2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlarr merabaa :) allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin insallahh :)) daha öncede isim konusunda yazmıstım hala karar veremedim sizce SILA NİL nasıl olur :/ ? tek basına sıla yada nil de olabilir..bitürlü karar veremiyorumm

Sıla olmasın be yaaa
Çok sıla çekmesin sonra

Nil güzellll amaaa o da derin bir isim ama güzel Nil :KK34:

cemreeeeee dolabı pijamayla doldurdun hala fiyat soruyosun yaaa:KK52::KK52: yeter artıkın... fazlası israf annem az frene bas:KK9:

Ay sorma yaaaaa
Hala da bakıyorum biliyor musun.
Şu sana söylediğim yer var ya relaxmode çok güzeller var yaaaa :KK16:
Ama almadımmmm...
İndirime girenlerden bedenime göre bulaydım alacaktım :KK9:

Kocaya alayım dedim o da ısrarla yok alma deyince bakmadım ona da...
Biz nişanlı iken de bi ona bi de kendime pijama aldıydım beğenip :KK9:

2013 hocam, kıvırcıııık BURDAAAAAAAAAAAAAAAA:KK76::KK76::KK76:

Efferim sana katıl böyle yoklamaya:KK9: İşyerinde face kapalı. Haftaya izin başlıyor. İki taraflı tutatcam yoklamayı. Malum SAT' ımız en geç bizim doğum yapacağımız gösteriyor. Bari işe yarayalım :KK9::KK9:

Sıla olmasın be yaaa
Çok sıla çekmesin sonra

Nil güzellll amaaa o da derin bir isim ama güzel Nil :KK34:

cemreeee Nil için neden derin bir isim dedin açıklaman lazım şimdi merak ettim :))))))))))

Efferim sana katıl böyle yoklamaya:KK9: İşyerinde face kapalı. Haftaya izin başlıyor. İki taraflı tutatcam yoklamayı. Malum SAT' ımız en geç bizim doğum yapacağımız gösteriyor. Bari işe yarayalım :KK9::KK9:

ben her iki tarafta da aktifim canım hiç aratmam kendimi, yata yata yapacak bi şey yok sizle konusuyorum akşama kadar

merhaba güzel mart anneleri hamileliğimin başından beri sizleri takip ediyorum. ama bir türlü yazamadım. bende mart annesi olacağım inşallah.

şu an kızımla 33. haftamızdayız her şey çok güzel ilerliyor. inşallah en güzel şekilde bebişlerimize kavuşuruz.

sizleri sürekli takip ettiğimden hepinizi tanıdım o kadar çok ortak noktamız var ki sizlerden çok şey öğrendim.

tüm annelere sağlıklı güzel günler diliyorum....

nasıl oldun? acaba bebek çok hareket ettiği için mi ağrın var ki?

canım geçmezse doktora git ya da ara. geçmiş olsun, benim de su an midem bulanıyor

Hay Allah nerden çıktı şimdi bu birden bire. Canım koltukta olmaz şöyle güzelce yat dinlen geçmezse doktorla konuş. Bize de haber ver:KK34:

Sudee bize doğumdan naklen yayın yapacak. Şimdi açılma 4 cm yok 6 oldu. anammm sancım arttı. Hoppp benim kuzu pırtladı :KK1::KK1::KK9::KK9::KK9:

SAĞOLUN KIZLAR HEPİNİZ ŞİMDİ DAHA İYİYİM. YALANCI SANCIYDI DİMEK Kİİ :KK33:

DERDİM YEMEK YEMEKTİ SANIRIM GİTTİM TIKINTIM DÜZELDİM BİDE 2 DKK KOŞTAŞA

KAÇTIM ABAJURUMU ALDIM :KK52::KK52:

VALLA BU GİDİŞLE BEN SİZE NAKLEN YAYIN YAPACAM BELLİ OLDUU...

KIZLAR SUYUM GELDİİ DOĞUMA GİRİYORUMM..

KIZLAR ÇATIR ÇATIR DOĞURDUM BEN DARISI BAŞINIZA :KK52::KK52:

subhaneke dinimiz amin. inşallah böle doğum yaparım ya.:KK9:

anamm yazamadım bi :))

papatyam :) olsun onlarda unutmasın makineyi sizinkinin tadıda başka olur, doğum fotocusu kaça peki konuştun mu ? benimde kuzenim ve eşi profesyonel, eşine çektireyim diyodum biraz boş boğaz şimdi beni çıplakta görecek saçmalar diye vazgeçtim tabi duygusal sebeplerde var onlarada hiç vermesem 400 verirdim, ama bilmi,yroum son an nolur adağım filanda var onun yerine adak alırım dedim, kardeşimde profesyonel.makineyi alırız doğumdan sonra ben çekerim dedi ama bakalım benim örnek fotlarda mevcut :) canım pijama gayet hoş, lohusa için değil dimi ? nerden aldın ? bende bi tane aldım güzelde, ama bi de normal pijama alcam korayda beendim yakasınıda açtırcam fotolarda güzel çıkalım dimi ? bide beyaz lacost yaka uzun kol penye diktircem o da sırf fotolar için: ))

2013, maşallah canım sizede :) demek vicdan yaptın rüyayı, kız yapma rüya o sadece :)) şakası bi yana bende görmüştüm bi iki, cidden fena oluyo insan.ama bu aralar eşimi görüyorum çk kötü şeyler yapıyruz :26: :26: adamın yokluğunda kudurdummu neee :KK9: :KK9:

edlin, bakarsın bizde o karelerde yavrularımızla oluruz angaralı bebeler angaralı analar :))

eternet, senem güzel isim ama annen haklı çıkabilri sonra...

ozayus, canım maşallah yavruna, gelişimi yerindeymiş :) kiloda gayet normal.

Cemrem, canım yazarkende diyorum melih değildi daha güzeldi sanki, kız bu ara valla kendi adımı yavrumun adını bile unutuyorum.en yakın ark ımın oğlunun aduıyla sevdim meriçi :)) düşünsene doruk diye :)) bilimseli şiddetle tavsiye ediyroum :))

enderfts, sıla da güzel isim ama nille uyumsuz bence canım.ikisinden birisini sorarsanda nil derim.

sonsy, canım nabersin ?

kızlar siz yemek yapmıyo musunuz yaa

Ben yapamiyorum, cok yoruluyorum esim yapiyor sagolsun. Ama dolaptaki yemek bozulmus. Kendime bir seyler hazirlayim dedim. Onu da yakmisim. Yani hazir seylere kaldim. Canim neler cekiyor bir bilseniz.
Ama halim yok:KK43:
Annemler ayin 16 sinda gelecekler ama babam da annem de hasta. Babam grip annem bronsit olmus. Ne olacak bilmiyorum.

Bana hastalik gecmesinden de korkuyorum. Grip olursam sezeryan yapmiyormus ya doktorlar. Oyle iste.

kızlar siz yemek yapmıyo musunuz yaa

Ah be canım hergün yapıyorum. Hem öğlen hem akşam evde yiyoruz.

merhaba güzel mart anneleri hamileliğimin başından beri sizleri takip ediyorum. ama bir türlü yazamadım. bende mart annesi olacağım inşallah.
şu an kızımla 33. haftamızdayız her şey çok güzel ilerliyor. inşallah en güzel şekilde bebişlerimize kavuşuruz.

sizleri sürekli takip ettiğimden hepinizi tanıdım o kadar çok ortak noktamız var ki sizlerden çok şey öğrendim.

tüm annelere sağlıklı güzel günler diliyorum....

Hoşgeldin canım. Paylaşımlarını ve güzel haberlerini bekliyoruz.

Ah birde bilgisayarı olsa naklen yayın yapacak hakkaten anlaşıldı. Sudee ya şu net işini çöz vallahi ne yapıcaz sensiz:KK50:

anamm yazamadım bi :))

2013, maşallah canım sizede :) demek vicdan yaptın rüyayı, kız yapma rüya o sadece :)) şakası bi yana bende görmüştüm bi iki, cidden fena oluyo insan.ama bu aralar eşimi görüyorum çk kötü şeyler yapıyruz :26: :26: adamın yokluğunda kudurdummu neee :KK9: :KK9:

:KK9::KK9::KK9: Sanırım bende kudurdum:KK52::KK52::KK52:

sonsy, bende kullan at çamaşırını mother carden almıştım 5 li paket 2,5 lira filandı yanılmıyosam.

sude, canım valla sormayı unutmuşum meraklanmıtım bende, şükür hala bebeğin karnındaymış :) inş naklen yayında doğum yapmak nasip olur :))

edlin, canım çok şanslısın eşin yemekleri yapıyomuş ne güzel. bende 4 yıldır şans mı desem şansszlık mı :)) annemin evinde olduğum için annem yapıyo, of bi eşim gelsede yaşasam her gün o eziyeti :)

2013, bu 3 gece iyi değerlendir canım sonrasına çok ara vercez bak :)) doğuma kadar + lohusalk bitene kadar :KK9: :KK9:

ben yapmıyordum annem gitti yapmaya başladım.düdüklüye fasulye attım pişiyor :KK70: zaten ayakta fazla duramıyorum kızımda ters dönmedi hala oturamıyorum full yatıyorum
benim annem yakınımda oturuyor arada bir ona gidiyoruz yemeğe ama ben de evde her gün olmasa da 2 günde 1 yapıyorum. benim de ters dönmedi daha erken haftamız son haftalarda dönüyormuş. dursunlar daha boşver :)

benim yemekleri evliliğimizin başından beri eşim yapıyo..bolu lu eli yatkın yemek yapmayı seviyo bende afıyetle yıyorummmmm:KK56::KK56:

ooo maşallaah. benim eşim de anlıyo yemekten yapar da adam işten gelince bi de yemek mi yapacak diye ben yapıyorum. kız senin adam işten geliyo bi de her gün yemek mi yapıyo:KK53:

Ben yapamiyorum, cok yoruluyorum esim yapiyor sagolsun. Ama dolaptaki yemek bozulmus. Kendime bir seyler hazirlayim dedim. Onu da yakmisim. Yani hazir seylere kaldim. Canim neler cekiyor bir bilseniz.
Annemler ayin 16 sinda gelecekler ama babam da annem de hasta. Babam grip annem bronsit olmus. Ne olacak bilmiyorum.

Bana hastalik gecmesinden de korkuyorum. Grip olursam sezeryan yapmiyormus ya doktorlar. Oyle iste.

senin de eşin işten geliyo yemek yapıyo demek. canım çok hareketsiz de kalma iyi değil. yani biraz da hareketli olmamız lazım. hem keyifli oluyor bişeylerle uğraşmak.

Ah be canım hergün yapıyorum. Hem öğlen hem akşam evde yiyoruz.
sen bi de son haftalara kadar çalıştın bravo valla canım. bizim gibi evde de yatmadın

sonsy, bende kullan at çamaşırını mother carden almıştım 5 li paket 2,5 lira filandı yanılmıyosam.

iyiyim candascım sağol sen nasılsın ?
çamaşır iyiymiş ben de alıyım diyorum. nasıl güzel mi?

2013, bu 3 gece iyi değerlendir canım sonrasına çok ara vercez bak :)) doğuma kadar + lohusalk bitene kadar :KK9: :KK9:

Canım sende en kısa zamanda evine kendi düzenine kavuş inşallah.:KK34:
Oooooo biz sezonu kapatalı çok oldum :kk77::90::90: :90:

:KK9::KK9::KK9:supersin ya:KK9::KK9::KK9::KK9: demek catir catir dogurdun:KK9::KK9:

gecmis olsun ailene canim, ya benim de canim neler istiyo ama genelde olmaz seyler, ozellikle cikolata, yiyorum sonra da uzuluyorum yine bisuru zararli seyi gonderdim bebegime diye:KK50::KK50::KK50:

sude, canım valla sormayı unutmuşum meraklanmıtım bende, şükür hala bebeğin karnındaymış :) inş naklen yayında doğum yapmak nasip olur :))

edlin, canım çok şanslısın eşin yemekleri yapıyomuş ne güzel. bende 4 yıldır şans mı desem şansszlık mı :)) annemin evinde olduğum için annem yapıyo, of bi eşim gelsede yaşasam her gün o eziyeti :)

ay bu tek kullanimlik camasir isi ne guzel fikir, keske bende bulsam da alsam ilk gun icin

Dr randevumuzdan şimdi geldim, doktorumu değiştirdiğim için çok mutluyum :-), oğlum 2,100 gr olmuş gayet sağlıklı suyunda azalma yada artış yok toplam 9 kilo almışım 2 hafta sonra hem nts'ye giricem hemde tekrar kontrolümüz var, hastanenin doğum katını hatta doğum hanesini bile gördüm :-) hep büyük ama korkutucu biryer olarak hayal ederdim, ama gayet güzel yani korkutucu bir yer değil hatta deniz manzaralı :-), hep söylüyorum ama doğuma kadar bunu hep dile getirmek istiyorum Allah hepimize zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah :-) bide normal doğum nasip etsin ( AMİN)

X