2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar çok fena sancım var iş yerinde bi koltuga uzandım ama geçmiyor. belden vuruyor sol bacağım uyuyşuyo gibi

oluyo. yalancı sancı mı anlamadım. bebekte inanılmaz hareketli bi sağa bi solaa durmuyo

Saat 2 de yeni doktorumuzla ve oğlumla randevumuz var, inşallah bu doktoru beğeniriz, Bebeğimi göreceğim için çok heycanlıyım bakalım kaç kilo olmuş bizim ufaklık dünden berri kıpır kıpır hiç durmuyor sanırım anladı onu görüceğimizi

kızlar çok fena sancım var iş yerinde bi koltuga uzandım ama geçmiyor. belden vuruyor sol bacağım uyuyşuyo gibi

oluyo. yalancı sancı mı anlamadım. bebekte inanılmaz hareketli bi sağa bi solaa durmuyo

Canım ağrının aralıkları nasıl ? kaç saniye sürüyor ? eğer 30-20 dak arayla girip 5 dak. kadar sürüyorsa hemen doktorunu ara canım bu arada derin derin nefes al Allahım yardımcın olsun

bu kadar ağrının içinde hala da bişeyden eksik kalmayıp alıntı yapıyorum kendime ödül vercem

resmen şuan masamda yamuk yatar vaziyette oturup hala yazma derdindeym alllam bana akıl fikir ver

Doktor yazdi aldim ama kullanirsam bebegime zarari olacak zannediyorum.

magnezyumu çok rahat kullanabilirsin doktor dedi ki biz ona ilaç olarak görmüyoruz.

vucudun bir ihtiyacı olduğu için iç derim ben. senin gibi tereddüt ediyordum. ama

içinde sancılarım azalınca dedim daha önce niye içmemişim bu çileyi çekmişim.

geçmiş olsun bende şuan çok sancılıyım. inşallah geçer işyerinde son 2 günüm kaldı eve gidip çanta hazırlıcam,

haftasonu açıköğretim sınavları aalllaaamm nasıl yetişirim

Canım ağrının aralıkları nasıl ? kaç saniye sürüyor ? eğer 30-20 dak arayla girip 5 dak. kadar sürüyorsa hemen doktorunu ara canım bu arada derin derin nefes al Allahım yardımcın olsun

aralıklarını anlayamıyorum canım ama sabahtan beri bi acayibim midemde bulanıyodu.

cok dogru tavsiyeler, bi tek avaziniz ciktigi kadar bagirin kismina katilmiyorum, sanci sirasinda enerjiyi bagirip cagirmaya harcamamak lazim, yapilacak en dogru sey bol bol derin nefes almak, sonra zaten bir iki saate sesi de kisilir insanin, sonra bide bogaz agrisiyla ugras

canim gecmesen de hic sorun olmaz, saglikli bebeklerin miyadindaki dogum kilolari 2.5 ile 4 arasi oluyo, benim bir arkadasimin kizi 40.haftada 2.400 dogdu, kuveze filan da alinmadi, simdi 5 yasinda tosun gibi, onemli olan dogum sonrasi iyi beslenmeleri, hic kafani takma sen-

canim benim de kucuk kizim da kronik orta kulak iltihabi var, allerjisiyle alakali bizimki, eger agri var akinti yoksa kulak zari delinmemis demektir ama bir an once antibiyotige baslanmasi lazim, bizim artik agri yok cunku kulak zarimiz delik, iltihap direk disari akiyo, bu arada kulak zarinin delinmesiyle de sagir olunmuyo, kendi kendine iyilesiyo bir sure sonra, gecmis olsun kizina

ay canim demek yakinda dogum hikayeni okuyabilirizbir hafta daha durursa 'erken' olmaz sadece dogum olur merak etme, ha bide acilman varmiymis, yani eger servikste bir acilma yoksa, ki bunun 4cm olmasi lazim, senin ne kadar sancin olursa olsun dogum baslamaz, neyse tabi doktorun daha iy biliyordur, sana iyi dinlenmeler, guzel haberlerini bekliyoruz

Son düzenleme:
geçmişi oku oku boynum tutuldu tek tek cvp yazamayacağım hepinize sevgilerimizi gönderiyoruz kızım ve ben.benimde sancılarım ufaktan başladı artık yatıyorum korkudan o yüzden bir gün dışarı çısam 2 gün paso uzanıyorum .benimde kafama takılan şu kızıma adıma yakın bir isimkoyalım dedik benim adım sinem kızımın senem olacak .annem uyarmıştı koymayın karışır sonra anlarsın bak geç nolur diye ben yok dedim sevdim bu ismi senem koyucam.ama şimdi kafam karışık çünkü daha doğmadan bunu bikaçkez yaşadım beniyenitanıyanlar sinem yerine senem dedi vs.. sizce napsam değiştirsemmi kızıma ihanet etmiş gibi hissedicem sanki ne diyorsunuz ben göbişimi senem diye seviyodum alışmışmıdırki bebişim bu sese değiştir diyenler isim önerisinde bulunabilirlermi belki çok beğenir koyarım kızlar fikirlerinizi bekliyorummm

senin ve bebeğin için en hayırlı haberlerini alırız inşallah

Benim aldığım uzun boy orkidin 3 katı falan kalını. Ama sanırım senin dediğin şu kilot gibi olanlar. Ay bilemedim vallahi tekrar almayacağım onu kullanayım diyorum.

canım benimkinin yanlardan da yapıştırma yerleri var
hasta bezi , hasta kilotu
aman ne karışık şeyler bunlar yaaaaaaaaaaa

canım doktorunu ara sor bence
bu saatten sonra her belirtiyi önemsemeliyiz, ciddiye almalıyız tatlım
çok geçmiş olsun

sinem e yakın selin olabilir
asel
aden
zeynep
deniz
defne
beğendiğim isimler benim

selamlar hanimlar, biraz da kendimden haber veriim, cok sukur sonunda ben de doktoruma gidebildim dun, benimki alo-doktordu son iki aydir, telefonda hallediyoduk islerimizi cok sukur hersey yolundaymis, bebisim haftasiyla uyumlu cikti, ne buyuk ne kucuk ortalama bir bebek dedi doktror, demekki kizlarim gibi olucak Allah'in izniyle, onlarda 3.200 civari dogmuslardi, henuz servikste bir acilma ya da incelme yokmus, doktor bol bol yuruyus dedi, hareketi arttirmam gerekiyomus, gerci ben baya bi kosturuyodum son iki haftadir ama doktordan hareket emrini alinca iyice costum bende, eve geldim mutfaga giristim, dolap cekmece doktum temizledim, esimde firin makine buzdolabi arkasi temizledi, piril piril oldu mutfagim, bugun de benim odami temizliim dedim ama gec kalktim, bide gecmisi okiim derken bu saat oldu, kaldi artik neyse aksam esimle yururuz insallah, bu arada 15 kilo almisim su ana kadar, gayet normal bence, doktorum da hic yorum yapmadi zaten, yemege devam yani bizden haberler bu kadar hanimlar, herkese sevgiler, bol tekmeli gunler

Kesin hamilesinnnnn.....
Garantiiiiiii

Çatlaklar benim yukarı doğru çıkmaya başladııııııı

Göbeğimin şişliğinden başka fazlalık da olmadı amaaaa çatladımmmmmmmmm.

Arabanı güle güle kullan tatlım.

Hazırlıklar da bitti
Ohhhhhh

umutsuz ev kadınlarında Elif var ya onun çocukları da soruyordu. Babası da gece yatarken aramıza şeker koyduk sonra siz oldunuz diyordu. Eeeee çocuklarda aralarına şeker koymuştu veee çocukları olmuştu
. Karıncadannnnn

Güle güle kullanın tatlımmmmm
Pek güzelmişşşş

Ayyyy Şule teyzesiiiii.... Niye bebeğine kusmuk yediriyorsunnnn
Ben de kontrole yeğenim de geldi 4 yaşında Mesut U görmeye gideceğiz dedim. Çocuk heyecan yaptı bugün Mesut mu geliyo diyeeee

Ayyyy..... Yerim ben o çocuklarıııııı

CANDAŞ teyzesiiii benin paşa sağda.. Bi deeee paşamın adı Mesut teyzesiiiii.... Melih değil araya kaynamasın

Bu arada bilimsel açıklamalar kısmını beğendim
Aslında biz de bu yöntemi kullanabiliriz

Ayyy
Ben de görüyorum amaaaa söylemiyorum
Akrep burcu bir koca benim ki acayip kıskançççççç....

Eki Görüntüle 625683

aldığım pijama buradakinin saks mavisi
kayınpederim falan geldiğinde üstüm başım derli toplu dursun spor bir pijama tercih ettim

Çok güzelmişşşş... Kaç tl ye aldınn

He heeeeeeeee
Demek bayağı varmış rüya görennn

Geçmiş olsun canım inşallah sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına hayırlı zamanda

Veee sude ameliyata girerken kk dan ayrılmaz..
Anbean kk da dır. Onu burdan hiç bi şi ayırmaz

Ay kendi ismine benzetmeye çalışma benceee
Senin ki nerede ise aynısı olmuş

Ohhhhhh
Maşallaaaahhhhhhhh
Hem sana hem bebeğe hem eşine hem de senin iş yapma azmineeee

kızlarr merabaa :) allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin insallahh :)) daha öncede isim konusunda yazmıstım hala karar veremedim sizce SILA NİL nasıl olur :/ ? tek basına sıla yada nil de olabilir..bitürlü karar veremiyorumm

ay canım ya b12 yetmiyo işte napıyım bak prontoyu incele çok pratik.

bak biz dün alınca bagaja koyalım dedik denemek için. çünkü bizim araba da ufak. hatta lpgli olduğu için bagajda bir de yedek lastik var. onun üzerine yatırdık çok rahat sığdı ve kapandı.

sen bu arabayı incele..

Biberon, emzik ve tirnak makasini aldim ben. Ic camasiri ise hamileler icin olanlarindan almistim. Onlar yuksek belli zaten.

hangi markaları aldın canım. artık bişeyler araştırmaktan yoruldum.

canım dinlen bol bol. senin yazını okuyunca benim durum aklıma geldi, geçenki randevuda bana bakarken sancın var biraz dedi. nstye girmeden... belki bir sonraki gidişimde nst ye girdiğimde benim de çıkar.

ama bence tedirgin olma artık bu haftalardan sonra doğarsa bebeklerimiz sorun olacağını sanmıyorum. 36 37 38 bence erken değil. hem doktorum bana 7 aylık durumunu sorduğumda eğer bebek kendi geliyorsa, doğuyorsa sorun olmaz. siz alırsanız problem olur dedi. gelsin bebeklerimiz canları ne zaman isterse

Ben de ruyalarimda hep birilerinin bana asik oldugunu goruyorum.

ay çok güldüm canım ya ama korktum hani hatırlarsanız bizim bilgisayarda pis kelimeler görmüştüm altında da meb yazıyordu. bu da bana şeytanın oyunuydu bence.

aaaaaaaaaaayyyy felak nas okuyalım

Kızlar çok önemli bişey sorucam ben gece yatakta dönerken belimden mi kalçamdanmı anlamıyorum öyle bir aes çıkıyoki kuuuuuuuuut diye sizde böyle bişey varmı doktora gittiğimde sormayı unuttum

okullar açılınca okula gidecek misiniz? kaçıncı haftanız oluyor.

ben lisedeyim. okulun ilk haftası sorumluluk sınavları nedeniyle müdür izin almış eğitim öğretim başlamayacak. ben ilk hafta perşembe yeni haftama giriyordum 35e. o zaman ayrılacaktım ama tatili duyunca bir sonraki hafta ilk üç gün gidip perşembe ayrılayım diyorum 36ya girdiğimde. çok iyi oldu. böylece 4 haftamı sonraya aktarıcam. bu da beni haziranda okullar kapanana kadar götürüyo. yırttım yani

bence sadece nil :)

Biberonun bir tanesi nuk marka bir tanesi bu kasikli biberon ucunda kasigi var nubby marka. Emzik de nuk marka

Ben izne ayrildim coktan. Senin adina da sevindim .

canım geçmiş olsun inşallah zamanında gelir bebeğin gerçi pek bişey kalmamış yat dinlen bol bol

nasıl oldun? acaba bebek çok hareket ettiği için mi ağrın var ki?

saol canım. sabah babası götürdü kbb doktoruna orta kulak iltihabı demiş tahmin ettiğim gibi antibiyotik vermiş tabi.. akşam başlarız artık. evet akıntı yok henüz.

herkese selamlar, yeni ciciler alanlar güle güle kullanın, hasta olanlar bir an önce iyileşin.
2013 hocam, kıvırcıııık BURDAAAAAAAAAAAAAAAA

canım güle güle kullan pijamanı, ne güzel hazırlıklarında tamam. Bu arada dun okuduklarıma üzüldüm sen,n işin çook zor tatlım ama az kaldı, hem pozitif şeyler, ikizlerinle geçireceğin musmutlu günlerini düşün :)))

Geceleri sancim oluyor.
Gunduzleri mide yanmasi. Ne kadar az yesem de agzima aci su geliyor.

benimde oluyor, bel ağrısı faln başladı ve kalçalarım acıyor. Mide yanması berbat dun akşam boğuluyordum eşimin ödü koptu, asit resmen boğuyodu beni. GAVİSCON şişesini dayadım sinirden.

canım dinlenince rahim baya bir rahatşıyor, mutlaka dinlenn geçmiş olsun

canım geçmezse doktora git ya da ara. geçmiş olsun, benim de su an midem bulanıyor

sanırım ben de daha önce yazmısştım sana ama olsun tekrar yazmaktan bi şey çıkmaz çünkü çok seviyorum kızımın ismini dillendirmeyi şu an. NİL,NİL,NİL

Bence cok güzell, söyledikçe daha cok ısındım ben

sudee 2013 cok güldüm rüyalarınıza töbe yarabbiii yazık bu eşlere ya biz dokuz doğuruyoruz ama onlarda on doğuruyo yani

Sorma Edlincim ya. Vicdan azabı çekiyom

Hay Allah nerden çıktı şimdi bu birden bire. Canım koltukta olmaz şöyle güzelce yat dinlen geçmezse doktorla konuş. Bize de haber ver

Hadi bakalım Enisecim güzel haberlerle gel. Oğluşda seni bekliyor dört gözle

Bende bilimsel açıklayayım dedim ama olmadı. Aslında 8 yaşındaki sanki biraz birşey biliyormuş gibi geldi. Bir tohum falan mı var acaba. Büyüyor dedi

Ya bu hamilelik psikolojisi işte. Saçma sapan rüyalar gördürüp, boşuna üzüyor bizi...

Sudee bize doğumdan naklen yayın yapacak. Şimdi açılma 4 cm yok 6 oldu. anammm sancım arttı. Hoppp benim kuzu pırtladı

ILGIN ismini beğeniyorum cnm..

sinem e yakın selin olabilir
asel
aden
zeynep
deniz
defne
beğendiğim isimler benim
aaaaa ben senin ikizlerin ismini bilmiyorumm sen ne koyacaksınn cnm ya merak ettim şimdi

ben MEB de değilim.. bebekte olacakki mümkün değil atanamam artıkın

cemreeeeee dolabı pijamayla doldurdun hala fiyat soruyosun yaaa yeter artıkın... fazlası israf annem az frene bas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…