2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Eki Görüntüle 622488

kızlar üstteki grafik bebeğin kalp atış ritmi :KK28:
alttaki ise annenin sancı :KK28:

mutlaka solda sayılar var ordan yola çıkarak hemen hemen sancınızı görebilirsiniz :KK34:

kızlar biz doktorumuzdan geldik:nazar::nazar:
çok şükür her şey yolunda
rahim ağzında ve bebeklerin suyunda problem yok
nst ye bağlamadılar, elle muayene etti göbeğimii,
sancı daha aşağılara inmemiş dedi
haftaya tekrar çağırdı, kuzular öyle sıkışmış ki
ölçümleri bile doğru düzgün yapılamadı
ama kiloları 2 kiloya çok yaşlaşmışlar:nazar::nazar:

karnımdaki yamulmaları sordum, küçücük alanda
kendilerine şekil alıyorlar, almaya çalışıyorlar dedi,
derin de ince, yağlı olsan bunları ( yamulmaları )daha az hissederdin dedi

kızlar akıntı ve su gelmesi ile ilgili yazmıştım ya. dayanamadım dr a ilçedeki dr.a gittim iyiki de gitmişim. su dediğim amniyotik su değilmiş.akıntıdan dolayı öyle oluyomuş. fitil verdi. alltan muayene etti çook kötüydü:KK43: iltihabı temizledi çok fazla iltihabın var dedi erken doğuma neden olabilir dedi peynir kesiği şeklindeymiş.ama iç çamaşırıma öyle gelmiyodu.tıkamış burayı dedi batikon sıktı temizledi iyice doraxyl diye fitil verdi.onu kullanacam. nst ye de girdim bu arada kendi drum hiç girdirmemişti normal dedi doktor hafif kasılmalar var o da çok normal dedi. bide kendi drum çatı muayenesine gerek yok demişti. burdaki ebeler normal doğumda önceden mutlaka yapılması lazım diyor. anlamadım gitti drları yaa.benimki niye gerek yok dedi ki.bugün sinir oldum druma bide özele gidiyorum.devlettekiler daha çok ilgilendi valla.
canım doktorlar ultrasonda görebiliyorlar aşağı yukarı galiba ondan dememiştir sıkıntı etme kendine ben ilk doğum da arkadaşımla aynı dotora gittik aramızda 4 ay falan vardı bende çatı muayenesi itedi çatın dar görünüyor dedi ama arkadaşıma çatı muayenesi yaptı gerek görmedi canını sıkma doğum yaklaştıkça strese girme ve doktoruna güven artık bu saatten sonra doktorunla aranda güven oluşmalı

Bugun doktora gittik eşimle oğlum 2100 gr olmş maşallah ama önceden hep iki hafta ilerde görunuyodu şimdi durm acaba aşka doktora gittik utrason makinesi fark ediyomu acaba bilmyorum çok uzuldum niye böyle oldu geti gitti anlamadım

canım ultrasondaki kilolar +- 500 oyunuyor geçen haftalarda bendede aynı oldu hangi hafta hatırlamıyorum ama 1500 dedi 2 hafta sonra gittiğimizde yine 1500 dedi nasıl yani kilo almamışmı dedim bunlar net ağırlıklar değil dedi sonraki haftada 2200 çıktı 2 hafta sonra yani benim kide ilerde gidiyordu bakalım yarın ne diyecek

ay canım haydi gözün aydın maşallah önemlii olan 2 kiloyu aşmaları artık korkma biraz daha dişini sıksan maşallah ama hakikaten işin çok zorAllah güç kuvvetversin canım

papatyacım nasılsın canım ne yaptın gördünmü bebişlerini???

canım gördüm ama bir şeye benzetemedim
çok sıkışmışlar, çok üzüldümm ben onlara yaaaa
şimdi beraberler ya yapışık gibi
çok alışmışlar birbirlerine
doğduktan sonra da bir süre beraber yatmaları gerekiyormuş
hemen ayırmayacakmışız kuzuları birbirinden

hadi gözün aydın canım çok çok sevindimmm

ay canım haydi gözün aydın maşallah önemlii olan 2 kiloyu aşmaları artık korkma biraz daha dişini sıksan maşallah ama hakikaten işin çok zorAllah güç kuvvetversin canım

amin canım, allah hepimize sağlık ve güç versin
yükümüz gerçekten çok ağır

ay ben onları yerim yaaaa :KK56: ay doğunca da koyun koyuna yatıcak minnoşlar ne güzel maşşallah papatya yaaaa:KK16:

ayyyyyy maşallahhhhh minnaklarına:nazar:ben onların karmakarışık hallerini yerim.... herşeyin yolunda olmasına sevindim tatlım...demek beraber uyuyacaklar ha kıyamam annesi koy beşiğe koyun koyuna uyusunlar:13:

cnm doğum tarıhı ıle ılgılı herhangi bir öngörüde bulundu mu dr un?

kızlar chicco trio enjoy fun aldım bebek arabası alan yada deneyen varmı memnunmusunz

canım bende e bebek ten aldım ama bebiş daha doğmadığı için kullanamadık =) ama şimdi alsaydım

Graco Symbio Bebek Arabası ya da Chicco I Move 360 Bebek Arabası + Auto Fix Oto Koltuğu Kırmızı alırdım =(((

Slm anneler size danışmak istediğim bikaç şey var bebişleriniz için güvenli yatış/yatış destek yastığı,emzirme yastığı aldınız mı aldıysanız markalarını veya resimlerinizi eklerseniz çok sevinirim.En çok tercih edilen işe yarayan tipler hangileri bilmediğimden halâ karar veremedim.Bu arada yarın muayenemiz var (32+6).Muayene öncesi kişisel temizliğimizide (epilasyon) yaptırdık.Keşke doğuma kadar hep böyle temiz kalsam :KK70:

bebeğin ağrlığı hesaplanırken hangi değerlerle işlem yapıyorduk.bugün dr.a gittim .2 farklı değer söyledi.birde ben hesaplayım dedim .

canım bende e bebek ten aldım ama bebiş daha doğmadığı için kullanamadık =) ama şimdi alsaydım

Graco Symbio Bebek Arabası ya da Chicco I Move 360 Bebek Arabası + Auto Fix Oto Koltuğu Kırmızı alırdım =(((

graco çok güzel ama katlandığı zaman pusetin çıkması gerekiyormuş bana biraz zor geldi ı move da görüntü olarak değişik geliyo ne bileyim içim ısınmadı :) şnşallah enjoy kullanışlı olur ne kdr indirimdede olsa 870 lira fazla :KK70:

rakam yazmıyoduki kağıtta
çizgiler yukarılara baya bi çıkmıştı
bazıları baya bi yukarıda bazılarıda biraz daha aşşağıdaydı
doktor adam gibi bişey söyleseydi iyi olucaktı ama

çok yorgun ve halsizim zaten
banyo yapıcaktım gündüz yapamadım
şimdi bi sıcak banyo yapıcam uzanıcam biraz
ayakta duracak halim yok

bişey olmamasına sevindim canım yarın git bakalım ne dicek dr

Kızlar nst kağıdını size veriyorlar mı.benim dr vermedi.onda olması gerekiyormuş
benimki ilk başta alıyodu sonra bana vermeye başladı. bizim hastane biraz karıştı dr lar işten çıktı yoğum oldu falan uğraşmıyorlar heralde artık nst kağıdıyla falan :)

herkeslere selamlar kızlar:KK16:
bugün itibariyle ben de iş göremez raporumu alıp şirkete verdim, artık evdeyim ve çok mutluyum... sonunda öğlene kadar uyuyabilicem :KK76:
37'ye kadar dayanamadım valla, hem artık yürümek çok zorlaştı, hem de ayın 1inde ayrılayım küsüratsız olsun dedim, bizim şirket pek anlamıyo hafta hesabından, zaten ne zaman işe başlıcam hiç bilmiyorum, kimse de bilmiyo, herkesle hadi 4 ay sonra görüşürüz diye vedalaştım:KK53:
benim bacak kramplarım 2 gündür çok sıklaştı, magnezyumum bitti, 2 gün önce doktor yazmıştı ama sgk geçmeyen bi tane yazmış nedense, üstümde de o kadar para yoktu alamadım, çok mutsuzum bu kramp işi fena... niye sgklı yazmadı anlamadım gitti...
onun dışında bizde çok şükür her şey yolunda... eğer bizim ufaklık erken gelmeye kalkmazsa benim şafak 28 gün gibi duruyo şu anda :KK52:

iznin hayırlı olsun canım bol bol dinlen

yaaa kıyamam ben onlara yerim ikisini de doğduktan sonrada uyusunlar beraber kuzucuklar :KK16:

aa çok ilginç ilk defa duydum. Bende kuzumun pozisyonundan dolayı tedirgindim defalarca sordum en sonunda doktor güldü Onlar dışarıdan daha rahat anne karnında hiç şüphen olmasın dedi. Sağlık olsun biraz birlikte yatsınlar bakalım kuzularin

X