2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Benimde buna çok benzr bir düzenim oluştu rutinleri sırayla ve dikkatle uygulayınca bebekler daha huzurlu oluyor demekki bizimde gündüz uykularımız uzadı gecede daha seyrek uyanmaları oluyor dediğin gibi 3 4 saatte bir.emzirme konusundada aynı uykusu gelemye başlayınca asla emmiyor bende uyanır uyanmaz emziriyorum

ben geldim anneler
sizleri surekli okuyourum ama ne zaman cvp vermek katilmak istesem hep minnos kizim tarafindan engellendim
artik 3 aya yaklasiyoruz birazda olsa duzene girmeye basladik.2 ay kontrolunde kizima anemi teshisi kondu premeture ve dusuk kilolu bebeklerde diger bebeklere oranla demir ve kan deposu edken bitiyormus kan ilacina basladik.sanirim sizler 6 ayda baslayacaksiniz.kizimin istahsizliginin huzursuzlugunun ve uykusuzlugunun sebebi buymus.uyku konusunda hala huzursuz ara kontrolde doktora soyledim ilac hemen etkisini gostermez dedi bitkisel ilac verdi.artik kizim uyuyabiliyor.
sutum 24 saate yetmiyor mama takviyesi yapiyorduk ama cadi kiz asla agzina biberon emzik almiyor cok zorlaniyorum cani isterse babasindan ananesinden mama aliyor biberonla ama asla benden almiyor tumgun sutumle idare edip aksam babamizi bekliyoruz mama icin.emzik alan bebeklere imreniyorum ev surusuyle emzik dolu....
gunler zamanla geciyor ama hatiram unutukmasin diye her gece uyumadan once dogdugu gunu her detayiyla hatirlamaya calisiyorum....canim kizim benim iyiki varsin gamzeli yanaginla boncuk gozlerinle beni hayata bagliyorsun....iyiki beni anne yapmissin iyiki senin gibi guzel bebebin annesi olmusum kucuk sevgilim benim.....hepimizin anneler gunu kutlu olsun......

:2: kan değeri kaçtı bebişinin oğlumun 9 du doktor normal dedi bebişede geçmiş olsun iyiki ekenden anlaşılmış sorunu

:2:
kan değeri kaçtı bebişinin oğlumun 9 du doktor normal dedi bebişede geçmiş olsun iyiki ekenden anlaşılmış sorunu
8.5 degeri ama dusuk kilolu dogdu kizim lolocum 2.290 kg.yuzu cok solgundu son 1 aydir ayrica 700 gr.aldi bununla berber istahsiz uykusuz ve huzursuzdu.simdi duzene girmeye basladi.

bizde daha duzen yok malesef. kizimin cok gazi var uyanikken surekli agliyo uyudugunda 5 dakika sonra sancisi giriyo dalamadan geri uyaniyo. Bu halimizdeyken birak kitaptakileri yapmayi kitabi yazan gelse duzen oturtamaz

Canim senin bebisin kac gunluk oldu nezaman bu duzeni oturtmaya basladiniz 50 gunluk olduk biz ama gaz nedeniyle duzenimiz yok

Kizlar gaz sorunu konusulmus bi arkadasimizin yaptiginin bi benzerini ben yapiyorum fakat bebisler karni tokken yaptiriyo bu hareketleri onun icin yatar pozisyonda bacaklarini karnina dogru bastirinca kusma meydana geliyor cogu zaman ben kendi uyguladigimi anlatayim size yere oturup dizlerimi karnima dogru topluyorum bebegimi dizlerime yatiriyorum tabi bundan once altini cikartip bezini gevsetiyorum iyice hafif dik oldugu icin beni de gorebiliyor onla konusarak ilgisini cekiyorum sonra gooobusunu acip parmaklarimla piyano calar gibi masaj yapiyorum ve bacaklarini karnina dogru bastiriyorum 10 sn kadar bu dongu 2 3 kere tekrarlaniyor genelde hem kaka hem gazini cikariyor bunu yaptigimda hic bi zaman sonucsuz kalmadi hep pirtlatti gaz sancilarimiz tamamen kesildi hic ilac da kullanmadim 41 gunluguz oglum oyun halisinda tv izliyo uyanikken o derece yani bunu yapmadan once devamli kucakta evin icinde gezmek zorunda kaliyodum cok sukur dermanimizi bulduk uumarim gazli annelere yardimci olmusumdur

Cnm nasil yapiypsun ben tam anlamadim senin oturusun nasil gozumde canladiramadim bebisi nerde tutiyosun ayy belki bizede iyi gelir bidaha annlatirmsin

Cnm nasil yapiypsun ben tam anlamadim senin oturusun nasil gozumde canladiramadim bebisi nerde tutiyosun ayy belki bizede iyi gelir bidaha annlatirmsin

Yere otur sirtini bi yyere daya ayaklarini uzat sonra dizlerin yukari gelcek sekildde bacaklarini buk ust baldirlarina bebegini yatirbacaklari senin karninda olcak anakucaginda oturur gibi durcak bebis

benim oğlan kendini kedi sanmaya başladı sanırım, sürekli çıpçıpçıp bi yerleri yalama peşinde
ne zaman mamasını yedirip gaz çıkarmaya omzuma alsam 2 saniye içinde omzum sırılsıklam oluyo, bi çekiyorum, o minicik dilini de dışarda yakalıyorum bi de bana bakıyo "noldu ki" der gibi o an onu yiyesim geliyo
ne uzatsam yalamaya çalışıyo, yüzüstü çevirdiğimde de hemen üstüne yattığı örtüyü yalamaya başlıyo, benimki dünyayı yalayarak öğrenmeyi kafaya taktı sanırım

Merhaba.Oğullarımız aynı gün doğmuş.Gerçi senin 2. bebek.Daha tecrübelisindir. doktorum 6 aya kadar bebeklerde reflü olması normal demişti.

evet ikinci bebeğim ama tecrübeden eser yok arkadaşım.herşey sil baştan tekrarlanıyor inan buna.çünkü kızım farklıydı buda onadan daha farklı.bazen oluyor ki ne yapcağımı dahi bilemiyorum.çünkü uykusuz bir bebek tam uyudu derken 1 dk.kalmaz uyanıyor ve tekrar saatlerce uyumuyor.hoş kızımda öyleydi fakat gene de uyutmaya çalışırdım uyurdu.bunda tık yok.

canım hoş geldin .rabbim bebeğinle sana uzunnn ömürler versin.vede geçmiş olsun.ALLAHIN izniyle atlatırsınız inşaALLAH.bişey sorcam canım uyku için kızına dr ne ilaç verdi ismini yazar mısın.benim oğlan hiç uyumuyorda.ve artık bitmiş vaziyetteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…