Sabah yoklamasına geldim Gece 3 e kadar uyuyamadım. Keşke gece yoklamasına katılsaydım, gündüze yok yazsalardı
Hepinize günaydın canlar . Son 2 gün üzülsem mi? sevinsem mi? karmakarışık oldum yine.:26:
Malum çocuk istiyoruz ama olmuyor. Bende çocuklara çok düşkünüm. Alt komşuların çocukları ile aramızda büyük bir bağ oluştu. Vedalaşmak için akşam onları çağırdım. En büyüğü 8 en küçüğü 2 yaşında 3 erkek 2 kız. Hep beraber çıldırdık evde Ne onlar benden ayrılmak istedi ne ben onlardan. Kızımda onlar evde olduğu müddetçe sanki onlara katıldı. Normalde de hareketli ama 3 katı daha hareketliydi. Çocuklardan akşam umulmadık bir soru aldım ve ne diyeceğimi bilemedim. Şule Abla Elif İlkim nasıl senin karnına girdi? Bebek nasıl oluyor .
Hadi bakalım daha neler görücez
canım eşinle biraraya gelirsiniz en kısa zamanda inşallah kısa ayrılık bunlar ama ordaki çevren için onlarla olan bağların için zor tabi bende yaşadım ama malesef hep kalan ben oldum o daha da üzücü oluyor inanki benim de eşimşn yeğeni 5 yaşında bizimde bebek olmuyorken gelip gidip koyamadınız mı içine bebeği diyordu hep hamile olduğumu duyduğunda artık içine koydunuz mu bebeği çok ye de karnın şişsin çabuk çıksın diyordu şimdi de her gördüğünde oooo büyümüş bu çıkacak çıkacak diyor sıpa