2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
bilge85 hoş geldin canım nasılsın epey oldu görüşmeyeli :KK34: Nur ve sen yoksunuz :KK20: :KK16:

hoş geldi canım hem gözün aydın bebeğini görmüşsün :KK49::KK9: hiç üzülme zayıf değil bence bebeğin son ayda oldukça kilo alırlarmış hem bebişler hem anneler :KK49::KK16:

Çook teşekkür ederim inşallah kilo alır bebişim. Ben 11 kilo aldım ama demekki yetmemiş :))) eee annişleer uyudunuz muuu :) yok mu benim gibi gece kuşu

Çook teşekkür ederim inşallah kilo alır bebişim. Ben 11 kilo aldım ama demekki yetmemiş :))) eee annişleer uyudunuz muuu :) yok mu benim gibi gece kuşu
alacak tabi hepimizin bebeği tosuncuk olacak :emir_bebek::nazar: valla ben tartılmadım bu hafta ne yapalım bizim kilolar da boşuna değil ya bebişler için :KK53::KK49: ben çok kalamayacağım ama :KK3: :KK16:

11kilo az tabi saka saka :KK53: benim aldigim kilo 16 ve uzeri olabilir.
Uyumadim ben de bekliyoruz uykuyu.:26:

ben çıktım kızlar başım ve ayağım ağrısı dayanılmaz oldu :KK5: sizlere hoş sohbetler :KK54::KK55:

bende buradayımmm kociş hala yok gececiyim doğal olarak :)) zaten alacagımız kadar aldık kıloları son döneme kadar geldık ha ıkı eksık ha ıkı fazla( ben cok aldıgım ıcın kendımı böle tesellı edıyorum:) ne var ne yok annısler ıyımı herkeess

iyi akşa<mlar kızlar ben bugün doktordaydık evede geç geldik anca girebildim geçmişi okuyim dedim ama yok bitmicek aam bu ne bebeğimin gelişimi 10 gün geriden geliyomuş hareketleri nasıl diye sordu çok güzel deyince o çok iyi işte bundan sonra dikkat etmen gereken tek şey hareketleri dedi 2300 gr olmuş oğluşum suyu iyiymiş tansiyonumla ntsde iyi çıktı artık doğsada pek bi sorun olcağını sanmıyorum dedi işte böyle kızlar ayın 12 sinde tekrar kontrolüm var anlıcanız hale geriden geliyo oğluşom 34. hasftada 1900dü 36. haftada 2300:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5: doğuma kadar 3kiloyu geçermiyiz ki:KK53::KK53::KK53:
biz anneler kiloyu ister istemez çok takıyoruz..canım doğdugunda solunumu yeterlı olsun önemli olan bu.. çocugu küvoze sokan kılo degıl solunum..ayrıca 2700 kg altı dogan bebekler düşük kılolu dıye adlandırılıyo..merak etme annesı yavrun toparlanır..

maşallah sana da kuzuna da:nazar::nazar::nazar:
cemre senin yazdıklarını okuyunca pire hikayesi geldi aklıma
pire kendi cüssesi dikkate alındığında
ağırlığına göre en uzağa zıplayan hayvandır
pireyi kavanoza koyup, kapağı kapattığımızda
pire her zıpladığında kafası kavanoz kapağına çarpıyor
ve zamanla pire kapağa çarpmayacak derecede zıplamayı öğreniyor
sonra kapağı açıyorlar ama pire o kadar yükseğe zıplayamıyor, çünkü alşmış
daha alçak zıplamaya
seni, kendimi ve edlini bu pire hikayesine benzetiyorum
doktorlar bize serbestsiniz dese bile yapacak bir şey bulamayacağız
çünkü yapmaya yapmaya unuttuk

sadece o aletle kendini güvende hissediyorsun ama
korkma hiçbir şey olmayacak
zaten olsa bile kuzun epey bi büyüdü

canım ben de bu durumdayım

ohhh ohhhh işler bitiyor maşallah
sıra kuzuya geliyor desene

canım bugün beni bi yokladılar, geçti, gitti çok şükür

sağlıklısınız ya canım şükret, sağlığı yerinde
kilosu da hiç azımsanmayacak durumda
sola yatmaya ve dinlenmeye devam canım

papatyam aynen öyle cnm..okadar yavas hareket etmeye az yürümeye alıstım kı korkarrım dogumdan sonrada refleks olarak
yavas hareket edıp az yurucem.. heran bısey olacakmıs gıbı hıssedıcem..alet konusunda da haklısın o benim rabbımden sonra en buyuk güvencem...
kendi doktorum şehir dışımdaydı bugün bir başka doktora gittik , kızım 1840 gram olmuş doktor zayıf buldu. Ksık ağrılarım vardı normalmiş nst'ye girdim hiç sancı çıkmadı. Doktor bol bol ye dedi. Kendi doktorum aman yeme kilo alma derken şimdi şaşkınımm

aman ya bosver ye gitsin ya.. 20 kılo aldım 25 de olur 30 da..zerre düşündüğüm yok....normal dogum olmaz dıye kılo alma dıyorlar ama olmayacagı varsa yıne olmaz.. bebegımı saglıklı kucagıma alayım da nasıl alırsam alayım ha normal ha sezeryan..

Benimde umrumda değil valla kilo. İlkinde de olmamıştı 26 kilo almıştım bunda sanırım 16 falan aldım ama 30 da alsam umrumda değil yeter kızım iyi olsun. Zaten herşeyi kafama takıp duruyorum bi de kiloyu takamıcam valla :) doğumdan sonra veririz bişicik olmaz :))

Bu arada büyük kızçemin kulağı ağrıyor uyuyodu ne güzel ağlayarak uyandı şimdi de tv karşısındayız çizgifilm istedi gecenin bir yarısı bende ağrısını unutsun diye açtım napiim ağrıkesici verdim yarın dr a götürcez ortakulak iltihabı oldu heralde :KK43:

Son düzenleme:
Benimde umrumda değil valla kilo. İlkinde de olmamıştı 26 kilo almıştım bunda sanırım 16 falan aldım ama 30 da alsam umrumda değil yeter kızım iyi olsun. Zaten herşeyi kafama takıp duruyorum bi de kiloyu takamıcam valla :) doğumdan sonra veririz bişicik olmaz :))

Bu arada büyük kızçemin kulağı ağrıyor uyuyodu ne güzel ağlayarak uyandı şimdi de tv karşısındayız çizgifilm istedi gecenin bir yarısı bende ağrısını unutsun diye açtım napiim ağrıkesici verdim yarın dr a götürcez ortakulak iltihabı oldu heralde :KK43:

geçmiş olsun cnm ya bu kulak ıltıhabı zor.. inş en kısa zamanda atlatır..

ben çok çektim orta kulak iltihabından
zordur, çok ağrır,
kıyamam ya minicik o daha
çok geçmiş olsun ada'cıma

X