlerde de son kullanma talimatı var, paketin üzerindeki tarih geçtiyse kullanma geçmedi ise sorun yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…