2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Günaydın herkeslere :) Nazılsınız haller keyifler nasıl ? herkes gece uykusundan şikayetöi, benimde var şikayetim kızcaksınız ama aşırı derecede uyuyorum ben yetmiyo uyumak gecede uyanmıyorm.10 da yatıyorum 7 de kalkıyorum sanırsın hiç uyumamışım sırf uyku yüzünden izne ayrılsamıydım ne diyorum :)

Meriç İnanç ım Hüseyin Turancı olcak :)) sabah dinlettim kıpır kıpırdı :))

Cemre senin oğluşunda mı solda ? ne blim genelde sağda olduğunu söylemişlerdi bana ve tuttu teori.Melih in adam olmuş ya maşallah boya kiloya :)

minicir, canım inş suyun filan patlamaz ya.

puppa, demek senin oğlun her yönlü :) maşallah ona.

ozokun, canım kızlarına geçmiş olsun çok.

papatya, kilolar hiç önemli değil bencede yeterki yavrularımız iyi olsun.ödemlerinde geçmesine çok az kaldı inş :))

sonsy, canım bebek arabanızı mutlu günlerde kullanın inş.içine sinmesi önemli, değiştireceğin bi arabayı almaman iyi olmuş.emzik bende almadım kim ver diyo kimi verrme.kararsız kaldım.annem bakcak sonra emzik kurtarıcısı olabilir hani onu düşündüm.kiloduda kullan atlardan aldım sezeryan olcam inş sıkıntı vermez olmadı hamile kilotlarımıdda koyarım yanıma.

sude, hamile olabilrsin belkide :)) benimde birkça gündür bulantılarım var.

2013, en sevdiğim heyecanla beklediğim soru bu :))) çok bilimsel açıklamalrım var :) Meriç İnanç ım sorsun nasıl anlatcam ben ona, kuzenlerime diyroum siz anlatamazsınız fanfinifinfon var benimki çok bilimsel :)

edlin, bende Ankaradayım, epey varmışız yaa :)) inş doğumdan sonra yavrular büyüynce tanışıp yavrularıda kaynaştırırz :)

günaydınlarrrrrrrrrrrrrr
mevsimler şaşırdı sanırım
kışı atladık, ankaraya bahar geliyor sanki
ben de ufak tefek son eksikliklerimi tamamlamaya çalışıyorum
canped in hasta bezinden aldım
bir gecelik bir pijamam vardı ama dagiden bir pijama daha aldım
resmini bulabilirsem eklerim birazdan
kırmızı çok sade ve kibar bir lohusa tacı aldım
yani tim bunları netten araştırdım, annemi gönderip aldırdım
sağolsun bulmuş hepsini
makyaj çantamı bile hazırladım( allık, rimel ve ruj koydum sadece )

papatyam günaydın :) evet ya ankara süper, içimiz kıpır kıpır. ilkkez bebeğime kavuşmaya çok heyecanlandım. bi anne oğluyla (yeni bebk) geziye çıkmış bahçelide.içim eridi, hadi geç zaman dedim.makyaj çantası çok önemli ama unutmayalım :)) bende o kadar koycam.foto mak ni unutma birde şeker :)

Artık rahat rahat oturabilmeyi (ağrısız,sızısız), kendimi yatağa yüzüstü atabilmeyi çok özledim. benim kızım da sağ tarafımda sürekli, hep sola yatamıyorum sağa yatınca da vuruyor ordan bana :KK43: karnım büyümüyor bebeğim büyüyor karnım çok gerildi kızlar. göremediğimiz karnımızın alt kısmını eşim ben krem sürerken gördü. çatlamış dedi. ayna ile baktım evet çatlamıştı. çok üzüldüm boşuna o kremler filan. sürdüm de ne oldu:KK19:

bir de kızım çok hareketli kızlar sizin de öyle mi. önceden daha az hareket ediyordu. bu aralar coştu.

dün baby2go proton bebek arabasını da aldık. ince filan ama artık önemli değil hafif olsun dedik aldık. çünkü benim ve annemin rahat kullanması çok önemli. çok güzel görünen ama ağır arabaları alsaydık kesin ben 1-2 ay sonra ben bunu kullanamıyorum derdim ve boşa giderdi. annem de hiç kullanamazdı. sanırım en mantıklısı bu oldu. çok da kötü durmuyor aslında şirin de bir araba:KK1:

dün eşime diyorum ki düşünecek bişeyim kalmadı mı şimdi benim. kendimi boşlukta gibi hissettim:KK9: sürekli kafama bişeyler takmaya o kadar alışmışım ki.

bu arada kızlar ben biberon, emzik, tırnak makası almadım.

Biberon sadece hastane için basit bişey al diyor teyzem hani o an süt gelmezse ya da emziremezsem diye. zaten emzirebilirsen ihtiyacın olmayacak diyor. emziremezsen iyisini alırsın diyor. siz ne düşünüyorsunuz. eğer başlığını değişip ilerde de kullanabilirsem şimdiden iyi bişey alabilirim aslında.

emzik de sonradan alınabilir. doğar doğmaz emzik verecek halimiz yok ya hem 6 ay vermesek daha iyi değil mi sonra memeden uzaklaşırsa.

bir de bu hastanede giyeceğimiz iç çamaşırı yüksek belli olacakmış. yani sezaryen olursa düşük belli giyilmezmiş. ben de hiç sevmiyorum o kocaman çamaşırları :KK9: siz nasıl aldınız?

bu hafta artık çantamı hazırlayayım diyorum da

Biberon, emzik ve tirnak makasini aldim ben. Ic camasiri ise hamileler icin olanlarindan almistim. Onlar yuksek belli zaten.

papatyam günaydın :) evet ya ankara süper, içimiz kıpır kıpır. ilkkez bebeğime kavuşmaya çok heyecanlandım. bi anne oğluyla (yeni bebk) geziye çıkmış bahçelide.içim eridi, hadi geç zaman dedim.makyaj çantası çok önemli ama unutmayalım :)) bende o kadar koycam.foto mak ni unutma birde şeker :)

fotoğraf makinasını da babası ,dedesi, teyzesi düşünsün artık
kararımızı da verdik canım, sanırım doğum fotoğrafçımız da olacak
resme doyacaz ailecek sanırım

Geceleri sancim oluyor.
Gunduzleri mide yanmasi. Ne kadar az yesem de agzima aci su geliyor.

Günaydın herkeslere :) Nazılsınız haller keyifler nasıl ? herkes gece uykusundan şikayetöi, benimde var şikayetim kızcaksınız ama aşırı derecede uyuyorum ben yetmiyo uyumak gecede uyanmıyorm.10 da yatıyorum 7 de kalkıyorum sanırsın hiç uyumamışım sırf uyku yüzünden izne ayrılsamıydım ne diyorum :)

2013, en sevdiğim heyecanla beklediğim soru bu :))) çok bilimsel açıklamalrım var :) Meriç İnanç ım sorsun nasıl anlatcam ben ona, kuzenlerime diyroum siz anlatamazsınız fanfinifinfon var benimki çok bilimsel :)

Günaydın Candaşım. Oh maşallah :nazar: size. Ya bende haksızlık etmiyeyim genelde uyuyorum ama 4 kez falan wc' ye çıkıyorum. O yoruyor. Ama dün gece uyuyamadım resmen. Gece rüya gördüm moralim çok bozuldu:KK50: Kocamı aldatmışım. Daha genç biriyle. Nasıl moralim bozuldu. Sabah uyandım sarılıp duruyom ben affetsin der gibi:KK48: :KK60: Offf bir halt yediğim yok ama acayip vicdan yaptım ya:KK30:

günaydınlarrrrrrrrrrrrrr
mevsimler şaşırdı sanırım
kışı atladık, ankaraya bahar geliyor sanki
ben de ufak tefek son eksikliklerimi tamamlamaya çalışıyorum
canped in hasta bezinden aldım
bir gecelik bir pijamam vardı ama dagiden bir pijama daha aldım
resmini bulabilirsem eklerim birazdan
kırmızı çok sade ve kibar bir lohusa tacı aldım
yani tim bunları netten araştırdım, annemi gönderip aldırdım
sağolsun bulmuş hepsini
makyaj çantamı bile hazırladım( allık, rimel ve ruj koydum sadece )

Kokoş papatyam benim. Bende geçen canped hasta bezi aldım. Aslında aldığımı sandım. Çiş kaçıranlar için ped almışım. O olurmu ki???

Geceleri sancim oluyor.
Gunduzleri mide yanmasi. Ne kadar az yesem de agzima aci su geliyor.

Durum bende de kısmen aynı.. gece çok sancım oluyor yatamıyorum,

ama gündüz zımba gibiyim... mide yanmam yok benim allaha şükür.

doktor sancım için magnezyum verdi ne zaman içip yatsam rahat

uyuyorum gece kullanıyomusun sende?

$pijama.jpg

aldığım pijama buradakinin saks mavisi
kayınpederim falan geldiğinde üstüm başım derli toplu dursun spor bir pijama tercih ettim

Son düzenleme:
Ya bende haksızlık etmiyeyim genelde uyuyorum ama 4 kez falan wc' ye çıkıyorum. O yoruyor. Ama dün gece uyuyamadım resmen. Gece rüya gördüm moralim çok bozuldu:KK50: Kocamı aldatmışım. Daha genç biriyle. Nasıl moralim bozuldu. Sabah uyandım sarılıp duruyom ben affetsin der gibi:KK48: :KK60: Offf bir halt yediğim yok ama acayip vicdan yaptım ya:KK30:

bende her uyandığımda tuvalete sıkışmış oluyorum zor yetişiyorum gece uykudan kalkmamak için,

ne kadar sıkıyorsam kendimi :KK1:

kızzz geçen hafta hergün gördüm ben o kabustan sürekli kocamı aldatıyodum.

o hafta psikolojımm bozuldu rüyalar yüzünden. en son gördüğümde suratımdan düşen bin parçaydı

dedim böyle böyle rüya gördüm sinirleniyo hesap soruyo :KK52: bi kes ya dedim sanki isteyerek görüyorum.

oda diyo bu aralar bana gıcık oluyosan kesin şeytan senle uğraşıyodur beni sevme diye manyak kıskanç adam :KK52::KK52:

bende her uyandığımda tuvalete sıkışmış oluyorum zor yetişiyorum gece uykudan kalkmamak için,

o hafta psikolojımm bozuldu rüyalar yüzünden. en son gördüğümde suratımdan düşen bin parçaydı

dedim böyle böyle rüya gördüm sinirleniyo hesap soruyo :KK52: bi kes ya dedim sanki isteyerek görüyorum.

oda diyo bu aralar bana gıcık oluyosan kesin şeytan senle uğraşıyodur beni sevme diye manyak kıskanç adam :KK52::KK52:

Hay Allahım yarabbim ya:KK53: Sanki istiyerek mi görüyoz:KK50: Kıskandı demek ha :KK9::KK9:

Ya bende kocamdan hiçbirşey saklamam sanki ona söylemessem gizlersem kendimi kötü hissederim diye düşünüyordum. Ama arkasından birde kıskançlıkla uğraşamam. Tutayım çenemi :KK1: Zaten pazartesi ayrılacağız içine kurt düşürmeyelim değil mi:KK9::KK9:

Papatyam çok güzel tatlım güle güle kullan. Bende hastane geceliğini pembiş dantelli. Evde giyeceğim spor pijama yaptım. Hatta coştum pijama takımı 2 tane aldım. Evde sürekli onları giyerim dedim.

Son düzenleme:
Kokoş papatyam benim. Bende geçen canped hasta bezi aldım. Aslında aldığımı sandım. Çiş kaçıranlar için ped almışım. O olurmu ki???

canım ben hasta bezi yazısını görünce aldım attım sepete
onun bir de çeşitleri mi var ki
eeeeeee ha çiş ha kan ne fark eder ki
ben de ne aldığımı bilmiyorum inanki:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

çokkk güzell benimde böyle birşey almam lazım iyice de gece yatar gibi çıkmayalım

insanların karşısına :KK76:

sudecim ben de öyle düşündüm
şimdi babam, kayınpederim, abim, kaynım
birkaç da aile dostumuz var hastaneye gelecek
öyle görünmek istemedim ben de

Kızlar mrb,

geçmişi okuyamadan yazıyorum hemen,
dün doktor randevumuz vardı ve 34+5de ilk nst ye girdim,
ciddi miktarda sancım varmış, ben hissettiğim kasılmaları ve sancıları bebek yapıyo doğum sancısı daha şiddetli bişey sanıyodum,
erken doğum ihtimali var diye 12 saat arayla dün akşam 2 doz bu sabah 2 doz 4 tane ciğer geliştirici iğne yapıldı ve yatak istirahati verdi bu hafta boyunca,
daha erken görüşmezsek haftaya görüşürüz dedi, umarım birazcık daha dayanır bebeğim,
bebeğimle ilgili bi sorun yok ama çok şükür o iyiymiş boyu kilosu herşeyi normal hatta biraz önde dedi,
şu ana kadar problemli bi hamilelik geçirmedim birden bu ihtimal çıktı dikkat edin siz de işleri tamamlamayanlar bi an önce bitirsin ama kendilerini yormadan,
eskisi kadar giremem bu hafta baya bi dinlenmek istiyorum kahvaltımızı yaptık şimdi yine yatıcaz,
herkese zamanında hayırlı doğumlar, kendinize iyi bakın...
geçmişi okuyamasan da arada girer yazarım...

canım ben hasta bezi yazısını görünce aldım attım sepete
onun bir de çeşitleri mi var ki
eeeeeee ha çiş ha kan ne fark eder ki
ben de ne aldığımı bilmiyorum inanki:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Benim aldığım uzun boy orkidin 3 katı falan kalını. Ama sanırım senin dediğin şu kilot gibi olanlar. Ay bilemedim vallahi tekrar almayacağım onu kullanayım diyorum.

Kızlar mrb,

ciddi miktarda sancım varmış, ben hissettiğim kasılmaları ve sancıları bebek yapıyo doğum sancısı daha şiddetli bişey sanıyodum,
erken doğum ihtimali var diye 12 saat arayla dün akşam 2 doz bu sabah 2 doz 4 tane ciğer geliştirici iğne yapıldı ve yatak istirahati verdi bu hafta boyunca,
daha erken görüşmezsek haftaya görüşürüz dedi, umarım birazcık daha dayanır bebeğim,
bebeğimle ilgili bi sorun yok ama çok şükür o iyiymiş boyu kilosu herşeyi normal hatta biraz önde dedi,
şu ana kadar problemli bi hamilelik geçirmedim birden bu ihtimal çıktı dikkat edin siz de işleri tamamlamayanlar bi an önce bitirsin ama kendilerini yormadan,
eskisi kadar giremem bu hafta baya bi dinlenmek istiyorum kahvaltımızı yaptık şimdi yine yatıcaz,

Canımmm geçmiş olsun ya:KK53: Artık bunlar beklenen şeyler ama işte biraz daha kalsınlar istiyoruz. Bir tarfatan diyoruz zaman geçsin gelsinler, bir taraftanda hayır daha dursun gelmesin. Heran herşeye hazırlıklı olmak lazım çok haklısın. Bende önümüzdeki 1 haftada sıkıştırılmış bir programla eksşkleri bitiriim inşallah. Sanki kızım bana da süpriz yapacak gibi geliyor. Eeee 7 yıllık hasret oda dayanamayıp kavuşmak isteyecektir.

Canım bol bol sola yatıp dinlen. Allah yardımcın olsun. Her zaman giremesende güzel haberlerini bizimle paylaş canım:KK54:

Kızlar benim bebeğim sürekli ya sağ tarafımı şişiriyor yada sol, yani artık poposunu ayağını ne varsa yukarı doğu itiyor tabi buda nefesimi kesiyor onunla konuşuyorum pozısyon değiştiriyorum ama hep yapıyor sizde aynı durum var mı ?

canım doktoruna bi sor bence bende çok oluyodu sancıymış onlar dün nstde çıktı inşallah seninki değildir ama için rahatlasın...

Artık rahat rahat oturabilmeyi (ağrısız,sızısız), kendimi yatağa yüzüstü atabilmeyi çok özledim. benim kızım da sağ tarafımda sürekli, hep sola yatamıyorum sağa yatınca da vuruyor ordan bana :KK43: karnım büyümüyor bebeğim büyüyor karnım çok gerildi kızlar. göremediğimiz karnımızın alt kısmını eşim ben krem sürerken gördü. çatlamış dedi. ayna ile baktım evet çatlamıştı. çok üzüldüm boşuna o kremler filan. sürdüm de ne oldu:KK19:

bir de kızım çok hareketli kızlar sizin de öyle mi. önceden daha az hareket ediyordu. bu aralar coştu.

dün baby2go proton bebek arabasını da aldık. ince filan ama artık önemli değil hafif olsun dedik aldık. çünkü benim ve annemin rahat kullanması çok önemli. çok güzel görünen ama ağır arabaları alsaydık kesin ben 1-2 ay sonra ben bunu kullanamıyorum derdim ve boşa giderdi. annem de hiç kullanamazdı. sanırım en mantıklısı bu oldu. çok da kötü durmuyor aslında şirin de bir araba:KK1:

dün eşime diyorum ki düşünecek bişeyim kalmadı mı şimdi benim. kendimi boşlukta gibi hissettim:KK9: sürekli kafama bişeyler takmaya o kadar alışmışım ki.

bu arada kızlar ben biberon, emzik, tırnak makası almadım.

Biberon sadece hastane için basit bişey al diyor teyzem hani o an süt gelmezse ya da emziremezsem diye. zaten emzirebilirsen ihtiyacın olmayacak diyor. emziremezsen iyisini alırsın diyor. siz ne düşünüyorsunuz. eğer başlığını değişip ilerde de kullanabilirsem şimdiden iyi bişey alabilirim aslında.

emzik de sonradan alınabilir. doğar doğmaz emzik verecek halimiz yok ya hem 6 ay vermesek daha iyi değil mi sonra memeden uzaklaşırsa.

bir de bu hastanede giyeceğimiz iç çamaşırı yüksek belli olacakmış. yani sezaryen olursa düşük belli giyilmezmiş. ben de hiç sevmiyorum o kocaman çamaşırları :KK9: siz nasıl aldınız?

bu hafta artık çantamı hazırlayayım diyorum da

arabanız hayırlı olsun canım, biberon iyisini al bence nasılsa hastanede kullanmasan da evde su için falan mutlaka bigün kullanılır, tırnak makası acil olmasa da elbet alınacak, bir de külotu ben hamile külotlarından aldım, bi de hasatne için tek kullanımlık kullan at külotlardan aldım, bi de yanlışlıkla canpedin hasta bezini almışım şimdi onu değiştirip hasta külodunu alıcam...

ayyy evet cnm ya:KK9: bide yenikullanıcı vardı sanırım:44: işte öyleee:KK9::KK9:

ben istanbuldayım canım...

Benim aldığım uzun boy orkidin 3 katı falan kalını. Ama sanırım senin dediğin şu kilot gibi olanlar. Ay bilemedim vallahi tekrar almayacağım onu kullanayım diyorum.

Canımmm geçmiş olsun ya:KK53: Artık bunlar beklenen şeyler ama işte biraz daha kalsınlar istiyoruz. Bir tarfatan diyoruz zaman geçsin gelsinler, bir taraftanda hayır daha dursun gelmesin. Heran herşeye hazırlıklı olmak lazım çok haklısın. Bende önümüzdeki 1 haftada sıkıştırılmış bir programla eksşkleri bitiriim inşallah. Sanki kızım bana da süpriz yapacak gibi geliyor. Eeee 7 yıllık hasret oda dayanamayıp kavuşmak isteyecektir.

Canım bol bol sola yatıp dinlen. Allah yardımcın olsun. Her zaman giremesende güzel haberlerini bizimle paylaş canım:KK54:

teşekkür ederim canım arada girerim mutlaka, ama eskisi kadar sık olmaz hesarlde, geçmişi okumıycam yatıcam dedim ama yine içim rahat etmedi :)

bu arada toplamda 21 kilo almışım ama hiiiiç umrumda diğil...
son 3 haftada da 3 kilo...
görüşürüz kızlar, artık yatıyorum...

Durum bende de kısmen aynı.. gece çok sancım oluyor yatamıyorum,

ama gündüz zımba gibiyim... mide yanmam yok benim allaha şükür.

doktor sancım için magnezyum verdi ne zaman içip yatsam rahat

uyuyorum gece kullanıyomusun sende?

Doktor yazdi aldim ama kullanirsam bebegime zarari olacak zannediyorum.

Eki Görüntüle 625683

aldığım pijama buradakinin saks mavisi
kayınpederim falan geldiğinde üstüm başım derli toplu dursun spor bir pijama tercih ettim

Bayildim bunlara. Gule gule giy.

Ben de ruyalarimda hep birilerinin bana asik oldugunu goruyorum.

Kızlar mrb,

Gece mi oluyordu sancilarin?

Meriç İnanç ım Hüseyin Turancı olcak :)) sabah dinlettim kıpır kıpırdı :))

Cemre senin oğluşunda mı solda ? ne blim genelde sağda olduğunu söylemişlerdi bana ve tuttu teori.Melih in adam olmuş ya maşallah boya kiloya :)

minicir, canım inş suyun filan patlamaz ya.

puppa, demek senin oğlun her yönlü :) maşallah ona.

ozokun, canım kızlarına geçmiş olsun çok.

papatya, kilolar hiç önemli değil bencede yeterki yavrularımız iyi olsun.ödemlerinde geçmesine çok az kaldı inş :))

sonsy, canım bebek arabanızı mutlu günlerde kullanın inş.içine sinmesi önemli, değiştireceğin bi arabayı almaman iyi olmuş.emzik bende almadım kim ver diyo kimi verrme.kararsız kaldım.annem bakcak sonra emzik kurtarıcısı olabilir hani onu düşündüm.kiloduda kullan atlardan aldım sezeryan olcam inş sıkıntı vermez olmadı hamile kilotlarımıdda koyarım yanıma.

sude, hamile olabilrsin belkide :)) benimde birkça gündür bulantılarım var.

edlin, bende Ankaradayım, epey varmışız yaa :)) inş doğumdan sonra yavrular büyüynce tanışıp yavrularıda kaynaştırırz :)

cnm geçmiş yıla aıt bı dogum topiğinde foto görmüştüm.ankara anneleri buluşmuslar..hepsi koca göbişleriyle bi araya gelmişler.. foto cekınmısler gezmişler...çok hostu ya imrenmiştim yani:KK16:sonra dıger annelerde planlamıslar istanbul buluşması izmir bulusması gıbi:KK9:

Kızlar mrb,

canım çok gecmıs olsun ya.. bende öyle ani bir doğumdan korkuyorum..hiç bişeyin yokken bı gidiyosun hoppaaa haydi doğuma:18:neyse cnm bebiş saglıklı ise sorun yok.. yavrucak sabırsız belliki..:emir_bebek:

sudee 2013 cok güldüm rüyalarınıza:KK9::KK9: töbe yarabbiii:KK9: yazık bu eşlere ya biz dokuz doğuruyoruz ama onlarda on doğuruyo yani:KK52:

X