- 16 Ekim 2012
- 311
- 36
- 32
Kızlar nst kağıdını size veriyorlar mı.benim dr vermedi.onda olması gerekiyormuş
canım banada vermıyorlar hastanedeki dosyamızda bulunması gerekıyormuş öyle söylediler yanii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar nst kağıdını size veriyorlar mı.benim dr vermedi.onda olması gerekiyormuş
sen bana küstün mü neden beni es geçtin
Canım zaten yetişkin bezini hastaneler temin ediyo..Neden sen alıyosun ?
canım doktorlar ultrasonda görebiliyorlar aşağı yukarı galiba ondan dememiştir sıkıntı etme kendine ben ilk doğum da arkadaşımla aynı dotora gittik aramızda 4 ay falan vardı bende çatı muayenesi itedi çatın dar görünüyor dedi ama arkadaşıma çatı muayenesi yaptı gerek görmedi canını sıkma doğum yaklaştıkça strese girme ve doktoruna güven artık bu saatten sonra doktorunla aranda güven oluşmalıkızlar akıntı ve su gelmesi ile ilgili yazmıştım ya. dayanamadım dr a ilçedeki dr.a gittim iyiki de gitmişim. su dediğim amniyotik su değilmiş.akıntıdan dolayı öyle oluyomuş. fitil verdi. alltan muayene etti çook kötüydü iltihabı temizledi çok fazla iltihabın var dedi erken doğuma neden olabilir dedi peynir kesiği şeklindeymiş.ama iç çamaşırıma öyle gelmiyodu.tıkamış burayı dedi batikon sıktı temizledi iyice doraxyl diye fitil verdi.onu kullanacam. nst ye de girdim bu arada kendi drum hiç girdirmemişti normal dedi doktor hafif kasılmalar var o da çok normal dedi. bide kendi drum çatı muayenesine gerek yok demişti. burdaki ebeler normal doğumda önceden mutlaka yapılması lazım diyor. anlamadım gitti drları yaa.benimki niye gerek yok dedi ki.bugün sinir oldum druma bide özele gidiyorum.devlettekiler daha çok ilgilendi valla.
Bugun doktora gittik eşimle oğlum 2100 gr olmş maşallah ama önceden hep iki hafta ilerde görunuyodu şimdi durm acaba aşka doktora gittik utrason makinesi fark ediyomu acaba bilmyorum çok uzuldum niye böyle oldu geti gitti anlamadım
kızlar biz doktorumuzdan geldik
çok şükür her şey yolunda
rahim ağzında ve bebeklerin suyunda problem yok
nst ye bağlamadılar, elle muayene etti göbeğimii,
sancı daha aşağılara inmemiş dedi
haftaya tekrar çağırdı, kuzular öyle sıkışmış ki
ölçümleri bile doğru düzgün yapılamadı
ama kiloları 2 kiloya çok yaşlaşmışlar
karnımdaki yamulmaları sordum, küçücük alanda
kendilerine şekil alıyorlar, almaya çalışıyorlar dedi,
derin de ince, yağlı olsan bunları ( yamulmaları )daha az hissederdin dedi
papatyacım nasılsın canım ne yaptın gördünmü bebişlerini???
ay canım haydi gözün aydın maşallah önemlii olan 2 kiloyu aşmaları artık korkma biraz daha dişini sıksan maşallah ama hakikaten işin çok zorAllah güç kuvvetversin canım
canım gördüm ama bir şeye benzetemedim
çok sıkışmışlar, çok üzüldümm ben onlara yaaaa
şimdi beraberler ya yapışık gibi
çok alışmışlar birbirlerine
doğduktan sonra da bir süre beraber yatmaları gerekiyormuş
hemen ayırmayacakmışız kuzuları birbirinden
kızlar chicco trio enjoy fun aldım bebek arabası alan yada deneyen varmı memnunmusunz
canım bende e bebek ten aldım ama bebiş daha doğmadığı için kullanamadık =) ama şimdi alsaydım
Graco Symbio Bebek Arabası ya da Chicco I Move 360 Bebek Arabası + Auto Fix Oto Koltuğu Kırmızı alırdım =(((
rakam yazmıyoduki kağıtta
çizgiler yukarılara baya bi çıkmıştı
bazıları baya bi yukarıda bazılarıda biraz daha aşşağıdaydı
doktor adam gibi bişey söyleseydi iyi olucaktı ama
çok yorgun ve halsizim zaten
banyo yapıcaktım gündüz yapamadım
şimdi bi sıcak banyo yapıcam uzanıcam biraz
ayakta duracak halim yok
benimki ilk başta alıyodu sonra bana vermeye başladı. bizim hastane biraz karıştı dr lar işten çıktı yoğum oldu falan uğraşmıyorlar heralde artık nst kağıdıyla falan :)Kızlar nst kağıdını size veriyorlar mı.benim dr vermedi.onda olması gerekiyormuş
herkeslere selamlar kızlar
bugün itibariyle ben de iş göremez raporumu alıp şirkete verdim, artık evdeyim ve çok mutluyum... sonunda öğlene kadar uyuyabilicem
37'ye kadar dayanamadım valla, hem artık yürümek çok zorlaştı, hem de ayın 1inde ayrılayım küsüratsız olsun dedim, bizim şirket pek anlamıyo hafta hesabından, zaten ne zaman işe başlıcam hiç bilmiyorum, kimse de bilmiyo, herkesle hadi 4 ay sonra görüşürüz diye vedalaştım
benim bacak kramplarım 2 gündür çok sıklaştı, magnezyumum bitti, 2 gün önce doktor yazmıştı ama sgk geçmeyen bi tane yazmış nedense, üstümde de o kadar para yoktu alamadım, çok mutsuzum bu kramp işi fena... niye sgklı yazmadı anlamadım gitti...
onun dışında bizde çok şükür her şey yolunda... eğer bizim ufaklık erken gelmeye kalkmazsa benim şafak 28 gün gibi duruyo şu anda