2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
az önce sırtıma sırtımın alt kısmına ve belime öyle değişik ağrılar girdi ki :KK43: doğum sancısı mı diye korktum :18: anlamaya çalıştım ( nerden anlayacaksam :KK53: ) neyse ki geçti :KK5: pc yi bu yüzden açtım doğum sancıları hakkında topiklerdeydim :KK3::18: ALLAH ım hepimizin yar ve yardımcısı olsun :KK49::emir_bebek::nazar:

gecmis olsun canim.oglen benimde bebis asagi dogru itiyordu kendini.igne saplaniyordu sankim.10 dak surdu:18::18::18:kocisimde korktu zavallim:KK9::KK9::KK9::KK9:

gecmis olsun canim.oglen benimde bebis asagi dogru itiyordu kendini.igne saplaniyordu sankim.10 dak surdu:18::18::18:kocisimde korktu zavallim:KK9::KK9::KK9::KK9:
sağol canım en korktuğum gece böyle geç saatlerde doğum sancısı mı değil mi diye endişelenip yollara düşmek :18: rahime giren iğne batar gibi ağrı normalmiş canım bende de oluyor dr. um normal dedi :KK34:

kızlar ağrılardan yarım saat filan önce 1 adet hurma yemiştim :KK39: :KK28: acaba o mu tetikledi ki yalancı sancılar mı yaşadım ki bi an :18:

sağol canım en korktuğum gece böyle geç saatlerde doğum sancısı mı değil mi diye endişelenip yollara düşmek :18: rahime giren iğne batar gibi ağrı normalmiş canım bende de oluyor dr. um normal dedi :KK34:

evet canim haklisin.birde ben kizimi ne ederim kime veririm dusuncesi var.kaynanam bu ay sonu gelicek doguma kadar kalicak insallah.baska kimsemiz yok burda.birde kaynim gil var eltim hamile gelemez.hemde onlar bize 600 km uzak.kaynanamgile komsular.aralari 1 km.:KK55::KK55:
sevindim sancinin normal olmasina.bende daha yeni basladi 1 hafta filan.malum biz daha kucuyuz teyzesi:KK49::KK49::KK49:

az önce sırtıma sırtımın alt kısmına ve belime öyle değişik ağrılar girdi ki :KK43: doğum sancısı mı diye korktum :18: anlamaya çalıştım ( nerden anlayacaksam :KK53: ) neyse ki geçti :KK5: pc yi bu yüzden açtım doğum sancıları hakkında topiklerdeydim :KK3::18: ALLAH ım hepimizin yar ve yardımcısı olsun :KK49::emir_bebek::nazar:

dün bende de oldu çok kötü kıvrandım eşim telaş yaptı falan :KK9: arada yokluyo artık heralde hepimizi bu sancılar

kızlar ağrılardan yarım saat filan önce 1 adet hurma yemiştim :KK39: :KK28: acaba o mu tetikledi ki yalancı sancılar mı yaşadım ki bi an :18:

canim ben hurmanin o kadar cabuk etki edecegini sanmiyorum.sonucta ilac degilki.:44::44:bende yiyorum.gunde 5 tane filan.

evet canim haklisin.birde ben kizimi ne ederim kime veririm dusuncesi var.kaynanam bu ay sonu gelicek doguma kadar kalicak insallah.baska kimsemiz yok burda.birde kaynim gil var eltim hamile gelemez.hemde onlar bize 600 km uzak.kaynanamgile komsular.aralari 1 km.:KK55::KK55:
sevindim sancinin normal olmasina.bende daha yeni basladi 1 hafta filan.malum biz daha kucuyuz teyzesi:KK49::KK49::KK49:
evet yaa kızın için endişelenmen normal :2: inşallah gündüz gözüyle gelsin bebişin saati bile münasip bi saat olsun ki kızını rahatlıkla emanet edebilesin :KK34::KK16:

dün bende de oldu çok kötü kıvrandım eşim telaş yaptı falan :KK9: arada yokluyo artık heralde hepimizi bu sancılar
ayy sorma yaa bende eşime bahsettim pek dikkate almadı beni :KK9: ki haklı çıktı :KK53: evet ya bebişler arada bi ceee yapıyorlar :KK49:

1 tane yedıysen ben onunla alakalı olabılecegını pek dusunmuyorum canım

canim ben hurmanin o kadar cabuk etki edecegini sanmiyorum.sonucta ilac degilki.:44::44:bende yiyorum.gunde 5 tane filan.
sağolun kızlar yaa ne bileyim bir an hurma yediğim aklıma geldi evet sadece 1 adet yedim :KK39: panik oldum yazdım sizlere ki meğer Naz 5 adet hüpletiyormuşsun :KK34::KK56:

evet yaa kızın için endişelenmen normal :2: inşallah gündüz gözüyle gelsin bebişin saati bile münasip bi saat olsun ki kızını rahatlıkla emanet edebilesin :KK34::KK16:

ayy sorma yaa bende eşime bahsettim pek dikkate almadı beni :KK9: ki haklı çıktı :KK53: evet ya bebişler arada bi ceee yapıyorlar :KK49:

dikkate almadığı iyi olmuş emin ol benimki panik yapınca ben daha beter olmuştum :KK9::KK9::KK9:

visko yeni doğanda önerilmiyor canım
sebebi de bebeklerin omurga yapıları tam gelişmediği içinmiş
miş diyorum çünkü okuduklarımı ve duyduklarımı söylüyorum
tecrübe etmedim ukalalık etmek istemem canım

saol tatlım ben biraz daha bakayım o zaman :KK16:

sağolun kızlar yaa ne bileyim bir an hurma yediğim aklıma geldi evet sadece 1 adet yedim :KK39: panik oldum yazdım sizlere ki meğer Naz 5 adet hüpletiyormuşsun :KK34::KK56:

hurmayi cok seviyorum.esime soyledim aldi.simdi yemeyince kizoyor.kendisi tabaga koyup getiriyor.ayagi na kadar getirdim simdi yemede bakiyim diyor:KK9::KK9::KK9::KK9:

dikkate almadığı iyi olmuş emin ol benimki panik yapınca ben daha beter olmuştum :KK9::KK9::KK9:
herşeye çok çabuk panik olan ve takıntı yapan biri olduğumu bildiği için adama gayet rahattı yani :KK9::KK9::KK9::KK9: evet o an eşimde benim kadar panikleseydi inanki bende de elim ayağıma dolaşırdı kesin :KK53:

aynen aynen :) bı kez dedımkı galıba sancım var benı yerımden devındırtmedı ne olur ne olmaz dıee cok cok panık benım koca. kayınvalıdem panık atak hastası kendı annem strese dayaamayan bırı kocam zaten benden heyecanlı dıyorum bazen hıc bırınıze haber vermeden doguma gıdeyım dıye :)

canım benim de yorgan ve yastık yün
niye alerji yapsın ki
tenine temas etmeyecek ki zaten
bir de yün zaten çok sağlıklıdır

yaaaaaa arkadaşlar biz biraz abartıyoruz
ayyyyy biz kim bilir nerelerde yattık
eskiden bunlar mı vardı değil mi?
abartmamak lazım sanki fazla

canım bana da annem ısrarla yün sağlıktır dedi :KK28::KK31: bende ince yün yatak yaptım beşiğe :KK6: ve de yastığı da yün den hazırladım yorgan yapmayı beceremeyeceğim için annem yaptırdı zaten ama ben hazır yorgan da aldım yedekli kullanırım artık :KK34: bence yün sağlıklıdır annelerimizin var bir bildiği :KK16:

kimi bebekler örgü kıyafetlerden alerji olup gyinmek istemiyorlarmış ama yatak yorgan ne bileyim yastık v.s. rahat 2 kat kumaşla kaplı ne bileyim direkt olarak yünü farketmezler ki alerji yaşamazlar diye düşünüyorum güle güle kullanalım inşallah :emir_bebek::nazar::KK19:

benim arkadaşımın kızında var aalerjik astım
dr odadaki yün ne varsa kaldırın demişti yün halı yün yatak yorgan yastık yün kıyafet ne varsa..
allerjik astım da doğar doğmaz çıkan bişey değil bildiğim kadarıyla. ama en sağlıklı olan yün diye biliyorum eğer bi sağlık sorunu yoksa. tv de falan izlemiştim internette okumuştum en iyisi yün.

haklısınız kızlar.. benım annemde sağlıklı olur dıye yastıgına kadar yün yaptı.. eee bende deneyimine güvendim zaten :KK70: inş sıkıntı olmaz..

ayyy cnm ben ılk 5-6 ay hurma yedim.hemde düzenli olarak :KK70:D. sonra burdakı kızlarla konustuk..megersem kasılmaya sebep olup dogumu etkılıyomus.. ogun bugun bu haftaya kadar yemeyı kestım korktumm :KK70:DD

hurmayi cok seviyorum.esime soyledim aldi.simdi yemeyince kizoyor.kendisi tabaga koyup getiriyor.ayagi na kadar getirdim simdi yemede bakiyim diyor:KK9::KK9::KK9::KK9:
ya aslında ben de hem yemek istiyorum neden se yemeye de korkuyorum şu hurmayı :KK56::18: ben yersem yersem 1 adet yerim kesin :KK53: şifa olsun sana tatlım :KK54:

kizlar benim aklima kalbime yatan tek isim simdilik REYYAN.kaynanamlar begenmiycek kesin.bu tip isimleri begenmiyorlar.dogum sirasinda burda olacaklar.esime soyledim sizinlere soylesen kiz olursa bu ismi istiyoruz diye.oda simdi degil bebek dogunca soyleriz.o isi bana birak diyor.insallah tavir yapmazlar:26::26:

haklısınız kızlar.. benım annemde sağlıklı olur dıye yastıgına kadar yün yaptı.. eee bende deneyimine güvendim zaten :KK70: inş sıkıntı olmaz..

ayyy cnm ben ılk 5-6 ay hurma yedim.hemde düzenli olarak :KK70:D. sonra burdakı kızlarla konustuk..megersem kasılmaya sebep olup dogumu etkılıyomus.. ogun bugun bu haftaya kadar yemeyı kestım korktumm :KK70:DD
evet canım için rahat kullan yün ayatak-yorgan ve yastığı :KK34: evet yaa hurma bayağı etkiliymiş meğer dikkatli olup doğuma yakın zamanda yemeliyiz sanırım :KK56::KK16:

X