Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm sezeryanda daha çok kan kaybediliyormuş diye duymuştum.sonuçta ameliyat yani.
papatyacım senın kontrol kaçta.. sabırsılıkla seni bekliyorum hayırlı haberlerle gel cnm..
diğer arkadaslarında güzel haberlerini bekliyorum
ben de birazdan çıkıcam arkadaşlar doktor için
randevumuz 3.30 da
çıkmışken hasta bezi de alacağım, canped inki önerilmişti sanırım burada
bu bez eczanelerde mi satılıyor arkadaşlar?
çıkışta da kayınvalidemlere gideceğim
biraz geç cevap yazarım ama mutlaka yazarım canlar
selamlar kizlAR.ben doktordan geldim.cok sukur herseyimiz yolunda.nst yapildi,alttan bakildi bir sorunumuz yok simdilik.benimminigimin cinsyet.bu seferde belli olmadi.canimya cok utangacama 1 hafta geriden geliyor.:2::2:ama sorun degilmis.kizim 2 hafta geriden geliyordu.sadece 2 hafta gec oldu.ve kilosuda 3.5 di.ablasina benziycek kuzum
kontroled gidicek arkadaslar SWEET,PAPATYA,BELGIN,SELALMAZ insallah guzel haberlerle donersiniz sizde
bu arada diger kontrolum 18 subatda
SENİN BEBİŞ PEK Bİ NAZLIMI DESEK,İNATÇI MI DESEK,UTANGAÇMI DESEK BİLEMEDİM ORDAN ÇIKANA KADAR GÖSTERMEYECEK HERALDE.İYİ HABERLERLE GELMENE SEVİNDİM CNM.selamlar kizlAR.ben doktordan geldim.cok sukur herseyimiz yolunda.nst yapildi,alttan bakildi bir sorunumuz yok simdilik.benimminigimin cinsyet.bu seferde belli olmadi.canimya cok utangacama 1 hafta geriden geliyor.:2::2:ama sorun degilmis.kizim 2 hafta geriden geliyordu.sadece 2 hafta gec oldu.ve kilosuda 3.5 di.ablasina benziycek kuzum
kontroled gidicek arkadaslar SWEET,PAPATYA,BELGIN,SELALMAZ insallah guzel haberlerle donersiniz sizde
bu arada diger kontrolum 18 subatda
hoşgeldin cnm... sevindik bi sıkıntı olmamasına..çok şükür... geriden gelen bebekler daha mı geç doğuyor bılmıyordum..benım arkadasım 4gun önce 41.haftada 3kg dogum yaptı demek bu yuzden 41 de geldı bebek.. alttan bakma sebebı neydı cnm?
ıyiki kan ilacini iciyorum o zman. Bize kan da verirler mi ameliyatta o zaman?
SENİN BEBİŞ PEK Bİ NAZLIMI DESEK,İNATÇI MI DESEK,UTANGAÇMI DESEK BİLEMEDİM ORDAN ÇIKANA KADAR GÖSTERMEYECEK HERALDE.İYİ HABERLERLE GELMENE SEVİNDİM CNM.
kızlar canım sıkıldı yine, bebek odası dolap içleri için kapitoneler dikilmişti, dün odamızı tamamen yerleştirip son bi silip yıkadığım kapitonleri yerleştireyim dedim, facia, hiçbi ölçü verdiğim ölçülerle tutmuyo, hepsi yamuk yumuk kesilmiş, hem verdiğim ölçülerden büyükler, dikişler berbat, napıcam bilmiyorum, artık bu saatten sonra çarşıya nasıl gidilcek yeniden kime diktirilecek sinir oldum... bizde toparlanmaya çalışıyoruz 2 gündür, dün bebeğimin çamaşırlarını da yıkadım, şimdi ütülüycem onları, kalan havlu, nevresim, alt açma, emzirme yastığı, yatış destek yastığı kılıfı gibi şeyleri de yıkadık kurursa yarın da onları ütülerim artık, benim pijamalarım emzirme atletlerim de yıkancak bugün, yarın hepsi tamamlanır heralde artık... yavaş yavaş toparlanıyoruz artık da şu kapitoneler çok canımı sıktı, offffff.....
tesekkur edrim canim.kisiden kisiye degisiyor bence.mesela benim bir arkadasim.34 hafrtada dogum yapti bebegi 4 kiloyduo yuzden erken geldi.gelisimin tamamlamisdi.alttan aciklik filan varmi diye kontrol etdi.canim
34.haftada 4kg mı hay masallahhhhhh benim yavrum 34 de anca 2.5 kg olur miniğim benim
tesekkur edrim canim.kisiden kisiye degisiyor bence.mesela benim bir arkadasim.34 hafrtada dogum yapti bebegi 4 kiloyduo yuzden erken geldi.gelisimin tamamlamisdi.alttan aciklik filan varmi diye kontrol etdi.canim
cnm benim ilk başlarda kanım çok çok düşüktü şimdide düşük ama önceleri kadar değil.ozamanlar dr bana bunu düzeltmemiz lazım doğumda sana kan vermek zorunda kalırız demişti.ozaman 6.5-7 gibiydi.şimdi çok şükür 9.5-10 gibi.bunada düşük dedi ama kan verme konusunda bişey demedi
Ne guzel ya. Bir an once kavusmus yavrusuna. Ben de 36. haftadan sonra bol bol hurma yiycem gelsin diye. Kucagima alasim var bir an once.
canım neden sürekli yatıyorsun rahatsız mısın? haftan da çok ileride değil. merak ettim seni. Çok yatma o da iyi değil. hareket et. Gel gezelim
Ben gündüzleri çok hareketliyim sanki hamile değilim ama akşam da koltukta yatamıyorum bebeğimin kafası yukarıda baskı yapıyo akşamları rahatsızım.
kadın doktor konusunda ben de senin gibi düşündüğüm için erkek doktor aradım hep. ama benim eşim ilginç bi şekilde hiç kıskanmadı hatta ben çatı muayenesi dediğimde ne olacak doktor o adamın işi onu mu düşünecek demişti. o benden rahat yani. bebeğimiz için rahat olmalıyız herşey onun için.
ama benim ilk başlarda henüz hastane netleştiremediğimden okula yakın diye gittiğim yenimahalle devlet hastanesindeki emre beyi görseydi kesin kıskanırdı adam artist gibiydi