- 28 Mayıs 2009
- 11.309
- 137
hepimizin keyifli-sağlıklıca gönlümüzce daha nice anneler günü geçirmemiz dileğiyle
Eki Görüntüle 709210 ....
Eki Görüntüle 709210 ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebegim bazn aglarken anne diye agliyor. Doktor da tum bebekler anne kelimesimi cikariyor dedi.Günaydın anneler, hepimizin anneler günü kutlu olsun :) Sürekli anne anne demekten kızım anneyi taklit ederek çıkarmaya çalışıyor net söyleyemese de bilinçsizce taklit de olsa çok hoşuma gidiyor :) Sizin bebişler net sesler çıkarmaya başladı mı?
Evet canim cok memnunum internete oyun halisi yaz cikar oglum cok sevdi ben de rahatim tabi :)) tavsiye ederim
Bebegim bazn aglarken anne diye agliyor. Doktor da tum bebekler anne kelimesimi cikariyor dedi.
arkadaşlar benim de bebeğim doğdu.ben de 2013 mart annesiyim.kızım oldu ve ilk bebeğim.şu an gaz problemleri ile uğraşıyoruz.bu arada sizce bebeğe emzik vermeli miyim? cevaplarınızı bekliyorum :)
Ağlarken ki inga sesi anne gibi çıkıyor o ayrı canım, bizim ki normalde söylüyor özellikle oyun oynarken ya da yanına gittiğimde beni gördüğünde bazen ane diyor anne diyemiyor ama dediğim gibi şuan ki sadece taklit etme becerisi.
kizlar benim kullandim emzikte koku olustu.plastik kokusu var gibi.dayanamadim agzima alip baktim garipte bir tadi vardi.
hic sevmedim kizimda almadi tam olarak zaten.bende vermedim.
digerine baktim oda ayni her emzikmi bole acaba?baska bi tane daha alsam ayni seymi olurki?sizinkilerde varmi ole bisey canlarim?
kizlar benim kullandim emzikte koku olustu.plastik kokusu var gibi.dayanamadim agzima alip baktim garipte bir tadi vardi.
hic sevmedim kizimda almadi tam olarak zaten.bende vermedim.
digerine baktim oda ayni her emzikmi bole acaba?baska bi tane daha alsam ayni seymi olurki?sizinkilerde varmi ole bisey canlarim?
Bebeğim iki ayı doldurdu, zaman zaman kakası belinden taşıyor, prima bez kullanıyorum, bezden midir sorun bilemedim, ama benim asıl sorunum atletindeki lekeleri çıkaramıyorum, deterjan tek başına çıkarmadı, kosla da kullandım sonuç yine aynı ( bi de o kadar reklam yapıyorlar) siz ne yapiyosunuz kaka lekesini çıkarmak için, ya da sizde de oluyor mu böyle ufak kazalar :) (atletler beyaz değil, renkli, resimli felan. çamaşır suyu da kullanamıyorum)
Bebeğim iki ayı doldurdu, zaman zaman kakası belinden taşıyor, prima bez kullanıyorum, bezden midir sorun bilemedim, ama benim asıl sorunum atletindeki lekeleri çıkaramıyorum, deterjan tek başına çıkarmadı, kosla da kullandım sonuç yine aynı ( bi de o kadar reklam yapıyorlar) siz ne yapiyosunuz kaka lekesini çıkarmak için, ya da sizde de oluyor mu böyle ufak kazalar :) (atletler beyaz değil, renkli, resimli felan. çamaşır suyu da kullanamıyorum)