braun kulaktan ölçer aldım, kerdeşim de bebeğine onu kullandı, memnunuz
son 8 ölçümü hafızada tutandan aldık
memnunuz
seninle aynı durumdayız
benim de canım türk kahvesi ve sigara ikilisini özlüyor ama
süt işi bitene kadar içmem, içemem
bunu onlara yapamam, bence sen de yapma
teşekkür ederim
amin
canım kiloya neden taktın sen bu kadar
benim kızım da henüz 5 kilo olamadı,
ama sağlıklı ya, gerii umrumda bile değil
heyyyyyy yaşasın bir ikiz annesi daha
seni en iyi ben anlarım
benim de ikizlerim var
yarın 70 günlük olacağız ama
uyku düzeni mi?
o da ne?
izim eve uğramadı da henüz
braun kulaktan ölçer aldım, kerdeşim de bebeğine onu kullandı, memnunuz
son 8 ölçümü hafızada tutandan aldık
memnunuz
seninle aynı durumdayız
benim de canım türk kahvesi ve sigara ikilisini özlüyor ama
süt işi bitene kadar içmem, içemem
bunu onlara yapamam, bence sen de yapma
teşekkür ederim
amin
canım kiloya neden taktın sen bu kadar
benim kızım da henüz 5 kilo olamadı,
ama sağlıklı ya, gerii umrumda bile değil
heyyyyyy yaşasın bir ikiz annesi daha
seni en iyi ben anlarım
benim de ikizlerim var
yarın 70 günlük olacağız ama
uyku düzeni mi?
o da ne?
izim eve uğramadı da henüz
selam kizlar.nasilsiniz.bende kiloya fazla taktim.kizim 1 ayda 600 qram almis.memelerimde hic dolmuyor.mamaya baslamk icin pazarertesini bekliycem dahada almassa basliycam artik.kilo almiyorsa zorla meme diye diretmiycem.bende kardeslerimde mamayla buyuduk.hala saglikliyiz cok sukur.her seyi dusunuyorum artik.psikolojimi bozdum iyice.sutum azaliyor diye vicdan azabi cekiyorum
Canum ya hemen ameliyat ettirme.baska drlara da gotur bence.Allah sifa versinkizlar hepinize cok tesekkur ederim.hepinizden Allah razi olsun.sabah 9da yatisimiz yapildi drumuz amwliyatta henuz.ama burda kabiz olanlara bikac gun ilac tedavisi uygulayip kendi yapmasini bekliyormus.yaparsa eve gonderiyormus.yapmazsa ameliyat.ama bize nasil bi tdavi uygular bilmiyirum.kizimin ins ameliyat olmasina gerek kalmaz.Allahim butun bebeklere sifa versin.bide ustelik kolik kizim.burda bile sac kurutma makinesiyle duruyor.yoksa susturamiyorum.
kızım 3-5 dk emiyo çekiliyo başlıyo bağırmaya diğer göğsümü deniyorum emmiyo ne yapacagımı şaşırdım
hergün değişik bişey çıkartıyo
Iyı geceler canlar.nasıl gıdıxo gece vardıyalarıbenım sıpa asılarını oldu bugun.ası uyku yapıyo benımkıne.hep mayısık sabahtan berı.ılk asısında da uyku yapmıstı.ates falanda olmadı sukur.bisey sormak ıstıyorum.yasayan var mı merak edıyorum.dogumdan snra mıdenızde agrı oluyor mu.kramplar,agrılar sırta vuran ya da gogsunuze baskı yapıp nefes aldırmayan agrılar.ben oglumdan snra 4 kere yasadım bu agrıyı.kımı yarım saat surdu kımı 5 dakka.doktora gttım dogum sonrasında cogu kadında gorulur dedı.mide eskı formuna gırmek ıcın kasılır dedı.ama her ıhtımale karsı safra kesesı ultrarasynu cektırecem cunku bu agrılar safradan da olabılırmıs.ınsallah oxle degıldır.
kızım 3-5 dk emiyo çekiliyo başlıyo bağırmaya diğer göğsümü deniyorum emmiyo ne yapacagımı şaşırdım
hergün değişik bişey çıkartıyo
Iyı geceler canlar.nasıl gıdıxo gece vardıyalarıbenım sıpa asılarını oldu bugun.ası uyku yapıyo benımkıne.hep mayısık sabahtan berı.ılk asısında da uyku yapmıstı.ates falanda olmadı sukur.bisey sormak ıstıyorum.yasayan var mı merak edıyorum.dogumdan snra mıdenızde agrı oluyor mu.kramplar,agrılar sırta vuran ya da gogsunuze baskı yapıp nefes aldırmayan agrılar.ben oglumdan snra 4 kere yasadım bu agrıyı.kımı yarım saat surdu kımı 5 dakka.doktora gttım dogum sonrasında cogu kadında gorulur dedı.mide eskı formuna gırmek ıcın kasılır dedı.ama her ıhtımale karsı safra kesesı ultrarasynu cektırecem cunku bu agrılar safradan da olabılırmıs.ınsallah oxle degıldır.
Sabahtan beri kizim uyumuyo salliyorum yatiyorum uyaniyo gazi okadar cokki. Hic bisey yapamadim resmen koltuga yapistim cok yoruldum bugun. dun gaz ilacina basladik bugun daha cok gazimiz var anlamadim nasil olicak
masallah kılo alımı gayet ıyı...kusmasa belki kızımda alır kilo bende biraz kilo almasını istiyorum artıkcok kilo aldıkça daha saglıklı olacakmış gibi bir psikolojıye girdim,doğrumu bilmem..
kızar pişikten çektiklerimi yazmıştım buraya
piyasada almadığım pişik kremi kalmamıtı
bepanthol
fito
hametan
chicco
çinko oksit
trosyd
ama çözüm olamamıştı kızıma
ama çözümü buldum, çünkü sorunu buldum
benim kuzular ıslak mendili sevmemişler
uni baby
bepanthol
huggies
dalin ise kullandığım ıslak mendillerdi
hepsi bir öncekinden daha beter hale getirmişti
pamuğu ıslatıp siliyorum, hiçbir şey yok şimdi 10 gündür
selam kizlar.nasilsiniz.bende kiloya fazla taktim.kizim 1 ayda 600 qram almis.memelerimde hic dolmuyor.mamaya baslamk icin pazarertesini bekliycem dahada almassa basliycam artik.kilo almiyorsa zorla meme diye diretmiycem.bende kardeslerimde mamayla buyuduk.hala saglikliyiz cok sukur.her seyi dusunuyorum artik.psikolojimi bozdum iyice.sutum azaliyor diye vicdan azabi cekiyorum
bende anlamadım her cocugun bünyesi ayrı hepsi aynı kiloyu alamıyor...doktorlar farklı seyler söylüyor..senin ikinci doktorun güzel seyler söylemiş..ikinci ay 750 gr aldı kızım sadece,kusmaları var sanırım o yuzden az aldı...
senin bebeğin şimdi kaç kilo nasıl sorun varmı
kızlar benim kızım bugün aşısını vurulacak çok korkuyrm ateşlenr ağlar hastalanır diye!! sizler ne yaptınız ?
ben ateşölçer olarak braun'un kulaktan ölçen termometresini kullanıyorum. ama yine de bazen emin olamayıp normal koltukaltından ölçen dereceyle de ölçüyorum bebeğim bana fazla sıcak geldiyse...
benim de sigarayla ilgili bi sorum var.. eskiden günde bi paket hatta 1,5 paket sigara içerdim. hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım. hamileliğim boyunca da hiç canım istemedi nerdeyse, ama hep sigarayı bırakmadım, çocuğum sütten kesilene kadar ara verdim diyodum kendime. hamileliğimin son döneminde ve oğlum doğduktan sonra canım inanılmaz sigara istemeye başladı. son bi haftadır da günde bi tane içiyorum.. içiyorum ama bi de bana sorun, hem off ne güzel diyorum hem de kendimi pataklamak istiyorummama destekli gidiyorum ben, sütüm çok az, ama sonuçta günde en az 3 kere sağıp da içirmeye çalışıyorum onu oğluma.. ama bu içtiğim tek sigaralar bile beni düşündürüyo. kendime kızıyorum dayanamadım bi sene daha diye..
sigarayı bırakan arkadaşlarım, sizlerde durumlar ne?
masallah kılo alımı gayet ıyı...kusmasa belki kızımda alır kilo bende biraz kilo almasını istiyorum artıkcok kilo aldıkça daha saglıklı olacakmış gibi bir psikolojıye girdim,doğrumu bilmem..
kızlar benim kızım bugün aşısını vurulacak çok korkuyrm ateşlenr ağlar hastalanır diye!! sizler ne yaptınız ?
aynen canım bizimde bugün 2.ay aşılarımız var inşallah ateşlenmez kuzucuklar ama bize doktor her ihtimale karşı evinizde bulunsun dedi bi fitil verdi Allah korusun öyle bişi olursa kullanıcaz mecbur